Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: hvac1000

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Sticky Question Sticky: Recall recall recall please read

    Started by hvac1000, Jan 7, 2009 03:49 PM
    • Answers: 15
    • Views: 16,670
    Last Post: Aug 7, 2012 06:29 AM
    by tkrussell  Go to last post
  2. Just a heads up for you do it yourselfers

    Started by hvac1000, Jun 11, 2010 09:39 AM
    • Answers: 1
    • Views: 436
    Last Post: Jun 12, 2010 12:32 AM
    by Clough  Go to last post
  3. For all the HVAC jocks on the board

    Started by hvac1000, Jan 26, 2009 08:38 PM
    • Answers: 5
    • Views: 613
    Last Post: Feb 9, 2010 10:41 PM
    by get-cool  Go to last post
  4. Chinese-made drywall causing coil failures

    Started by hvac1000, Mar 24, 2009 07:18 PM
    • Answers: 4
    • Views: 882
    Last Post: Mar 25, 2009 07:41 AM
    by hvac1000  Go to last post
  5. New Maytag Refrigerator Recall

    Started by hvac1000, Mar 10, 2009 11:08 AM
    • Answers: 0
    • Views: 5,527
    Last Post: Mar 10, 2009 11:08 AM
    by hvac1000  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  6. For all you would be plumbers this is for you

    Started by hvac1000, Jan 8, 2009 04:23 AM
    • Answers: 1
    • Views: 613
    Last Post: Jan 8, 2009 04:27 AM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  7. Merry Christmas

    Started by hvac1000, Dec 24, 2008 10:19 PM
    • Answers: 3
    • Views: 650
    Last Post: Dec 25, 2008 02:29 AM
    by Clough  Go to last post
  8. A Merry Christmas to all.

    Started by hvac1000, Dec 24, 2007 08:59 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,115
    Last Post: Dec 24, 2007 09:18 PM
    by Wondergirl  Go to last post
Results 1 to 8 of 8