Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: speechlesstx

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. It's come to this 2.1

    Started by speechlesstx, Nov 30, 2013 06:58 AM
    34 Pages
    1 2 3 ... 34
    • Answers: 675
    • Views: 340,525
    Last Post: Jun 28, 2015 03:54 PM
    by paraclete  Go to last post
  2. Settled science?

    Started by speechlesstx, Feb 8, 2015 07:05 PM
    • Answers: 12
    • Views: 1,298
    Last Post: Feb 10, 2015 01:35 AM
    by paraclete  Go to last post
  3. The IRS scandal

    Started by speechlesstx, May 16, 2013 09:57 AM
    51 Pages
    1 2 3 ... 51
    • Answers: 1,017
    • Views: 48,182
    Last Post: Nov 30, 2014 02:17 PM
    by paraclete  Go to last post
  4. Like Bill, Hillary feels your pain

    Started by speechlesstx, Jun 9, 2014 08:27 AM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 199
    • Views: 6,288
    Last Post: Oct 17, 2014 10:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  5. Good economic news

    Started by speechlesstx, Jul 3, 2014 09:59 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 1,071
    Last Post: Jul 5, 2014 04:37 PM
    by paraclete  Go to last post
  6. SCOTUS decisions

    Started by speechlesstx, Jun 26, 2014 02:47 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 158
    • Views: 8,087
    Last Post: Jul 2, 2014 08:06 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Democrat aversion to reality

    Started by speechlesstx, Sep 20, 2013 02:49 PM
    36 Pages
    1 2 3 ... 36
    • Answers: 709
    • Views: 29,764
    Last Post: Mar 18, 2014 10:36 AM
    by smoothy  Go to last post
  8. RIP Shirley Temple

    Started by speechlesstx, Feb 11, 2014 06:20 AM
    • Answers: 4
    • Views: 399
    Last Post: Feb 13, 2014 05:58 AM
    by ScottGem  Go to last post
  9. The professor has left us

    Started by speechlesstx, Jan 16, 2014 02:49 PM
    • Answers: 6
    • Views: 833
    Last Post: Jan 17, 2014 07:24 AM
    by talaniman  Go to last post
  10. Public Education

    Started by speechlesstx, Aug 8, 2013 01:48 PM
    20 Pages
    1 2 3 ... 20
    • Answers: 384
    • Views: 18,720
    Last Post: Dec 19, 2013 05:30 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  11. Congratulations Mr. President

    Started by speechlesstx, Dec 12, 2013 06:39 PM
    • Answers: 15
    • Views: 1,114
    Last Post: Dec 13, 2013 11:15 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  12. 150th anniversary of the Gettysburg address

    Started by speechlesstx, Nov 19, 2013 08:16 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 48
    • Views: 3,216
    Last Post: Nov 22, 2013 04:43 AM
    by paraclete  Go to last post
  13. America Needs a White Republican President

    Started by speechlesstx, Oct 21, 2013 09:16 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 219
    • Views: 9,605
    Last Post: Nov 5, 2013 11:58 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  14. Finally, getting down to the real crisis in America

    Started by speechlesstx, Oct 14, 2013 07:15 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 82
    • Views: 5,175
    Last Post: Nov 2, 2013 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  15. Obamacare 3.0

    Started by speechlesstx, Apr 25, 2013 06:22 AM
    60 Pages
    1 2 3 ... 60
    • Answers: 1,197
    • Views: 58,512
    Last Post: Oct 18, 2013 12:45 PM
    by NeedKarma  Go to last post
  16. It's come to this - Rev. 2

    Started by speechlesstx, Mar 26, 2013 02:47 PM
    75 Pages
    1 2 3 ... 75
    • Answers: 1,499
    • Views: 62,572
    Last Post: Oct 14, 2013 05:17 PM
    by cdad  Go to last post
  17. Unions lose in Michigan

    Started by speechlesstx, Aug 16, 2013 03:58 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 1,967
    Last Post: Sep 13, 2013 11:16 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  18. Liberal myths

    Started by speechlesstx, May 30, 2013 07:45 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 67
    • Views: 4,657
    Last Post: Aug 7, 2013 07:21 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  19. Obama: religious schools cause division

    Started by speechlesstx, Jun 20, 2013 06:42 AM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 140
    • Views: 8,872
    Last Post: Jun 24, 2013 02:38 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  20. Panic on the left, aka KDS

    Started by speechlesstx, Apr 24, 2013 02:43 PM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 188
    • Views: 10,114
    Last Post: Jun 3, 2013 08:19 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  21. The butchers of Philadelphia

    Started by speechlesstx, Apr 10, 2013 08:11 AM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    • Answers: 175
    • Views: 10,131
    Last Post: May 24, 2013 02:49 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  22. It's Limbaugh's fault

    Started by speechlesstx, May 13, 2013 06:30 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 76
    • Views: 5,633
    Last Post: May 17, 2013 02:34 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  23. The year in hate?

    Started by speechlesstx, Mar 7, 2013 09:39 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 86
    • Views: 6,718
    Last Post: May 10, 2013 09:04 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  24. RIP Two greats...

    Started by speechlesstx, Apr 16, 2013 04:56 PM
    • Answers: 9
    • Views: 930
    Last Post: Apr 26, 2013 11:05 AM
    by tomder55  Go to last post
  25. RIP Maggie

    Started by speechlesstx, Apr 8, 2013 06:47 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 3,803
    Last Post: Apr 16, 2013 05:02 PM
    by paraclete  Go to last post
  26. It's come to this

    Started by speechlesstx, Oct 31, 2012 05:23 PM
    24 Pages
    1 2 3 ... 24
    • Answers: 473
    • Views: 247,811
    Last Post: Mar 25, 2013 02:01 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  27. Cable "news"

    Started by speechlesstx, Mar 19, 2013 06:59 AM
    • Answers: 6
    • Views: 976
    Last Post: Mar 20, 2013 11:05 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  28. Chavez is a goner

    Started by speechlesstx, Mar 5, 2013 04:02 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 66
    • Views: 4,419
    Last Post: Mar 14, 2013 05:27 PM
    by paraclete  Go to last post
  29. It's for the children

    Started by speechlesstx, Mar 1, 2013 11:29 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 2,549
    Last Post: Mar 5, 2013 09:11 AM
    by tomder55  Go to last post
  30. Hat tip to W.

    Started by speechlesstx, Feb 12, 2013 03:34 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,289
    Last Post: Feb 17, 2013 12:17 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  31. Rip...

    Started by speechlesstx, Feb 1, 2013 06:02 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,034
    Last Post: Feb 5, 2013 07:57 AM
    by tomder55  Go to last post
  32. The fiscal cliff

    Started by speechlesstx, Dec 3, 2012 09:20 AM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 315
    • Views: 15,545
    Last Post: Jan 24, 2013 02:31 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  33. The war on Republicans

    Started by speechlesstx, Jan 15, 2013 11:47 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 80
    • Views: 4,868
    Last Post: Jan 19, 2013 06:03 PM
    by paraclete  Go to last post
  34. Let's talk science - and other stuff

    Started by speechlesstx, Dec 31, 2012 09:47 AM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 145
    • Views: 6,962
    Last Post: Jan 9, 2013 09:01 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  35. Let's talk racism

    Started by speechlesstx, Aug 29, 2012 11:52 AM
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    • Answers: 254
    • Views: 12,947
    Last Post: Dec 31, 2012 09:19 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  36. RIP Stormin' Norman

    Started by speechlesstx, Dec 27, 2012 06:14 PM
    • Answers: 6
    • Views: 870
    Last Post: Dec 28, 2012 06:13 PM
    by smearcase  Go to last post
  37. Robert Bork, RIP

    Started by speechlesstx, Dec 19, 2012 08:42 AM
    • Answers: 18
    • Views: 1,470
    Last Post: Dec 21, 2012 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. Mideast eruption take 2

    Started by speechlesstx, Sep 20, 2012 09:26 AM
    21 Pages
    1 2 3 ... 21
    • Answers: 415
    • Views: 17,604
    Last Post: Dec 17, 2012 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. The new era of civility

    Started by speechlesstx, Feb 24, 2011 11:04 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 67
    • Views: 4,558
    Last Post: Dec 15, 2012 01:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  40. What stories will the media discover now?

    Started by speechlesstx, Nov 7, 2012 03:13 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 2,381
    Last Post: Nov 13, 2012 02:11 PM
    by paraclete  Go to last post
  41. Windows 8

    Started by speechlesstx, Nov 2, 2012 07:26 AM
    • Answers: 8
    • Views: 518
    Last Post: Nov 3, 2012 11:21 AM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    Windows

  42. Tolerance, European style

    Started by speechlesstx, Oct 26, 2012 07:27 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,246
    Last Post: Oct 28, 2012 07:30 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  43. A new, new low from the Obama campaign

    Started by speechlesstx, Aug 14, 2012 02:13 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 144
    • Views: 6,969
    Last Post: Oct 24, 2012 01:45 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  44. NYC infringes on choice

    Started by speechlesstx, Sep 13, 2012 12:19 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,629
    Last Post: Sep 14, 2012 02:29 PM
    by odinn7  Go to last post
  45. Fantasy football

    Started by speechlesstx, Aug 24, 2012 08:18 AM
    • Answers: 1
    • Views: 501
    Last Post: Aug 24, 2012 10:27 AM
    by speechlesstx  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  46. CO2 emissions down to 20 year low

    Started by speechlesstx, Aug 17, 2012 09:45 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 57
    • Views: 3,108
    Last Post: Aug 23, 2012 07:45 PM
    by paraclete  Go to last post
  47. Tolerance, the Chicago way

    Started by speechlesstx, Jul 26, 2012 02:51 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 3,021
    Last Post: Aug 16, 2012 08:13 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  48. Team Obama covers up smear heard 'round the world

    Started by speechlesstx, Aug 9, 2012 09:41 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 58
    • Views: 3,680
    Last Post: Aug 15, 2012 08:54 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  49. 30 days in jail for catching rain water?

    Started by speechlesstx, Aug 10, 2012 08:35 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,265
    Last Post: Aug 14, 2012 05:23 AM
    by smoothy  Go to last post
  50. From "yes we can" to "no you didn't"

    Started by speechlesstx, Jul 17, 2012 07:26 AM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    • Answers: 160
    • Views: 7,088
    Last Post: Jul 27, 2012 10:32 AM
    by talaniman  Go to last post
Results 1 to 50 of 387