Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: progunr

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Anyone else sick of hearing about Caley Anthony?

    Started by progunr, Aug 7, 2008 02:24 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 16,791
    Last Post: Jul 26, 2011 09:07 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Crime

  2. What could have bitten my wife?

    Started by progunr, Jul 30, 2008 03:33 PM
    • Answers: 9
    • Views: 8,086
    Last Post: Nov 24, 2010 11:52 AM
    by redmam7  Go to last post
  3. Garage Door Opener Quit Working?

    Started by progunr, Mar 17, 2008 11:22 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,576
    Last Post: Dec 21, 2009 09:29 PM
    by Perito  Go to last post
  4. What kind of trouble could we get in?

    Started by progunr, Oct 22, 2009 12:03 PM
    • Answers: 1
    • Views: 435
    Last Post: Oct 22, 2009 12:07 PM
    by ScottGem  Go to last post
  5. Shame on you Radical Supreme Court Justices!

    Started by progunr, Jun 12, 2008 03:59 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,646
    Last Post: Jun 20, 2009 11:05 PM
    by 21boat  Go to last post

    Topic:
    Government

  6. What in the heck is my cat up to anyway?

    Started by progunr, Feb 22, 2008 09:30 AM
    • Answers: 10
    • Views: 1,397
    Last Post: Mar 28, 2009 06:49 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Cats

  7. Curious about what you would choose?

    Started by progunr, Jan 1, 2009 05:20 PM
    • Answers: 1
    • Views: 221
    Last Post: Jan 1, 2009 05:25 PM
    by jjwoodhull  Go to last post
  8. Will America have another revolution?

    Started by progunr, Nov 8, 2008 07:54 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 5,488
    Last Post: Dec 29, 2008 10:07 AM
    by jjwoodhull  Go to last post

    Topic:
    Government

  9. Any keno players out there tonight?

    Started by progunr, Nov 15, 2008 07:07 PM
    • Answers: 9
    • Views: 329
    Last Post: Nov 22, 2008 06:39 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  10. Where will all the doctors come from?

    Started by progunr, Nov 15, 2008 07:00 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 59
    • Views: 5,186
    Last Post: Nov 20, 2008 06:54 PM
    by N0help4u  Go to last post
  11. How many Americans really understand?

    Started by progunr, Nov 1, 2008 03:37 PM
    • Answers: 3
    • Views: 564
    Last Post: Nov 3, 2008 08:22 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Government

  12. Boy have I ever missed this place!

    Started by progunr, Oct 14, 2008 04:49 PM
    • Answers: 7
    • Views: 475
    Last Post: Oct 15, 2008 05:23 PM
    by ChihuahuaMomma  Go to last post
  13. 60% + of women are open to an erotic encounter with another female?

    Started by progunr, Jun 21, 2008 12:30 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 2,197
    Last Post: Sep 29, 2008 07:45 AM
    by Synnen  Go to last post
  14. Won't be as active for a while.

    Started by progunr, Sep 12, 2008 08:52 AM
    • Answers: 4
    • Views: 535
    Last Post: Sep 12, 2008 05:45 PM
    by J_9  Go to last post
  15. Flashing Display and intermittent radio shut off?

    Started by progunr, Aug 27, 2008 04:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 872
    Last Post: Sep 4, 2008 12:58 PM
    by progunr  Go to last post
  16. Windows XP Recovery won't complete?

    Started by progunr, Aug 28, 2008 01:21 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,604
    Last Post: Sep 3, 2008 07:54 PM
    by cogs  Go to last post
  17. Prepare to be AMAZED!

    Started by progunr, Aug 29, 2008 02:53 PM
    • Answers: 6
    • Views: 391
    Last Post: Sep 3, 2008 10:00 AM
    by progunr  Go to last post
  18. What is good for hair ball hacking?

    Started by progunr, Aug 29, 2008 01:48 PM
    • Answers: 6
    • Views: 688
    Last Post: Aug 31, 2008 08:11 PM
    by AmyKat  Go to last post

    Topic:
    Cats

  19. More twisting of the truth and deception by NObama!

    Started by progunr, Aug 30, 2008 08:21 AM
    • Answers: 3
    • Views: 455
    Last Post: Aug 30, 2008 09:15 AM
    by progunr  Go to last post
  20. Progunr will be missing in action.

    Started by progunr, Aug 18, 2008 04:04 PM
    • Answers: 8
    • Views: 421
    Last Post: Aug 27, 2008 05:35 PM
    by startover22  Go to last post
  21. He is OBVIOUSLY NOT ready to be President!

    Started by progunr, Aug 15, 2008 07:42 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 65
    • Views: 38,638
    Last Post: Aug 25, 2008 09:12 AM
    by Curlyben  Go to last post
    • Answers: 16
    • Views: 1,129
    Last Post: Aug 25, 2008 08:42 AM
    by tomder55  Go to last post
  22. Why do we forward jokes.explained.

    Started by progunr, Aug 8, 2008 09:53 AM
    • Answers: 5
    • Views: 491
    Last Post: Aug 13, 2008 05:51 PM
    by friend4u178  Go to last post
  23. 2005 Chrysler Sebring Sedan.

    Started by progunr, Aug 13, 2008 01:53 PM
    • Answers: 1
    • Views: 987
    Last Post: Aug 13, 2008 02:56 PM
    by this8384  Go to last post
  24. Tell me about cucumbers?

    Started by progunr, Aug 6, 2008 10:37 AM
    • Answers: 3
    • Views: 774
    Last Post: Aug 9, 2008 12:22 PM
    by 0rphan  Go to last post

    Topic:
    Beauty

  25. Obama. Future Commander or Coward?

    Started by progunr, Aug 7, 2008 08:35 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 1,962
    Last Post: Aug 9, 2008 10:37 AM
    by sGt HarDKorE  Go to last post
  26. About Tire Pressure?

    Started by progunr, Aug 8, 2008 02:39 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,014
    Last Post: Aug 8, 2008 05:15 PM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  27. Largest Republican Turn-out Ever?

    Started by progunr, Aug 7, 2008 01:57 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,159
    Last Post: Aug 8, 2008 03:28 AM
    by tomder55  Go to last post
  28. Our lame Supreme Court finally got one right!

    Started by progunr, Jun 26, 2008 07:19 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 119
    • Views: 7,149
    Last Post: Aug 5, 2008 03:42 PM
    by Galveston1  Go to last post

    Topic:
    Politics

  29. Anyone care to deny the major media in America is LIBERAL?

    Started by progunr, Aug 4, 2008 02:19 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,779
    Last Post: Aug 5, 2008 11:49 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  30. Just words, just speeches.

    Started by progunr, Aug 4, 2008 10:58 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,026
    Last Post: Aug 4, 2008 11:36 AM
    by excon  Go to last post
  31. The EVIL oil companies?

    Started by progunr, Aug 1, 2008 02:03 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 1,892
    Last Post: Aug 3, 2008 07:53 PM
    by BABRAM  Go to last post
    • Answers: 19
    • Views: 610
    Last Post: Aug 3, 2008 07:37 PM
    by purplewings  Go to last post
  32. What Obama says, and what it really means.

    Started by progunr, Jun 19, 2008 10:43 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 2,287
    Last Post: Aug 2, 2008 09:57 AM
    by progunr  Go to last post

    Topic:
    Politics

  33. Obama's Intelligence?

    Started by progunr, Jul 24, 2008 11:53 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 2,461
    Last Post: Jul 30, 2008 10:53 AM
    by progunr  Go to last post
  34. This was priceless! Gerard Baker, London Times Essay.

    Started by progunr, Jul 25, 2008 09:09 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,024
    Last Post: Jul 26, 2008 06:50 PM
    by BABRAM  Go to last post

    Topic:
    Politics

  35. It has only been three days.

    Started by progunr, Jul 17, 2008 01:19 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 1,712
    Last Post: Jul 18, 2008 02:58 PM
    by George_1950  Go to last post
  36. The latest statement from Dede Myers?

    Started by progunr, Jul 17, 2008 08:37 AM
    • Answers: 8
    • Views: 981
    Last Post: Jul 17, 2008 12:57 PM
    by BABRAM  Go to last post
  37. New York Times Editorial, The Messiah is in trouble!

    Started by progunr, Jul 12, 2008 08:00 AM
    • Answers: 4
    • Views: 905
    Last Post: Jul 13, 2008 05:11 AM
    by purplewings  Go to last post
  38. Two Obama Predictions!

    Started by progunr, Jul 11, 2008 03:49 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 3,058
    Last Post: Jul 12, 2008 07:43 PM
    by Galveston1  Go to last post
    • Answers: 19
    • Views: 2,585
    Last Post: Jul 5, 2008 03:12 PM
    by BABRAM  Go to last post
  39. Why aren't we drilling for our own oil?

    Started by progunr, Jun 5, 2008 03:39 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 3,573
    Last Post: Jun 27, 2008 03:41 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Government

  40. What is your opinion on this clip from James Fagan?

    Started by progunr, Jun 26, 2008 02:26 PM
    • Answers: 5
    • Views: 676
    Last Post: Jun 27, 2008 10:33 AM
    by progunr  Go to last post

    Topic:
    Crime

  41. Can anyone identify this security warning?

    Started by progunr, Jun 13, 2008 10:41 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,444
    Last Post: Jun 15, 2008 02:16 AM
    by Curlyben  Go to last post
  42. Liberal to conservative, just like that!

    Started by progunr, Jun 9, 2008 02:31 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 1,806
    Last Post: Jun 11, 2008 11:05 PM
    by magprob  Go to last post
  43. Credit Bureau Scoring Secrets?

    Started by progunr, May 31, 2008 11:49 AM
    • Answers: 3
    • Views: 913
    Last Post: Jun 1, 2008 08:24 AM
    by Dr D  Go to last post

    Topic:
    Credit

    • Answers: 3
    • Views: 467
    Last Post: May 23, 2008 09:27 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  44. What is the magic number for the USA?

    Started by progunr, May 22, 2008 11:02 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,167
    Last Post: May 22, 2008 08:07 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Government

  45. Options to get a County Attorney Office to prosecute.

    Started by progunr, May 17, 2008 01:42 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 1,762
    Last Post: May 19, 2008 02:37 PM
    by progunr  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

    • Answers: 10
    • Views: 2,183
    Last Post: May 19, 2008 02:08 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

Results 1 to 50 of 70