Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: simoneaugie

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Why don't Americans have bidets?

    Started by simoneaugie, Jan 21, 2013 04:51 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 2,996
    Last Post: Jan 24, 2013 05:35 PM
    by joypulv  Go to last post
  2. Vitamin C and diarrhea

    Started by simoneaugie, Oct 14, 2008 04:28 PM
    • Answers: 7
    • Views: 6,048
    Last Post: Jun 19, 2012 06:21 PM
    by jerrycollie  Go to last post

    Topic:
    Nutrition

  3. What is a vagina?

    Started by simoneaugie, Dec 22, 2007 01:13 AM
    • Answers: 8
    • Views: 2,265
    Last Post: Jun 18, 2012 07:43 PM
    by Another_Planet  Go to last post
  4. Is this Aspergers?

    Started by simoneaugie, Apr 8, 2009 12:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 624
    Last Post: Oct 21, 2011 08:51 PM
    by gavinswife  Go to last post
  5. Ah, relationships.

    Started by simoneaugie, Oct 13, 2008 04:29 PM
    • Answers: 2
    • Views: 913
    Last Post: Sep 18, 2011 07:22 AM
    by Alexandra12  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  6. Write off taxes paid on gasoline and tobacco?

    Started by simoneaugie, Sep 17, 2010 12:40 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,754
    Last Post: Sep 22, 2010 02:28 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  7. Why do certain people calm animals?

    Started by simoneaugie, Jul 26, 2010 06:22 PM
    • Answers: 6
    • Views: 8,193
    Last Post: Jul 27, 2010 03:17 AM
    by redhed35  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  8. Why, why would I want to be a Christian?

    Started by simoneaugie, Mar 22, 2008 12:10 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 37
    • Views: 3,752
    Last Post: Jun 29, 2010 08:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  9. Weird racoon.

    Started by simoneaugie, May 18, 2010 03:03 PM
    • Answers: 3
    • Views: 786
    Last Post: May 18, 2010 07:50 PM
    by KBC  Go to last post
  10. Are you allergic to Betadine?

    Started by simoneaugie, Dec 29, 2009 12:09 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,916
    Last Post: Dec 29, 2009 01:04 AM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Vision

  11. What is magic?

    Started by simoneaugie, Apr 3, 2008 01:39 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 8,046
    Last Post: Dec 21, 2009 01:15 PM
    by tickle  Go to last post

    Topic:
    Magic

  12. How does a clutch work?

    Started by simoneaugie, Sep 3, 2009 03:39 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,658
    Last Post: Sep 3, 2009 03:44 PM
    by Curlyben  Go to last post
  13. Spotting trolls

    Started by simoneaugie, Jul 24, 2009 07:59 PM
    • Answers: 13
    • Views: 862
    Last Post: Jul 26, 2009 05:15 AM
    by N0help4u  Go to last post
  14. She's underpaid, and they grin and keep doing it.

    Started by simoneaugie, Jul 15, 2009 07:50 PM
    • Answers: 4
    • Views: 781
    Last Post: Jul 23, 2009 09:34 PM
    by SafeHeart  Go to last post
  15. The knob.

    Started by simoneaugie, Jun 11, 2009 07:13 PM
    • Answers: 2
    • Views: 538
    Last Post: Jun 13, 2009 05:43 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  16. Is chewing tobacco really that different?

    Started by simoneaugie, Jun 4, 2009 08:45 PM
    • Answers: 11
    • Views: 2,769
    Last Post: Jun 11, 2009 06:08 PM
    by simoneaugie  Go to last post

    Topic:
    Addictions

  17. I hate my life!

    Started by simoneaugie, Apr 28, 2009 09:34 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,487
    Last Post: May 8, 2009 08:12 AM
    by oscarlicous  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Is paint primer needed?

    Started by simoneaugie, Mar 30, 2009 02:26 PM
    • Answers: 6
    • Views: 2,771
    Last Post: Apr 10, 2009 07:01 AM
    by mypaintbidfree  Go to last post
  19. New paint in the kitchen?

    Started by simoneaugie, Mar 29, 2009 03:55 PM
    • Answers: 11
    • Views: 924
    Last Post: Apr 1, 2009 01:35 PM
    by firmbeliever  Go to last post
  20. Landlord has to replace carpet?

    Started by simoneaugie, Mar 27, 2009 04:02 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,351
    Last Post: Mar 27, 2009 04:39 PM
    by Catsmine  Go to last post
  21. Moved: Landlord has to replace carpet?

    Started by simoneaugie, Mar 28, 2009 06:32 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Mar 27, 2009 04:39 PM
    by Catsmine  Go to last post
  22. Have you seen this movie?

    Started by simoneaugie, Jan 21, 2009 10:32 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,036
    Last Post: Jan 31, 2009 08:04 AM
    by cozyk  Go to last post
  23. Is God your friend or a parental figure?

    Started by simoneaugie, Jan 15, 2009 11:09 PM
    • Answers: 16
    • Views: 1,059
    Last Post: Jan 19, 2009 10:49 PM
    by arcura  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  24. Do you or anyone you know have "Penguin" windows?

    Started by simoneaugie, Dec 22, 2008 10:47 PM
    • Answers: 0
    • Views: 512
    Last Post: Dec 22, 2008 10:47 PM
    by simoneaugie  Go to last post
  25. A holiday wish?

    Started by simoneaugie, Dec 14, 2008 02:10 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,080
    Last Post: Dec 20, 2008 11:20 PM
    by N0help4u  Go to last post
  26. Look up, and smile

    Started by simoneaugie, Dec 14, 2008 01:56 PM
    • Answers: 3
    • Views: 592
    Last Post: Dec 15, 2008 03:05 PM
    by amathaa  Go to last post

    Topic:
    Jokes

    • Answers: 4
    • Views: 601
    Last Post: Nov 18, 2008 07:19 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Nov 18, 2008 07:19 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  27. They want an easement. What to do next?

    Started by simoneaugie, Nov 16, 2008 05:36 PM
    • Answers: 1
    • Views: 959
    Last Post: Nov 17, 2008 05:48 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  28. Winter solutions?

    Started by simoneaugie, Nov 4, 2008 08:24 PM
    • Answers: 5
    • Views: 614
    Last Post: Nov 8, 2008 01:53 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  29. We want to rent the air over your house.

    Started by simoneaugie, Nov 2, 2008 05:34 PM
    • Answers: 3
    • Views: 595
    Last Post: Nov 3, 2008 01:00 PM
    by smearcase  Go to last post
  30. Is God evil?

    Started by simoneaugie, Mar 25, 2008 09:17 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 50
    • Views: 5,126
    Last Post: Oct 28, 2008 01:09 PM
    by TennisCountry  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  31. Pay premiums for my daughter?

    Started by simoneaugie, Jul 8, 2008 10:46 PM
    • Answers: 9
    • Views: 743
    Last Post: Oct 6, 2008 08:49 PM
    by carriebearrie  Go to last post

    Topic:
    Insurance

  32. Parrots as loud as a rock concert?

    Started by simoneaugie, Oct 2, 2008 12:35 AM
    • Answers: 4
    • Views: 870
    Last Post: Oct 2, 2008 01:29 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Hearing

  33. Does doggy odor bother you?

    Started by simoneaugie, Sep 7, 2008 03:39 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,553
    Last Post: Sep 9, 2008 01:04 PM
    by wildandblue  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  34. What's the name of this children's story?

    Started by simoneaugie, Aug 20, 2008 11:41 PM
    • Answers: 0
    • Views: 286
    Last Post: Aug 20, 2008 11:41 PM
    by simoneaugie  Go to last post
  35. American civil war?

    Started by simoneaugie, Aug 1, 2008 12:05 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,036
    Last Post: Aug 18, 2008 04:14 AM
    by tomder55  Go to last post
  36. Are we smarter just because we think so?

    Started by simoneaugie, Jul 20, 2008 06:42 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 42
    • Views: 4,427
    Last Post: Aug 5, 2008 03:55 PM
    by Credendovidis  Go to last post
  37. What do you think of this?

    Started by simoneaugie, Jul 22, 2008 02:43 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 3,512
    Last Post: Aug 2, 2008 04:04 AM
    by ordinaryguy  Go to last post
  38. Think fast

    Started by simoneaugie, Jul 24, 2008 06:16 PM
    • Answers: 2
    • Views: 495
    Last Post: Jul 25, 2008 08:30 AM
    by softbalgrl1331  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. Has anyone read this gem?

    Started by simoneaugie, Jul 23, 2008 10:54 PM
    • Answers: 3
    • Views: 676
    Last Post: Jul 24, 2008 12:54 PM
    by 0rphan  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  40. How do you feel about circumcision?

    Started by simoneaugie, Feb 4, 2008 10:13 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 59
    • Views: 6,299
    Last Post: Jul 23, 2008 05:13 AM
    by smoothy  Go to last post
  41. Should I even consider it?

    Started by simoneaugie, Jun 2, 2008 12:11 AM
    • Answers: 10
    • Views: 1,099
    Last Post: Jul 17, 2008 05:17 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  42. Democrat versus Republican

    Started by simoneaugie, Mar 25, 2008 07:32 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,976
    Last Post: Jul 15, 2008 09:55 PM
    by simoneaugie  Go to last post
  43. I'll show you mine because I want it to be seen.

    Started by simoneaugie, Jun 17, 2008 05:29 PM
    • Answers: 15
    • Views: 1,320
    Last Post: Jul 15, 2008 07:14 AM
    by ISneezeFunny  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  44. Do you need sexual contact with another person?

    Started by simoneaugie, Mar 11, 2008 03:31 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,196
    Last Post: Jul 15, 2008 05:32 AM
    by smoothy  Go to last post
  45. I may lose my driver's license, scary.

    Started by simoneaugie, Mar 31, 2008 01:11 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,819
    Last Post: Jul 14, 2008 11:04 PM
    by KISS  Go to last post

    Topic:
    Disabilities

  46. Does it stay hard afterwards?

    Started by simoneaugie, May 26, 2008 02:25 AM
    • Answers: 13
    • Views: 8,679
    Last Post: Jul 14, 2008 09:14 PM
    by confusedbyitall  Go to last post
  47. Monkey spanking?

    Started by simoneaugie, Jun 23, 2008 09:38 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,108
    Last Post: Jul 14, 2008 09:08 PM
    by confusedbyitall  Go to last post
  48. Electrical problems in 1965 volkswagen

    Started by simoneaugie, Jul 1, 2008 04:37 PM
    • Answers: 2
    • Views: 570
    Last Post: Jul 1, 2008 05:53 PM
    by Stratmando  Go to last post
Results 1 to 50 of 74