Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. The promise Clueless Joe kept .

    Started by tomder55, Yesterday 05:46 AM
    • Answers: 1
    • Views: 11
    Last Post: Yesterday 06:40 AM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 24
    • Views: 148
    Last Post: Jan 23, 2022 11:15 AM
    by Athos  Go to last post
  2. Kam the Sham on the road again

    Started by tomder55, Jan 22, 2022 09:11 AM
    • Answers: 0
    • Views: 7
    Last Post: Jan 22, 2022 09:11 AM
    by tomder55  Go to last post
  3. Clueless Joe only loves Pipelines that help Russia

    Started by tomder55, Jan 22, 2022 06:49 AM
    • Answers: 1
    • Views: 13
    Last Post: Jan 22, 2022 06:56 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  4. Do sanctions (aka virtue signaling) work?

    Started by tomder55, Jan 19, 2022 07:32 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 144
    Last Post: Jan 21, 2022 11:23 AM
    by Wondergirl  Go to last post
  5. What does Russia REALLY want ?

    Started by tomder55, Dec 28, 2021 06:46 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 37
    • Views: 230
    Last Post: Jan 19, 2022 05:02 PM
    by tomder55  Go to last post
  6. The Great Train Robbery

    Started by tomder55, Jan 16, 2022 03:53 AM
    • Answers: 3
    • Views: 29
    Last Post: Jan 18, 2022 09:11 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  7. Kam the Sham on the road

    Started by tomder55, Nov 12, 2021 06:49 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 129
    • Views: 1,067
    Last Post: Jan 17, 2022 08:28 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  8. Clueless went down to Georgia

    Started by tomder55, Jan 14, 2022 03:47 AM
    • Answers: 2
    • Views: 17
    Last Post: Jan 15, 2022 06:00 AM
    by tomder55  Go to last post
  9. Marco Rubio says it all

    Started by tomder55, Jan 13, 2022 04:19 AM
    • Answers: 8
    • Views: 39
    Last Post: Jan 14, 2022 08:44 AM
    by tomder55  Go to last post
  10. Filibuster "exception "

    Started by tomder55, Dec 24, 2021 06:55 AM
    • Answers: 10
    • Views: 81
    Last Post: Jan 14, 2022 08:41 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 17
    • Views: 70
    Last Post: Jan 13, 2022 05:19 AM
    by Athos  Go to last post
  11. Dems try to cancel their ballot opponents .

    Started by tomder55, Jan 11, 2022 06:09 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 171
    Last Post: Jan 13, 2022 04:12 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  12. January 6 1 year later

    Started by tomder55, Jan 3, 2022 05:07 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 122
    • Views: 592
    Last Post: Jan 12, 2022 12:31 PM
    by talaniman  Go to last post
  13. EPA's delusions

    Started by tomder55, Dec 29, 2021 05:58 AM
    • Answers: 6
    • Views: 52
    Last Post: Jan 10, 2022 02:55 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  14. walk on the wild side

    Started by tomder55, Dec 17, 2021 03:49 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 226
    Last Post: Jan 10, 2022 12:58 PM
    by waltero  Go to last post
  15. The chickens coming home to roost in lawless Blue America

    Started by tomder55, Dec 3, 2021 05:48 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 223
    Last Post: Jan 9, 2022 06:45 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  16. Voter ID

    Started by tomder55, Jun 2, 2021 05:01 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 69
    • Views: 603
    Last Post: Jan 8, 2022 11:11 AM
    by talaniman  Go to last post
  17. Facebook cancels Reagan

    Started by tomder55, Jan 7, 2022 06:19 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 128
    Last Post: Jan 8, 2022 10:43 AM
    by talaniman  Go to last post
  18. Fire the union bosses

    Started by tomder55, Jan 5, 2022 04:06 AM
    • Answers: 9
    • Views: 49
    Last Post: Jan 6, 2022 04:04 AM
    by tomder55  Go to last post
  19. Quid declares war on American parents

    Started by tomder55, Oct 7, 2021 03:08 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 48
    • Views: 274
    Last Post: Jan 5, 2022 10:37 AM
    by talaniman  Go to last post
  20. Lies Damn Lies and covid statistics

    Started by tomder55, Jan 2, 2022 04:31 AM
    • Answers: 8
    • Views: 66
    Last Post: Jan 4, 2022 04:07 AM
    by talaniman  Go to last post
  21. More black lists

    Started by tomder55, Mar 24, 2021 10:48 AM
    14 Pages
    1 2 3 ... 14
    • Answers: 263
    • Views: 1,629
    Last Post: Dec 30, 2021 03:26 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  22. Rehire them all and give them back pay

    Started by tomder55, Dec 28, 2021 02:59 PM
    • Answers: 1
    • Views: 28
    Last Post: Dec 29, 2021 01:36 PM
    by talaniman  Go to last post
  23. Vying for Scrooge of the year

    Started by tomder55, Dec 26, 2021 07:11 AM
    • Answers: 0
    • Views: 28
    Last Post: Dec 26, 2021 07:11 AM
    by tomder55  Go to last post
  24. Olympics will we or won't we ?

    Started by tomder55, Dec 26, 2021 04:13 AM
    • Answers: 0
    • Views: 22
    Last Post: Dec 26, 2021 04:13 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 40
    Last Post: Dec 24, 2021 05:34 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  25. Musk v Warren

    Started by tomder55, Dec 16, 2021 04:59 AM
    • Answers: 12
    • Views: 94
    Last Post: Dec 23, 2021 05:59 AM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 63
    Last Post: Dec 23, 2021 04:24 AM
    by tomder55  Go to last post
  26. Madam Mim's House of Horrors

    Started by tomder55, Nov 28, 2021 07:35 AM
    • Answers: 12
    • Views: 89
    Last Post: Dec 21, 2021 05:46 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 27
    Last Post: Dec 21, 2021 07:14 AM
    by tomder55  Go to last post
  27. Dem Senators put a gun to SCOTUS he

    Started by tomder55, Aug 16, 2019 11:04 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 138
    • Views: 1,272
    Last Post: Dec 20, 2021 07:37 AM
    by tomder55  Go to last post
  28. Labor shortage

    Started by tomder55, Dec 19, 2021 04:55 AM
    • Answers: 0
    • Views: 24
    Last Post: Dec 19, 2021 04:55 AM
    by tomder55  Go to last post
  29. We have the meats

    Started by tomder55, Dec 18, 2021 04:56 AM
    • Answers: 3
    • Views: 22
    Last Post: Dec 18, 2021 06:21 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  30. CNN already planning on replacing Clueless Joe .

    Started by tomder55, Dec 14, 2021 02:33 PM
    • Answers: 1
    • Views: 29
    Last Post: Dec 16, 2021 04:30 AM
    by tomder55  Go to last post
  31. the game plan

    Started by tomder55, Dec 14, 2021 04:02 PM
    • Answers: 2
    • Views: 24
    Last Post: Dec 15, 2021 08:14 AM
    by tomder55  Go to last post
  32. Army Navy Football game

    Started by tomder55, Dec 12, 2021 04:44 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 214
    Last Post: Dec 14, 2021 04:36 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  33. The Summit for Democracy's surrender of democracy

    Started by tomder55, Dec 14, 2021 06:42 AM
    • Answers: 0
    • Views: 21
    Last Post: Dec 14, 2021 06:42 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 23
    • Views: 1,131
    Last Post: Dec 13, 2021 06:50 AM
    by tomder55  Go to last post
  34. Bob Dole's farewell letter

    Started by tomder55, Dec 11, 2021 02:27 PM
    • Answers: 12
    • Views: 56
    Last Post: Dec 12, 2021 08:15 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  35. Fla Guv DeSantis sends message to Quid

    Started by tomder55, Nov 18, 2021 12:08 PM
    • Answers: 3
    • Views: 50
    Last Post: Dec 12, 2021 05:14 AM
    by tomder55  Go to last post
  36. NY ;covid relief fund diverted

    Started by tomder55, Dec 12, 2021 04:12 AM
    • Answers: 0
    • Views: 28
    Last Post: Dec 12, 2021 04:12 AM
    by tomder55  Go to last post
  37. How covenient ...a whole bunch of swamp critters breathe a sigh of relief

    Started by tomder55, Aug 10, 2019 06:22 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 96
    • Views: 1,279
    Last Post: Dec 11, 2021 09:47 AM
    by tomder55  Go to last post
  38. Compliant press finally figures out Herr Doctor

    Started by tomder55, Nov 2, 2021 05:04 AM
    • Answers: 15
    • Views: 130
    Last Post: Dec 10, 2021 03:19 PM
    by tomder55  Go to last post
  39. Elon Musk wakes up

    Started by tomder55, Dec 9, 2021 05:38 AM
    • Answers: 8
    • Views: 45
    Last Post: Dec 10, 2021 05:08 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  40. Quid's commie pick for Comptroller of the currency

    Started by tomder55, Oct 24, 2021 02:39 AM
    • Answers: 7
    • Views: 75
    Last Post: Dec 7, 2021 07:59 PM
    by tomder55  Go to last post
  41. Clintoon crime family $$$$$ drying up

    Started by tomder55, Dec 6, 2021 03:02 PM
    • Answers: 0
    • Views: 27
    Last Post: Dec 6, 2021 03:02 PM
    by tomder55  Go to last post
  42. Sec Labor Marty Walsh

    Started by tomder55, Dec 6, 2021 06:22 AM
    • Answers: 0
    • Views: 30
    Last Post: Dec 6, 2021 06:22 AM
    by tomder55  Go to last post
  43. The supply chain

    Started by tomder55, Sep 30, 2021 04:08 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 278
    Last Post: Dec 5, 2021 01:27 PM
    by tomder55  Go to last post
  44. What a lucky man he was

    Started by tomder55, Oct 18, 2021 03:36 PM
    • Answers: 3
    • Views: 40
    Last Post: Dec 2, 2021 06:18 AM
    by tomder55  Go to last post
Results 1 to 50 of 500