Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: daehnolem

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. A few questions about a 7 week old lab puppy

    Started by daehnolem, Jun 8, 2005 07:25 PM
    • Answers: 7
    • Views: 13,773
    Last Post: Sep 27, 2007 10:44 PM
    by Cottonwood  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  2. I think my dog has a drinking problem...

    Started by daehnolem, Mar 25, 2006 01:40 PM
    • Answers: 3
    • Views: 4,100
    Last Post: Mar 26, 2006 06:05 AM
    by fredg  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  3. I'm tired of poop...

    Started by daehnolem, Mar 1, 2006 08:59 PM
    • Answers: 9
    • Views: 2,855
    Last Post: Mar 4, 2006 07:47 AM
    by daehnolem  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  4. New puppy!

    Started by daehnolem, Feb 25, 2006 08:59 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,482
    Last Post: Feb 26, 2006 09:46 PM
    by vartan  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  5. Weird pustules around dog's mouth

    Started by daehnolem, Feb 2, 2006 08:51 PM
    • Answers: 9
    • Views: 8,060
    Last Post: Feb 6, 2006 05:02 AM
    by labman  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  6. New little stray puppy

    Started by daehnolem, Jan 19, 2006 08:14 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,473
    Last Post: Jan 20, 2006 11:00 PM
    by daehnolem  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  7. A question about walnuts...

    Started by daehnolem, Jan 8, 2006 09:44 PM
    • Answers: 5
    • Views: 657
    Last Post: Jan 14, 2006 12:00 AM
    by Chery  Go to last post
  8. 8 month old lab has bowel problems

    Started by daehnolem, Dec 12, 2005 11:08 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,754
    Last Post: Jan 11, 2006 06:53 PM
    by labman  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  9. Some kind of anxiety in my lab?

    Started by daehnolem, Dec 1, 2005 10:50 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,165
    Last Post: Dec 2, 2005 06:56 AM
    by labman  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  10. Ginormous lab puppy.

    Started by daehnolem, Oct 22, 2005 04:32 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,271
    Last Post: Oct 25, 2005 08:35 AM
    by labman  Go to last post

    Topic:
    Dogs

Results 1 to 10 of 10