Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Curlyben

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Kombucha Experiences

    Started by Curlyben, Feb 23, 2020 06:06 AM
    • Answers: 1
    • Views: 137
    Last Post: Feb 23, 2020 06:40 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Nutrition

  2. Tried and tested squirrel receipes..

    Started by Curlyben, Mar 10, 2018 11:34 AM
    • Answers: 3
    • Views: 656
    Last Post: Mar 11, 2018 08:34 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Recipes

  3. Poll: The AMHD Presidential Poll 2016

    Started by Curlyben, Nov 5, 2016 05:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 2,602
    Last Post: Nov 17, 2016 08:37 PM
    by ma0641  Go to last post
  4. Longest movie series

    Started by Curlyben, Dec 15, 2015 07:14 AM
    • Answers: 4
    • Views: 497
    Last Post: Jan 21, 2016 11:41 PM
    by Dchdman  Go to last post

    Topic:
    Movies

  5. So have you taken the plundge ??

    Started by Curlyben, Jul 29, 2015 02:09 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 68
    • Views: 39,077
    Last Post: Aug 11, 2015 08:57 AM
    by catonsville  Go to last post
  6. Any Hyper-V gurus out there

    Started by Curlyben, Feb 20, 2015 03:05 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,380
    Last Post: Feb 20, 2015 02:03 PM
    by Curlyben  Go to last post
  7. Is this possible in ONE button

    Started by Curlyben, Feb 18, 2014 02:01 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,910
    Last Post: Apr 11, 2014 12:19 AM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  8. South Africa's Nelson Mandela dies

    Started by Curlyben, Dec 5, 2013 03:06 PM
    • Answers: 7
    • Views: 913
    Last Post: Dec 8, 2013 02:46 AM
    by paraclete  Go to last post
  9. ... and now for something completely different...

    Started by Curlyben, Sep 12, 2013 01:24 PM
    • Answers: 3
    • Views: 916
    Last Post: Sep 12, 2013 02:16 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  10. The Falkland "issue"

    Started by Curlyben, Apr 9, 2013 03:05 AM
    • Answers: 8
    • Views: 844
    Last Post: Apr 9, 2013 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  11. Bath mixer tap

    Started by Curlyben, Mar 31, 2013 10:00 AM
    • Answers: 2
    • Views: 535
    Last Post: Mar 31, 2013 12:15 PM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  12. News from across the pond, for a change...

    Started by Curlyben, Feb 14, 2013 03:12 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 96
    • Views: 12,987
    Last Post: Mar 5, 2013 11:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  13. Geeks Unite...

    Started by Curlyben, Feb 15, 2013 11:36 AM
    • Answers: 1
    • Views: 532
    Last Post: Feb 15, 2013 02:51 PM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  14. Tablets, iPads and other portables...

    Started by Curlyben, Jan 5, 2013 01:29 AM
    • Answers: 2
    • Views: 470
    Last Post: Jan 5, 2013 08:10 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  15. Sticky Question Sticky: The Wine expert is IN !

    Started by Curlyben, Dec 6, 2008 11:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 5,175
    Last Post: Nov 12, 2012 12:43 PM
    by allymoira  Go to last post

    Topic:
    Wine

  16. Hey Scott!

    Started by Curlyben, Oct 29, 2012 03:05 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 2,585
    Last Post: Nov 12, 2012 05:39 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  17. It's On, the JUMP of the Century!!

    Started by Curlyben, Oct 14, 2012 10:19 AM
    • Answers: 7
    • Views: 769
    Last Post: Oct 15, 2012 03:44 AM
    by Curlyben  Go to last post
  18. New breed of Online course

    Started by Curlyben, Sep 10, 2012 04:36 AM
    • Answers: 0
    • Views: 565
    Last Post: Sep 10, 2012 04:36 AM
    by Curlyben  Go to last post
  19. US astronaut Neil Armstrong dies, first man on Moon

    Started by Curlyben, Aug 25, 2012 12:48 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,284
    Last Post: Aug 28, 2012 01:16 PM
    by cdad  Go to last post
  20. Haven't done this in a while, so...

    Started by Curlyben, Aug 3, 2012 12:44 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,090
    Last Post: Aug 27, 2012 01:30 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  21. ... and now for something completely different.

    Started by Curlyben, Jun 25, 2012 07:59 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,088
    Last Post: Jun 28, 2012 06:09 AM
    by speechlesstx  Go to last post
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: May 15, 2012 11:52 PM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  22. Are we really as secular as we think

    Started by Curlyben, Feb 22, 2012 07:19 AM
    • Answers: 4
    • Views: 303
    Last Post: May 4, 2012 07:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  23. I just have to share this - Extreme Tech

    Started by Curlyben, Apr 5, 2012 02:27 AM
    • Answers: 3
    • Views: 663
    Last Post: Apr 6, 2012 11:48 AM
    by cdad  Go to last post
  24. Sticky Question Sticky: LIC Policy Information

    Started by Curlyben, Mar 13, 2012 12:44 AM
    • Answers: 0
    • Views: 19,096
    Last Post: Mar 13, 2012 12:44 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Insurance

    • Answers: 4
    • Views: 1,859
    Last Post: Feb 27, 2012 10:13 AM
    by row_29  Go to last post
  25. Time for a new toy

    Started by Curlyben, Dec 23, 2011 03:21 PM
    • Answers: 5
    • Views: 294
    Last Post: Jan 9, 2012 08:12 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  26. Sticky Question Sticky: Paris Etching Society SZL - Please Read

    Started by Curlyben, Nov 24, 2007 03:43 PM
    • Answers: 9
    • Views: 42,236
    Last Post: Nov 12, 2011 05:58 PM
    by MaryJ62  Go to last post

    Topic:
    Art

  27. Amy Winehouse found dead, aged 27

    Started by Curlyben, Jul 23, 2011 01:12 PM
    • Answers: 8
    • Views: 736
    Last Post: Jul 27, 2011 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  28. I wondered when I would get one of these...

    Started by Curlyben, May 16, 2011 02:12 PM
    • Answers: 10
    • Views: 576
    Last Post: May 24, 2011 04:21 PM
    by Aurora_Bell  Go to last post
  29. Emergency Preparedness and Response

    Started by Curlyben, May 20, 2011 03:10 AM
    • Answers: 2
    • Views: 819
    Last Post: May 20, 2011 03:51 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  30. So, What will YOU be doing on the 29th ?

    Started by Curlyben, Apr 26, 2011 08:19 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,551
    Last Post: Apr 29, 2011 11:37 PM
    by paraclete  Go to last post
  31. FireFox 4 goes GOLD

    Started by Curlyben, Mar 23, 2011 02:53 PM
    • Answers: 19
    • Views: 420
    Last Post: Mar 23, 2011 11:28 PM
    by Curlyben  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 8,407
    Last Post: Mar 17, 2011 04:51 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Job Hunting

  32. Earthquake causes Japan to be hit by huge Tsunami

    Started by Curlyben, Mar 11, 2011 01:17 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 1,981
    Last Post: Mar 16, 2011 06:39 AM
    by tomder55  Go to last post
  33. Withdraw complaint

    Started by Curlyben, Jan 13, 2011 11:53 AM
    • Answers: 0
    • Views: 229
    Last Post: Jan 13, 2011 11:53 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  34. Do you consider the censorship of a literary classic acceptable ?

    Started by Curlyben, Jan 6, 2011 09:20 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 129
    • Views: 2,920
    Last Post: Jan 13, 2011 10:42 AM
    by smoothy  Go to last post
  35. Excel 2007 mulitple hyperlinks

    Started by Curlyben, Oct 8, 2010 01:17 PM
    • Answers: 3
    • Views: 411
    Last Post: Oct 11, 2010 12:23 PM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  36. Scoring in bowling

    Started by Curlyben, Dec 22, 2008 04:20 AM
    • Answers: 7
    • Views: 2,484
    Last Post: Oct 4, 2010 04:20 AM
    by Kozyol  Go to last post

    Topic:
    Bowling

  37. Well it's Official: God did not create Universe

    Started by Curlyben, Sep 3, 2010 12:19 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 82
    • Views: 2,392
    Last Post: Sep 4, 2010 07:52 AM
    by Unknown008  Go to last post
  38. Sticky Question Sticky: Advice on Avoiding Degree Mills

    Started by Curlyben, Jan 22, 2007 04:29 AM
    • Answers: 6
    • Views: 26,085
    Last Post: Aug 23, 2010 09:18 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  39. Finally, after 12 years wait...

    Started by Curlyben, Jul 28, 2010 10:24 AM
    • Answers: 7
    • Views: 839
    Last Post: Aug 10, 2010 04:37 PM
    by albear  Go to last post

    Topic:
    Video Games

    • Answers: 3
    • Views: 5,471
    Last Post: Aug 1, 2010 05:47 AM
    by camden07  Go to last post

    Topic:
    Banking

  40. The NC Calendar III

    Started by Curlyben, Aug 31, 2008 10:29 AM
    23 Pages
    1 2 3 ... 23
    • Answers: 459
    • Views: 19,408
    Last Post: Jul 11, 2010 06:35 AM
    by Mikelreal  Go to last post
  41. 2012 and all that...

    Started by Curlyben, Jun 16, 2010 01:42 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 75
    • Views: 2,454
    Last Post: Jul 8, 2010 12:54 PM
    by positiveparent  Go to last post
  42. World Cup 2010

    Started by Curlyben, Jun 13, 2010 12:37 AM
    • Answers: 6
    • Views: 944
    Last Post: Jul 2, 2010 02:59 PM
    by tickle  Go to last post
  43. Guess who's got a new toy..

    Started by Curlyben, May 27, 2010 02:04 PM
    • Answers: 10
    • Views: 438
    Last Post: Jun 20, 2010 04:37 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  44. UK's general election will be held on 6 May

    Started by Curlyben, Apr 6, 2010 02:58 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 58
    • Views: 2,799
    Last Post: May 12, 2010 09:55 AM
    by tomder55  Go to last post
  45. UK is officially a NO FLY ZONE

    Started by Curlyben, Apr 15, 2010 08:45 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 2,912
    Last Post: Apr 27, 2010 06:26 AM
    by speechlesstx  Go to last post
  46. Animals with LAME names

    Started by Curlyben, Apr 22, 2010 11:14 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 120
    • Views: 3,663
    Last Post: Apr 27, 2010 04:55 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

Results 1 to 50 of 500