Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: ballengerb1

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Wi fi not recognized

    Started by ballengerb1, Nov 25, 2012 05:36 PM
    • Answers: 1
    • Views: 969
    Last Post: Mar 4, 2013 06:38 AM
    by rodzillaj3  Go to last post

    Topic:
    Routers

  2. Taxable income from a short sale

    Started by ballengerb1, Dec 13, 2012 06:17 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,199
    Last Post: Dec 20, 2012 06:45 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Mortgages

  3. Upside down mortgage

    Started by ballengerb1, Mar 22, 2012 12:12 PM
    • Answers: 4
    • Views: 968
    Last Post: Nov 25, 2012 09:13 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  4. TV pros can be wrong

    Started by ballengerb1, Apr 26, 2012 09:52 AM
    • Answers: 6
    • Views: 601
    Last Post: Apr 30, 2012 06:39 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  5. Painting trim

    Started by ballengerb1, Dec 13, 2007 09:41 AM
    • Answers: 13
    • Views: 2,110
    Last Post: Mar 6, 2012 06:57 PM
    by its9ball  Go to last post
  6. How can I safely clean my dishwasher drain?

    Started by ballengerb1, Mar 1, 2012 07:09 PM
    • Answers: 2
    • Views: 524
    Last Post: Mar 3, 2012 10:21 AM
    by speedball1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  7. Cleaning fiberglass shower pan

    Started by ballengerb1, Jan 31, 2007 09:02 AM
    • Answers: 11
    • Views: 21,693
    Last Post: Jan 6, 2012 12:10 PM
    by rubberduck2  Go to last post
  8. Mechanical light switches

    Started by ballengerb1, Dec 7, 2011 10:41 AM
    • Answers: 4
    • Views: 555
    Last Post: Dec 7, 2011 02:58 PM
    by tkrussell  Go to last post
  9. Shore lift Station

    Started by ballengerb1, Nov 2, 2011 05:53 PM
    • Answers: 1
    • Views: 438
    Last Post: Nov 7, 2011 06:17 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Physics

  10. Tom "Speedball1"

    Started by ballengerb1, Jun 16, 2011 03:25 PM
    • Answers: 9
    • Views: 680
    Last Post: Jun 16, 2011 06:59 PM
    by jlisenbe  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  11. Lease laws in Illinois regarding boat slips

    Started by ballengerb1, May 26, 2011 02:43 PM
    • Answers: 6
    • Views: 466
    Last Post: May 26, 2011 05:41 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  12. Replace bower fan

    Started by ballengerb1, May 11, 2011 08:01 PM
    • Answers: 10
    • Views: 652
    Last Post: May 13, 2011 06:30 PM
    by T-Top  Go to last post
  13. John Deere w/Kawasaki engine

    Started by ballengerb1, May 4, 2011 02:02 PM
    • Answers: 9
    • Views: 6,458
    Last Post: May 7, 2011 08:25 AM
    by crigby  Go to last post
  14. Norton vs AOL

    Started by ballengerb1, Mar 9, 2011 03:50 PM
    • Answers: 0
    • Views: 1,032
    Last Post: Mar 9, 2011 03:50 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  15. Deleting your question

    Started by ballengerb1, Feb 25, 2011 04:28 PM
    • Answers: 0
    • Views: 278
    Last Post: Feb 25, 2011 04:28 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Government

  16. Grand kids UGMA accounts

    Started by ballengerb1, Feb 5, 2011 12:56 PM
    • Answers: 3
    • Views: 346
    Last Post: Feb 6, 2011 12:09 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  17. Unusual postings

    Started by ballengerb1, Oct 14, 2010 12:40 PM
    • Answers: 2
    • Views: 155
    Last Post: Oct 14, 2010 12:49 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  18. Weedeater faetherlite sst25

    Started by ballengerb1, Jun 2, 2010 11:55 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,130
    Last Post: Jun 15, 2010 04:15 PM
    by crigby  Go to last post
  19. Tanklerss water heaters

    Started by ballengerb1, Mar 4, 2010 08:33 PM
    • Answers: 2
    • Views: 346
    Last Post: Mar 5, 2010 11:36 AM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  20. Olin ross

    Started by ballengerb1, Dec 19, 2009 04:49 PM
    • Answers: 0
    • Views: 509
    Last Post: Dec 19, 2009 04:49 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  21. Problems with laminate flooring

    Started by ballengerb1, Dec 3, 2009 12:14 PM
    • Answers: 0
    • Views: 359
    Last Post: Dec 3, 2009 12:14 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  22. Fuel solenoid on Sears carb

    Started by ballengerb1, Sep 28, 2009 07:39 PM
    • Answers: 3
    • Views: 938
    Last Post: Sep 29, 2009 02:58 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  23. 12v Malibu outdoor lighting

    Started by ballengerb1, Aug 18, 2009 12:55 PM
    • Answers: 7
    • Views: 3,457
    Last Post: Aug 19, 2009 01:45 PM
    by tkrussell  Go to last post
  24. Correction--22' ceiling joist span

    Started by ballengerb1, Jul 19, 2009 02:59 PM
    • Answers: 0
    • Views: 547
    Last Post: Jul 19, 2009 02:59 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Construction

  25. How to pick up wireless signal

    Started by ballengerb1, Jul 10, 2009 03:39 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,912
    Last Post: Jul 16, 2009 10:31 AM
    by crigby  Go to last post
  26. Willful negligence

    Started by ballengerb1, May 21, 2009 02:12 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,459
    Last Post: May 25, 2009 06:25 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  27. Moved: My Tub won't drain

    Started by ballengerb1, May 14, 2009 06:14 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: May 13, 2009 05:36 PM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  28. Recording a DVD from TV program

    Started by ballengerb1, Feb 10, 2009 09:15 AM
    • Answers: 2
    • Views: 678
    Last Post: Feb 10, 2009 09:52 AM
    by smearcase  Go to last post
  29. Three wires but 2 are already carrying power

    Started by ballengerb1, Nov 3, 2008 06:50 PM
    • Answers: 3
    • Views: 596
    Last Post: Nov 4, 2008 05:32 PM
    by EPMiller  Go to last post
  30. Wiring a detached garage

    Started by ballengerb1, Sep 5, 2008 12:24 PM
    • Answers: 5
    • Views: 3,523
    Last Post: Sep 9, 2008 12:22 PM
    by stanfortyman  Go to last post
  31. New Fence

    Started by ballengerb1, Aug 31, 2008 12:50 PM
    • Answers: 3
    • Views: 617
    Last Post: Sep 3, 2008 06:53 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  32. Termites Inspection

    Started by ballengerb1, Aug 31, 2008 03:32 PM
    • Answers: 0
    • Views: 416
    Last Post: Aug 31, 2008 03:32 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  33. Pool not level

    Started by ballengerb1, Aug 20, 2008 11:34 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,097
    Last Post: Aug 20, 2008 06:51 PM
    by albinfla  Go to last post
  34. Dishwasher Won't Drain

    Started by ballengerb1, Jul 19, 2008 01:42 PM
    • Answers: 0
    • Views: 323
    Last Post: Jul 19, 2008 01:42 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  35. Traffic ticket in IL

    Started by ballengerb1, May 29, 2008 03:19 PM
    • Answers: 4
    • Views: 4,080
    Last Post: May 29, 2008 03:56 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  36. From Jason

    Started by ballengerb1, Apr 8, 2008 09:01 AM
    • Answers: 5
    • Views: 688
    Last Post: Apr 9, 2008 01:02 PM
    by ballengerb1  Go to last post
  37. Shower drain issue from Shelton

    Started by ballengerb1, Mar 21, 2008 10:38 AM
    • Answers: 1
    • Views: 597
    Last Post: Mar 21, 2008 10:41 AM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  38. Button Monitor problem

    Started by ballengerb1, Jan 31, 2007 02:16 PM
    • Answers: 4
    • Views: 768
    Last Post: Jan 27, 2008 08:31 PM
    by glavine  Go to last post
  39. Drilling concrete

    Started by ballengerb1, Dec 18, 2007 10:14 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,593
    Last Post: Jan 27, 2008 08:29 PM
    by glavine  Go to last post

    Topic:
    Construction

  40. Best procedure to flush a water heater

    Started by ballengerb1, Oct 31, 2007 10:40 AM
    • Answers: 2
    • Views: 768
    Last Post: Oct 31, 2007 01:59 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  41. Water damage to a condo

    Started by ballengerb1, Oct 14, 2007 11:12 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,010
    Last Post: Oct 15, 2007 10:46 AM
    by ballengerb1  Go to last post
  42. Auto accident

    Started by ballengerb1, Sep 6, 2007 04:11 PM
    • Answers: 4
    • Views: 669
    Last Post: Sep 7, 2007 01:12 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  43. Inheritance after divorce

    Started by ballengerb1, Aug 23, 2007 11:19 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,796
    Last Post: Aug 23, 2007 11:29 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Divorce

Results 1 to 43 of 80