Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: spitvenom

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Who's parents are not Divorced

    Started by spitvenom, Jan 10, 2008 09:58 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 2,543
    Last Post: Oct 23, 2011 05:45 PM
    by JaredDude  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  2. These dudes stole a bridge

    Started by spitvenom, Oct 7, 2011 12:55 PM
    • Answers: 8
    • Views: 856
    Last Post: Oct 9, 2011 11:10 AM
    by twinkiedooter  Go to last post
  3. This is why I love Football

    Started by spitvenom, Sep 13, 2011 12:23 PM
    • Answers: 11
    • Views: 992
    Last Post: Sep 23, 2011 02:55 PM
    by paraclete  Go to last post
  4. Fox Sports Keeping it classy

    Started by spitvenom, Sep 7, 2011 09:05 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 1,027
    Last Post: Sep 14, 2011 05:43 PM
    by Stringer  Go to last post
  5. Gov. Christe Taken to Hospital

    Started by spitvenom, Jul 28, 2011 09:27 AM
    • Answers: 10
    • Views: 833
    Last Post: Jul 28, 2011 12:42 PM
    by spitvenom  Go to last post
  6. Talks the talk but doesn't walk the walk

    Started by spitvenom, Jun 2, 2011 08:14 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 2,377
    Last Post: Jun 3, 2011 03:50 PM
    by tomder55  Go to last post
  7. As Usual Faux and Palin have it wrong

    Started by spitvenom, May 12, 2011 07:02 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 37
    • Views: 1,915
    Last Post: May 13, 2011 05:37 PM
    by galveston  Go to last post
  8. I have to write a job posting

    Started by spitvenom, Apr 12, 2011 08:15 AM
    • Answers: 10
    • Views: 1,504
    Last Post: Apr 13, 2011 05:12 PM
    by Alty  Go to last post
  9. Peace out Ock

    Started by spitvenom, Apr 6, 2011 12:29 PM
    • Answers: 15
    • Views: 811
    Last Post: Apr 9, 2011 11:11 PM
    by TUT317  Go to last post
  10. Chris Christie the Socialist

    Started by spitvenom, Feb 14, 2011 08:48 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 2,511
    Last Post: Feb 18, 2011 02:15 PM
    by smoothy  Go to last post
  11. Narcotics and Boils

    Started by spitvenom, Jan 20, 2011 09:20 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,359
    Last Post: Jan 20, 2011 11:28 AM
    by spitvenom  Go to last post
  12. Stay classy Rand Paul supporters!

    Started by spitvenom, Oct 26, 2010 06:21 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 73
    • Views: 1,978
    Last Post: Nov 9, 2010 12:26 PM
    by smoothy  Go to last post
  13. Were you a witness

    Started by spitvenom, Oct 7, 2010 08:51 AM
    • Answers: 9
    • Views: 858
    Last Post: Oct 11, 2010 07:19 AM
    by tomder55  Go to last post
  14. South Park

    Started by spitvenom, Apr 22, 2010 08:43 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 3,956
    Last Post: May 6, 2010 01:15 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  15. It's open Mike night in CA

    Started by spitvenom, Sep 10, 2009 11:25 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 3,126
    Last Post: Apr 3, 2010 01:05 AM
    by awlspirit  Go to last post
  16. Issue with a neighbors tree

    Started by spitvenom, Mar 24, 2010 09:39 AM
    • Answers: 16
    • Views: 1,665
    Last Post: Mar 25, 2010 06:22 PM
    by LisaB4657  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  17. Never use another cell phone minute again!

    Started by spitvenom, Mar 3, 2010 09:29 AM
    • Answers: 6
    • Views: 464
    Last Post: Mar 4, 2010 09:35 AM
    by spitvenom  Go to last post
  18. Schools spying on students

    Started by spitvenom, Feb 18, 2010 07:52 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 2,156
    Last Post: Feb 26, 2010 12:06 PM
    by tomder55  Go to last post
  19. I don't understand deductibles

    Started by spitvenom, Feb 9, 2010 08:39 AM
    • Answers: 6
    • Views: 427
    Last Post: Feb 9, 2010 10:52 AM
    by spitvenom  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  20. Lets have some fun!

    Started by spitvenom, Feb 2, 2010 12:22 PM
    • Answers: 11
    • Views: 477
    Last Post: Feb 8, 2010 09:38 AM
    by tomder55  Go to last post
  21. Asking in laws for their assistance

    Started by spitvenom, Feb 3, 2010 01:59 PM
    • Answers: 11
    • Views: 522
    Last Post: Feb 3, 2010 03:23 PM
    by cdad  Go to last post
  22. And these people are suppose to be Professionals

    Started by spitvenom, Jan 21, 2010 10:16 AM
    • Answers: 5
    • Views: 856
    Last Post: Jan 26, 2010 11:28 AM
    by smearcase  Go to last post
  23. Kudos to New Jersey!

    Started by spitvenom, Jan 12, 2010 08:50 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 59
    • Views: 3,247
    Last Post: Jan 18, 2010 04:01 PM
    by earl237  Go to last post
  24. Unbelievable that this happened

    Started by spitvenom, Oct 16, 2009 08:43 AM
    • Answers: 3
    • Views: 708
    Last Post: Oct 16, 2009 09:31 AM
    by ETWolverine  Go to last post
  25. Brown bugs on my cat

    Started by spitvenom, Sep 24, 2009 10:05 AM
    • Answers: 10
    • Views: 15,779
    Last Post: Sep 25, 2009 06:17 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Cats

  26. Cutest moment at a Phillies game

    Started by spitvenom, Sep 16, 2009 07:18 AM
    • Answers: 9
    • Views: 913
    Last Post: Sep 20, 2009 05:37 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. Tax on soda

    Started by spitvenom, Sep 9, 2009 01:20 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 1,771
    Last Post: Sep 14, 2009 06:57 AM
    by ETWolverine  Go to last post
  28. Is this considered stealing

    Started by spitvenom, Sep 2, 2009 01:57 PM
    • Answers: 18
    • Views: 882
    Last Post: Sep 3, 2009 04:48 PM
    by Ren6  Go to last post
  29. Farve is a Viking

    Started by spitvenom, Aug 18, 2009 02:01 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,132
    Last Post: Aug 29, 2009 01:08 PM
    by MsMewiththat  Go to last post
  30. A Proud right wing Terrorist

    Started by spitvenom, Aug 24, 2009 10:35 AM
    • Answers: 10
    • Views: 1,014
    Last Post: Aug 25, 2009 04:06 AM
    by tomder55  Go to last post
  31. 230 mpg

    Started by spitvenom, Aug 11, 2009 12:29 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 27,247
    Last Post: Aug 20, 2009 02:36 PM
    by paraclete  Go to last post
  32. Michael Vick an Eagle

    Started by spitvenom, Aug 14, 2009 07:11 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 53
    • Views: 5,512
    Last Post: Aug 18, 2009 01:29 AM
    by shazamataz  Go to last post
  33. Vote For The Flying Hawaiian

    Started by spitvenom, Jul 9, 2009 12:15 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,166
    Last Post: Jul 9, 2009 12:31 PM
    by spitvenom  Go to last post

    Topic:
    Baseball

  34. I loathe Facebook

    Started by spitvenom, May 13, 2009 08:39 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 49
    • Views: 2,032
    Last Post: May 19, 2009 03:09 AM
    by spiritcharms  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  35. Arlen Jumping ship

    Started by spitvenom, Apr 28, 2009 09:26 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 57
    • Views: 1,626
    Last Post: May 9, 2009 08:26 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  36. 2009 Kentucky Derby

    Started by spitvenom, May 1, 2009 12:43 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,218
    Last Post: May 1, 2009 01:17 PM
    by spitvenom  Go to last post

    Topic:
    Horse Racing

  37. A sad day for sports

    Started by spitvenom, Apr 13, 2009 12:04 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,260
    Last Post: Apr 13, 2009 12:09 PM
    by jeffrey michael  Go to last post

    Topic:
    Baseball

  38. Who should I Donate my car to

    Started by spitvenom, Mar 25, 2009 09:25 AM
    • Answers: 6
    • Views: 925
    Last Post: Mar 31, 2009 07:05 AM
    by spitvenom  Go to last post
  39. How do I get my cats to stop chewing on everything

    Started by spitvenom, Feb 27, 2009 01:19 PM
    • Answers: 2
    • Views: 874
    Last Post: Feb 27, 2009 02:04 PM
    by spitvenom  Go to last post

    Topic:
    Cats

  40. Why did you pick that screen name!

    Started by spitvenom, Apr 11, 2008 02:01 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 1,485
    Last Post: Feb 9, 2009 02:27 PM
    by neverme  Go to last post
  41. Michael Phelps

    Started by spitvenom, Feb 2, 2009 11:58 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 2,891
    Last Post: Feb 7, 2009 04:32 AM
    by excon  Go to last post
  42. Just got married don't know what to put on W-4

    Started by spitvenom, Jan 27, 2009 09:39 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,500
    Last Post: Jan 27, 2009 10:23 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  43. AMEX now a bank

    Started by spitvenom, Nov 11, 2008 08:52 AM
    • Answers: 9
    • Views: 911
    Last Post: Jan 7, 2009 10:15 PM
    by CreditTard  Go to last post
  44. Recommend a Champagne

    Started by spitvenom, Dec 17, 2008 10:27 AM
    • Answers: 3
    • Views: 773
    Last Post: Dec 20, 2008 09:21 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Wine

  45. Arugula For Everyone

    Started by spitvenom, Nov 4, 2008 10:24 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 24,038
    Last Post: Nov 6, 2008 11:44 AM
    by excon  Go to last post
  46. Pandemonium in Philly

    Started by spitvenom, Oct 30, 2008 11:38 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 1,813
    Last Post: Oct 31, 2008 11:23 AM
    by tomder55  Go to last post
  47. Crack a Smile it's Friday

    Started by spitvenom, Oct 17, 2008 09:57 AM
    • Answers: 2
    • Views: 637
    Last Post: Oct 17, 2008 11:37 AM
    by tomder55  Go to last post
  48. That my friends.

    Started by spitvenom, Oct 7, 2008 07:41 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,157
    Last Post: Oct 8, 2008 03:25 PM
    by Galveston1  Go to last post
  49. Just in case anyone cares

    Started by spitvenom, Oct 8, 2008 12:09 PM
    • Answers: 4
    • Views: 847
    Last Post: Oct 8, 2008 02:32 PM
    by tomder55  Go to last post
  50. Someone Get Palin a WORLD map!

    Started by spitvenom, Oct 7, 2008 10:03 AM
    • Answers: 3
    • Views: 980
    Last Post: Oct 7, 2008 10:46 AM
    by spitvenom  Go to last post
Results 1 to 50 of 72