Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: foreverromantic

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Aloof neighbor

    Started by foreverromantic, Dec 17, 2019 07:37 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,219
    Last Post: Dec 18, 2019 05:24 AM
    by talaniman  Go to last post
  2. New faucet whistles

    Started by foreverromantic, Apr 17, 2019 06:26 AM
    • Answers: 3
    • Views: 910
    Last Post: Sep 2, 2019 08:23 PM
    by Specter1  Go to last post
  3. Adobe flash back player question

    Started by foreverromantic, May 5, 2019 09:31 AM
    • Answers: 1
    • Views: 3,503
    Last Post: Aug 27, 2019 09:07 PM
    by Specter1  Go to last post
  4. Problem with rolling chair

    Started by foreverromantic, Mar 9, 2019 05:22 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,013
    Last Post: Aug 20, 2019 07:08 PM
    by Specter1  Go to last post

    Topic:
    Furniture

  5. My new small bake/broil oven

    Started by foreverromantic, Jul 4, 2019 04:23 PM
    • Answers: 2
    • Views: 872
    Last Post: Jul 5, 2019 02:40 AM
    by talaniman  Go to last post
  6. web site

    Started by foreverromantic, Jun 21, 2019 12:30 PM
    • Answers: 1
    • Views: 789
    Last Post: Jun 21, 2019 12:31 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  7. Estranged niece calls me after 30 years.

    Started by foreverromantic, Jun 6, 2019 04:42 PM
    • Answers: 3
    • Views: 514
    Last Post: Jun 7, 2019 05:52 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  8. Friend stopped e mailing me

    Started by foreverromantic, Apr 3, 2019 12:21 PM
    • Answers: 4
    • Views: 2,450
    Last Post: Apr 27, 2019 05:23 PM
    by Unfeigned18  Go to last post
  9. Best thing to seal cracks

    Started by foreverromantic, Apr 8, 2019 04:03 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,347
    Last Post: Apr 8, 2019 08:00 PM
    by ma0641  Go to last post
  10. Brass cabinet knobs

    Started by foreverromantic, Apr 1, 2019 03:15 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,052
    Last Post: Apr 1, 2019 03:46 PM
    by ma0641  Go to last post
  11. Sudden political hatred

    Started by foreverromantic, Jan 12, 2019 03:59 PM
    • Answers: 5
    • Views: 2,633
    Last Post: Jan 14, 2019 05:59 AM
    by Oliver2011  Go to last post
  12. Word 2016 question

    Started by foreverromantic, Dec 24, 2018 08:13 PM
    • Answers: 2
    • Views: 735
    Last Post: Dec 28, 2018 12:42 PM
    by foreverromantic  Go to last post
  13. Destruction of Papers in Condo Lobby

    Started by foreverromantic, Nov 19, 2018 02:40 PM
    • Answers: 3
    • Views: 2,693
    Last Post: Dec 5, 2018 05:18 AM
    by Oliver2011  Go to last post
  14. Derogatory info on internet about person

    Started by foreverromantic, Nov 5, 2018 08:24 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,617
    Last Post: Nov 5, 2018 09:35 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  15. Board pres. Does illegal things

    Started by foreverromantic, Oct 22, 2018 04:25 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,517
    Last Post: Oct 25, 2018 05:03 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  16. My Epson Printer keeps printing !

    Started by foreverromantic, Sep 13, 2018 03:55 AM
    • Answers: 2
    • Views: 3,800
    Last Post: Sep 13, 2018 07:54 AM
    by foreverromantic  Go to last post
  17. Soil or sand for foundation

    Started by foreverromantic, Sep 10, 2018 02:22 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,057
    Last Post: Sep 12, 2018 04:20 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  18. Bathroom sink question

    Started by foreverromantic, Sep 4, 2018 11:32 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,097
    Last Post: Sep 6, 2018 01:42 PM
    by massplumber2008  Go to last post
  19. Impact windows

    Started by foreverromantic, Sep 5, 2018 04:36 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,040
    Last Post: Sep 5, 2018 05:51 PM
    by tickle  Go to last post
  20. Understanding people

    Started by foreverromantic, Aug 23, 2018 04:01 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,677
    Last Post: Aug 23, 2018 07:45 AM
    by talaniman  Go to last post
  21. Question re: Formatting a document

    Started by foreverromantic, Aug 21, 2018 09:02 PM
    • Answers: 0
    • Views: 3,812
    Last Post: Aug 21, 2018 09:02 PM
    by foreverromantic  Go to last post
  22. Vertical blinds question

    Started by foreverromantic, Jun 27, 2018 12:59 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,115
    Last Post: Jul 27, 2018 06:20 AM
    by paraclete  Go to last post
  23. Guarded speech

    Started by foreverromantic, Jul 17, 2018 06:42 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,731
    Last Post: Jul 17, 2018 02:03 PM
    by ma0641  Go to last post
  24. Technical re: High def. T.v. System

    Started by foreverromantic, Jul 5, 2018 08:00 PM
    • Answers: 1
    • Views: 3,662
    Last Post: Jul 6, 2018 05:31 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 1,040
    Last Post: Jun 28, 2018 06:05 PM
    by ma0641  Go to last post

    Topic:
    Windows

  25. Replacement of kitchen sink question

    Started by foreverromantic, Jun 21, 2018 10:41 AM
    • Answers: 0
    • Views: 1,583
    Last Post: Jun 21, 2018 10:41 AM
    by foreverromantic  Go to last post
  26. Confusing man

    Started by foreverromantic, May 20, 2018 03:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,686
    Last Post: May 21, 2018 02:44 AM
    by Oliver2011  Go to last post
  27. Power strip question

    Started by foreverromantic, Jun 4, 2017 10:41 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,878
    Last Post: May 17, 2018 01:54 PM
    by Appzalien  Go to last post

    Topic:
    Desktops

  28. 2 seniors meeting for breakfast

    Started by foreverromantic, Apr 18, 2018 04:53 PM
    • Answers: 4
    • Views: 623
    Last Post: Apr 19, 2018 01:26 PM
    by ma0641  Go to last post
  29. Question re: Condo judgment against owner

    Started by foreverromantic, Mar 11, 2018 10:02 AM
    • Answers: 2
    • Views: 2,255
    Last Post: Apr 10, 2018 08:48 AM
    by noseyrosey  Go to last post
  30. Dating web site question

    Started by foreverromantic, Apr 6, 2018 05:56 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,459
    Last Post: Apr 6, 2018 07:27 AM
    by smoothy  Go to last post

    Topic:
    Dating

  31. Water over balcony

    Started by foreverromantic, Apr 1, 2018 04:59 PM
    • Answers: 6
    • Views: 2,622
    Last Post: Apr 3, 2018 11:00 AM
    by smoothy  Go to last post
  32. Re: People in my condo

    Started by foreverromantic, Apr 1, 2018 04:26 PM
    • Answers: 2
    • Views: 837
    Last Post: Apr 2, 2018 07:09 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Seniors

  33. Health question re: Skin and nails

    Started by foreverromantic, Mar 27, 2018 02:29 PM
    • Answers: 2
    • Views: 857
    Last Post: Mar 31, 2018 05:32 AM
    by joypulv  Go to last post
  34. Platonic friends with ex

    Started by foreverromantic, Mar 27, 2018 02:13 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,979
    Last Post: Mar 28, 2018 02:07 PM
    by tickle  Go to last post

    Topic:
    Dating

  35. Rude behavior question

    Started by foreverromantic, Mar 27, 2018 02:00 PM
    • Answers: 4
    • Views: 2,784
    Last Post: Mar 28, 2018 11:39 AM
    by foreverromantic  Go to last post
  36. Legal question re: Bankruptcy

    Started by foreverromantic, Mar 27, 2018 02:06 PM
    • Answers: 1
    • Views: 6,257
    Last Post: Mar 27, 2018 03:31 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Small Claims

  37. Replacing old rubber window gaskets

    Started by foreverromantic, Mar 17, 2018 12:09 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,786
    Last Post: Mar 17, 2018 06:36 PM
    by talaniman  Go to last post
  38. Fuse box question

    Started by foreverromantic, Jan 23, 2018 06:47 PM
    • Answers: 3
    • Views: 608
    Last Post: Jan 29, 2018 11:58 AM
    by Stratmando  Go to last post
  39. Filler for empty slot in fuse box

    Started by foreverromantic, Jan 27, 2018 06:07 PM
    • Answers: 1
    • Views: 509
    Last Post: Jan 29, 2018 11:55 AM
    by Stratmando  Go to last post
  40. Company scam

    Started by foreverromantic, Nov 26, 2017 05:08 AM
    • Answers: 5
    • Views: 730
    Last Post: Nov 27, 2017 02:14 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  41. Uv lights for ac units

    Started by foreverromantic, Nov 16, 2017 04:22 PM
    • Answers: 1
    • Views: 396
    Last Post: Nov 17, 2017 01:23 PM
    by ma0641  Go to last post
  42. Question re: Friendship

    Started by foreverromantic, Oct 5, 2017 12:12 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,811
    Last Post: Oct 5, 2017 05:32 PM
    by joypulv  Go to last post
  43. Water damage caused by hurricane

    Started by foreverromantic, Sep 20, 2017 02:34 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,187
    Last Post: Sep 20, 2017 06:19 PM
    by Stratmando  Go to last post

    Topic:
    Construction

  44. Duplicate e mails coming in

    Started by foreverromantic, Aug 28, 2017 02:06 PM
    • Answers: 1
    • Views: 490
    Last Post: Aug 28, 2017 02:38 PM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 544
    Last Post: Aug 5, 2017 01:04 PM
    by foreverromantic  Go to last post
  45. Computer question

    Started by foreverromantic, Jul 24, 2017 11:22 AM
    • Answers: 1
    • Views: 713
    Last Post: Jul 24, 2017 05:23 PM
    by ScottGem  Go to last post
  46. Corroded pipes

    Started by foreverromantic, Jul 17, 2017 12:26 PM
    • Answers: 4
    • Views: 431
    Last Post: Jul 18, 2017 02:08 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  47. Condo violation

    Started by foreverromantic, Jul 15, 2017 05:21 AM
    • Answers: 1
    • Views: 478
    Last Post: Jul 15, 2017 06:43 AM
    by ScottGem  Go to last post
  48. Condo violation?

    Started by foreverromantic, Jun 30, 2017 09:32 AM
    • Answers: 5
    • Views: 811
    Last Post: Jul 1, 2017 04:35 AM
    by joypulv  Go to last post
Results 1 to 50 of 153