Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: George_1950

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Grief

    Started by George_1950, Aug 8, 2012 04:18 PM
    • Answers: 4
    • Views: 825
    Last Post: Aug 10, 2012 06:21 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Bereavement

  2. Jolienore Sticky comments.

    Started by George_1950, Feb 24, 2008 01:41 PM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 184
    • Views: 41,386
    Last Post: Aug 30, 2010 09:36 PM
    by silverlining  Go to last post
  3. Democrats and healthcare takeover

    Started by George_1950, Jan 27, 2010 12:36 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 2,214
    Last Post: Feb 3, 2010 09:15 AM
    by smoothy  Go to last post
  4. Obama, intelligence gathering, and the honeymoon

    Started by George_1950, Dec 29, 2009 06:05 PM
    • Answers: 9
    • Views: 885
    Last Post: Dec 30, 2009 07:34 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  5. Bush closes the gap

    Started by George_1950, Dec 10, 2009 10:28 AM
    • Answers: 12
    • Views: 607
    Last Post: Dec 14, 2009 03:28 AM
    by tomder55  Go to last post
  6. Hey! Obama! Yo! What about Iran?

    Started by George_1950, Nov 21, 2009 12:25 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 45
    • Views: 2,904
    Last Post: Dec 8, 2009 09:52 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  7. President of the United States?

    Started by George_1950, Nov 16, 2009 11:38 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 70
    • Views: 4,730
    Last Post: Nov 26, 2009 05:47 AM
    by Hardy23  Go to last post
  8. Obamanoids destruction of women's healthcare underway

    Started by George_1950, Nov 20, 2009 07:08 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 61
    • Views: 3,315
    Last Post: Nov 23, 2009 09:00 PM
    by inthebox  Go to last post
  9. Has Obama poisoned the jury?

    Started by George_1950, Nov 18, 2009 11:18 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 60
    • Views: 3,400
    Last Post: Nov 20, 2009 01:40 PM
    by George_1950  Go to last post
  10. Climate - facts can be so inconvenient

    Started by George_1950, Nov 10, 2009 12:33 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,864
    Last Post: Nov 19, 2009 01:03 PM
    by paraclete  Go to last post
  11. New York's 23rd Congressional District

    Started by George_1950, Oct 27, 2009 10:24 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 64
    • Views: 3,873
    Last Post: Nov 17, 2009 08:59 AM
    by tomder55  Go to last post
  12. Where is Obama on human rights?

    Started by George_1950, Nov 9, 2009 09:03 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,088
    Last Post: Nov 10, 2009 12:24 PM
    by George_1950  Go to last post
  13. Opting out of nationalized health care

    Started by George_1950, Oct 28, 2009 10:04 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 2,670
    Last Post: Nov 2, 2009 02:49 PM
    by inthebox  Go to last post
  14. Obamanomics

    Started by George_1950, Oct 27, 2009 08:36 AM
    • Answers: 3
    • Views: 649
    Last Post: Oct 27, 2009 04:49 PM
    by George_1950  Go to last post
  15. It's time to drawup articles of impeachment

    Started by George_1950, Oct 19, 2009 09:57 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 45
    • Views: 3,379
    Last Post: Oct 26, 2009 07:09 AM
    by tomder55  Go to last post
  16. How's 'Hope and Change' making itself known?

    Started by George_1950, Oct 20, 2009 01:28 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,074
    Last Post: Oct 25, 2009 06:53 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  17. Time for a new 'crisis' - Obama's numbers head south

    Started by George_1950, Oct 21, 2009 09:36 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 2,523
    Last Post: Oct 22, 2009 10:53 PM
    by George_1950  Go to last post
  18. Obama calls Kanye West a 'Jackass'

    Started by George_1950, Sep 15, 2009 09:57 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 49
    • Views: 1,684
    Last Post: Sep 21, 2009 10:54 AM
    by ohsohappy  Go to last post
  19. Calling Al Gore: Where are you?

    Started by George_1950, Jan 13, 2009 11:00 AM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 197
    • Views: 10,750
    Last Post: Aug 20, 2009 01:51 PM
    by galveston  Go to last post
  20. Democrats must suffer major responsibility for financial meltdown

    Started by George_1950, Mar 4, 2009 11:19 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 2,137
    Last Post: Jun 25, 2009 07:40 PM
    by Skell  Go to last post
  21. What is your view about starting to draft for the military?

    Started by George_1950, Jan 15, 2009 11:58 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 1,820
    Last Post: Apr 21, 2009 06:42 PM
    by excon  Go to last post
  22. What are Obama's foreigh policy goals?

    Started by George_1950, Mar 4, 2009 10:41 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 1,748
    Last Post: Apr 8, 2009 10:47 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  23. Are some Republicans fascists?

    Started by George_1950, Mar 16, 2009 03:40 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,210
    Last Post: Mar 28, 2009 10:21 AM
    by earl237  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 923
    Last Post: Mar 23, 2009 12:38 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  24. What does Michael Steele need to do?

    Started by George_1950, Feb 1, 2009 12:21 PM
    • Answers: 14
    • Views: 989
    Last Post: Mar 22, 2009 10:43 AM
    by George_1950  Go to last post
    • Answers: 18
    • Views: 2,156
    Last Post: Mar 20, 2009 01:30 PM
    by Lowtax4eva  Go to last post
  25. Communitey Agitator lays it all on the line

    Started by George_1950, Mar 9, 2009 05:38 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,423
    Last Post: Mar 18, 2009 02:56 PM
    by inthebox  Go to last post
  26. Another Genie is out of the bottle.

    Started by George_1950, Mar 9, 2009 09:14 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,275
    Last Post: Mar 18, 2009 02:42 PM
    by inthebox  Go to last post
  27. Obamanomics not passing the smell test

    Started by George_1950, Mar 10, 2009 05:51 AM
    • Answers: 7
    • Views: 326
    Last Post: Mar 11, 2009 02:53 PM
    by George_1950  Go to last post
  28. Are some banks too big to fail?

    Started by George_1950, Mar 9, 2009 06:15 AM
    • Answers: 3
    • Views: 746
    Last Post: Mar 9, 2009 06:49 AM
    by tomder55  Go to last post
  29. Dems to D.C. Students: "Eat Cake"

    Started by George_1950, Mar 5, 2009 10:43 PM
    • Answers: 5
    • Views: 639
    Last Post: Mar 7, 2009 02:46 PM
    by George_1950  Go to last post
    • Answers: 14
    • Views: 1,584
    Last Post: Mar 6, 2009 11:47 AM
    by George_1950  Go to last post
  30. I thought it was Bush's fault.

    Started by George_1950, Mar 3, 2009 11:11 PM
    • Answers: 1
    • Views: 194
    Last Post: Mar 4, 2009 05:54 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 12
    • Views: 2,908
    Last Post: Mar 3, 2009 08:57 PM
    by George_1950  Go to last post
  31. Obama feels our pain: not a job, but a handout

    Started by George_1950, Mar 3, 2009 12:55 PM
    • Answers: 1
    • Views: 701
    Last Post: Mar 3, 2009 06:54 PM
    by George_1950  Go to last post
  32. Obama and the 2nd Amendment

    Started by George_1950, Feb 26, 2009 09:24 AM
    • Answers: 14
    • Views: 873
    Last Post: Feb 28, 2009 10:48 AM
    by George_1950  Go to last post
  33. Obama to send you.S. Jobs overseas?

    Started by George_1950, Feb 27, 2009 08:55 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,181
    Last Post: Feb 27, 2009 06:35 PM
    by 450donn  Go to last post
    • Answers: 19
    • Views: 1,065
    Last Post: Feb 25, 2009 06:50 PM
    by inthebox  Go to last post
    • Answers: 9
    • Views: 864
    Last Post: Feb 25, 2009 08:49 AM
    by 450donn  Go to last post
  34. President Obama has a good idea

    Started by George_1950, Feb 22, 2009 09:30 AM
    • Answers: 15
    • Views: 626
    Last Post: Feb 24, 2009 11:16 AM
    by tomder55  Go to last post
  35. How is Obama doing with the auto bail-out?

    Started by George_1950, Feb 23, 2009 11:42 AM
    • Answers: 4
    • Views: 690
    Last Post: Feb 23, 2009 02:20 PM
    by tomder55  Go to last post
  36. Condescending Jackass?

    Started by George_1950, Feb 21, 2009 07:33 AM
    • Answers: 7
    • Views: 509
    Last Post: Feb 22, 2009 06:26 AM
    by excon  Go to last post
  37. Obama takes ownership of the recession

    Started by George_1950, Feb 12, 2009 10:04 AM
    • Answers: 13
    • Views: 653
    Last Post: Feb 20, 2009 04:20 PM
    by George_1950  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 603
    Last Post: Feb 19, 2009 08:56 AM
    by startover22  Go to last post
  38. Two Alligators

    Started by George_1950, Feb 18, 2009 07:53 PM
    • Answers: 1
    • Views: 448
    Last Post: Feb 18, 2009 08:06 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. What is the catastrophe?

    Started by George_1950, Feb 17, 2009 08:13 AM
    • Answers: 2
    • Views: 671
    Last Post: Feb 17, 2009 12:30 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 12
    • Views: 1,004
    Last Post: Feb 15, 2009 10:13 AM
    by George_1950  Go to last post
  40. Are liberals really this nutty? Already?

    Started by George_1950, Jan 30, 2009 07:46 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 111
    • Views: 7,056
    Last Post: Feb 13, 2009 01:01 PM
    by George_1950  Go to last post
  41. Stimulus Porkage abolishing 1996 welfare reform?

    Started by George_1950, Feb 12, 2009 08:06 AM
    • Answers: 16
    • Views: 646
    Last Post: Feb 13, 2009 04:42 AM
    by excon  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 773
    Last Post: Feb 9, 2009 12:07 PM
    by tomder55  Go to last post
Results 1 to 50 of 143