Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Athos

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Texas Anti-Abortion Law & Pandemic Masking

    Started by Athos, Sep 16, 2021 08:31 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 130
    • Views: 548
    Last Post: Today 08:46 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  2. The Deplorables Have Become The Interchangeables

    Started by Athos, Sep 14, 2021 09:09 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 211
    Last Post: Yesterday 04:38 PM
    by Athos  Go to last post
  3. Annunciation

    Started by Athos, Sep 16, 2021 04:24 PM
    • Answers: 1
    • Views: 23
    Last Post: Sep 17, 2021 07:34 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  4. In The Beginning There Was Genesis

    Started by Athos, Jun 29, 2021 12:26 AM
    23 Pages
    1 2 3 ... 23
    • Answers: 443
    • Views: 24,210
    Last Post: Sep 1, 2021 09:23 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  5. Poll: Why Are So Many Refusing Vaccination?

    Started by Athos, Jul 29, 2021 02:24 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 130
    • Views: 33,291
    Last Post: Aug 17, 2021 02:56 PM
    by paraclete  Go to last post
  6. McConnell and McCarthy

    Started by Athos, Jul 30, 2021 11:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 10,451
    Last Post: Aug 14, 2021 02:43 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  7. Invitation to Explain Religious Belief

    Started by Athos, May 27, 2021 09:53 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 2,786
    Last Post: Aug 5, 2021 02:48 PM
    by waltero  Go to last post
  8. Australia and the Minimum Wage

    Started by Athos, Jul 26, 2021 03:04 PM
    • Answers: 13
    • Views: 132
    Last Post: Jul 27, 2021 06:01 PM
    by paraclete  Go to last post
  9. The "Complentarianism" of White Evangelicals

    Started by Athos, Jun 12, 2021 10:30 AM
    20 Pages
    1 2 3 ... 20
    • Answers: 392
    • Views: 4,274
    Last Post: Jul 17, 2021 09:10 AM
    by jlisenbe  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  10. You Can't Make This Up - Part 2

    Started by Athos, Jul 9, 2021 07:56 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 1,997
    Last Post: Jul 17, 2021 06:53 AM
    by paraclete  Go to last post
  11. The Decline and Fall of the Republican Party

    Started by Athos, Jun 21, 2021 03:09 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 285
    Last Post: Jun 26, 2021 04:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  12. Trump's Bizarre Chief of Staff Inquiry to DOJ

    Started by Athos, Jun 6, 2021 10:45 AM
    • Answers: 18
    • Views: 216
    Last Post: Jun 10, 2021 02:05 PM
    by tomder55  Go to last post
  13. The Future of American Democracy

    Started by Athos, Jun 8, 2021 11:02 AM
    • Answers: 12
    • Views: 132
    Last Post: Jun 10, 2021 11:00 AM
    by Athos  Go to last post
  14. Nutcase QANON and Nutcase Trump and Nutcase Flynn

    Started by Athos, Jun 2, 2021 01:14 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 60
    • Views: 417
    Last Post: Jun 5, 2021 08:36 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  15. Typical Republican Abuse Of Truth

    Started by Athos, May 29, 2021 06:34 PM
    • Answers: 18
    • Views: 184
    Last Post: May 31, 2021 03:36 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  16. Flash! It Begins!

    Started by Athos, May 25, 2021 03:52 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 273
    Last Post: May 29, 2021 06:11 PM
    by paraclete  Go to last post
  17. The Incredible Marjorie Taylor Greene

    Started by Athos, May 24, 2021 11:07 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 90
    • Views: 575
    Last Post: May 29, 2021 04:33 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  18. The Future of Donald Trump

    Started by Athos, May 25, 2021 04:52 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 69
    • Views: 477
    Last Post: May 27, 2021 02:48 PM
    by paraclete  Go to last post
  19. Mass Shootings, The Trump Insurrection, and COVID-19

    Started by Athos, Apr 18, 2021 12:10 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 679
    Last Post: Apr 28, 2021 07:54 PM
    by paraclete  Go to last post
  20. Bizarre Republican Audit In Arizona

    Started by Athos, Apr 24, 2021 08:39 AM
    • Answers: 3
    • Views: 143
    Last Post: Apr 25, 2021 02:26 PM
    by talaniman  Go to last post
  21. Trump Demands Money From Republicans

    Started by Athos, Mar 10, 2021 08:41 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 290
    • Views: 2,583
    Last Post: Apr 14, 2021 04:54 PM
    by waltero  Go to last post
  22. Interesting Info Re Trump

    Started by Athos, Mar 14, 2021 04:19 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 284
    Last Post: Mar 17, 2021 05:38 PM
    by paraclete  Go to last post
  23. The Golden Idol Replacing The Golden Calf

    Started by Athos, Mar 1, 2021 06:26 AM
    • Answers: 7
    • Views: 100
    Last Post: Mar 2, 2021 07:59 PM
    by paraclete  Go to last post
  24. Trump Descends Further Into The Abyss of His Unreality

    Started by Athos, Jan 3, 2021 01:29 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 72
    • Views: 678
    Last Post: Mar 2, 2021 04:43 AM
    by talaniman  Go to last post
  25. Tiger Woods

    Started by Athos, Feb 27, 2021 10:08 AM
    • Answers: 0
    • Views: 925
    Last Post: Feb 27, 2021 10:08 AM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Golf

  26. White Evangelical Christians

    Started by Athos, Feb 16, 2021 02:02 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 193
    Last Post: Feb 19, 2021 08:14 PM
    by paraclete  Go to last post
  27. Super Bowl Tickets

    Started by Athos, Feb 2, 2021 05:29 PM
    • Answers: 10
    • Views: 181
    Last Post: Feb 9, 2021 05:08 AM
    by talaniman  Go to last post
  28. Trump's Economic Program Worst Since 1946!

    Started by Athos, Jan 29, 2021 02:44 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 296
    Last Post: Feb 2, 2021 08:16 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  29. Trump Reported to Cheat Giuliani

    Started by Athos, Jan 14, 2021 04:03 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 572
    Last Post: Jan 29, 2021 08:57 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  30. FLASH - McConnell Bails on Trump

    Started by Athos, Jan 12, 2021 03:47 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 321
    Last Post: Jan 17, 2021 02:49 PM
    by paraclete  Go to last post
  31. Trump Calls For Insurrection

    Started by Athos, Jan 6, 2021 02:46 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 422
    Last Post: Jan 16, 2021 04:09 PM
    by talaniman  Go to last post
  32. Mark Your Calendars

    Started by Athos, Jan 4, 2021 09:01 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 297
    Last Post: Jan 12, 2021 01:08 PM
    by paraclete  Go to last post
  33. Question For Capitalists

    Started by Athos, Dec 6, 2020 02:50 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 144
    • Views: 1,365
    Last Post: Jan 11, 2021 11:35 AM
    by talaniman  Go to last post
  34. Nutcase Michael Flynn Promoting QANON

    Started by Athos, Dec 29, 2020 04:17 PM
    • Answers: 11
    • Views: 161
    Last Post: Dec 30, 2020 01:49 PM
    by Athos  Go to last post
  35. Trump's Assault On Democracy and His Attemmpted Coup

    Started by Athos, Dec 9, 2020 02:37 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 674
    Last Post: Dec 29, 2020 04:55 AM
    by paraclete  Go to last post
  36. Why We Kneel

    Started by Athos, Dec 23, 2020 10:56 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 44
    • Views: 316
    Last Post: Dec 28, 2020 09:19 PM
    by paraclete  Go to last post
  37. Trump Fiddles While Rome Burns

    Started by Athos, Dec 24, 2020 10:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 187
    Last Post: Dec 28, 2020 09:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. Trump's Economy - Once And For All

    Started by Athos, Dec 14, 2020 06:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 368
    Last Post: Dec 28, 2020 09:13 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. Socialism - Once and For All

    Started by Athos, Dec 3, 2020 08:46 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 215
    • Views: 1,421
    Last Post: Dec 15, 2020 07:44 PM
    by talaniman  Go to last post
  40. For Dwashbur

    Started by Athos, Dec 9, 2020 04:29 PM
    • Answers: 0
    • Views: 228
    Last Post: Dec 9, 2020 04:29 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  41. Trump's Tweet Today

    Started by Athos, Nov 16, 2020 12:09 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 154
    • Views: 1,309
    Last Post: Nov 28, 2020 11:43 AM
    by talaniman  Go to last post
  42. Can You Help?

    Started by Athos, Nov 25, 2020 06:04 AM
    • Answers: 10
    • Views: 139
    Last Post: Nov 27, 2020 09:07 PM
    by Athos  Go to last post
  43. It Had To Be Seen To Be Believed

    Started by Athos, Nov 20, 2020 12:34 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 250
    Last Post: Nov 21, 2020 01:03 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  44. Biden-Trump

    Started by Athos, Nov 17, 2020 07:59 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 252
    Last Post: Nov 19, 2020 01:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  45. Frightening Election Day Prognosis by Trump Camp

    Started by Athos, Nov 1, 2020 03:08 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 120
    • Views: 1,815
    Last Post: Nov 19, 2020 11:31 AM
    by talaniman  Go to last post
  46. Trump World - What He Sees As His Accomplishments

    Started by Athos, Oct 28, 2020 03:25 PM
    10 Pages
    1 2 3 ... 10
    • Answers: 196
    • Views: 2,508
    Last Post: Nov 17, 2020 05:50 PM
    by talaniman  Go to last post
  47. Trump's Final Going-away Farewell Set Of Lies

    Started by Athos, Nov 5, 2020 05:43 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 89
    • Views: 1,346
    Last Post: Nov 12, 2020 05:28 PM
    by paraclete  Go to last post
  48. Trump's Gestapo Emerging

    Started by Athos, Nov 1, 2020 07:10 PM
    • Answers: 19
    • Views: 887
    Last Post: Nov 4, 2020 11:32 PM
    by talaniman  Go to last post
  49. Trump's Last Minute Attempts To Destroy America

    Started by Athos, Oct 26, 2020 02:36 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 59
    • Views: 417
    Last Post: Oct 29, 2020 01:47 PM
    by paraclete  Go to last post
  50. What Do Hydroxychloroquine, Regeneron, and Remdesivir Have in Common?

    Started by Athos, Oct 8, 2020 04:24 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 211
    • Views: 2,930
    Last Post: Oct 26, 2020 07:01 AM
    by jlisenbe  Go to last post
Results 1 to 50 of 280