Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: sturoc

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Adding W2K hard drive to XP PC

    Started by sturoc, Apr 3, 2009 11:36 AM
    • Answers: 2
    • Views: 386
    Last Post: Apr 7, 2009 03:10 PM
    by sturoc  Go to last post

    Topic:
    Hard Drives

  2. Font color change

    Started by sturoc, Jan 5, 2009 07:56 PM
    • Answers: 3
    • Views: 606
    Last Post: Jan 5, 2009 09:20 PM
    by sturoc  Go to last post

    Topic:
    Windows

  3. Audio photo preview pane in XP missing

    Started by sturoc, Jan 4, 2009 12:17 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,294
    Last Post: Jan 5, 2009 12:35 AM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  4. K2 Four 93

    Started by sturoc, Dec 20, 2004 12:54 PM
    • Answers: 2
    • Views: 4,807
    Last Post: Nov 30, 2008 02:24 PM
    by VolklGuy  Go to last post

    Topic:
    Skiing

  5. External drive swap

    Started by sturoc, Nov 11, 2008 12:59 PM
    • Answers: 5
    • Views: 450
    Last Post: Nov 11, 2008 10:31 PM
    by seahwk83  Go to last post

    Topic:
    Hard Drives

  6. Nokia 5170 not charging

    Started by sturoc, Apr 20, 2007 05:59 PM
    • Answers: 0
    • Views: 302
    Last Post: Apr 20, 2007 05:59 PM
    by sturoc  Go to last post
  7. Cannot see ext hdd

    Started by sturoc, Apr 5, 2007 09:16 AM
    • Answers: 2
    • Views: 437
    Last Post: Apr 9, 2007 08:20 PM
    by sturoc  Go to last post

    Topic:
    Hard Drives

  8. Cannot connect internet

    Started by sturoc, Nov 22, 2006 09:38 AM
    • Answers: 0
    • Views: 802
    Last Post: Nov 22, 2006 09:38 AM
    by sturoc  Go to last post
  9. Atdmt

    Started by sturoc, Oct 26, 2006 10:47 AM
    • Answers: 4
    • Views: 7,946
    Last Post: Oct 26, 2006 05:45 PM
    by RichardBondMan  Go to last post
  10. Backing up

    Started by sturoc, Oct 26, 2006 05:45 PM
    • Answers: 0
    • Views: 391
    Last Post: Oct 26, 2006 05:45 PM
    by sturoc  Go to last post

    Topic:
    Windows

  11. SCSI help?

    Started by sturoc, Feb 18, 2006 07:32 PM
    • Answers: 1
    • Views: 678
    Last Post: Feb 19, 2006 04:15 AM
    by StuMegu  Go to last post

    Topic:
    Desktops

  12. T-nails

    Started by sturoc, Dec 27, 2005 09:26 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,354
    Last Post: Dec 29, 2005 06:19 AM
    by sturoc  Go to last post
  13. Nero

    Started by sturoc, Dec 28, 2005 04:11 PM
    • Answers: 3
    • Views: 863
    Last Post: Dec 28, 2005 05:52 PM
    by Chery  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  14. Thumbnails

    Started by sturoc, Oct 9, 2005 04:59 PM
    • Answers: 3
    • Views: 801
    Last Post: Oct 10, 2005 09:52 AM
    by Chery  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  15. SCSI Adaptec boot up

    Started by sturoc, Jun 17, 2005 06:16 AM
    • Answers: 0
    • Views: 638
    Last Post: Jun 17, 2005 06:16 AM
    by sturoc  Go to last post

    Topic:
    Desktops

  16. Building PC

    Started by sturoc, May 9, 2005 09:07 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,086
    Last Post: May 12, 2005 04:44 AM
    by LTheobald  Go to last post
  17. Sata Raid

    Started by sturoc, May 9, 2005 08:58 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,533
    Last Post: May 12, 2005 04:39 AM
    by LTheobald  Go to last post

    Topic:
    Desktops

  18. MB CPU upgrade

    Started by sturoc, May 9, 2005 09:01 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,125
    Last Post: May 11, 2005 05:31 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Windows

  19. ASUS P4P800 e deluxe

    Started by sturoc, May 9, 2005 09:03 PM
    • Answers: 3
    • Views: 3,090
    Last Post: May 10, 2005 10:07 PM
    by lastshooter  Go to last post

    Topic:
    Desktops

  20. Audio distortion

    Started by sturoc, Mar 13, 2005 01:23 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,285
    Last Post: Apr 11, 2005 09:45 PM
    by ban_thit_heo  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  21. OS interrupt

    Started by sturoc, Mar 13, 2005 01:33 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,053
    Last Post: Mar 16, 2005 12:46 AM
    by thebriggsdude  Go to last post

    Topic:
    Windows

  22. Nero VisionXpress

    Started by sturoc, Jan 30, 2005 02:54 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,179
    Last Post: Feb 2, 2005 06:31 PM
    by Wendy225  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  23. Nero slideshow

    Started by sturoc, Jan 30, 2005 02:32 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,394
    Last Post: Jan 31, 2005 07:32 AM
    by fredg  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  24. Sequencer software

    Started by sturoc, Jan 17, 2005 07:37 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,005
    Last Post: Jan 22, 2005 10:46 AM
    by sturoc  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  25. Log on off Sounds

    Started by sturoc, Dec 18, 2004 09:38 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,564
    Last Post: Dec 19, 2004 03:25 AM
    by urmod4u  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  26. Dso exploit altnet alexa

    Started by sturoc, Nov 30, 2004 10:52 PM
    • Answers: 5
    • Views: 2,979
    Last Post: Dec 15, 2004 07:27 AM
    by psi42  Go to last post
  27. Debt repayment

    Started by sturoc, Dec 1, 2004 06:11 PM
    • Answers: 0
    • Views: 1,160
    Last Post: Dec 1, 2004 06:11 PM
    by sturoc  Go to last post
Results 1 to 27 of 27