Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Athos

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Transgender Women

    Started by Athos, Mar 16, 2022 07:16 AM
    14 Pages
    1 2 3 ... 14
    • Answers: 276
    • Views: 1,544
    Last Post: Jun 22, 2022 04:56 AM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 72
    Last Post: Apr 29, 2022 07:10 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  2. The Coming Dictatorship

    Started by Athos, Jan 25, 2022 12:17 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 194
    Last Post: Apr 9, 2022 06:17 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  3. The Old Testament

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:16 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 299
    Last Post: Mar 27, 2022 10:08 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  4. Ceazy Right-Wing Truck Convoy In DC

    Started by Athos, Mar 17, 2022 01:43 PM
    • Answers: 14
    • Views: 97
    Last Post: Mar 19, 2022 10:08 AM
    by tomder55  Go to last post
  5. The Double-Slit Experiment

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:28 PM
    • Answers: 18
    • Views: 149
    Last Post: Mar 12, 2022 05:47 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Physics

  6. Origins of Rock and Roll

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:52 PM
    • Answers: 1
    • Views: 70
    Last Post: Mar 8, 2022 08:06 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Music

  7. Baseball Greats

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:31 PM
    • Answers: 1
    • Views: 36
    Last Post: Mar 8, 2022 07:54 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Baseball

  8. Ends And Means

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:29 PM
    • Answers: 0
    • Views: 103
    Last Post: Mar 7, 2022 04:29 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Ethics

  9. "Revenge" Religion and Hell

    Started by Athos, Feb 21, 2022 01:59 PM
    • Answers: 4
    • Views: 192
    Last Post: Mar 7, 2022 04:23 PM
    by Athos  Go to last post
  10. DeSantis Picks Oddball Doc to Run Florida Health

    Started by Athos, Jan 27, 2022 08:55 PM
    • Answers: 18
    • Views: 115
    Last Post: Jan 29, 2022 01:17 AM
    by tomder55  Go to last post
  11. Behind the Republican Elector Slate Fraud - Amazing!

    Started by Athos, Jan 21, 2022 12:32 PM
    • Answers: 7
    • Views: 87
    Last Post: Jan 22, 2022 11:42 AM
    by Athos  Go to last post
  12. Trump's Latest Big Lie

    Started by Athos, Jan 17, 2022 09:13 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 198
    Last Post: Jan 21, 2022 07:29 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  13. The World of Anti-Vaxxers

    Started by Athos, Jan 16, 2022 07:55 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 52
    • Views: 349
    Last Post: Jan 21, 2022 06:48 AM
    by tomder55  Go to last post
  14. The Psychology of "Fake-News" Advocates

    Started by Athos, Jan 15, 2022 02:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 44
    • Views: 331
    Last Post: Jan 21, 2022 06:33 AM
    by tomder55  Go to last post
  15. White Evangelicals - Who Are They? What Are They?

    Started by Athos, Nov 12, 2021 02:45 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 94
    • Views: 560
    Last Post: Dec 30, 2021 02:50 PM
    by Athos  Go to last post
  16. Are Anti-Vaxxers Selfish People?

    Started by Athos, Oct 8, 2021 02:10 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 100
    • Views: 694
    Last Post: Dec 13, 2021 06:20 AM
    by tomder55  Go to last post
  17. The Republican Party Membership

    Started by Athos, Oct 4, 2021 07:28 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 76
    • Views: 648
    Last Post: Nov 3, 2021 11:53 AM
    by tomder55  Go to last post
  18. The Question of God

    Started by Athos, Oct 16, 2021 09:09 PM
    • Answers: 5
    • Views: 78
    Last Post: Oct 26, 2021 02:36 AM
    by Athos  Go to last post
  19. Couldn't Leave This One Unanswered

    Started by Athos, Oct 16, 2021 08:36 PM
    • Answers: 16
    • Views: 168
    Last Post: Oct 20, 2021 01:20 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 9
    • Views: 148
    Last Post: Oct 9, 2021 09:31 AM
    by Athos  Go to last post
  20. Annunciation

    Started by Athos, Sep 16, 2021 04:24 PM
    • Answers: 16
    • Views: 299
    Last Post: Oct 7, 2021 09:09 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  21. Texas Anti-Abortion Law & Pandemic Masking

    Started by Athos, Sep 16, 2021 08:31 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 211
    • Views: 1,522
    Last Post: Sep 22, 2021 02:19 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  22. The Deplorables Have Become The Interchangeables

    Started by Athos, Sep 14, 2021 09:09 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 42
    • Views: 304
    Last Post: Sep 21, 2021 04:49 AM
    by tomder55  Go to last post
  23. In The Beginning There Was Genesis

    Started by Athos, Jun 29, 2021 12:26 AM
    23 Pages
    1 2 3 ... 23
    • Answers: 443
    • Views: 24,902
    Last Post: Sep 1, 2021 09:23 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  24. Poll: Why Are So Many Refusing Vaccination?

    Started by Athos, Jul 29, 2021 02:24 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 130
    • Views: 33,443
    Last Post: Aug 17, 2021 02:56 PM
    by paraclete  Go to last post
  25. McConnell and McCarthy

    Started by Athos, Jul 30, 2021 11:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 10,509
    Last Post: Aug 14, 2021 02:43 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  26. Invitation to Explain Religious Belief

    Started by Athos, May 27, 2021 09:53 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 2,914
    Last Post: Aug 5, 2021 02:48 PM
    by waltero  Go to last post
  27. Australia and the Minimum Wage

    Started by Athos, Jul 26, 2021 03:04 PM
    • Answers: 13
    • Views: 150
    Last Post: Jul 27, 2021 06:01 PM
    by paraclete  Go to last post
  28. The "Complentarianism" of White Evangelicals

    Started by Athos, Jun 12, 2021 10:30 AM
    20 Pages
    1 2 3 ... 20
    • Answers: 392
    • Views: 4,925
    Last Post: Jul 17, 2021 09:10 AM
    by jlisenbe  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  29. You Can't Make This Up - Part 2

    Started by Athos, Jul 9, 2021 07:56 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 2,031
    Last Post: Jul 17, 2021 06:53 AM
    by paraclete  Go to last post
  30. The Decline and Fall of the Republican Party

    Started by Athos, Jun 21, 2021 03:09 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 324
    Last Post: Jun 26, 2021 04:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  31. Trump's Bizarre Chief of Staff Inquiry to DOJ

    Started by Athos, Jun 6, 2021 10:45 AM
    • Answers: 18
    • Views: 280
    Last Post: Jun 10, 2021 02:05 PM
    by tomder55  Go to last post
  32. The Future of American Democracy

    Started by Athos, Jun 8, 2021 11:02 AM
    • Answers: 12
    • Views: 163
    Last Post: Jun 10, 2021 11:00 AM
    by Athos  Go to last post
  33. Nutcase QANON and Nutcase Trump and Nutcase Flynn

    Started by Athos, Jun 2, 2021 01:14 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 60
    • Views: 497
    Last Post: Jun 5, 2021 08:36 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  34. Typical Republican Abuse Of Truth

    Started by Athos, May 29, 2021 06:34 PM
    • Answers: 18
    • Views: 256
    Last Post: May 31, 2021 03:36 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  35. Flash! It Begins!

    Started by Athos, May 25, 2021 03:52 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 303
    Last Post: May 29, 2021 06:11 PM
    by paraclete  Go to last post
  36. The Incredible Marjorie Taylor Greene

    Started by Athos, May 24, 2021 11:07 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 90
    • Views: 599
    Last Post: May 29, 2021 04:33 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  37. The Future of Donald Trump

    Started by Athos, May 25, 2021 04:52 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 69
    • Views: 487
    Last Post: May 27, 2021 02:48 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. Mass Shootings, The Trump Insurrection, and COVID-19

    Started by Athos, Apr 18, 2021 12:10 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 744
    Last Post: Apr 28, 2021 07:54 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. Bizarre Republican Audit In Arizona

    Started by Athos, Apr 24, 2021 08:39 AM
    • Answers: 3
    • Views: 168
    Last Post: Apr 25, 2021 02:26 PM
    by talaniman  Go to last post
  40. Trump Demands Money From Republicans

    Started by Athos, Mar 10, 2021 08:41 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 290
    • Views: 2,744
    Last Post: Apr 14, 2021 04:54 PM
    by waltero  Go to last post
  41. Interesting Info Re Trump

    Started by Athos, Mar 14, 2021 04:19 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 328
    Last Post: Mar 17, 2021 05:38 PM
    by paraclete  Go to last post
  42. The Golden Idol Replacing The Golden Calf

    Started by Athos, Mar 1, 2021 06:26 AM
    • Answers: 7
    • Views: 119
    Last Post: Mar 2, 2021 07:59 PM
    by paraclete  Go to last post
  43. Trump Descends Further Into The Abyss of His Unreality

    Started by Athos, Jan 3, 2021 01:29 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 72
    • Views: 699
    Last Post: Mar 2, 2021 04:43 AM
    by talaniman  Go to last post
  44. Tiger Woods

    Started by Athos, Feb 27, 2021 10:08 AM
    • Answers: 0
    • Views: 1,000
    Last Post: Feb 27, 2021 10:08 AM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Golf

  45. White Evangelical Christians

    Started by Athos, Feb 16, 2021 02:02 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 209
    Last Post: Feb 19, 2021 08:14 PM
    by paraclete  Go to last post
  46. Super Bowl Tickets

    Started by Athos, Feb 2, 2021 05:29 PM
    • Answers: 10
    • Views: 214
    Last Post: Feb 9, 2021 05:08 AM
    by talaniman  Go to last post
  47. Trump's Economic Program Worst Since 1946!

    Started by Athos, Jan 29, 2021 02:44 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 351
    Last Post: Feb 2, 2021 08:16 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  48. Trump Reported to Cheat Giuliani

    Started by Athos, Jan 14, 2021 04:03 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 607
    Last Post: Jan 29, 2021 08:57 PM
    by jlisenbe  Go to last post
Results 1 to 50 of 302