Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Starman

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Life in heaven or life on earth?

    Started by Starman, Nov 21, 2006 10:26 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 7,690
    Last Post: Mar 6, 2012 10:26 PM
    by ImwithJesus  Go to last post
  2. Do not Murder vs Do not kill.

    Started by Starman, Jun 8, 2006 11:09 AM
    • Answers: 11
    • Views: 5,073
    Last Post: Feb 25, 2012 08:31 AM
    by Question_All  Go to last post
  3. Can something immoral for Humans be OK for God?

    Started by Starman, Apr 25, 2006 08:46 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 54
    • Views: 4,475
    Last Post: Mar 16, 2011 11:13 AM
    by bornx2  Go to last post
  4. Question for Muslims: Seven Virgins Each?

    Started by Starman, Apr 28, 2006 11:42 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,853
    Last Post: Jan 10, 2010 12:27 PM
    by NeedKarma  Go to last post

    Topic:
    Islam

  5. Poverty is one cause

    Started by Starman, Jun 14, 2003 07:49 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 10,616
    Last Post: Dec 16, 2009 10:10 AM
    by destiny5679  Go to last post

    Topic:
    Crime

  6. USA India relationship=Mongoes benefits?

    Started by Starman, Nov 21, 2006 10:49 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,758
    Last Post: Dec 12, 2009 01:27 PM
    by paraclete  Go to last post

    Topic:
    Politics

  7. Illegal Hiring--is it criminal?

    Started by Starman, May 4, 2007 07:54 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 53
    • Views: 5,051
    Last Post: Jun 28, 2009 10:47 PM
    by Gsxr13  Go to last post

    Topic:
    Politics

  8. Discrimination against height?

    Started by Starman, Jun 14, 2003 08:27 AM
    • Answers: 5
    • Views: 3,749
    Last Post: Feb 2, 2009 03:44 PM
    by bballer454545  Go to last post

    Topic:
    Basketball

  9. Fake Manned Moon Landing?

    Started by Starman, Jun 16, 2006 12:28 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 47
    • Views: 8,286
    Last Post: Dec 5, 2008 05:57 PM
    by FlyYakker  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  10. Is salvation earned?

    Started by Starman, Apr 12, 2006 09:02 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 5,479
    Last Post: Aug 16, 2008 09:56 PM
    by Criado  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  11. Leroy Colbert

    Started by Starman, Jun 14, 2003 08:04 AM
    • Answers: 3
    • Views: 4,401
    Last Post: May 28, 2008 05:32 PM
    by BILL GRANT  Go to last post
  12. Does Forgiveness force association?

    Started by Starman, Dec 24, 2006 04:25 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 3,092
    Last Post: May 6, 2008 02:05 PM
    by 0rphan  Go to last post
  13. Rosacea

    Started by Starman, Jun 14, 2003 08:00 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,307
    Last Post: Apr 25, 2008 08:43 AM
    by workedtoohard  Go to last post

    Topic:
    Beauty

  14. Arm Grabbing Security Guards Beijing Airport

    Started by Starman, Sep 27, 2006 11:21 PM
    • Answers: 5
    • Views: 3,002
    Last Post: Feb 7, 2008 02:34 PM
    by HistorianChick  Go to last post
  15. Classless Society

    Started by Starman, Jun 3, 2003 02:09 AM
    • Answers: 4
    • Views: 7,316
    Last Post: Jan 23, 2008 08:00 AM
    by George_1950  Go to last post
  16. Second on the moon?

    Started by Starman, Nov 21, 2006 09:34 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,815
    Last Post: Jan 21, 2008 05:33 AM
    by Cho  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  17. Earth three hundred years from now?

    Started by Starman, Nov 24, 2006 02:01 PM
    • Answers: 19
    • Views: 5,861
    Last Post: Nov 19, 2007 05:17 PM
    by N0help4u  Go to last post
  18. Hypothetical: Pray or kill?

    Started by Starman, Nov 20, 2006 07:49 PM
    • Answers: 19
    • Views: 2,931
    Last Post: Nov 15, 2007 10:47 AM
    by Zipper  Go to last post
  19. Spiritually Mature?

    Started by Starman, May 14, 2006 10:04 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 6,261
    Last Post: Sep 29, 2007 07:34 AM
    by BUNNYPOO4  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  20. What Did Cain seek to Accomplish?

    Started by Starman, May 31, 2006 11:28 PM
    • Answers: 18
    • Views: 3,606
    Last Post: Sep 21, 2007 05:40 PM
    by BABRAM  Go to last post
  21. Is Space Exploration A sin?

    Started by Starman, Jun 16, 2006 12:10 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 3,079
    Last Post: Sep 15, 2007 02:44 PM
    by nikki_22  Go to last post
  22. Three Most Frightening Films You've Seen

    Started by Starman, Aug 12, 2007 08:07 PM
    • Answers: 12
    • Views: 998
    Last Post: Sep 9, 2007 01:23 PM
    by michealb  Go to last post
  23. How many have have ever seen a UFO?

    Started by Starman, Jul 13, 2006 12:19 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 40
    • Views: 2,372
    Last Post: Aug 27, 2007 12:24 PM
    by ashleysb  Go to last post
  24. My APOLOGY for Comments made under my naqme.

    Started by Starman, Aug 24, 2007 07:14 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,660
    Last Post: Aug 25, 2007 10:32 AM
    by Wangdoodle  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  25. Worf a Punching Bag?

    Started by Starman, Oct 30, 2006 10:38 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,796
    Last Post: Aug 21, 2007 12:04 PM
    by Smee  Go to last post
  26. The Fountain--opinions

    Started by Starman, Aug 19, 2007 08:19 PM
    • Answers: 3
    • Views: 584
    Last Post: Aug 20, 2007 10:19 AM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    Movies

  27. He aint't evil

    Started by Starman, Aug 17, 2007 08:58 PM
    • Answers: 7
    • Views: 860
    Last Post: Aug 19, 2007 11:17 PM
    by cal823  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  28. 300 Spartans New Version--opinions?

    Started by Starman, Aug 14, 2007 09:59 PM
    • Answers: 8
    • Views: 882
    Last Post: Aug 18, 2007 11:04 AM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    Movies

  29. Is ignorance=destruction a Christian teaching?

    Started by Starman, Jul 1, 2007 10:40 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 3,902
    Last Post: Aug 15, 2007 10:17 AM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  30. Pit Bulls are pests!

    Started by Starman, Jun 14, 2003 07:45 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 101
    • Views: 18,481
    Last Post: Aug 11, 2007 10:18 AM
    by RubyPitbull  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  31. Should spaceship Orion ever be built?

    Started by Starman, Jul 15, 2006 07:06 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,061
    Last Post: Jul 28, 2007 11:43 PM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  32. Hurting or Helping Hillary?

    Started by Starman, Jul 20, 2007 10:38 PM
    • Answers: 17
    • Views: 1,881
    Last Post: Jul 25, 2007 01:07 PM
    by BABRAM  Go to last post

    Topic:
    Politics

  33. Uninformed Members?

    Started by Starman, Jul 24, 2007 05:58 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,281
    Last Post: Jul 24, 2007 07:20 PM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  34. Astronaut's Wife

    Started by Starman, Jul 1, 2007 10:49 PM
    • Answers: 0
    • Views: 221
    Last Post: Jul 1, 2007 10:49 PM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    Movies

    • Answers: 9
    • Views: 992
    Last Post: Jun 25, 2007 02:54 AM
    by Marily  Go to last post
  35. Religious Tolerance

    Started by Starman, Nov 20, 2006 04:29 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 69
    • Views: 10,574
    Last Post: Jun 24, 2007 11:57 PM
    by Marily  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  36. Titan or Mars or Europa?

    Started by Starman, Nov 21, 2006 10:03 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,323
    Last Post: Jun 24, 2007 07:49 PM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  37. Nuclear tests vs Earth's orbit

    Started by Starman, Jun 13, 2007 02:15 PM
    • Answers: 17
    • Views: 1,908
    Last Post: Jun 20, 2007 12:59 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  38. Rock Version of 2001 A Space Oddysee

    Started by Starman, Jun 11, 2007 12:09 AM
    • Answers: 1
    • Views: 995
    Last Post: Jun 16, 2007 04:47 PM
    by southerngalps  Go to last post

    Topic:
    Music

  39. Christians and Blood

    Started by Starman, Jul 13, 2006 09:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 6,141
    Last Post: May 31, 2007 06:28 AM
    by Morganite  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  40. Best Short Story Sci Fi Markets

    Started by Starman, Jun 6, 2003 06:54 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,898
    Last Post: May 30, 2007 06:43 PM
    by sjordan6247  Go to last post
  41. Humans Visit Mars When Scheduled?

    Started by Starman, May 24, 2007 10:08 PM
    • Answers: 1
    • Views: 733
    Last Post: May 24, 2007 10:31 PM
    by Capuchin  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  42. Ignorant Anthropologists? Or Political Correctness?

    Started by Starman, Dec 26, 2006 08:52 PM
    • Answers: 15
    • Views: 5,326
    Last Post: May 23, 2007 07:11 PM
    by Starman  Go to last post
  43. LDS Gods and universes?

    Started by Starman, May 16, 2007 09:30 AM
    • Answers: 19
    • Views: 1,798
    Last Post: May 23, 2007 06:30 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  44. Can anyone name a star?

    Started by Starman, Jan 3, 2007 09:02 PM
    • Answers: 13
    • Views: 4,157
    Last Post: May 22, 2007 04:04 AM
    by cal823  Go to last post

    Topic:
    Astronomy

  45. Name Influence In voter ballots?

    Started by Starman, May 4, 2007 08:51 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,095
    Last Post: May 19, 2007 11:10 PM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    Politics

  46. Useless Constitutional Law?

    Started by Starman, May 8, 2007 10:41 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,037
    Last Post: May 9, 2007 12:53 AM
    by iAMfromHuntersBar  Go to last post

    Topic:
    Politics

  47. Superior militarily but weak?

    Started by Starman, May 8, 2007 09:41 AM
    • Answers: 5
    • Views: 976
    Last Post: May 8, 2007 10:33 AM
    by Starman  Go to last post

    Topic:
    History

  48. Dangerous dimensional gateways?

    Started by Starman, May 7, 2007 10:48 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,477
    Last Post: May 7, 2007 11:28 PM
    by Capuchin  Go to last post

    Topic:
    Physics

  49. Does Sincerity Count?

    Started by Starman, Apr 12, 2006 11:12 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 4,745
    Last Post: May 5, 2007 02:22 AM
    by poppa0777  Go to last post

    Topic:
    Christianity

Results 1 to 50 of 117