Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: western50

Search: Search took 0.00 seconds.

  1. Kinetic energy

    Started by western50, Mar 6, 2011 02:10 PM
    • Answers: 4
    • Views: 3,535
    Last Post: Nov 10, 2011 03:01 PM
    by josephnuroho  Go to last post

    Topic:
    Physics

  2. Work and energy

    Started by western50, Feb 18, 2011 08:08 PM
    • Answers: 3
    • Views: 6,419
    Last Post: Oct 13, 2011 01:04 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  3. Electric potential

    Started by western50, Sep 12, 2011 05:35 PM
    • Answers: 2
    • Views: 3,075
    Last Post: Oct 9, 2011 11:40 PM
    by zanderbaxa  Go to last post

    Topic:
    Physics

  4. Electric Field from Arc of Charge

    Started by western50, Aug 29, 2011 12:11 PM
    • Answers: 1
    • Views: 13,432
    Last Post: Aug 31, 2011 06:40 AM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Physics

  5. Line of intersection of two planes

    Started by western50, Jul 20, 2011 08:55 PM
    • Answers: 1
    • Views: 902
    Last Post: Jul 20, 2011 09:18 PM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  6. Cross product

    Started by western50, Jul 16, 2011 10:25 PM
    • Answers: 1
    • Views: 875
    Last Post: Jul 18, 2011 08:55 AM
    by ebaines  Go to last post
  7. Vectors in circle

    Started by western50, Jul 14, 2011 07:52 PM
    • Answers: 1
    • Views: 634
    Last Post: Jul 14, 2011 10:40 PM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  8. Parametric formulas

    Started by western50, Jul 11, 2011 07:38 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,301
    Last Post: Jul 12, 2011 12:50 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  9. Parametric formulas

    Started by western50, Jul 5, 2011 08:40 PM
    • Answers: 3
    • Views: 912
    Last Post: Jul 5, 2011 09:15 PM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  10. Vectors

    Started by western50, Jun 20, 2011 08:16 AM
    • Answers: 1
    • Views: 608
    Last Post: Jun 20, 2011 09:49 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  11. Wave equation

    Started by western50, Apr 24, 2011 04:34 PM
    • Answers: 1
    • Views: 6,430
    Last Post: Apr 26, 2011 08:19 AM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Physics

  12. Wave

    Started by western50, Apr 24, 2011 03:33 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,868
    Last Post: Apr 26, 2011 08:08 AM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Physics

  13. Simple pendulum

    Started by western50, Apr 17, 2011 05:19 PM
    • Answers: 3
    • Views: 8,715
    Last Post: Apr 19, 2011 09:25 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  14. Oscillation problem

    Started by western50, Apr 17, 2011 03:50 PM
    • Answers: 3
    • Views: 8,311
    Last Post: Apr 19, 2011 08:36 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  15. Optical isomers?

    Started by western50, Apr 12, 2011 07:51 PM
    • Answers: 1
    • Views: 932
    Last Post: Apr 12, 2011 08:41 PM
    by DrBob1  Go to last post

    Topic:
    Chemistry

  16. Rotation

    Started by western50, Apr 10, 2011 02:54 PM
    • Answers: 1
    • Views: 661
    Last Post: Apr 10, 2011 05:11 PM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Physics

  17. Rotation

    Started by western50, Apr 3, 2011 12:17 PM
    • Answers: 7
    • Views: 9,722
    Last Post: Apr 4, 2011 04:39 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  18. Hanging Beam

    Started by western50, Mar 27, 2011 06:02 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,314
    Last Post: Mar 27, 2011 08:55 PM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Physics

  19. Moment of inertia

    Started by western50, Mar 12, 2011 03:21 PM
    • Answers: 4
    • Views: 9,489
    Last Post: Mar 15, 2011 04:51 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Physics

  20. Product rule

    Started by western50, Mar 2, 2011 10:31 PM
    • Answers: 4
    • Views: 624
    Last Post: Mar 3, 2011 05:19 PM
    by galactus  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  21. Momentum

    Started by western50, Feb 26, 2011 09:48 PM
    • Answers: 1
    • Views: 6,613
    Last Post: Feb 27, 2011 05:28 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  22. Newton's second law

    Started by western50, Feb 14, 2011 08:12 PM
    • Answers: 9
    • Views: 10,351
    Last Post: Feb 22, 2011 09:30 PM
    by illinihawks  Go to last post

    Topic:
    Physics

  23. Derivative

    Started by western50, Feb 13, 2011 07:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 565
    Last Post: Feb 14, 2011 08:36 PM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  24. Projection

    Started by western50, Jan 27, 2011 12:53 AM
    • Answers: 2
    • Views: 796
    Last Post: Feb 14, 2011 11:12 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  25. Continuous function

    Started by western50, Feb 9, 2011 05:54 PM
    • Answers: 5
    • Views: 871
    Last Post: Feb 10, 2011 03:02 PM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  26. Force by spring

    Started by western50, Feb 5, 2011 11:11 PM
    • Answers: 3
    • Views: 2,495
    Last Post: Feb 7, 2011 08:50 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  27. Distace between two parallel planes

    Started by western50, Feb 1, 2011 09:56 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,385
    Last Post: Feb 3, 2011 02:28 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  28. Relative motion

    Started by western50, Jan 29, 2011 08:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 7,660
    Last Post: Jan 30, 2011 07:09 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  29. Vector

    Started by western50, Jan 27, 2011 01:01 AM
    • Answers: 2
    • Views: 872
    Last Post: Jan 27, 2011 12:08 PM
    by western50  Go to last post
  30. Distance

    Started by western50, Jan 27, 2011 12:37 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,734
    Last Post: Jan 27, 2011 07:37 AM
    by Unknown008  Go to last post
  31. Catch

    Started by western50, Jan 25, 2011 08:52 PM
    • Answers: 3
    • Views: 6,055
    Last Post: Jan 26, 2011 08:39 AM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Physics

  32. Vector in R^3

    Started by western50, Jan 25, 2011 11:50 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,018
    Last Post: Jan 26, 2011 05:24 AM
    by ebaines  Go to last post
  33. Thrown ball

    Started by western50, Jan 23, 2011 12:48 PM
    • Answers: 1
    • Views: 4,578
    Last Post: Jan 23, 2011 04:39 PM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Physics

  34. Car ride

    Started by western50, Jan 22, 2011 08:45 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,081
    Last Post: Jan 23, 2011 05:58 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  35. 2-d kinematics

    Started by western50, Jan 18, 2011 11:38 PM
    • Answers: 4
    • Views: 12,154
    Last Post: Jan 19, 2011 08:10 AM
    by jcaron2  Go to last post

    Topic:
    Physics

  36. 2-d kinematics

    Started by western50, Jan 18, 2011 11:12 PM
    • Answers: 1
    • Views: 8,459
    Last Post: Jan 18, 2011 11:49 PM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  37. Series

    Started by western50, Dec 17, 2010 01:51 AM
    • Answers: 1
    • Views: 506
    Last Post: Dec 17, 2010 05:46 AM
    by galactus  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  38. Get sum of a series

    Started by western50, Dec 10, 2010 08:37 PM
    • Answers: 2
    • Views: 533
    Last Post: Dec 12, 2010 02:22 AM
    by galactus  Go to last post

    Topic:
    Mathematics

  39. Displacement and velocity

    Started by western50, Dec 10, 2010 09:28 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,120
    Last Post: Dec 11, 2010 01:51 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  40. Reference frame

    Started by western50, Dec 9, 2010 04:28 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,407
    Last Post: Dec 10, 2010 02:05 AM
    by Unknown008  Go to last post
  41. Pauli exclusion principle

    Started by western50, Dec 9, 2010 03:22 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,205
    Last Post: Dec 9, 2010 04:41 PM
    by DrBob1  Go to last post

    Topic:
    Chemistry

  42. Any idea how to start?

    Started by western50, Dec 3, 2010 01:04 AM
    • Answers: 3
    • Views: 740
    Last Post: Dec 3, 2010 11:27 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  43. Newtons' laws

    Started by western50, Nov 17, 2010 08:21 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,182
    Last Post: Nov 18, 2010 06:54 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  44. Thermodynamics

    Started by western50, Nov 10, 2010 06:33 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,800
    Last Post: Nov 10, 2010 11:53 PM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Chemistry

    • Answers: 9
    • Views: 3,149
    Last Post: Nov 10, 2010 11:32 PM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  45. Chemistry

    Started by western50, Nov 7, 2010 08:28 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,358
    Last Post: Nov 7, 2010 10:43 PM
    by DrBob1  Go to last post

    Topic:
    Chemistry

  46. Research paper

    Started by western50, Oct 26, 2010 11:37 PM
    • Answers: 0
    • Views: 664
    Last Post: Oct 26, 2010 11:37 PM
    by western50  Go to last post

    Topic:
    Research

  47. Equilibrium constant

    Started by western50, Oct 26, 2010 03:28 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,816
    Last Post: Oct 26, 2010 10:44 PM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Chemistry

  48. Newtons' laws

    Started by western50, Oct 26, 2010 07:46 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,447
    Last Post: Oct 26, 2010 10:24 PM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Physics

  49. Reaction

    Started by western50, Oct 18, 2010 01:28 AM
    • Answers: 1
    • Views: 604
    Last Post: Oct 18, 2010 01:50 PM
    by DrBob1  Go to last post

    Topic:
    Chemistry

Results 1 to 50 of 63