Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: starbuck8

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Anyone know how to make German Strudels?

    Started by starbuck8, Jan 20, 2008 04:35 AM
    • Answers: 8
    • Views: 3,149
    Last Post: Jul 21, 2013 07:01 AM
    by myathecook  Go to last post
  2. Forehead feels bruised

    Started by starbuck8, Jun 16, 2008 12:17 PM
    • Answers: 5
    • Views: 14,044
    Last Post: May 16, 2012 03:43 AM
    by singleslamminsi  Go to last post
  3. 80's/90's country song?

    Started by starbuck8, Feb 9, 2008 08:43 AM
    • Answers: 10
    • Views: 4,550
    Last Post: Dec 26, 2010 07:37 PM
    by beautyqueensmom  Go to last post

    Topic:
    Songs

  4. Quick, someome intie meeee

    Started by starbuck8, May 13, 2009 08:26 PM
    • Answers: 1
    • Views: 228
    Last Post: May 14, 2009 06:29 AM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  5. The Dead Dog Game!

    Started by starbuck8, Dec 12, 2008 11:09 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 81
    • Views: 6,660
    Last Post: Apr 27, 2009 10:59 PM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  6. I want to hear from teens what they consider abuse.

    Started by starbuck8, Mar 12, 2009 06:34 PM
    • Answers: 11
    • Views: 837
    Last Post: Apr 6, 2009 04:11 PM
    by Sphira  Go to last post

    Topic:
    Teens

  7. Sister wants to be a Vampire!

    Started by starbuck8, Mar 31, 2009 11:09 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 96
    • Views: 5,360
    Last Post: Apr 4, 2009 12:09 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  8. Dog is a thief!

    Started by starbuck8, Mar 31, 2009 10:58 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 2,550
    Last Post: Apr 2, 2009 02:09 PM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  9. Puppymills and backyard breeders!

    Started by starbuck8, Nov 27, 2008 08:09 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 84
    • Views: 6,308
    Last Post: Mar 3, 2009 02:40 PM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  10. Dancing with my dog?

    Started by starbuck8, Mar 29, 2008 01:00 AM
    36 Pages
    1 2 3 ... 36
    • Answers: 718
    • Views: 24,316
    Last Post: Feb 22, 2009 05:31 AM
    by starbuck8  Go to last post
  11. "Friends" Fantasyland Haunted Hotel.

    Started by starbuck8, Feb 2, 2009 02:24 PM
    76 Pages
    1 2 3 ... 76
    • Answers: 1,502
    • Views: 33,230
    Last Post: Feb 12, 2009 08:40 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  12. It is our Dear Chery's Birthday!

    Started by starbuck8, Jan 22, 2009 04:21 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 94
    • Views: 4,598
    Last Post: Feb 4, 2009 07:19 AM
    by RickJ  Go to last post
  13. Proof that the world's gone nuts!

    Started by starbuck8, Jan 21, 2009 10:08 AM
    • Answers: 14
    • Views: 1,250
    Last Post: Jan 27, 2009 03:32 PM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  14. Attn: Dog Lovers!a must read!

    Started by starbuck8, Jan 20, 2009 01:24 PM
    • Answers: 14
    • Views: 1,174
    Last Post: Jan 27, 2009 03:27 AM
    by rex123  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  15. For all dog owners!

    Started by starbuck8, Jan 13, 2009 03:10 PM
    • Answers: 3
    • Views: 534
    Last Post: Jan 14, 2009 12:34 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  16. Momma C's Magical Island!

    Started by starbuck8, Nov 25, 2008 11:27 AM
    75 Pages
    1 2 3 ... 75
    • Answers: 1,499
    • Views: 35,024
    Last Post: Jan 11, 2009 11:54 PM
    by ISneezeFunny  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  17. Heartworm Medication.

    Started by starbuck8, Jan 1, 2009 08:43 AM
    • Answers: 4
    • Views: 510
    Last Post: Jan 1, 2009 11:01 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  18. Favourite Christmas Memories!

    Started by starbuck8, Dec 10, 2008 09:47 AM
    • Answers: 2
    • Views: 296
    Last Post: Jan 1, 2009 12:11 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  19. Can of worms!

    Started by starbuck8, Sep 15, 2008 10:56 AM
    50 Pages
    1 2 3 ... 50
    • Answers: 985
    • Views: 25,937
    Last Post: Dec 22, 2008 08:32 PM
    by spyderglass  Go to last post
  20. What are they saying?

    Started by starbuck8, Nov 26, 2008 05:05 AM
    • Answers: 5
    • Views: 378
    Last Post: Nov 26, 2008 06:52 AM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Music

  21. The Haunted Castle

    Started by starbuck8, Oct 29, 2008 10:10 AM
    76 Pages
    1 2 3 ... 76
    • Answers: 1,501
    • Views: 40,100
    Last Post: Nov 25, 2008 11:35 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  22. Remembrance Day.lest we forget.

    Started by starbuck8, Nov 9, 2008 11:33 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,175
    Last Post: Nov 10, 2008 02:57 PM
    by Skell  Go to last post
  23. Puppy size

    Started by starbuck8, Nov 2, 2008 02:59 AM
    • Answers: 0
    • Views: 201
    Last Post: Nov 2, 2008 02:59 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  24. Very scared!

    Started by starbuck8, Oct 19, 2008 05:39 AM
    • Answers: 5
    • Views: 528
    Last Post: Oct 21, 2008 01:12 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  25. A must read for dog lovers!

    Started by starbuck8, Oct 8, 2008 11:56 AM
    • Answers: 10
    • Views: 999
    Last Post: Oct 8, 2008 04:46 PM
    by albear  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  26. The olympic skier

    Started by starbuck8, Sep 5, 2008 06:26 PM
    • Answers: 3
    • Views: 769
    Last Post: Sep 27, 2008 06:11 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. Lets feed the dogs!

    Started by starbuck8, Sep 26, 2008 12:02 AM
    • Answers: 2
    • Views: 479
    Last Post: Sep 27, 2008 11:34 AM
    by SweetDee  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  28. Computer very slow, freezes and dumps.

    Started by starbuck8, Sep 25, 2008 01:37 PM
    • Answers: 14
    • Views: 1,108
    Last Post: Sep 26, 2008 09:53 AM
    by starbuck8  Go to last post
  29. A short Irish story

    Started by starbuck8, Aug 20, 2008 08:16 AM
    • Answers: 2
    • Views: 673
    Last Post: Aug 23, 2008 03:20 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  30. My friend is crazy

    Started by starbuck8, Jul 9, 2008 12:49 AM
    • Answers: 2
    • Views: 588
    Last Post: Aug 19, 2008 09:54 AM
    by starbuck8  Go to last post
  31. Raegae-ish song suggestions?

    Started by starbuck8, Apr 26, 2008 02:45 AM
    • Answers: 14
    • Views: 1,222
    Last Post: Aug 15, 2008 10:31 PM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Music

  32. Dreaming all of the time!

    Started by starbuck8, Aug 2, 2008 06:47 PM
    • Answers: 14
    • Views: 1,203
    Last Post: Aug 8, 2008 03:39 PM
    by Alder  Go to last post

    Topic:
    Psychics

  33. Had to share!

    Started by starbuck8, Jul 30, 2008 01:49 AM
    • Answers: 1
    • Views: 484
    Last Post: Jul 30, 2008 03:26 AM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. A dogs story!

    Started by starbuck8, Jul 21, 2008 04:38 PM
    • Answers: 2
    • Views: 435
    Last Post: Jul 21, 2008 04:58 PM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  35. Laugh of the day!

    Started by starbuck8, Jul 20, 2008 12:00 PM
    • Answers: 3
    • Views: 623
    Last Post: Jul 20, 2008 06:59 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. This is awesome!

    Started by starbuck8, Jul 16, 2008 01:57 AM
    • Answers: 4
    • Views: 542
    Last Post: Jul 20, 2008 04:26 AM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. The banana test

    Started by starbuck8, Jul 14, 2008 04:15 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 2,177
    Last Post: Jul 16, 2008 09:04 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  38. If anyone is interested!

    Started by starbuck8, Jul 13, 2008 05:28 AM
    • Answers: 10
    • Views: 980
    Last Post: Jul 13, 2008 11:47 AM
    by froggy7  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  39. Random acts of kindness!

    Started by starbuck8, Apr 26, 2008 04:03 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 74
    • Views: 2,806
    Last Post: Jul 10, 2008 12:10 PM
    by Rockstar714  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  40. Starby & Alty's Castle of Doom.

    Started by starbuck8, Jun 18, 2008 02:10 AM
    76 Pages
    1 2 3 ... 76
    • Answers: 1,500
    • Views: 39,182
    Last Post: Jul 9, 2008 07:01 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  41. Dead Donkey!

    Started by starbuck8, Jul 5, 2008 03:11 PM
    • Answers: 4
    • Views: 794
    Last Post: Jul 7, 2008 09:13 AM
    by softbalgrl1331  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. Tired nurse

    Started by starbuck8, Jul 5, 2008 03:54 PM
    • Answers: 6
    • Views: 571
    Last Post: Jul 7, 2008 09:11 AM
    by softbalgrl1331  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. Once upon a time!

    Started by starbuck8, Jul 1, 2008 06:22 PM
    • Answers: 8
    • Views: 691
    Last Post: Jul 2, 2008 11:46 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. Relaxation and anti-anxiety techniques

    Started by starbuck8, Mar 23, 2008 06:16 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 3,894
    Last Post: Jul 1, 2008 03:08 AM
    by starbuck8  Go to last post
  45. Can you copy a Beta tape

    Started by starbuck8, Jun 26, 2008 09:04 AM
    • Answers: 5
    • Views: 887
    Last Post: Jun 26, 2008 04:21 PM
    by Stratmando  Go to last post
  46. Divorce vs Murder.

    Started by starbuck8, Jun 21, 2008 11:17 AM
    • Answers: 8
    • Views: 532
    Last Post: Jun 23, 2008 07:08 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  47. Underwear is important!

    Started by starbuck8, Jun 21, 2008 02:23 PM
    • Answers: 7
    • Views: 765
    Last Post: Jun 21, 2008 07:06 PM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  48. Things to Ponder

    Started by starbuck8, Jun 10, 2008 12:35 PM
    • Answers: 5
    • Views: 508
    Last Post: Jun 12, 2008 11:14 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  49. Have a HAPPY period!

    Started by starbuck8, Jun 9, 2008 12:51 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,305
    Last Post: Jun 11, 2008 03:33 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  50. The cave

    Started by starbuck8, May 25, 2008 10:28 PM
    • Answers: 9
    • Views: 803
    Last Post: Jun 5, 2008 02:07 PM
    by HistorianChick  Go to last post

    Topic:
    Jokes

Results 1 to 50 of 85