Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Krs

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Period

    Started by Krs, Mar 22, 2018 07:16 AM
    • Answers: 5
    • Views: 4,128
    Last Post: Mar 22, 2018 09:06 AM
    by Krs  Go to last post
  2. Our home

    Started by Krs, Jan 21, 2018 06:05 AM
    • Answers: 8
    • Views: 3,231
    Last Post: Jan 21, 2018 10:59 AM
    by joypulv  Go to last post
  3. Friend

    Started by Krs, Aug 26, 2016 03:43 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 2,411
    Last Post: Sep 2, 2016 08:06 AM
    by tickle  Go to last post
  4. Moved: Going out

    Started by Krs, Jul 5, 2016 07:39 AM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Jul 5, 2016 07:31 AM
    by talaniman  Go to last post
  5. Insecurity in our marriage

    Started by Krs, Feb 22, 2012 09:23 AM
    • Answers: 6
    • Views: 513
    Last Post: Feb 23, 2012 05:58 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  6. Lose weight

    Started by Krs, Apr 27, 2006 04:02 AM
    • Answers: 6
    • Views: 2,377
    Last Post: Feb 7, 2012 02:34 PM
    by nanuchini  Go to last post

    Topic:
    Weight Loss

  7. Opinions on my hair please

    Started by Krs, Sep 26, 2011 11:49 PM
    • Answers: 1
    • Views: 343
    Last Post: Sep 27, 2011 12:42 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Hair Care

  8. Friends who always want to do what they want?

    Started by Krs, Aug 4, 2011 03:01 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 1,014
    Last Post: Aug 22, 2011 12:26 AM
    by Krs  Go to last post
  9. Toddler weight

    Started by Krs, Aug 20, 2011 04:09 AM
    • Answers: 1
    • Views: 128
    Last Post: Aug 20, 2011 12:32 PM
    by tickle  Go to last post
  10. Question about my mom

    Started by Krs, Aug 17, 2011 01:03 AM
    • Answers: 11
    • Views: 637
    Last Post: Aug 20, 2011 10:48 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  11. Changing Diapers

    Started by Krs, Nov 5, 2009 11:06 AM
    • Answers: 11
    • Views: 988
    Last Post: Aug 20, 2011 04:03 AM
    by Krs  Go to last post
  12. Falling in love again

    Started by Krs, Aug 11, 2011 08:00 AM
    • Answers: 8
    • Views: 404
    Last Post: Aug 20, 2011 04:03 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  13. Baby weight

    Started by Krs, Aug 19, 2011 02:06 AM
    • Answers: 0
    • Views: 148
    Last Post: Aug 19, 2011 02:06 AM
    by Krs  Go to last post
  14. Baby weight

    Started by Krs, Aug 19, 2011 02:00 AM
    • Answers: 0
    • Views: 131
    Last Post: Aug 19, 2011 02:00 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Children

  15. A male's hygiene

    Started by Krs, Feb 15, 2007 07:45 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,380
    Last Post: Jan 17, 2011 06:46 AM
    by carrieadapt  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  16. Waterproof mascara

    Started by Krs, May 15, 2006 01:53 AM
    • Answers: 11
    • Views: 12,101
    Last Post: Oct 21, 2010 01:07 PM
    by purpledaises  Go to last post

    Topic:
    Beauty

  17. Car seat

    Started by Krs, Oct 21, 2009 01:55 AM
    • Answers: 8
    • Views: 619
    Last Post: Oct 21, 2009 05:43 AM
    by Krs  Go to last post
  18. What if I get sick during first trimester

    Started by Krs, Oct 19, 2009 02:25 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,213
    Last Post: Oct 19, 2009 02:59 AM
    by Krs  Go to last post
  19. Marriage and pregnancy

    Started by Krs, Oct 17, 2009 03:56 AM
    • Answers: 15
    • Views: 758
    Last Post: Oct 18, 2009 01:26 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  20. Pregnancy

    Started by Krs, Sep 30, 2009 11:54 PM
    • Answers: 14
    • Views: 742
    Last Post: Oct 15, 2009 06:54 AM
    by J_9  Go to last post
  21. Woke up with an achey back

    Started by Krs, Oct 11, 2009 02:28 AM
    • Answers: 1
    • Views: 327
    Last Post: Oct 11, 2009 07:48 AM
    by Krs  Go to last post
  22. My mum and my pregnancy

    Started by Krs, Oct 3, 2009 01:18 AM
    • Answers: 5
    • Views: 443
    Last Post: Oct 3, 2009 05:06 PM
    by Gemini54  Go to last post
  23. Cheese's

    Started by Krs, Sep 30, 2009 04:16 AM
    • Answers: 1
    • Views: 380
    Last Post: Sep 30, 2009 06:07 AM
    by J_9  Go to last post
  24. Vaginal Discharge

    Started by Krs, Sep 28, 2009 03:26 AM
    • Answers: 11
    • Views: 851
    Last Post: Sep 29, 2009 08:35 AM
    by J_9  Go to last post
  25. Husband say in child birth

    Started by Krs, Sep 28, 2009 12:02 AM
    • Answers: 13
    • Views: 714
    Last Post: Sep 29, 2009 05:40 AM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  26. Inconclusive pregnancy test

    Started by Krs, Sep 23, 2009 12:13 AM
    • Answers: 14
    • Views: 3,560
    Last Post: Sep 28, 2009 06:45 AM
    by stormey44  Go to last post
  27. Baptism

    Started by Krs, Sep 28, 2009 12:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 1,122
    Last Post: Sep 28, 2009 03:29 AM
    by Krs  Go to last post
  28. Inconclusive pregnancy test

    Started by Krs, Sep 23, 2009 02:54 AM
    • Answers: 6
    • Views: 740
    Last Post: Sep 23, 2009 04:26 AM
    by Krs  Go to last post
  29. New home business

    Started by Krs, Sep 3, 2009 11:56 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,040
    Last Post: Sep 8, 2009 02:17 PM
    by Clough  Go to last post
  30. Cileste

    Started by Krs, Jul 3, 2009 02:25 AM
    • Answers: 5
    • Views: 325
    Last Post: Jul 7, 2009 12:31 AM
    by Krs  Go to last post
  31. Feeling quite low and broken... Please help!

    Started by Krs, Jul 2, 2009 11:53 PM
    • Answers: 12
    • Views: 977
    Last Post: Jul 6, 2009 12:54 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  32. A sly remark

    Started by Krs, Jun 30, 2009 07:52 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,451
    Last Post: Jul 6, 2009 01:33 AM
    by Krs  Go to last post
  33. Changing the contraceptive

    Started by Krs, Jul 3, 2009 12:53 AM
    • Answers: 2
    • Views: 312
    Last Post: Jul 3, 2009 01:47 AM
    by Krs  Go to last post
  34. Dreams about my husband

    Started by Krs, May 27, 2009 11:49 PM
    • Answers: 11
    • Views: 5,461
    Last Post: May 29, 2009 06:49 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  35. Stopping period for 1 month

    Started by Krs, May 27, 2009 12:07 PM
    • Answers: 5
    • Views: 435
    Last Post: May 28, 2009 07:59 AM
    by MsMewiththat  Go to last post
  36. Strip clubs

    Started by Krs, Dec 1, 2006 07:50 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 3,709
    Last Post: Apr 30, 2009 08:23 PM
    by Gemini54  Go to last post
  37. Where shall we have our reception?

    Started by Krs, Jan 12, 2009 03:50 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,071
    Last Post: Apr 21, 2009 02:19 AM
    by Superdeci  Go to last post

    Topic:
    Weddings

  38. Business Advert

    Started by Krs, Feb 21, 2009 12:27 AM
    • Answers: 9
    • Views: 633
    Last Post: Feb 21, 2009 09:24 AM
    by answeromatic  Go to last post
  39. Food Plan

    Started by Krs, Feb 9, 2009 06:13 AM
    • Answers: 2
    • Views: 433
    Last Post: Feb 12, 2009 05:50 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Nutrition

  40. Power walking

    Started by Krs, Feb 7, 2009 04:13 AM
    • Answers: 3
    • Views: 512
    Last Post: Feb 9, 2009 01:53 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Fitness

  41. Sperm

    Started by Krs, Dec 22, 2008 02:26 AM
    • Answers: 7
    • Views: 821
    Last Post: Dec 29, 2008 04:54 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  42. Romance is needed?

    Started by Krs, Nov 26, 2008 03:57 AM
    • Answers: 6
    • Views: 652
    Last Post: Nov 26, 2008 07:55 AM
    by NowWhat  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  43. Effort in a marriage

    Started by Krs, Oct 19, 2008 01:20 AM
    • Answers: 19
    • Views: 1,085
    Last Post: Oct 22, 2008 12:15 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  44. Weight loss

    Started by Krs, Oct 19, 2008 03:21 AM
    • Answers: 1
    • Views: 451
    Last Post: Oct 19, 2008 04:05 AM
    by mikedem7  Go to last post

    Topic:
    Weight Loss

  45. Lose weight in 2 weeks

    Started by Krs, Aug 20, 2008 01:57 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,391
    Last Post: Aug 20, 2008 03:57 AM
    by Credendovidis  Go to last post

    Topic:
    Weight Loss

  46. Period pains

    Started by Krs, Aug 7, 2008 01:22 AM
    • Answers: 3
    • Views: 492
    Last Post: Aug 7, 2008 03:04 PM
    by DoulaLC  Go to last post
  47. Planning pregnancy

    Started by Krs, Aug 5, 2008 11:50 PM
    • Answers: 6
    • Views: 626
    Last Post: Aug 7, 2008 12:45 PM
    by LearningAsIGo  Go to last post
  48. The Unfaithful Husband!

    Started by Krs, Aug 22, 2006 02:25 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,157
    Last Post: Jun 2, 2008 12:35 AM
    by AGS1975  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  49. Sperm

    Started by Krs, Oct 10, 2006 02:54 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 3,837
    Last Post: Apr 28, 2008 12:00 PM
    by Synnen  Go to last post
  50. Addiction

    Started by Krs, Mar 23, 2006 08:49 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 8,984
    Last Post: Mar 6, 2008 06:59 AM
    by Krs  Go to last post

    Topic:
    Addictions

Results 1 to 50 of 94