Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: paraclete

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Better to be an old fossil than a young fool

    Started by paraclete, Sep 25, 2020 06:53 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 142
    Last Post: Yesterday 07:12 AM
    by talaniman  Go to last post
  2. Was it all a hoax

    Started by paraclete, Sep 26, 2020 06:29 PM
    • Answers: 9
    • Views: 75
    Last Post: Sep 28, 2020 10:02 AM
    by talaniman  Go to last post
  3. The left resorts to poison

    Started by paraclete, Sep 19, 2020 04:32 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 98
    Last Post: Sep 21, 2020 01:54 PM
    by talaniman  Go to last post
  4. Can you bear this?

    Started by paraclete, Sep 9, 2020 11:11 PM
    • Answers: 10
    • Views: 69
    Last Post: Sep 11, 2020 07:41 PM
    by paraclete  Go to last post
  5. Big trouble in little China

    Started by paraclete, Aug 30, 2020 06:22 PM
    • Answers: 13
    • Views: 777
    Last Post: Sep 7, 2020 05:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  6. Coronavirus from an unknown source

    Started by paraclete, Aug 11, 2020 06:44 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 54
    • Views: 2,118
    Last Post: Sep 3, 2020 07:04 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Shutdown!

    Started by paraclete, Aug 3, 2020 07:00 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 45
    • Views: 1,068
    Last Post: Aug 11, 2020 07:20 PM
    by paraclete  Go to last post
  8. Trump the biggest threat to world security

    Started by paraclete, Jun 29, 2020 07:27 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 116
    • Views: 15,428
    Last Post: Jul 25, 2020 07:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  9. Australia is closed

    Started by paraclete, Jul 21, 2020 09:07 PM
    • Answers: 0
    • Views: 532
    Last Post: Jul 21, 2020 09:07 PM
    by paraclete  Go to last post

    Topic:
    Australia

  10. Australian borders close again

    Started by paraclete, Jul 5, 2020 08:43 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 5,684
    Last Post: Jul 18, 2020 06:00 PM
    by paraclete  Go to last post
  11. You do know we don't care what you think?

    Started by paraclete, Jul 12, 2020 05:34 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,571
    Last Post: Jul 16, 2020 03:00 PM
    by paraclete  Go to last post
  12. Trump living in hope

    Started by paraclete, Jul 1, 2020 07:46 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 70
    • Views: 5,705
    Last Post: Jul 8, 2020 11:51 PM
    by paraclete  Go to last post
  13. The manefestation of a bigger problem

    Started by paraclete, May 30, 2020 05:14 PM
    41 Pages
    1 2 3 ... 41
    • Answers: 806
    • Views: 26,332
    Last Post: Jul 3, 2020 09:08 AM
    by talaniman  Go to last post
  14. Meanwhile back in the real world

    Started by paraclete, Jun 16, 2020 04:24 PM
    • Answers: 19
    • Views: 590
    Last Post: Jun 21, 2020 06:11 AM
    by talaniman  Go to last post
  15. Trump taunts China

    Started by paraclete, May 14, 2020 06:39 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 132
    • Views: 7,477
    Last Post: Jun 4, 2020 06:09 PM
    by talaniman  Go to last post
  16. The deteriation of Kim Jung Ill

    Started by paraclete, Apr 26, 2020 07:15 PM
    • Answers: 17
    • Views: 6,132
    Last Post: May 2, 2020 07:59 PM
    by talaniman  Go to last post
  17. Happy Easter

    Started by paraclete, Apr 11, 2020 06:56 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 3,727
    Last Post: Apr 13, 2020 07:16 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  18. coronavirus, is it a threat or a plot

    Started by paraclete, Jan 30, 2020 06:38 PM
    18 Pages
    1 2 3 ... 18
    • Answers: 343
    • Views: 74,939
    Last Post: Apr 8, 2020 04:31 PM
    by talaniman  Go to last post
  19. Utter foolishness, but what you gonnado?

    Started by paraclete, Mar 4, 2020 04:35 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 205
    • Views: 38,052
    Last Post: Apr 5, 2020 07:00 AM
    by talaniman  Go to last post
  20. Big Brother has arrived

    Started by paraclete, Mar 30, 2020 05:29 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 18,016
    Last Post: Apr 5, 2020 06:47 AM
    by talaniman  Go to last post
  21. Thunberg or is it Thunderberg

    Started by paraclete, Sep 23, 2019 06:44 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 312
    • Views: 12,161
    Last Post: Feb 15, 2020 08:20 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  22. A Conservative win in UK

    Started by paraclete, Dec 12, 2019 08:54 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 303
    • Views: 25,921
    Last Post: Jan 27, 2020 06:40 PM
    by talaniman  Go to last post
  23. Australian fires

    Started by paraclete, Jan 1, 2020 04:33 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 49
    • Views: 6,131
    Last Post: Jan 22, 2020 09:17 PM
    by paraclete  Go to last post
  24. Weird behaviour

    Started by paraclete, Jan 16, 2020 06:00 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,150
    Last Post: Jan 19, 2020 07:53 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  25. The forerunner of things to come

    Started by paraclete, Dec 5, 2019 08:34 PM
    20 Pages
    1 2 3 ... 20
    • Answers: 392
    • Views: 36,714
    Last Post: Jan 16, 2020 11:39 AM
    by talaniman  Go to last post
  26. The worm has turned or is it the screw?

    Started by paraclete, Dec 6, 2019 05:06 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 23,925
    Last Post: Jan 5, 2020 09:53 PM
    by paraclete  Go to last post
  27. Is it climate change or stupidity?

    Started by paraclete, Nov 9, 2019 08:10 PM
    24 Pages
    1 2 3 ... 24
    • Answers: 477
    • Views: 63,753
    Last Post: Jan 4, 2020 05:42 AM
    by paraclete  Go to last post
  28. Happy Christmas

    Started by paraclete, Dec 22, 2019 09:33 PM
    • Answers: 2
    • Views: 204
    Last Post: Dec 23, 2019 02:20 PM
    by paraclete  Go to last post
  29. Another put down by the US

    Started by paraclete, Nov 2, 2019 05:31 AM
    • Answers: 18
    • Views: 1,368
    Last Post: Nov 4, 2019 06:31 PM
    by paraclete  Go to last post
  30. Nothing is as bad as it seems?

    Started by paraclete, Oct 23, 2019 05:48 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 8,584
    Last Post: Oct 31, 2019 11:32 AM
    by talaniman  Go to last post
  31. Where are your thoughts?

    Started by paraclete, Oct 14, 2019 05:04 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 84
    • Views: 4,318
    Last Post: Oct 20, 2019 09:21 AM
    by Athos  Go to last post
  32. how big a dill is he really?

    Started by paraclete, Sep 30, 2019 03:08 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 69
    • Views: 4,498
    Last Post: Oct 20, 2019 08:38 AM
    by Vacuum7  Go to last post
  33. War in the gulf?

    Started by paraclete, Sep 15, 2019 06:27 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 79
    • Views: 801
    Last Post: Sep 26, 2019 04:49 AM
    by talaniman  Go to last post
  34. Boris in the hot seat

    Started by paraclete, Jul 23, 2019 09:05 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 91
    • Views: 1,144
    Last Post: Sep 21, 2019 10:07 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  35. The harm trump is doing

    Started by paraclete, Jul 27, 2019 10:58 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 302
    • Views: 2,751
    Last Post: Sep 11, 2019 07:19 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  36. How far from reality have we moved

    Started by paraclete, Aug 14, 2019 08:59 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 73
    • Views: 907
    Last Post: Aug 20, 2019 10:26 AM
    by talaniman  Go to last post
  37. another Treaty down

    Started by paraclete, Aug 2, 2019 06:40 PM
    • Answers: 8
    • Views: 207
    Last Post: Aug 4, 2019 03:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. Donald the peacemaker

    Started by paraclete, Jul 23, 2019 09:36 PM
    • Answers: 11
    • Views: 207
    Last Post: Jul 25, 2019 03:16 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. Tankers in the gulf

    Started by paraclete, Jun 14, 2019 07:41 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 207
    • Views: 2,621
    Last Post: Jul 24, 2019 11:32 AM
    by talaniman  Go to last post
  40. The rise of the gestapo

    Started by paraclete, Jun 4, 2019 08:53 PM
    • Answers: 14
    • Views: 552
    Last Post: Jun 7, 2019 10:05 PM
    by waltero  Go to last post
  41. An idiot at work?

    Started by paraclete, May 14, 2019 05:26 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 294
    • Views: 2,322
    Last Post: Jun 7, 2019 07:29 AM
    by talaniman  Go to last post
  42. Australian leader attacked!

    Started by paraclete, May 6, 2019 08:03 PM
    • Answers: 19
    • Views: 266
    Last Post: May 20, 2019 09:05 PM
    by paraclete  Go to last post
  43. Israel attacked again

    Started by paraclete, May 4, 2019 08:39 PM
    • Answers: 16
    • Views: 334
    Last Post: May 8, 2019 04:48 AM
    by talaniman  Go to last post
  44. Vegan terrorism, it is the new ISIS

    Started by paraclete, Apr 8, 2019 08:31 PM
    • Answers: 6
    • Views: 217
    Last Post: Apr 16, 2019 03:27 PM
    by paraclete  Go to last post
  45. Just how far will those Arabs go?

    Started by paraclete, Mar 26, 2019 05:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 182
    Last Post: Mar 26, 2019 03:00 PM
    by paraclete  Go to last post
  46. On the Syrian home front

    Started by paraclete, Jun 29, 2013 04:34 PM
    • Answers: 9
    • Views: 980
    Last Post: Mar 26, 2019 05:17 AM
    by paraclete  Go to last post
  47. Appointed by God!

    Started by paraclete, Jan 30, 2019 08:27 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 284
    • Views: 3,440
    Last Post: Mar 25, 2019 04:15 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  48. NZ terror attack

    Started by paraclete, Mar 15, 2019 05:55 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 137
    • Views: 1,803
    Last Post: Mar 24, 2019 05:36 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  49. Kim's train

    Started by paraclete, Feb 24, 2019 09:46 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 524
    Last Post: Mar 3, 2019 01:52 PM
    by paraclete  Go to last post
  50. A new trend

    Started by paraclete, Jan 9, 2019 10:08 PM
    • Answers: 9
    • Views: 542
    Last Post: Jan 14, 2019 06:48 AM
    by jlisenbe  Go to last post
Results 1 to 50 of 500