Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Athos

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Fact Checking The Debate For Trump Supporters

    Started by Athos, Oct 22, 2020 08:38 PM
    • Answers: 4
    • Views: 33
    Last Post: Today 01:26 AM
    by tomder55  Go to last post
  2. Trump's Town Hall Whopper

    Started by Athos, Oct 16, 2020 03:02 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 192
    Last Post: Today 01:13 AM
    by tomder55  Go to last post
  3. The Face of Evil

    Started by Athos, Feb 1, 2020 06:52 AM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 186
    • Views: 8,424
    Last Post: Yesterday 08:02 PM
    by Athos  Go to last post
  4. What Do Hydroxychloroquine, Regeneron, and Remdesivir Have in Common?

    Started by Athos, Oct 8, 2020 04:24 PM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    • Answers: 172
    • Views: 2,405
    Last Post: Oct 22, 2020 08:10 PM
    by paraclete  Go to last post
  5. Trump's Repeated Claim to "Exoneration" Examined

    Started by Athos, Oct 19, 2020 01:02 PM
    • Answers: 7
    • Views: 39
    Last Post: Oct 20, 2020 01:36 PM
    by tomder55  Go to last post
  6. Trump The Coward Afraid To Debate With Biden

    Started by Athos, Oct 11, 2020 05:01 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 103
    Last Post: Oct 17, 2020 09:01 AM
    by talaniman  Go to last post
  7. Trump's Tax Bombshell

    Started by Athos, Sep 27, 2020 06:22 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 128
    • Views: 654
    Last Post: Oct 13, 2020 07:20 AM
    by talaniman  Go to last post
  8. Tax Justice

    Started by Athos, Sep 29, 2020 04:06 AM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 144
    • Views: 774
    Last Post: Oct 12, 2020 05:46 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 53
    Last Post: Oct 10, 2020 07:53 AM
    by talaniman  Go to last post
  9. Trump Endangers Secret Service Agents

    Started by Athos, Oct 5, 2020 03:14 AM
    • Answers: 9
    • Views: 61
    Last Post: Oct 10, 2020 07:41 AM
    by talaniman  Go to last post
  10. Trump's Despicable Debate Performance

    Started by Athos, Sep 29, 2020 10:46 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 47
    • Views: 224
    Last Post: Oct 6, 2020 08:44 AM
    by talaniman  Go to last post
  11. Biden's 2019 Tax Returns

    Started by Athos, Sep 29, 2020 02:04 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 158
    Last Post: Oct 3, 2020 02:33 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  12. Trump's Replacement Health Plan Specifics

    Started by Athos, Sep 28, 2020 02:47 PM
    • Answers: 9
    • Views: 73
    Last Post: Sep 29, 2020 01:48 PM
    by talaniman  Go to last post
  13. Breonna Taylor

    Started by Athos, Sep 23, 2020 05:32 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 82
    • Views: 529
    Last Post: Sep 28, 2020 12:47 PM
    by talaniman  Go to last post
  14. Trump Denies Peaceful Transfer of Power After Election

    Started by Athos, Sep 24, 2020 02:42 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 227
    Last Post: Sep 27, 2020 04:37 AM
    by talaniman  Go to last post
  15. The Nature of Salvation

    Started by Athos, Jun 30, 2020 04:22 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 201
    • Views: 2,164
    Last Post: Sep 25, 2020 07:58 PM
    by talaniman  Go to last post
  16. Trump Plans Nov 3 Election Invalid!

    Started by Athos, Sep 17, 2020 03:01 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 414
    Last Post: Sep 24, 2020 09:43 AM
    by talaniman  Go to last post
  17. My Discussion with Jlsinbe - Part 1

    Started by Athos, Sep 21, 2020 07:13 PM
    • Answers: 6
    • Views: 115
    Last Post: Sep 22, 2020 07:10 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  18. Trump Falsifies COVID Reports From The CDC

    Started by Athos, Sep 17, 2020 08:09 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 164
    Last Post: Sep 21, 2020 01:47 PM
    by talaniman  Go to last post
  19. Reply Requested by Jlisenbe

    Started by Athos, Sep 19, 2020 01:21 PM
    • Answers: 1
    • Views: 27
    Last Post: Sep 20, 2020 01:40 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  20. Trump's Negligent Homicide

    Started by Athos, Sep 14, 2020 04:42 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 45
    • Views: 985
    Last Post: Sep 18, 2020 04:32 PM
    by talaniman  Go to last post
  21. Trump's Weird Lies On ABC-TV

    Started by Athos, Sep 16, 2020 01:29 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 128
    Last Post: Sep 17, 2020 03:57 PM
    by tomder55  Go to last post
  22. Trump's REAL Belief Concerning The American Military

    Started by Athos, Sep 4, 2020 04:16 AM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 182
    • Views: 4,881
    Last Post: Sep 14, 2020 06:13 AM
    by talaniman  Go to last post
  23. Trump Obstructing Truth Re Dr. Fauci

    Started by Athos, Sep 12, 2020 06:02 AM
    • Answers: 10
    • Views: 53
    Last Post: Sep 13, 2020 03:13 PM
    by talaniman  Go to last post
  24. Trump's Infamous Interview

    Started by Athos, Sep 10, 2020 05:43 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 182
    Last Post: Sep 13, 2020 05:34 AM
    by Athos  Go to last post
  25. Food For Thought

    Started by Athos, Sep 10, 2020 03:51 AM
    • Answers: 9
    • Views: 62
    Last Post: Sep 11, 2020 06:44 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  26. True Believers

    Started by Athos, Sep 9, 2020 10:24 AM
    • Answers: 0
    • Views: 60
    Last Post: Sep 9, 2020 10:24 AM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  27. More Lies By Barr

    Started by Athos, Sep 4, 2020 10:48 AM
    • Answers: 12
    • Views: 853
    Last Post: Sep 7, 2020 04:18 AM
    by tomder55  Go to last post
  28. Trump's Latest Conspiracy Theory

    Started by Athos, Sep 2, 2020 02:46 PM
    • Answers: 8
    • Views: 552
    Last Post: Sep 4, 2020 05:45 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  29. Trump - Fraudster-In-Chief

    Started by Athos, Sep 3, 2020 03:02 PM
    • Answers: 5
    • Views: 61
    Last Post: Sep 4, 2020 08:45 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 12
    • Views: 330
    Last Post: Sep 3, 2020 09:19 AM
    by talaniman  Go to last post
  30. Trump's "BOTTOMLESS PINOCCHIO"

    Started by Athos, Aug 28, 2020 12:19 PM
    • Answers: 13
    • Views: 361
    Last Post: Sep 2, 2020 03:26 AM
    by talaniman  Go to last post
  31. "A Torrent of Falsehoods"

    Started by Athos, Aug 27, 2020 09:17 PM
    • Answers: 14
    • Views: 114
    Last Post: Aug 29, 2020 07:41 PM
    by paraclete  Go to last post
  32. DANGER! Trump Wants Election Delayed

    Started by Athos, Jul 30, 2020 01:55 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 150
    • Views: 3,985
    Last Post: Aug 20, 2020 07:32 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 21
    • Views: 144
    Last Post: Aug 19, 2020 12:28 PM
    by talaniman  Go to last post
  33. Trump's Legacy

    Started by Athos, Aug 8, 2020 12:23 PM
    • Answers: 4
    • Views: 56
    Last Post: Aug 9, 2020 02:29 PM
    by paraclete  Go to last post
  34. Trump Self-Medicating on Hydroxychloroquine

    Started by Athos, May 22, 2020 09:29 PM
    30 Pages
    1 2 3 ... 30
    • Answers: 580
    • Views: 24,111
    Last Post: Aug 6, 2020 06:15 AM
    by paraclete  Go to last post
  35. Trump Touts Witch Doctor

    Started by Athos, Jul 29, 2020 09:49 AM
    • Answers: 4
    • Views: 95
    Last Post: Jul 31, 2020 07:09 AM
    by tomder55  Go to last post
  36. The Brownshirts of 2020

    Started by Athos, Jul 20, 2020 12:34 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 1,031
    Last Post: Jul 28, 2020 05:28 AM
    by talaniman  Go to last post
  37. Person - Woman - Man - Camera - TV

    Started by Athos, Jul 25, 2020 10:03 AM
    • Answers: 2
    • Views: 42
    Last Post: Jul 25, 2020 07:13 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. The Deep Absurdity of Trump World

    Started by Athos, Jun 20, 2020 07:15 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 5,712
    Last Post: Jul 24, 2020 07:23 PM
    by talaniman  Go to last post
  39. Barr Shows Once More He's Clueless About The Law

    Started by Athos, Jul 23, 2020 03:33 PM
    • Answers: 1
    • Views: 31
    Last Post: Jul 24, 2020 07:16 PM
    by talaniman  Go to last post
  40. Trump's Bizarre Interview with Chris Wallace

    Started by Athos, Jul 20, 2020 11:18 AM
    • Answers: 7
    • Views: 542
    Last Post: Jul 21, 2020 07:23 PM
    by paraclete  Go to last post
  41. The Catastrophe That Is The US President

    Started by Athos, Jul 3, 2020 05:39 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 3,197
    Last Post: Jul 18, 2020 08:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  42. Trump Revealed Without His Makeup

    Started by Athos, Jul 7, 2020 02:31 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 52
    • Views: 4,479
    Last Post: Jul 18, 2020 08:43 PM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 562
    Last Post: Jul 14, 2020 06:27 PM
    by talaniman  Go to last post
  43. Supreme Court Rules Against Trump/Barr Position

    Started by Athos, Jul 9, 2020 08:25 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 1,519
    Last Post: Jul 13, 2020 04:35 AM
    by talaniman  Go to last post
  44. Putin Puts Bounty On US Soldiers

    Started by Athos, Jun 27, 2020 05:36 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 1,265
    Last Post: Jul 2, 2020 10:44 AM
    by talaniman  Go to last post
  45. Trump Supports Racism - Retweets White Power Video

    Started by Athos, Jun 29, 2020 02:26 PM
    • Answers: 3
    • Views: 648
    Last Post: Jun 30, 2020 06:01 AM
    by talaniman  Go to last post
  46. The Real Donald Trump

    Started by Athos, Jun 29, 2020 04:25 AM
    • Answers: 4
    • Views: 572
    Last Post: Jun 30, 2020 05:57 AM
    by talaniman  Go to last post
Results 1 to 50 of 231