Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: lisa1471

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Why do single woman get hated on?

    Started by lisa1471, Mar 3, 2019 10:32 AM
    • Answers: 9
    • Views: 604
    Last Post: Aug 30, 2019 09:55 PM
    by Vacuum7  Go to last post
  2. Should a married man be sexting another woman?

    Started by lisa1471, Mar 6, 2019 06:11 PM
    • Answers: 4
    • Views: 3,106
    Last Post: Mar 8, 2019 06:59 AM
    by Typhoonish  Go to last post

    Topic:
    Marriage

    • Answers: 3
    • Views: 1,527
    Last Post: Mar 4, 2019 09:19 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 1,272
    Last Post: Feb 5, 2019 09:05 AM
    by lisa1471  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 582
    Last Post: Nov 7, 2016 04:15 AM
    by lisa1471  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 1,363
    Last Post: Nov 6, 2016 08:10 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Dating

    • Answers: 8
    • Views: 651
    Last Post: Nov 2, 2016 09:00 AM
    by CravenMorhead  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 731
    Last Post: Oct 29, 2016 07:19 PM
    by smoothy  Go to last post
  3. Is he really ignoring me not to see me and not mad at me?

    Started by lisa1471, Oct 15, 2016 03:28 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 2,120
    Last Post: Oct 17, 2016 04:36 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Dating

  4. Are there any signs when a guy is mad at you?

    Started by lisa1471, Oct 16, 2016 01:08 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,033
    Last Post: Oct 16, 2016 04:40 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Dating

    • Answers: 4
    • Views: 445
    Last Post: Oct 11, 2016 07:20 AM
    by smoothy  Go to last post
    • Answers: 10
    • Views: 1,354
    Last Post: Oct 10, 2016 05:47 PM
    by Precious7  Go to last post

    Topic:
    Dating

  5. Do you think he gave the wrong impression?

    Started by lisa1471, Oct 2, 2016 02:16 PM
    • Answers: 14
    • Views: 858
    Last Post: Oct 10, 2016 01:16 PM
    by Alty  Go to last post
    • Answers: 15
    • Views: 1,515
    Last Post: Oct 10, 2016 06:35 AM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Dating

    • Answers: 18
    • Views: 1,543
    Last Post: Oct 6, 2016 11:40 AM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Dating

  6. The things men do during sex

    Started by lisa1471, Sep 30, 2016 03:56 PM
    • Answers: 11
    • Views: 2,125
    Last Post: Oct 3, 2016 08:46 AM
    by CravenMorhead  Go to last post
  7. If I win a lawsuit

    Started by lisa1471, Sep 22, 2016 06:47 PM
    • Answers: 11
    • Views: 7,463
    Last Post: Sep 26, 2016 07:00 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Small Claims

  8. Was he just trying to get attention?

    Started by lisa1471, Jul 26, 2016 04:53 AM
    • Answers: 14
    • Views: 594
    Last Post: Jul 28, 2016 05:12 AM
    by J_9  Go to last post
  9. Could his poem have real meaning?

    Started by lisa1471, Jun 25, 2016 08:37 AM
    • Answers: 3
    • Views: 815
    Last Post: Jun 25, 2016 11:21 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Dating

  10. Men using woman

    Started by lisa1471, Jun 24, 2016 03:51 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,569
    Last Post: Jun 25, 2016 05:29 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Dating

  11. Co workers

    Started by lisa1471, Aug 25, 2015 04:06 AM
    • Answers: 19
    • Views: 2,481
    Last Post: Aug 27, 2015 04:55 AM
    by NeedKarma  Go to last post
    • Answers: 10
    • Views: 5,857
    Last Post: May 26, 2014 09:08 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Real Estate

    • Answers: 11
    • Views: 6,612
    Last Post: Feb 12, 2014 12:12 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  12. I think he just dumped the other woman?

    Started by lisa1471, Jan 27, 2014 07:22 PM
    • Answers: 12
    • Views: 815
    Last Post: Feb 11, 2014 09:55 PM
    by odinn7  Go to last post
  13. Making your girlfriend /wife jealous

    Started by lisa1471, Oct 23, 2013 05:07 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 2,795
    Last Post: Jan 3, 2014 05:21 PM
    by LadySam  Go to last post
  14. Is there a reason why a guy keeps saying your name?

    Started by lisa1471, Dec 23, 2013 05:38 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,049
    Last Post: Jan 3, 2014 09:31 AM
    by I wish  Go to last post
  15. Marriage & house guest

    Started by lisa1471, Jul 9, 2013 06:54 PM
    • Answers: 5
    • Views: 726
    Last Post: Jul 9, 2013 09:18 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  16. Why would he bother to offer something to her family?

    Started by lisa1471, May 22, 2013 06:47 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 1,960
    Last Post: May 24, 2013 06:32 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Marriage

    • Answers: 1
    • Views: 871
    Last Post: Jan 31, 2013 04:43 PM
    by odinn7  Go to last post
  17. Very thoughtful of my husband.

    Started by lisa1471, Jan 5, 2013 07:58 AM
    • Answers: 18
    • Views: 1,139
    Last Post: Jan 5, 2013 07:15 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  18. My ex kept making eye contact

    Started by lisa1471, Jan 4, 2013 04:25 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 3,541
    Last Post: Jan 4, 2013 07:12 PM
    by Alty  Go to last post
  19. Will a woman scare a man away during sex if?

    Started by lisa1471, Nov 16, 2012 06:04 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 2,453
    Last Post: Nov 23, 2012 03:02 PM
    by Enigma1999  Go to last post
  20. Love making or just sex

    Started by lisa1471, Nov 10, 2012 09:11 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,985
    Last Post: Nov 13, 2012 10:51 PM
    by Alty  Go to last post
  21. Found a text from my husband to his ex.

    Started by lisa1471, Sep 11, 2012 02:05 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 2,552
    Last Post: Nov 11, 2012 07:43 PM
    by lisa1471  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  22. Buying first home

    Started by lisa1471, Oct 27, 2012 07:41 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,041
    Last Post: Oct 28, 2012 08:50 AM
    by Wondergirl  Go to last post
  23. Home wrecker

    Started by lisa1471, Jun 12, 2012 03:46 PM
    • Answers: 6
    • Views: 946
    Last Post: Jun 18, 2012 03:03 PM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  24. Is it for their benefit or to hurt the woman?

    Started by lisa1471, Apr 23, 2012 03:21 PM
    • Answers: 5
    • Views: 925
    Last Post: Apr 24, 2012 04:46 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  25. How far will this go before she finds out?

    Started by lisa1471, Apr 17, 2012 07:15 PM
    • Answers: 4
    • Views: 899
    Last Post: Apr 17, 2012 07:27 PM
    by lisa1471  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 741
    Last Post: Apr 16, 2012 06:28 PM
    by hannabella  Go to last post

    Topic:
    Dating

  26. Do men like the attention?

    Started by lisa1471, Apr 12, 2012 04:14 AM
    • Answers: 1
    • Views: 974
    Last Post: Apr 12, 2012 05:33 AM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Dating

  27. Was that being too petty?

    Started by lisa1471, Apr 8, 2012 03:46 PM
    • Answers: 2
    • Views: 836
    Last Post: Apr 11, 2012 04:38 AM
    by natsy  Go to last post

    Topic:
    Children

  28. Will I make them back off by posting pictures?

    Started by lisa1471, Apr 10, 2012 06:30 PM
    • Answers: 3
    • Views: 918
    Last Post: Apr 10, 2012 08:52 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Marriage

    • Answers: 3
    • Views: 927
    Last Post: Apr 10, 2012 03:20 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  29. Do men purposely tell?

    Started by lisa1471, Apr 7, 2012 08:19 AM
    • Answers: 1
    • Views: 852
    Last Post: Apr 7, 2012 08:42 PM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 2,817
    Last Post: Apr 6, 2012 06:07 PM
    by lisa1471  Go to last post

    Topic:
    Dating

  30. How long can affairs be kept in the dark?

    Started by lisa1471, Mar 25, 2012 07:21 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,112
    Last Post: Mar 26, 2012 02:33 PM
    by mmresd  Go to last post
  31. What part of an affair is easy to end?

    Started by lisa1471, Oct 6, 2011 06:56 PM
    • Answers: 8
    • Views: 578
    Last Post: Mar 25, 2012 07:49 PM
    by Alty  Go to last post
  32. Are all stories on Facebook as perfect as they seem?

    Started by lisa1471, Oct 23, 2011 01:53 PM
    • Answers: 6
    • Views: 722
    Last Post: Oct 26, 2011 05:19 PM
    by DoulaLC  Go to last post
  33. Why did he feel the need to text me ?

    Started by lisa1471, Oct 10, 2011 06:34 PM
    • Answers: 1
    • Views: 461
    Last Post: Oct 10, 2011 07:56 PM
    by justcurious55  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 2,159
    Last Post: Oct 7, 2011 06:50 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
Results 1 to 50 of 55