Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: JudyKayTee

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Info on adopting a rabbit

    Started by JudyKayTee, Mar 2, 2014 11:37 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,328
    Last Post: Mar 5, 2014 03:49 PM
    by Alty  Go to last post
  2. Ask pregnancy questions online?

    Started by JudyKayTee, May 6, 2011 07:19 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,706
    Last Post: Aug 12, 2013 02:30 PM
    by mesty8080  Go to last post
  3. Gems Jour Rules

    Started by JudyKayTee, Aug 4, 2013 04:02 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,007
    Last Post: Aug 5, 2013 06:44 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Video Games

  4. Dental care/work

    Started by JudyKayTee, Jun 25, 2013 07:40 AM
    • Answers: 17
    • Views: 1,119
    Last Post: Jun 27, 2013 06:11 AM
    by teacherjenn4  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  5. Odometer

    Started by JudyKayTee, Jun 9, 2013 07:37 AM
    • Answers: 6
    • Views: 599
    Last Post: Jun 12, 2013 06:53 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Motorcycles

  6. Howling in her sleep

    Started by JudyKayTee, Apr 24, 2013 08:19 AM
    • Answers: 5
    • Views: 601
    Last Post: Apr 24, 2013 09:42 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  7. Report 1099 Misc Income

    Started by JudyKayTee, Apr 14, 2013 10:32 AM
    • Answers: 8
    • Views: 922
    Last Post: Apr 18, 2013 08:51 AM
    by The Junoo  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  8. Moved: Tongue Piercing? Please Help !

    Started by JudyKayTee, Apr 12, 2013 09:59 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Apr 12, 2013 09:59 AM
    by JudyKayTee  Go to last post
  9. Gifts in contemplation of marriage

    Started by JudyKayTee, Mar 29, 2010 01:59 PM
    • Answers: 12
    • Views: 2,049
    Last Post: Apr 11, 2013 07:26 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  10. "Locked" portable drive

    Started by JudyKayTee, Apr 3, 2013 09:02 AM
    • Answers: 6
    • Views: 725
    Last Post: Apr 6, 2013 08:17 AM
    by cdad  Go to last post
  11. Teller Check

    Started by JudyKayTee, Mar 20, 2013 08:53 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,021
    Last Post: Mar 22, 2013 07:08 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  12. Puerto Rico Vacation

    Started by JudyKayTee, Jan 9, 2011 02:45 PM
    • Answers: 4
    • Views: 5,285
    Last Post: Feb 27, 2013 08:40 PM
    by KenH  Go to last post

    Topic:
    Caribbean

  13. Wondered what this costs - ?

    Started by JudyKayTee, Feb 20, 2013 11:27 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,237
    Last Post: Feb 21, 2013 02:04 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  14. Cruise/vacation insurance

    Started by JudyKayTee, Feb 2, 2013 12:40 PM
    • Answers: 2
    • Views: 459
    Last Post: Feb 2, 2013 04:37 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Insurance

  15. Search feature

    Started by JudyKayTee, Nov 28, 2012 12:42 PM
    • Answers: 6
    • Views: 662
    Last Post: Dec 5, 2012 02:55 PM
    by Curlyben  Go to last post
  16. Portable CD/radio

    Started by JudyKayTee, Oct 6, 2012 09:32 AM
    • Answers: 1
    • Views: 440
    Last Post: Oct 6, 2012 12:03 PM
    by ma0641  Go to last post
  17. Latest scam

    Started by JudyKayTee, Sep 3, 2012 06:23 AM
    • Answers: 14
    • Views: 868
    Last Post: Sep 5, 2012 05:01 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  18. Questions about Islam

    Started by JudyKayTee, Jul 12, 2012 12:53 PM
    • Answers: 16
    • Views: 1,053
    Last Post: Aug 30, 2012 10:59 AM
    by shada95  Go to last post

    Topic:
    Islam

  19. Moved: My boyfriend started to break up, now wants break

    Started by JudyKayTee, Aug 15, 2012 04:52 PM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Aug 15, 2012 04:48 PM
    by JudyKayTee  Go to last post
  20. Parental permisison for passport

    Started by JudyKayTee, Apr 11, 2011 08:36 AM
    • Answers: 4
    • Views: 471
    Last Post: Aug 13, 2012 06:42 PM
    by Steph4353  Go to last post
  21. What I find offensive

    Started by JudyKayTee, Jun 8, 2010 07:20 PM
    • Answers: 14
    • Views: 1,355
    Last Post: Aug 13, 2012 01:51 PM
    by Steph4353  Go to last post
  22. Push button start

    Started by JudyKayTee, Aug 8, 2012 05:26 AM
    • Answers: 2
    • Views: 642
    Last Post: Aug 8, 2012 05:41 AM
    by JudyKayTee  Go to last post
  23. I've wasted a lot of time on foreplay -

    Started by JudyKayTee, Aug 4, 2012 02:20 PM
    • Answers: 6
    • Views: 696
    Last Post: Aug 4, 2012 02:58 PM
    by JudyKayTee  Go to last post
  24. Medicaid, college grants, insurance settlement

    Started by JudyKayTee, Apr 23, 2012 02:29 PM
    • Answers: 4
    • Views: 600
    Last Post: Jul 25, 2012 05:26 PM
    by JudyKayTee  Go to last post
  25. Pancreatitis or something else - ?

    Started by JudyKayTee, Apr 6, 2012 07:46 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 2,319
    Last Post: Jul 25, 2012 05:19 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  26. Gallbladder problems

    Started by JudyKayTee, Mar 22, 2012 12:25 PM
    • Answers: 8
    • Views: 775
    Last Post: Jul 25, 2012 05:05 PM
    by klarsenartwork  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  27. Bose sound system

    Started by JudyKayTee, Aug 20, 2008 06:58 AM
    • Answers: 14
    • Views: 4,150
    Last Post: Jul 25, 2012 12:55 PM
    by ebaines  Go to last post
  28. How I know I'm old

    Started by JudyKayTee, Jul 20, 2012 06:04 AM
    • Answers: 3
    • Views: 366
    Last Post: Jul 24, 2012 02:30 PM
    by NeedKarma  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  29. Search warrant? Something else?

    Started by JudyKayTee, Jul 22, 2012 11:23 AM
    • Answers: 5
    • Views: 786
    Last Post: Jul 22, 2012 01:25 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  30. Wrong place for this but -

    Started by JudyKayTee, Jul 20, 2012 05:15 AM
    • Answers: 16
    • Views: 1,013
    Last Post: Jul 21, 2012 04:22 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  31. Attached to me like glue

    Started by JudyKayTee, Jul 15, 2012 10:25 AM
    • Answers: 6
    • Views: 565
    Last Post: Jul 15, 2012 11:08 AM
    by LadySam  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  32. Andi (Wandi, Pandi, Dandi)

    Started by JudyKayTee, Jul 4, 2012 05:57 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,180
    Last Post: Jul 8, 2012 06:15 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  33. Moved: My husband and I are in our late 40s

    Started by JudyKayTee, Jul 7, 2012 09:47 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Jul 7, 2012 09:47 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  34. Dogs and fireworks

    Started by JudyKayTee, Jul 4, 2012 07:34 AM
    • Answers: 7
    • Views: 707
    Last Post: Jul 4, 2012 08:05 AM
    by Lucky098  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  35. What I do for aggravation -

    Started by JudyKayTee, Jun 20, 2012 02:57 PM
    • Answers: 7
    • Views: 862
    Last Post: Jun 21, 2012 07:28 AM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  36. Amending joint return

    Started by JudyKayTee, Jun 19, 2012 06:51 PM
    • Answers: 1
    • Views: 654
    Last Post: Jun 19, 2012 07:24 PM
    by taxesforaliens  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  37. Mercedes 500

    Started by JudyKayTee, Jun 19, 2012 12:38 PM
    • Answers: 4
    • Views: 825
    Last Post: Jun 19, 2012 02:01 PM
    by JudyKayTee  Go to last post
  38. Dogs and mirrors

    Started by JudyKayTee, Jun 17, 2012 10:43 AM
    • Answers: 5
    • Views: 715
    Last Post: Jun 18, 2012 10:04 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  39. I'm going to be missing -

    Started by JudyKayTee, May 11, 2012 08:14 AM
    • Answers: 15
    • Views: 1,027
    Last Post: Jun 13, 2012 12:34 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  40. Dog hips

    Started by JudyKayTee, Jun 9, 2012 01:22 PM
    • Answers: 14
    • Views: 1,266
    Last Post: Jun 10, 2012 06:07 PM
    by LadySam  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  41. Doggie Day Care

    Started by JudyKayTee, Jun 10, 2012 08:20 AM
    • Answers: 1
    • Views: 654
    Last Post: Jun 10, 2012 08:45 AM
    by Lucky098  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  42. Internet and privacy

    Started by JudyKayTee, Jun 7, 2012 08:29 AM
    • Answers: 4
    • Views: 620
    Last Post: Jun 7, 2012 11:48 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  43. Sears Lawn Tractor

    Started by JudyKayTee, Jun 6, 2012 01:23 PM
    • Answers: 0
    • Views: 662
    Last Post: Jun 6, 2012 01:23 PM
    by JudyKayTee  Go to last post
  44. What is bingbar 6.3.2291.0

    Started by JudyKayTee, May 24, 2012 06:59 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,077
    Last Post: May 24, 2012 01:27 PM
    by JudyKayTee  Go to last post
  45. Reposting Facebook comments/posts

    Started by JudyKayTee, May 22, 2012 06:02 AM
    • Answers: 2
    • Views: 769
    Last Post: May 22, 2012 07:50 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  46. Roman Catholics and IVF

    Started by JudyKayTee, Apr 26, 2012 07:17 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 44
    • Views: 5,106
    Last Post: May 11, 2012 05:15 PM
    by earl237  Go to last post
  47. Email admissibility

    Started by JudyKayTee, May 1, 2012 05:51 AM
    • Answers: 2
    • Views: 610
    Last Post: May 1, 2012 07:04 PM
    by AK lawyer  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  48. Privacy, the Internet and info on AMHD

    Started by JudyKayTee, Jan 30, 2012 11:36 AM
    • Answers: 5
    • Views: 452
    Last Post: Apr 6, 2012 11:09 AM
    by cdad  Go to last post
  49. High cholesterol in a large dog

    Started by JudyKayTee, Mar 31, 2012 06:59 AM
    • Answers: 16
    • Views: 1,401
    Last Post: Apr 1, 2012 07:47 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Dogs

    • Answers: 1
    • Views: 624
    Last Post: Mar 23, 2012 03:52 PM
    by LadySam  Go to last post

    Topic:
    Dogs

Results 1 to 50 of 500