Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: jlisenbe

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. One Man's Testimony

    Started by jlisenbe, Dec 2, 2022 06:19 AM
    • Answers: 1
    • Views: 15
    Last Post: Dec 2, 2022 07:10 AM
    by tomder55  Go to last post
  2. Thank you, Mr. Biden

    Started by jlisenbe, Oct 31, 2022 07:37 PM
    • Answers: 5
    • Views: 125
    Last Post: Dec 2, 2022 07:08 AM
    by tomder55  Go to last post
  3. And It Begins

    Started by jlisenbe, Mar 25, 2021 05:48 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 438
    Last Post: Dec 2, 2022 06:47 AM
    by tomder55  Go to last post
  4. Turns out that remote learning doesn't work.

    Started by jlisenbe, Nov 28, 2022 06:05 AM
    • Answers: 5
    • Views: 44
    Last Post: Nov 29, 2022 05:36 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  5. Lunacy on steroids

    Started by jlisenbe, Nov 16, 2022 06:25 AM
    • Answers: 11
    • Views: 70
    Last Post: Nov 27, 2022 07:13 AM
    by tomder55  Go to last post
  6. The Bee strikes again.

    Started by jlisenbe, Nov 23, 2022 10:36 AM
    • Answers: 3
    • Views: 26
    Last Post: Nov 27, 2022 05:55 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  7. Hope everyone here has a wonderful Thanksgiving!!

    Started by jlisenbe, Nov 24, 2022 07:10 AM
    • Answers: 4
    • Views: 47
    Last Post: Nov 26, 2022 06:23 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  8. An honest democrat

    Started by jlisenbe, Nov 20, 2022 01:59 PM
    • Answers: 1
    • Views: 20
    Last Post: Nov 20, 2022 05:07 PM
    by tomder55  Go to last post
  9. So walls DO work?

    Started by jlisenbe, Aug 19, 2022 04:22 AM
    • Answers: 3
    • Views: 68
    Last Post: Nov 19, 2022 04:10 AM
    by tomder55  Go to last post
  10. Pelosi's husband brutally attacked.

    Started by jlisenbe, Oct 28, 2022 09:21 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 138
    • Views: 913
    Last Post: Nov 18, 2022 02:20 PM
    by Athos  Go to last post
  11. So now you get punished for NOT whipping immigrants.

    Started by jlisenbe, Jul 8, 2022 02:24 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 140
    • Views: 1,233
    Last Post: Nov 18, 2022 02:18 PM
    by Athos  Go to last post
  12. Racism alive and well in America

    Started by jlisenbe, Nov 14, 2022 06:21 AM
    • Answers: 1
    • Views: 21
    Last Post: Nov 14, 2022 12:08 PM
    by tomder55  Go to last post
  13. 50 pounds of fentanyl? No problem!!

    Started by jlisenbe, Nov 14, 2022 07:03 AM
    • Answers: 1
    • Views: 22
    Last Post: Nov 14, 2022 12:00 PM
    by tomder55  Go to last post
  14. Why do we listen to her?

    Started by jlisenbe, Oct 13, 2022 07:05 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 268
    Last Post: Nov 4, 2022 03:52 AM
    by tomder55  Go to last post
  15. The cat escapes the bag

    Started by jlisenbe, Oct 29, 2022 07:14 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 190
    Last Post: Oct 30, 2022 08:44 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  16. "Right-wing" demonstrators strike again!!

    Started by jlisenbe, Oct 30, 2022 06:23 AM
    • Answers: 2
    • Views: 38
    Last Post: Oct 30, 2022 12:13 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  17. New Thread

    Started by jlisenbe, Oct 17, 2022 12:43 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 73
    • Views: 622
    Last Post: Oct 28, 2022 02:10 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  18. Thank goodness for an unbiased media

    Started by jlisenbe, Oct 22, 2022 11:45 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 157
    Last Post: Oct 24, 2022 06:43 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  19. What's wrong with the Brits?

    Started by jlisenbe, Oct 16, 2022 05:42 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 257
    Last Post: Oct 24, 2022 03:16 AM
    by tomder55  Go to last post
  20. Thank you, Joy Reid.

    Started by jlisenbe, Oct 20, 2022 05:31 AM
    • Answers: 3
    • Views: 64
    Last Post: Oct 21, 2022 04:11 AM
    by tomder55  Go to last post
  21. First Domino?

    Started by jlisenbe, Sep 17, 2021 05:00 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 83
    • Views: 991
    Last Post: Oct 20, 2022 05:08 AM
    by tomder55  Go to last post
  22. The Insanity Continues to Spread

    Started by jlisenbe, Sep 22, 2022 04:32 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 109
    • Views: 674
    Last Post: Sep 28, 2022 08:47 PM
    by Athos  Go to last post
  23. Removing power from AC unit

    Started by jlisenbe, Sep 16, 2022 06:42 AM
    • Answers: 0
    • Views: 51
    Last Post: Sep 16, 2022 06:42 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  24. Excuses, excuses

    Started by jlisenbe, Sep 1, 2022 10:14 AM
    • Answers: 12
    • Views: 127
    Last Post: Sep 6, 2022 05:41 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  25. Opportunity comes knocking?

    Started by jlisenbe, Sep 3, 2022 06:18 AM
    • Answers: 6
    • Views: 72
    Last Post: Sep 5, 2022 06:57 AM
    by tomder55  Go to last post
  26. Needed: New Contract with America

    Started by jlisenbe, Aug 26, 2022 10:43 AM
    • Answers: 4
    • Views: 63
    Last Post: Aug 27, 2022 06:05 AM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 46
    Last Post: Aug 23, 2022 09:06 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  27. So much for civil discourse

    Started by jlisenbe, Aug 11, 2022 08:51 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 153
    Last Post: Aug 19, 2022 04:57 AM
    by tomder55  Go to last post
  28. Some good sense still survives on college campuses.

    Started by jlisenbe, Aug 17, 2022 08:20 AM
    • Answers: 2
    • Views: 47
    Last Post: Aug 18, 2022 04:26 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  29. Genuine Christian Faith

    Started by jlisenbe, Aug 14, 2022 08:10 PM
    • Answers: 16
    • Views: 154
    Last Post: Aug 15, 2022 06:48 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  30. The Lying Continues

    Started by jlisenbe, Aug 6, 2022 06:29 AM
    • Answers: 11
    • Views: 111
    Last Post: Aug 6, 2022 02:27 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  31. A New Definition of Poor

    Started by jlisenbe, Jul 29, 2022 08:15 AM
    • Answers: 2
    • Views: 46
    Last Post: Jul 30, 2022 01:59 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  32. Gun Conversation

    Started by jlisenbe, Jul 27, 2022 08:14 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 44
    • Views: 204
    Last Post: Jul 27, 2022 08:48 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  33. How Dems See Justice

    Started by jlisenbe, Jul 22, 2022 08:14 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 47
    • Views: 236
    Last Post: Jul 26, 2022 06:35 PM
    by tomder55  Go to last post
  34. The First of Many to Come?

    Started by jlisenbe, Jun 15, 2022 12:22 AM
    • Answers: 10
    • Views: 181
    Last Post: Jul 21, 2022 09:15 AM
    by tomder55  Go to last post
  35. Unborn baby a soul?

    Started by jlisenbe, Jun 30, 2022 10:47 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 113
    • Views: 743
    Last Post: Jul 10, 2022 08:37 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  36. Glorious Day in our State

    Started by jlisenbe, Jul 7, 2022 05:47 AM
    • Answers: 2
    • Views: 53
    Last Post: Jul 7, 2022 09:10 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  37. Lawless Executive Branch

    Started by jlisenbe, Jul 3, 2022 05:51 AM
    • Answers: 2
    • Views: 38
    Last Post: Jul 3, 2022 11:26 AM
    by tomder55  Go to last post
  38. So much for free speech.

    Started by jlisenbe, Jun 17, 2022 05:03 AM
    • Answers: 1
    • Views: 75
    Last Post: Jun 17, 2022 05:25 AM
    by tomder55  Go to last post
  39. Biden Wrong...Again.

    Started by jlisenbe, Sep 26, 2021 05:36 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 327
    Last Post: Jun 15, 2022 12:45 PM
    by tomder55  Go to last post
  40. Georgia gov candidate makes, "inelegant delivery".

    Started by jlisenbe, May 24, 2022 01:02 PM
    • Answers: 2
    • Views: 65
    Last Post: May 30, 2022 03:20 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 18
    • Views: 198
    Last Post: May 19, 2022 03:52 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  41. Needed: Ministry of Truth

    Started by jlisenbe, May 14, 2022 05:47 AM
    • Answers: 8
    • Views: 71
    Last Post: May 14, 2022 11:36 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  42. Democrats like Florida's new law

    Started by jlisenbe, Apr 20, 2022 04:58 AM
    • Answers: 3
    • Views: 37
    Last Post: Apr 21, 2022 05:01 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  43. Gotta love Texas

    Started by jlisenbe, Apr 13, 2022 07:53 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 56
    • Views: 362
    Last Post: Apr 19, 2022 04:58 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  44. A new role for SCOTUS justices?

    Started by jlisenbe, Apr 8, 2022 11:57 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 230
    Last Post: Apr 9, 2022 11:22 AM
    by tomder55  Go to last post
  45. Is there no end to this?

    Started by jlisenbe, Mar 29, 2022 08:12 AM
    • Answers: 13
    • Views: 136
    Last Post: Mar 30, 2022 06:30 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  46. Juan Williams hits the nail on the head.

    Started by jlisenbe, Feb 19, 2022 06:45 AM
    • Answers: 1
    • Views: 39
    Last Post: Feb 20, 2022 03:32 AM
    by tomder55  Go to last post
  47. How do we elect these spineless jellyfish?

    Started by jlisenbe, Jan 22, 2022 06:53 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 159
    Last Post: Jan 26, 2022 02:40 PM
    by Athos  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 54
    Last Post: Jan 23, 2022 12:22 PM
    by tomder55  Go to last post
Results 1 to 50 of 206