Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: donf

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Xcel problem

    Started by donf, Nov 12, 2019 04:17 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,539
    Last Post: Nov 13, 2019 03:45 PM
    by InfoJunkie4Life  Go to last post

    Topic:
    Accounting

  2. Convert numerical grade to letter grade in Excel

    Started by donf, Jun 10, 2019 06:16 PM
    • Answers: 3
    • Views: 4,397
    Last Post: Jun 12, 2019 05:16 AM
    by ArcSine  Go to last post

    Topic:
    Accounting

  3. Tiki Hut electrical failure

    Started by donf, Nov 28, 2017 10:23 AM
    • Answers: 10
    • Views: 1,063
    Last Post: Dec 7, 2017 07:58 AM
    by Stratmando  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 1,119
    Last Post: Sep 6, 2017 07:55 AM
    by donf  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  4. USB3 and USB2 ports "Power Surge" error messages

    Started by donf, Feb 5, 2017 10:25 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,112
    Last Post: Feb 5, 2017 11:05 AM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    Laptops

  5. 2004 Ford Focus - Interior Alarm Problem

    Started by donf, Sep 18, 2016 07:28 PM
    • Answers: 1
    • Views: 344
    Last Post: Sep 19, 2016 05:59 AM
    by CaptainRich  Go to last post
  6. How to get replace bulb

    Started by donf, Jul 30, 2016 06:31 AM
    • Answers: 3
    • Views: 446
    Last Post: Jul 31, 2016 04:54 AM
    by hkstroud  Go to last post
  7. Criminal work!

    Started by donf, Jul 26, 2016 05:40 AM
    • Answers: 2
    • Views: 435
    Last Post: Jul 26, 2016 07:34 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  8. If/Else

    Started by donf, Feb 6, 2016 08:38 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,277
    Last Post: Feb 18, 2016 11:03 AM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  9. 50% or 80% load

    Started by donf, Sep 15, 2015 09:03 AM
    • Answers: 4
    • Views: 372
    Last Post: Sep 16, 2015 06:23 AM
    by donf  Go to last post
  10. Marriage - It does work

    Started by donf, Jul 8, 2015 04:05 AM
    • Answers: 12
    • Views: 955
    Last Post: Jul 8, 2015 03:54 PM
    by hkstroud  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  11. IE Locked

    Started by donf, Apr 7, 2015 11:04 AM
    • Answers: 3
    • Views: 473
    Last Post: Apr 8, 2015 04:49 AM
    by cdad  Go to last post
  12. Water leak in refrigerator

    Started by donf, Mar 23, 2015 11:26 AM
    • Answers: 6
    • Views: 611
    Last Post: Mar 29, 2015 06:34 PM
    by drtom4444  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  13. Obversation Only

    Started by donf, Jan 1, 2015 03:15 AM
    • Answers: 2
    • Views: 459
    Last Post: Jan 1, 2015 09:40 AM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  14. The Joys of Aluminum Wiring

    Started by donf, Nov 10, 2014 07:40 AM
    • Answers: 9
    • Views: 642
    Last Post: Nov 13, 2014 06:19 AM
    by WallyHelps  Go to last post
  15. Melted Neutral post on GFCI receptacle

    Started by donf, Jun 7, 2014 09:20 AM
    • Answers: 5
    • Views: 570
    Last Post: Jun 10, 2014 09:13 AM
    by donf  Go to last post
  16. Kenmore Series 80 Washer - No Agitate

    Started by donf, Jan 23, 2014 02:18 PM
    • Answers: 3
    • Views: 614
    Last Post: Jan 28, 2014 10:04 AM
    by donf  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  17. Laundry drain floods over

    Started by donf, Dec 12, 2013 08:20 AM
    • Answers: 16
    • Views: 1,176
    Last Post: Dec 14, 2013 03:28 PM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  18. Electricity - Believing in Magic

    Started by donf, Nov 28, 2013 07:14 AM
    • Answers: 4
    • Views: 416
    Last Post: Nov 28, 2013 08:42 AM
    by Wondergirl  Go to last post
  19. Directtv - Antennae Power Supply "Fried"

    Started by donf, Jan 30, 2013 06:34 PM
    • Answers: 5
    • Views: 656
    Last Post: Jan 31, 2013 07:07 AM
    by tkrussell  Go to last post
  20. How brittle are Copper Clad Aluminium conductors?

    Started by donf, Jan 21, 2013 06:41 PM
    • Answers: 1
    • Views: 412
    Last Post: Jan 22, 2013 03:32 AM
    by tkrussell  Go to last post
  21. Dead Garage Receptacle (47 VAC)

    Started by donf, Dec 28, 2012 02:50 PM
    • Answers: 8
    • Views: 765
    Last Post: Jan 10, 2013 01:38 PM
    by donf  Go to last post
  22. Help! What to do next!

    Started by donf, Nov 11, 2012 01:18 PM
    • Answers: 15
    • Views: 881
    Last Post: Nov 13, 2012 04:35 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  23. Bathroom receptacles

    Started by donf, Aug 17, 2012 12:43 PM
    • Answers: 2
    • Views: 476
    Last Post: Aug 17, 2012 02:10 PM
    by donf  Go to last post
  24. Electrical Motor Overprotection Device.

    Started by donf, Apr 16, 2012 02:30 PM
    • Answers: 1
    • Views: 464
    Last Post: Apr 21, 2012 03:44 AM
    by tkrussell  Go to last post
  25. 2003 Ford Windstar - Not starting

    Started by donf, Mar 28, 2012 09:58 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,088
    Last Post: Mar 28, 2012 10:23 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  26. Ignition key, not releasing

    Started by donf, Jan 29, 2012 02:40 PM
    • Answers: 3
    • Views: 497
    Last Post: Jan 29, 2012 07:15 PM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  27. Nodules on Thyroid

    Started by donf, Jul 13, 2011 03:03 PM
    • Answers: 10
    • Views: 616
    Last Post: Dec 5, 2011 07:55 PM
    by NathansMommy  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  28. Problem Branch Circuit

    Started by donf, Nov 8, 2011 11:12 AM
    • Answers: 8
    • Views: 644
    Last Post: Nov 9, 2011 07:16 PM
    by smoothy  Go to last post
  29. Cheating Spouses?

    Started by donf, Oct 15, 2008 09:03 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 2,481
    Last Post: Oct 30, 2011 09:08 AM
    by MrzJohnson26  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  30. Anniversary is nearing!

    Started by donf, Jun 28, 2011 08:16 PM
    • Answers: 8
    • Views: 688
    Last Post: Jul 10, 2011 09:21 AM
    by QLP  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  31. "Wife School" must be banned!

    Started by donf, Jul 6, 2011 08:10 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,306
    Last Post: Jul 9, 2011 08:11 AM
    by Synnen  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  32. Don't tell me God doesn't have a sense of humor!

    Started by donf, Jul 1, 2011 11:10 AM
    • Answers: 8
    • Views: 433
    Last Post: Jul 2, 2011 03:49 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  33. Rear Porch vs Rear Deck

    Started by donf, Jun 23, 2011 07:57 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,171
    Last Post: Jun 25, 2011 01:08 PM
    by hkstroud  Go to last post

    Topic:
    Construction

  34. Book Editing and Reviewing Fees

    Started by donf, Jun 19, 2011 10:43 AM
    • Answers: 7
    • Views: 490
    Last Post: Jun 19, 2011 12:44 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  35. 2003, Ford Windstar

    Started by donf, Jun 11, 2011 02:18 PM
    • Answers: 2
    • Views: 500
    Last Post: Jun 12, 2011 07:20 PM
    by chaosmaster1  Go to last post
  36. AC unit relay not picking

    Started by donf, May 28, 2011 08:30 AM
    • Answers: 4
    • Views: 702
    Last Post: Jun 6, 2011 06:55 PM
    by donf  Go to last post
  37. Repayment for kindness

    Started by donf, Apr 26, 2011 04:23 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,742
    Last Post: May 5, 2011 04:11 AM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  38. Poor treatment from spouse!

    Started by donf, Apr 21, 2011 05:31 PM
    • Answers: 7
    • Views: 388
    Last Post: Apr 22, 2011 09:13 AM
    by donf  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  39. Panelboard placement!

    Started by donf, Apr 2, 2011 10:37 AM
    • Answers: 2
    • Views: 812
    Last Post: Apr 3, 2011 07:25 AM
    by donf  Go to last post
  40. 2003 Ford Windstar

    Started by donf, Mar 30, 2011 11:40 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,104
    Last Post: Mar 30, 2011 11:49 AM
    by TxGreaseMonkey  Go to last post
  41. Meter Bases

    Started by donf, Mar 16, 2011 11:06 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,366
    Last Post: Mar 20, 2011 07:06 AM
    by Stratmando  Go to last post
  42. NEC 2011, Section 404.2 - Request for Comments

    Started by donf, Feb 19, 2011 06:43 AM
    • Answers: 1
    • Views: 665
    Last Post: Feb 20, 2011 05:55 AM
    by tkrussell  Go to last post
  43. Refrigerator Circuit

    Started by donf, Feb 17, 2011 12:17 PM
    • Answers: 2
    • Views: 315
    Last Post: Feb 17, 2011 03:40 PM
    by donf  Go to last post
  44. Dispute with answer to a test question.

    Started by donf, Feb 10, 2011 02:42 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,027
    Last Post: Feb 11, 2011 03:33 AM
    by tkrussell  Go to last post
  45. AH, snow!

    Started by donf, Dec 26, 2010 03:41 PM
    • Answers: 2
    • Views: 176
    Last Post: Dec 27, 2010 07:04 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  46. Circuit Hell

    Started by donf, Dec 19, 2010 07:22 PM
    • Answers: 4
    • Views: 508
    Last Post: Dec 20, 2010 09:33 AM
    by donf  Go to last post
  47. 3 phase multiplier

    Started by donf, Dec 5, 2010 10:46 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,036
    Last Post: Dec 5, 2010 12:11 PM
    by donf  Go to last post
  48. Paneling a room

    Started by donf, Nov 16, 2010 12:18 PM
    • Answers: 3
    • Views: 384
    Last Post: Nov 16, 2010 05:23 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  49. Chapter Five, Div 1 and Div 2 locations

    Started by donf, Nov 2, 2010 04:52 PM
    • Answers: 1
    • Views: 494
    Last Post: Nov 3, 2010 11:57 AM
    by tkrussell  Go to last post
Results 1 to 50 of 221