Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: paraclete

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Youth on the rampage

    Started by paraclete, Feb 24, 2021 03:42 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 76
    • Views: 369
    Last Post: Today 05:51 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  2. It's all over bar the shouting

    Started by paraclete, Mar 2, 2021 01:24 PM
    • Answers: 8
    • Views: 44
    Last Post: Yesterday 08:19 PM
    by paraclete  Go to last post
  3. Trump is gone and the world didnt end

    Started by paraclete, Jan 31, 2021 06:10 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 141
    Last Post: Feb 2, 2021 05:19 PM
    by paraclete  Go to last post
  4. Trump impeachment?

    Started by paraclete, Jan 10, 2021 08:47 PM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    • Answers: 173
    • Views: 1,249
    Last Post: Jan 25, 2021 01:04 AM
    by Curlyben  Go to last post
  5. we come in peace

    Started by paraclete, Jan 17, 2021 06:13 PM
    • Answers: 13
    • Views: 102
    Last Post: Jan 19, 2021 02:44 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  6. The Christmas nazi are on the prowl again

    Started by paraclete, Dec 22, 2020 05:19 PM
    • Answers: 10
    • Views: 150
    Last Post: Jan 2, 2021 03:58 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Happy Christmas

    Started by paraclete, Dec 23, 2020 07:23 PM
    • Answers: 11
    • Views: 97
    Last Post: Dec 28, 2020 09:21 PM
    by paraclete  Go to last post
  8. War Crimes

    Started by paraclete, Nov 19, 2020 03:56 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 412
    Last Post: Dec 28, 2020 09:17 PM
    by paraclete  Go to last post
  9. How to shoot yourself in the foot

    Started by paraclete, Dec 17, 2020 11:20 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 482
    Last Post: Dec 22, 2020 07:12 PM
    by paraclete  Go to last post
  10. The Madhatir is back!

    Started by paraclete, Oct 30, 2020 05:43 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 1,035
    Last Post: Nov 5, 2020 04:34 PM
    by paraclete  Go to last post
  11. France is under attack

    Started by paraclete, Oct 30, 2020 04:32 PM
    • Answers: 11
    • Views: 111
    Last Post: Oct 31, 2020 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  12. Water on the Moon?

    Started by paraclete, Oct 26, 2020 09:26 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 270
    Last Post: Oct 29, 2020 03:41 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  13. The latest trend in protesting

    Started by paraclete, Oct 13, 2020 04:18 PM
    • Answers: 0
    • Views: 361
    Last Post: Oct 13, 2020 04:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  14. Was it all a hoax

    Started by paraclete, Sep 26, 2020 06:29 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 882
    Last Post: Oct 13, 2020 04:11 PM
    by paraclete  Go to last post
  15. Better to be an old fossil than a young fool

    Started by paraclete, Sep 25, 2020 06:53 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 52
    • Views: 583
    Last Post: Oct 10, 2020 07:59 AM
    by talaniman  Go to last post
  16. Man made miracles

    Started by paraclete, Oct 4, 2020 12:09 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 103
    • Views: 711
    Last Post: Oct 10, 2020 07:12 AM
    by talaniman  Go to last post
  17. Dispicable he (Trump)

    Started by paraclete, Oct 5, 2020 08:34 PM
    • Answers: 4
    • Views: 52
    Last Post: Oct 6, 2020 08:42 AM
    by talaniman  Go to last post
  18. The left resorts to poison

    Started by paraclete, Sep 19, 2020 04:32 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 198
    Last Post: Sep 21, 2020 01:54 PM
    by talaniman  Go to last post
  19. Can you bear this?

    Started by paraclete, Sep 9, 2020 11:11 PM
    • Answers: 10
    • Views: 106
    Last Post: Sep 11, 2020 07:41 PM
    by paraclete  Go to last post
  20. Big trouble in little China

    Started by paraclete, Aug 30, 2020 06:22 PM
    • Answers: 13
    • Views: 835
    Last Post: Sep 7, 2020 05:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  21. Coronavirus from an unknown source

    Started by paraclete, Aug 11, 2020 06:44 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 54
    • Views: 2,185
    Last Post: Sep 3, 2020 07:04 PM
    by paraclete  Go to last post
  22. Shutdown!

    Started by paraclete, Aug 3, 2020 07:00 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 45
    • Views: 1,180
    Last Post: Aug 11, 2020 07:20 PM
    by paraclete  Go to last post
  23. Trump the biggest threat to world security

    Started by paraclete, Jun 29, 2020 07:27 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 116
    • Views: 15,735
    Last Post: Jul 25, 2020 07:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  24. Australia is closed

    Started by paraclete, Jul 21, 2020 09:07 PM
    • Answers: 0
    • Views: 647
    Last Post: Jul 21, 2020 09:07 PM
    by paraclete  Go to last post

    Topic:
    Australia

  25. Australian borders close again

    Started by paraclete, Jul 5, 2020 08:43 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 5,918
    Last Post: Jul 18, 2020 06:00 PM
    by paraclete  Go to last post
  26. You do know we don't care what you think?

    Started by paraclete, Jul 12, 2020 05:34 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,593
    Last Post: Jul 16, 2020 03:00 PM
    by paraclete  Go to last post
  27. Trump living in hope

    Started by paraclete, Jul 1, 2020 07:46 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 70
    • Views: 5,809
    Last Post: Jul 8, 2020 11:51 PM
    by paraclete  Go to last post
  28. The manefestation of a bigger problem

    Started by paraclete, May 30, 2020 05:14 PM
    41 Pages
    1 2 3 ... 41
    • Answers: 806
    • Views: 26,541
    Last Post: Jul 3, 2020 09:08 AM
    by talaniman  Go to last post
  29. Meanwhile back in the real world

    Started by paraclete, Jun 16, 2020 04:24 PM
    • Answers: 19
    • Views: 598
    Last Post: Jun 21, 2020 06:11 AM
    by talaniman  Go to last post
  30. Trump taunts China

    Started by paraclete, May 14, 2020 06:39 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 132
    • Views: 7,511
    Last Post: Jun 4, 2020 06:09 PM
    by talaniman  Go to last post
  31. The deteriation of Kim Jung Ill

    Started by paraclete, Apr 26, 2020 07:15 PM
    • Answers: 17
    • Views: 6,156
    Last Post: May 2, 2020 07:59 PM
    by talaniman  Go to last post
  32. Happy Easter

    Started by paraclete, Apr 11, 2020 06:56 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 3,775
    Last Post: Apr 13, 2020 07:16 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  33. coronavirus, is it a threat or a plot

    Started by paraclete, Jan 30, 2020 06:38 PM
    18 Pages
    1 2 3 ... 18
    • Answers: 343
    • Views: 75,127
    Last Post: Apr 8, 2020 04:31 PM
    by talaniman  Go to last post
  34. Utter foolishness, but what you gonnado?

    Started by paraclete, Mar 4, 2020 04:35 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 205
    • Views: 38,131
    Last Post: Apr 5, 2020 07:00 AM
    by talaniman  Go to last post
  35. Big Brother has arrived

    Started by paraclete, Mar 30, 2020 05:29 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 18,038
    Last Post: Apr 5, 2020 06:47 AM
    by talaniman  Go to last post
  36. Thunberg or is it Thunderberg

    Started by paraclete, Sep 23, 2019 06:44 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 312
    • Views: 12,206
    Last Post: Feb 15, 2020 08:20 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  37. A Conservative win in UK

    Started by paraclete, Dec 12, 2019 08:54 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 303
    • Views: 26,004
    Last Post: Jan 27, 2020 06:40 PM
    by talaniman  Go to last post
  38. Australian fires

    Started by paraclete, Jan 1, 2020 04:33 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 49
    • Views: 6,167
    Last Post: Jan 22, 2020 09:17 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. Weird behaviour

    Started by paraclete, Jan 16, 2020 06:00 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,272
    Last Post: Jan 19, 2020 07:53 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  40. The forerunner of things to come

    Started by paraclete, Dec 5, 2019 08:34 PM
    20 Pages
    1 2 3 ... 20
    • Answers: 392
    • Views: 36,794
    Last Post: Jan 16, 2020 11:39 AM
    by talaniman  Go to last post
  41. The worm has turned or is it the screw?

    Started by paraclete, Dec 6, 2019 05:06 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 24,006
    Last Post: Jan 5, 2020 09:53 PM
    by paraclete  Go to last post
  42. Is it climate change or stupidity?

    Started by paraclete, Nov 9, 2019 08:10 PM
    24 Pages
    1 2 3 ... 24
    • Answers: 477
    • Views: 63,848
    Last Post: Jan 4, 2020 05:42 AM
    by paraclete  Go to last post
  43. Happy Christmas

    Started by paraclete, Dec 22, 2019 09:33 PM
    • Answers: 2
    • Views: 221
    Last Post: Dec 23, 2019 02:20 PM
    by paraclete  Go to last post
  44. Another put down by the US

    Started by paraclete, Nov 2, 2019 05:31 AM
    • Answers: 18
    • Views: 1,404
    Last Post: Nov 4, 2019 06:31 PM
    by paraclete  Go to last post
  45. Nothing is as bad as it seems?

    Started by paraclete, Oct 23, 2019 05:48 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 8,618
    Last Post: Oct 31, 2019 11:32 AM
    by talaniman  Go to last post
  46. Where are your thoughts?

    Started by paraclete, Oct 14, 2019 05:04 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 84
    • Views: 4,354
    Last Post: Oct 20, 2019 09:21 AM
    by Athos  Go to last post
  47. how big a dill is he really?

    Started by paraclete, Sep 30, 2019 03:08 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 69
    • Views: 4,531
    Last Post: Oct 20, 2019 08:38 AM
    by Vacuum7  Go to last post
  48. War in the gulf?

    Started by paraclete, Sep 15, 2019 06:27 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 79
    • Views: 833
    Last Post: Sep 26, 2019 04:49 AM
    by talaniman  Go to last post
  49. Boris in the hot seat

    Started by paraclete, Jul 23, 2019 09:05 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 91
    • Views: 1,165
    Last Post: Sep 21, 2019 10:07 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  50. The harm trump is doing

    Started by paraclete, Jul 27, 2019 10:58 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 302
    • Views: 2,769
    Last Post: Sep 11, 2019 07:19 AM
    by jlisenbe  Go to last post
Results 1 to 50 of 500