Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: paraclete

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Shutdown!

    Started by paraclete, Aug 3, 2020 07:00 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 45
    • Views: 928
    Last Post: Today 07:20 PM
    by paraclete  Go to last post
  2. Coronavirus from an unknown source

    Started by paraclete, Today 06:44 AM
    • Answers: 8
    • Views: 24
    Last Post: Today 07:10 PM
    by paraclete  Go to last post
  3. Trump the biggest threat to world security

    Started by paraclete, Jun 29, 2020 07:27 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 116
    • Views: 15,209
    Last Post: Jul 25, 2020 07:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  4. Australia is closed

    Started by paraclete, Jul 21, 2020 09:07 PM
    • Answers: 0
    • Views: 490
    Last Post: Jul 21, 2020 09:07 PM
    by paraclete  Go to last post

    Topic:
    Australia

  5. Australian borders close again

    Started by paraclete, Jul 5, 2020 08:43 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 5,632
    Last Post: Jul 18, 2020 06:00 PM
    by paraclete  Go to last post
  6. You do know we don't care what you think?

    Started by paraclete, Jul 12, 2020 05:34 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,545
    Last Post: Jul 16, 2020 03:00 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Trump living in hope

    Started by paraclete, Jul 1, 2020 07:46 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 70
    • Views: 5,644
    Last Post: Jul 8, 2020 11:51 PM
    by paraclete  Go to last post
  8. The manefestation of a bigger problem

    Started by paraclete, May 30, 2020 05:14 PM
    41 Pages
    1 2 3 ... 41
    • Answers: 806
    • Views: 25,871
    Last Post: Jul 3, 2020 09:08 AM
    by talaniman  Go to last post
  9. Meanwhile back in the real world

    Started by paraclete, Jun 16, 2020 04:24 PM
    • Answers: 19
    • Views: 581
    Last Post: Jun 21, 2020 06:11 AM
    by talaniman  Go to last post
  10. Trump taunts China

    Started by paraclete, May 14, 2020 06:39 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 132
    • Views: 7,301
    Last Post: Jun 4, 2020 06:09 PM
    by talaniman  Go to last post
  11. The deteriation of Kim Jung Ill

    Started by paraclete, Apr 26, 2020 07:15 PM
    • Answers: 17
    • Views: 6,112
    Last Post: May 2, 2020 07:59 PM
    by talaniman  Go to last post
  12. Happy Easter

    Started by paraclete, Apr 11, 2020 06:56 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 3,722
    Last Post: Apr 13, 2020 07:16 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  13. coronavirus, is it a threat or a plot

    Started by paraclete, Jan 30, 2020 06:38 PM
    18 Pages
    1 2 3 ... 18
    • Answers: 343
    • Views: 74,894
    Last Post: Apr 8, 2020 04:31 PM
    by talaniman  Go to last post
  14. Utter foolishness, but what you gonnado?

    Started by paraclete, Mar 4, 2020 04:35 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 205
    • Views: 38,037
    Last Post: Apr 5, 2020 07:00 AM
    by talaniman  Go to last post
  15. Big Brother has arrived

    Started by paraclete, Mar 30, 2020 05:29 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 18,002
    Last Post: Apr 5, 2020 06:47 AM
    by talaniman  Go to last post
  16. Thunberg or is it Thunderberg

    Started by paraclete, Sep 23, 2019 06:44 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 312
    • Views: 12,133
    Last Post: Feb 15, 2020 08:20 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  17. A Conservative win in UK

    Started by paraclete, Dec 12, 2019 08:54 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 303
    • Views: 25,912
    Last Post: Jan 27, 2020 06:40 PM
    by talaniman  Go to last post
  18. Australian fires

    Started by paraclete, Jan 1, 2020 04:33 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 49
    • Views: 6,127
    Last Post: Jan 22, 2020 09:17 PM
    by paraclete  Go to last post
  19. Weird behaviour

    Started by paraclete, Jan 16, 2020 06:00 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,055
    Last Post: Jan 19, 2020 07:53 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  20. The forerunner of things to come

    Started by paraclete, Dec 5, 2019 08:34 PM
    20 Pages
    1 2 3 ... 20
    • Answers: 392
    • Views: 36,696
    Last Post: Jan 16, 2020 11:39 AM
    by talaniman  Go to last post
  21. The worm has turned or is it the screw?

    Started by paraclete, Dec 6, 2019 05:06 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 23,911
    Last Post: Jan 5, 2020 09:53 PM
    by paraclete  Go to last post
  22. Is it climate change or stupidity?

    Started by paraclete, Nov 9, 2019 08:10 PM
    24 Pages
    1 2 3 ... 24
    • Answers: 477
    • Views: 63,735
    Last Post: Jan 4, 2020 05:42 AM
    by paraclete  Go to last post
  23. Happy Christmas

    Started by paraclete, Dec 22, 2019 09:33 PM
    • Answers: 2
    • Views: 201
    Last Post: Dec 23, 2019 02:20 PM
    by paraclete  Go to last post
  24. Another put down by the US

    Started by paraclete, Nov 2, 2019 05:31 AM
    • Answers: 18
    • Views: 1,365
    Last Post: Nov 4, 2019 06:31 PM
    by paraclete  Go to last post
  25. Nothing is as bad as it seems?

    Started by paraclete, Oct 23, 2019 05:48 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 8,576
    Last Post: Oct 31, 2019 11:32 AM
    by talaniman  Go to last post
  26. Where are your thoughts?

    Started by paraclete, Oct 14, 2019 05:04 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 84
    • Views: 4,316
    Last Post: Oct 20, 2019 09:21 AM
    by Athos  Go to last post
  27. how big a dill is he really?

    Started by paraclete, Sep 30, 2019 03:08 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 69
    • Views: 4,497
    Last Post: Oct 20, 2019 08:38 AM
    by Vacuum7  Go to last post
  28. War in the gulf?

    Started by paraclete, Sep 15, 2019 06:27 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 79
    • Views: 783
    Last Post: Sep 26, 2019 04:49 AM
    by talaniman  Go to last post
  29. Boris in the hot seat

    Started by paraclete, Jul 23, 2019 09:05 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 91
    • Views: 1,144
    Last Post: Sep 21, 2019 10:07 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  30. The harm trump is doing

    Started by paraclete, Jul 27, 2019 10:58 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 302
    • Views: 2,661
    Last Post: Sep 11, 2019 07:19 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  31. How far from reality have we moved

    Started by paraclete, Aug 14, 2019 08:59 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 73
    • Views: 906
    Last Post: Aug 20, 2019 10:26 AM
    by talaniman  Go to last post
  32. another Treaty down

    Started by paraclete, Aug 2, 2019 06:40 PM
    • Answers: 8
    • Views: 206
    Last Post: Aug 4, 2019 03:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  33. Donald the peacemaker

    Started by paraclete, Jul 23, 2019 09:36 PM
    • Answers: 11
    • Views: 207
    Last Post: Jul 25, 2019 03:16 PM
    by paraclete  Go to last post
  34. Tankers in the gulf

    Started by paraclete, Jun 14, 2019 07:41 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 207
    • Views: 2,618
    Last Post: Jul 24, 2019 11:32 AM
    by talaniman  Go to last post
  35. The rise of the gestapo

    Started by paraclete, Jun 4, 2019 08:53 PM
    • Answers: 14
    • Views: 548
    Last Post: Jun 7, 2019 10:05 PM
    by waltero  Go to last post
  36. An idiot at work?

    Started by paraclete, May 14, 2019 05:26 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 294
    • Views: 2,313
    Last Post: Jun 7, 2019 07:29 AM
    by talaniman  Go to last post
  37. Australian leader attacked!

    Started by paraclete, May 6, 2019 08:03 PM
    • Answers: 19
    • Views: 265
    Last Post: May 20, 2019 09:05 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. Israel attacked again

    Started by paraclete, May 4, 2019 08:39 PM
    • Answers: 16
    • Views: 330
    Last Post: May 8, 2019 04:48 AM
    by talaniman  Go to last post
  39. Vegan terrorism, it is the new ISIS

    Started by paraclete, Apr 8, 2019 08:31 PM
    • Answers: 6
    • Views: 216
    Last Post: Apr 16, 2019 03:27 PM
    by paraclete  Go to last post
  40. Just how far will those Arabs go?

    Started by paraclete, Mar 26, 2019 05:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 180
    Last Post: Mar 26, 2019 03:00 PM
    by paraclete  Go to last post
  41. On the Syrian home front

    Started by paraclete, Jun 29, 2013 04:34 PM
    • Answers: 9
    • Views: 972
    Last Post: Mar 26, 2019 05:17 AM
    by paraclete  Go to last post
  42. Appointed by God!

    Started by paraclete, Jan 30, 2019 08:27 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 284
    • Views: 3,375
    Last Post: Mar 25, 2019 04:15 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  43. NZ terror attack

    Started by paraclete, Mar 15, 2019 05:55 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 137
    • Views: 1,780
    Last Post: Mar 24, 2019 05:36 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  44. Kim's train

    Started by paraclete, Feb 24, 2019 09:46 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 521
    Last Post: Mar 3, 2019 01:52 PM
    by paraclete  Go to last post
  45. A new trend

    Started by paraclete, Jan 9, 2019 10:08 PM
    • Answers: 9
    • Views: 530
    Last Post: Jan 14, 2019 06:48 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  46. Has the world gone mad?

    Started by paraclete, Jan 1, 2019 05:30 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 89
    • Views: 1,481
    Last Post: Jan 8, 2019 07:41 PM
    by paraclete  Go to last post
  47. Fool me once, shame on you, fool me twice, shame on me

    Started by paraclete, Jan 2, 2019 10:59 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 673
    Last Post: Jan 8, 2019 07:39 PM
    by paraclete  Go to last post
  48. Now if only we could do that here

    Started by paraclete, Dec 5, 2018 10:57 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 839
    Last Post: Dec 18, 2018 07:57 AM
    by talaniman  Go to last post
  49. Coup in Australia?

    Started by paraclete, Aug 22, 2018 05:26 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 1,976
    Last Post: Oct 21, 2018 03:03 PM
    by paraclete  Go to last post
  50. Wild weather

    Started by paraclete, Sep 13, 2018 07:21 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 40
    • Views: 1,497
    Last Post: Sep 18, 2018 06:30 PM
    by paraclete  Go to last post
Results 1 to 50 of 500