Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Antifa the 21st Century Jacobins

    Started by tomder55, Jun 10, 2020 01:10 PM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 187
    • Views: 20,828
    Last Post: Today 04:28 AM
    by talaniman  Go to last post
  2. Racist quid pro Joe being 'good ole Uncle Joe ' He just can't help himself

    Started by tomder55, Jun 16, 2020 01:54 PM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 184
    • Views: 8,990
    Last Post: Jul 3, 2020 08:54 AM
    by talaniman  Go to last post
  3. Senate Hearings this summer

    Started by tomder55, Jun 6, 2020 01:55 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 955
    Last Post: Jun 13, 2020 05:17 PM
    by talaniman  Go to last post
  4. do you believe these statements to be true ?

    Started by tomder55, Apr 24, 2020 12:37 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 98
    • Views: 17,980
    Last Post: May 1, 2020 01:36 PM
    by talaniman  Go to last post
  5. is Wuhan virus a way to end gun violence ?

    Started by tomder55, Mar 20, 2020 07:14 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 71
    • Views: 7,756
    Last Post: Mar 29, 2020 05:22 AM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 1,403
    Last Post: Mar 28, 2020 08:46 AM
    by cdad  Go to last post
  6. Bail Out and stimulus BS

    Started by tomder55, Mar 11, 2020 12:49 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 134
    • Views: 9,761
    Last Post: Mar 26, 2020 05:39 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 42
    • Views: 2,912
    Last Post: Mar 3, 2020 08:51 AM
    by Vacuum7  Go to last post
    • Answers: 12
    • Views: 257
    Last Post: Feb 16, 2020 06:45 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  7. I am woke

    Started by tomder55, Jan 15, 2020 04:26 PM
    14 Pages
    1 2 3 ... 14
    • Answers: 264
    • Views: 26,481
    Last Post: Feb 10, 2020 01:42 PM
    by paraclete  Go to last post
  8. Hotel California

    Started by tomder55, Jan 19, 2020 05:30 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 40
    • Views: 4,927
    Last Post: Jan 27, 2020 05:25 PM
    by talaniman  Go to last post
  9. FISA Court takes FBI to the woodshed

    Started by tomder55, Dec 22, 2019 03:55 AM
    • Answers: 8
    • Views: 588
    Last Post: Dec 31, 2019 04:25 AM
    by paraclete  Go to last post
  10. Whistle blower

    Started by tomder55, Sep 19, 2019 01:27 PM
    14 Pages
    1 2 3 ... 14
    • Answers: 270
    • Views: 1,458
    Last Post: Oct 8, 2019 06:15 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  11. Now Trump supporters are despicable

    Started by tomder55, Sep 26, 2019 12:45 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 358
    Last Post: Oct 1, 2019 09:48 AM
    by InfoJunkie4Life  Go to last post
  12. Trump invited the Taliban to Camp David ?

    Started by tomder55, Sep 8, 2019 03:53 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 513
    Last Post: Sep 12, 2019 04:59 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  13. The Mueller Dossier released

    Started by tomder55, Apr 19, 2019 05:31 AM
    26 Pages
    1 2 3 ... 26
    • Answers: 518
    • Views: 4,013
    Last Post: Sep 6, 2019 07:57 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  14. The Fix is in .....the swamp protects it's own

    Started by tomder55, Aug 29, 2019 01:54 PM
    • Answers: 10
    • Views: 230
    Last Post: Aug 31, 2019 01:10 PM
    by Athos  Go to last post
  15. Dem Senators put a gun to SCOTUS he

    Started by tomder55, Aug 16, 2019 11:04 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 129
    • Views: 1,152
    Last Post: Aug 30, 2019 09:50 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  16. To all Canucks

    Started by tomder55, May 20, 2019 10:15 AM
    • Answers: 2
    • Views: 283
    Last Post: Aug 29, 2019 01:47 PM
    by tomder55  Go to last post
  17. Faithless electors

    Started by tomder55, Aug 23, 2019 05:28 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 501
    Last Post: Aug 25, 2019 01:57 PM
    by talaniman  Go to last post
  18. The emperor's new castle in the sand.

    Started by tomder55, Aug 23, 2019 07:03 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 390
    Last Post: Aug 24, 2019 08:16 PM
    by talaniman  Go to last post
  19. inside the Democratic Socialist Convention

    Started by tomder55, Aug 5, 2019 04:31 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 75
    • Views: 1,090
    Last Post: Aug 16, 2019 06:07 AM
    by talaniman  Go to last post
  20. How covenient ...a whole bunch of swamp critters breathe a sigh of relief

    Started by tomder55, Aug 10, 2019 06:22 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 1,170
    Last Post: Aug 15, 2019 04:21 AM
    by talaniman  Go to last post
  21. Do as I say

    Started by tomder55, Jul 3, 2019 01:37 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 210
    • Views: 1,818
    Last Post: Jul 28, 2019 03:36 PM
    by talaniman  Go to last post
  22. What happened ?

    Started by tomder55, Jul 11, 2019 03:21 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 450
    Last Post: Jul 13, 2019 07:39 PM
    by paraclete  Go to last post
  23. and now for a musical interlude

    Started by tomder55, Jun 26, 2019 05:54 PM
    • Answers: 5
    • Views: 187
    Last Post: Jun 27, 2019 06:20 AM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 153
    • Views: 2,495
    Last Post: Jun 22, 2019 06:16 PM
    by talaniman  Go to last post
  24. Bipartisanship to create an unconstitutional law

    Started by tomder55, May 31, 2019 09:22 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 48
    • Views: 428
    Last Post: Jun 4, 2019 07:08 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  25. Modi wins !!!

    Started by tomder55, May 23, 2019 10:12 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 42
    • Views: 381
    Last Post: May 30, 2019 09:16 AM
    by tomder55  Go to last post
  26. The Mueller investigation is purportedly winding down .

    Started by tomder55, Jan 31, 2019 08:05 AM
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    • Answers: 249
    • Views: 2,751
    Last Post: Apr 20, 2019 12:07 PM
    by tomder55  Go to last post
  27. Time to investigate collusion

    Started by tomder55, Mar 22, 2019 06:59 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 64
    • Views: 1,073
    Last Post: Apr 13, 2019 06:46 AM
    by talaniman  Go to last post
  28. green new delusion

    Started by tomder55, Feb 10, 2019 04:35 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 121
    • Views: 1,607
    Last Post: Apr 8, 2019 04:22 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  29. No longer called Borking ......

    Started by tomder55, Sep 24, 2018 02:52 PM
    19 Pages
    1 2 3 ... 19
    • Answers: 361
    • Views: 6,496
    Last Post: Apr 8, 2019 02:56 AM
    by talaniman  Go to last post
  30. Trump's shameful Syria decision.

    Started by tomder55, Dec 22, 2018 06:10 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 1,361
    Last Post: Jan 6, 2019 07:42 PM
    by paraclete  Go to last post
  31. The Mueller indictments

    Started by tomder55, Feb 17, 2018 11:24 AM
    47 Pages
    1 2 3 ... 47
    • Answers: 937
    • Views: 19,031
    Last Post: Dec 21, 2018 06:55 AM
    by talaniman  Go to last post
  32. Aussie MP praises tribe that murdered an American Missionary

    Started by tomder55, Nov 28, 2018 03:16 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 609
    Last Post: Dec 11, 2018 02:43 PM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 16
    • Views: 505
    Last Post: Dec 9, 2018 06:04 PM
    by talaniman  Go to last post
  33. Money in politics

    Started by tomder55, Oct 17, 2018 09:13 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 1,132
    Last Post: Oct 21, 2018 02:10 PM
    by talaniman  Go to last post
  34. Please take this survey

    Started by tomder55, Oct 19, 2018 03:34 AM
    • Answers: 17
    • Views: 814
    Last Post: Oct 21, 2018 09:50 AM
    by talaniman  Go to last post
  35. Deja Vu all over again

    Started by tomder55, Sep 6, 2018 11:04 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 42
    • Views: 1,949
    Last Post: Sep 12, 2018 02:55 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 14
    • Views: 707
    Last Post: Sep 1, 2018 07:02 AM
    by talaniman  Go to last post
  36. Space Force ....... May the Force be with you.

    Started by tomder55, Aug 14, 2018 03:35 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 2,148
    Last Post: Aug 21, 2018 02:05 PM
    by paraclete  Go to last post
  37. Happy Independence Day

    Started by tomder55, Jul 4, 2018 07:09 AM
    • Answers: 2
    • Views: 241
    Last Post: Jul 4, 2018 06:29 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. Bump stock bans

    Started by tomder55, May 31, 2018 10:39 AM
    • Answers: 5
    • Views: 408
    Last Post: Jun 1, 2018 03:48 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. Liberals, You’re Not as Smart as You Think

    Started by tomder55, May 13, 2018 12:48 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 2,114
    Last Post: May 18, 2018 03:25 PM
    by paraclete  Go to last post
  40. Texas has 172 school districts that permit teachers to carry firearms .

    Started by tomder55, Feb 23, 2018 05:09 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 116
    • Views: 5,438
    Last Post: Apr 9, 2018 02:33 PM
    by paraclete  Go to last post
  41. herr Donald Herbert Hoover Smoot Hawley Trump

    Started by tomder55, Mar 2, 2018 01:54 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 4,149
    Last Post: Mar 27, 2018 02:18 PM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 5
    • Views: 579
    Last Post: Mar 21, 2018 05:19 AM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 20
    • Views: 1,189
    Last Post: Mar 4, 2018 09:35 PM
    by paraclete  Go to last post
  42. herr Donald is having a bad week

    Started by tomder55, Feb 10, 2018 07:12 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 105
    • Views: 3,958
    Last Post: Feb 25, 2018 06:14 PM
    by talaniman  Go to last post
Results 1 to 50 of 500