Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Shell_Lee

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Boyfriend and his strip club trips

    Started by Shell_Lee, Jan 18, 2007 11:14 AM
    • Answers: 18
    • Views: 2,674
    Last Post: Sep 18, 2010 06:53 PM
    by J_9  Go to last post
  2. Tipping limo driver in Vagas

    Started by Shell_Lee, Feb 20, 2008 01:09 PM
    • Answers: 7
    • Views: 2,468
    Last Post: Nov 7, 2009 06:27 AM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Etiquette

  3. Installing harwood floor - where to start?

    Started by Shell_Lee, Jun 18, 2008 11:37 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,838
    Last Post: Jan 19, 2009 08:43 PM
    by 21boat  Go to last post
  4. FIRE at our condo building!

    Started by Shell_Lee, Oct 14, 2008 08:39 AM
    • Answers: 4
    • Views: 883
    Last Post: Oct 14, 2008 04:59 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  5. Child Support Lien Docket

    Started by Shell_Lee, Jul 15, 2008 10:16 AM
    • Answers: 1
    • Views: 682
    Last Post: Jul 15, 2008 10:21 AM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  6. Is this considered "contact"? What a joke!

    Started by Shell_Lee, Jul 3, 2008 01:51 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,141
    Last Post: Jul 9, 2008 08:42 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  7. Plywood over gypcrete

    Started by Shell_Lee, Jun 19, 2008 08:50 PM
    • Answers: 2
    • Views: 740
    Last Post: Jun 20, 2008 05:48 PM
    by westnlas  Go to last post
  8. Replacing old outlets and switches - with pics

    Started by Shell_Lee, Jun 15, 2008 04:25 PM
    • Answers: 3
    • Views: 2,728
    Last Post: Jun 16, 2008 05:05 AM
    by donf  Go to last post
  9. Putting tile on stairs

    Started by Shell_Lee, May 12, 2008 07:59 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,022
    Last Post: May 12, 2008 08:22 AM
    by amricca  Go to last post
  10. Installing over the range microwave

    Started by Shell_Lee, Apr 24, 2008 08:56 AM
    • Answers: 7
    • Views: 2,590
    Last Post: Apr 24, 2008 11:23 AM
    by ballengerb1  Go to last post
  11. Not a issue yet - dealing with a contract

    Started by Shell_Lee, Apr 2, 2008 01:18 PM
    • Answers: 5
    • Views: 430
    Last Post: Apr 4, 2008 06:08 AM
    by excon  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  12. Best Man being less than wonderful

    Started by Shell_Lee, Apr 2, 2008 10:11 AM
    • Answers: 2
    • Views: 699
    Last Post: Apr 2, 2008 03:06 PM
    by kp2171  Go to last post

    Topic:
    Weddings

  13. "reasonable times upon reasonable notice"

    Started by Shell_Lee, Mar 6, 2008 11:46 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,995
    Last Post: Mar 6, 2008 03:24 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  14. 1099-R / 401K Rollover

    Started by Shell_Lee, Feb 1, 2008 08:20 AM
    • Answers: 3
    • Views: 4,518
    Last Post: Feb 3, 2008 06:27 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  15. Dance Card

    Started by Shell_Lee, Jan 24, 2008 08:36 AM
    • Answers: 0
    • Views: 297
    Last Post: Jan 24, 2008 08:36 AM
    by Shell_Lee  Go to last post

    Topic:
    Weddings

  16. Mortgage Interest

    Started by Shell_Lee, Jan 18, 2008 01:19 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,214
    Last Post: Jan 19, 2008 10:27 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  17. RSVP postcard

    Started by Shell_Lee, Jan 17, 2008 03:06 PM
    • Answers: 2
    • Views: 826
    Last Post: Jan 18, 2008 09:50 AM
    by LearningAsIGo  Go to last post

    Topic:
    Weddings

  18. Putting laminate on stairs

    Started by Shell_Lee, Jan 8, 2008 12:09 PM
    • Answers: 8
    • Views: 10,158
    Last Post: Jan 11, 2008 05:36 PM
    by Shell_Lee  Go to last post
  19. Liens, seizure of property, and license suspension

    Started by Shell_Lee, Dec 20, 2007 09:58 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,104
    Last Post: Dec 21, 2007 07:38 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  20. Bathtub/shower drain

    Started by Shell_Lee, Oct 17, 2007 12:04 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,027
    Last Post: Oct 18, 2007 08:22 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  21. Pregnant Brides Maid

    Started by Shell_Lee, Sep 10, 2007 02:30 PM
    • Answers: 1
    • Views: 683
    Last Post: Sep 11, 2007 05:54 AM
    by LearningAsIGo  Go to last post

    Topic:
    Weddings

  22. Not married, but bought a condo together

    Started by Shell_Lee, Aug 23, 2007 03:22 PM
    • Answers: 3
    • Views: 898
    Last Post: Aug 24, 2007 02:10 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  23. My best friend and his wife

    Started by Shell_Lee, Aug 23, 2007 07:13 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,716
    Last Post: Aug 23, 2007 06:15 PM
    by s_cianci  Go to last post
  24. Getting a passport for my son

    Started by Shell_Lee, Aug 21, 2007 02:37 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,338
    Last Post: Aug 21, 2007 03:03 PM
    by Shell_Lee  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  25. Not having my father walk me down the aisle

    Started by Shell_Lee, Aug 17, 2007 09:54 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,470
    Last Post: Aug 21, 2007 06:54 AM
    by Shell_Lee  Go to last post

    Topic:
    Weddings

  26. I have orgasms - HE doesn't

    Started by Shell_Lee, Jul 3, 2007 02:04 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,071
    Last Post: Jul 4, 2007 02:34 PM
    by vicuna  Go to last post
  27. Son's father owes me money for bills paid

    Started by Shell_Lee, Jun 27, 2007 12:18 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,463
    Last Post: Jul 3, 2007 02:20 PM
    by summer12  Go to last post

    Topic:
    Family Law

Results 1 to 27 of 27