Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: talaniman

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Dufus to release HC emails.

    Started by talaniman, Oct 10, 2020 07:45 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 705
    Last Post: Oct 14, 2020 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  2. Are these dufus stand by boys?

    Started by talaniman, Oct 8, 2020 07:33 PM
    • Answers: 4
    • Views: 50
    Last Post: Oct 10, 2020 06:55 AM
    by talaniman  Go to last post
  3. Slick Mitch Shuns WH!

    Started by talaniman, Oct 8, 2020 07:22 PM
    • Answers: 3
    • Views: 173
    Last Post: Oct 10, 2020 05:59 AM
    by talaniman  Go to last post
  4. POTUS tests positive for Covid19

    Started by talaniman, Oct 2, 2020 05:18 AM
    • Answers: 18
    • Views: 133
    Last Post: Oct 5, 2020 09:23 PM
    by talaniman  Go to last post
  5. Proof the dufus lies his A$$ off!

    Started by talaniman, Sep 9, 2020 09:54 AM
    • Answers: 18
    • Views: 93
    Last Post: Sep 10, 2020 08:23 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 52
    Last Post: Sep 10, 2020 08:18 AM
    by talaniman  Go to last post
  6. Another dufus swamp critter scandal?

    Started by talaniman, Sep 7, 2020 03:15 PM
    • Answers: 4
    • Views: 633
    Last Post: Sep 8, 2020 07:00 PM
    by talaniman  Go to last post
  7. Judge Gleeson finally speaks!

    Started by talaniman, Jun 22, 2020 07:15 PM
    • Answers: 15
    • Views: 1,785
    Last Post: Jun 25, 2020 06:06 AM
    by talaniman  Go to last post
  8. The dufus loses again!

    Started by talaniman, Jun 18, 2020 02:08 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 1,505
    Last Post: Jun 22, 2020 04:05 AM
    by talaniman  Go to last post
  9. Happy New Year

    Started by talaniman, Jan 1, 2018 05:54 AM
    • Answers: 10
    • Views: 788
    Last Post: Jan 6, 2018 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  10. Kentucky clerk held in contempt!

    Started by talaniman, Sep 3, 2015 10:25 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 64
    • Views: 5,815
    Last Post: Sep 6, 2015 03:24 PM
    by paraclete  Go to last post
  11. We have a deal!

    Started by talaniman, Jul 14, 2015 07:15 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 208
    • Views: 7,760
    Last Post: Sep 5, 2015 05:31 AM
    by paraclete  Go to last post
  12. More right wing Lunacy?

    Started by talaniman, Apr 23, 2014 07:19 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 95
    • Views: 4,713
    Last Post: Apr 30, 2014 08:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  13. A Blessed Holiday!

    Started by talaniman, Dec 20, 2013 08:10 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,136
    Last Post: Dec 27, 2013 11:08 AM
    by talaniman  Go to last post
  14. Husband Wanted

    Started by talaniman, Jan 28, 2010 11:16 AM
    • Answers: 12
    • Views: 2,919
    Last Post: Jul 8, 2013 07:41 AM
    by Someonee  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  15. Designer of the human body.

    Started by talaniman, Apr 23, 2009 09:43 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,697
    Last Post: Aug 13, 2012 06:35 PM
    by mmresd  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  16. Geography??

    Started by talaniman, Dec 12, 2011 06:44 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,730
    Last Post: Dec 28, 2011 08:12 AM
    by tomder55  Go to last post
  17. Sticky Question Sticky: Relationship Stickies.

    Started by talaniman, Jan 5, 2007 07:10 AM
    • Answers: 6
    • Views: 12,567
    Last Post: Apr 5, 2011 12:47 AM
    by Morrison88  Go to last post
  18. Sticky Question Sticky: No Chat/Text!

    Started by talaniman, Feb 27, 2010 12:15 PM
    • Answers: 0
    • Views: 8,606
    Last Post: Feb 27, 2010 12:15 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Dating

  19. Making a baby

    Started by talaniman, Feb 1, 2010 07:48 PM
    • Answers: 12
    • Views: 1,372
    Last Post: Feb 7, 2010 10:25 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  20. How lucky was he?

    Started by talaniman, Jan 28, 2010 10:58 AM
    • Answers: 15
    • Views: 1,090
    Last Post: Jan 29, 2010 02:37 AM
    by amicon  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  21. A Happy New Year to All!

    Started by talaniman, Dec 31, 2009 06:31 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 1,450
    Last Post: Jan 2, 2010 12:22 AM
    by bswc  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  22. The fence

    Started by talaniman, Nov 20, 2005 08:02 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 58
    • Views: 6,118
    Last Post: Jul 7, 2009 07:48 AM
    by excon  Go to last post
  23. Illegal aliens

    Started by talaniman, Apr 20, 2006 06:50 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 5,178
    Last Post: Jun 28, 2009 10:08 PM
    by Gsxr13  Go to last post
  24. Must be Friday!

    Started by talaniman, May 8, 2009 05:58 AM
    • Answers: 6
    • Views: 501
    Last Post: May 9, 2009 11:08 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  25. Boys wise word to a father

    Started by talaniman, Apr 2, 2009 08:08 AM
    • Answers: 3
    • Views: 684
    Last Post: Apr 17, 2009 01:24 PM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  26. Humor to dunk donuts by

    Started by talaniman, Feb 20, 2007 04:44 AM
    • Answers: 3
    • Views: 903
    Last Post: Apr 3, 2009 08:19 PM
    by Whatever24  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. Paddy's at it again

    Started by talaniman, Mar 23, 2009 06:51 AM
    • Answers: 2
    • Views: 410
    Last Post: Mar 24, 2009 03:17 PM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  28. 'Holy Prostitutes'

    Started by talaniman, Mar 12, 2009 12:04 AM
    • Answers: 5
    • Views: 5,876
    Last Post: Mar 13, 2009 06:28 AM
    by neverme  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  29. No chat speak, no text talk! - The Nonsense and NO topic version

    Started by talaniman, Dec 29, 2008 09:25 AM
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    • Answers: 257
    • Views: 11,740
    Last Post: Feb 15, 2009 04:15 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  30. Dog eats grass.

    Started by talaniman, Dec 31, 2008 08:25 PM
    • Answers: 9
    • Views: 913
    Last Post: Jan 2, 2009 12:01 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  31. Sticky Question Sticky: No chat speak, no text talk!

    Started by talaniman, Dec 29, 2008 09:25 AM
    • Answers: 0
    • Views: 24,396
    Last Post: Dec 29, 2008 09:25 AM
    by talaniman  Go to last post
  32. Start Sunday with some humor.

    Started by talaniman, Aug 24, 2008 06:03 AM
    • Answers: 2
    • Views: 665
    Last Post: Dec 28, 2008 09:33 AM
    by THEpurplepeanut  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  33. Sip your coffeee with these!

    Started by talaniman, Aug 12, 2008 06:15 AM
    • Answers: 6
    • Views: 907
    Last Post: Dec 8, 2008 08:35 AM
    by 1099669  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. Sunday Quickies

    Started by talaniman, Oct 5, 2008 05:24 AM
    • Answers: 3
    • Views: 731
    Last Post: Dec 5, 2008 12:58 PM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  35. The Truth!

    Started by talaniman, Oct 9, 2008 08:51 AM
    • Answers: 3
    • Views: 715
    Last Post: Dec 3, 2008 11:25 PM
    by artlady  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. Whose Birthday?

    Started by talaniman, Aug 29, 2008 08:50 AM
    • Answers: 3
    • Views: 745
    Last Post: Sep 9, 2008 01:21 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. Traditional Roles

    Started by talaniman, Aug 30, 2008 07:13 AM
    • Answers: 2
    • Views: 603
    Last Post: Aug 31, 2008 07:46 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  38. Forrest Gump and St Peter.

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 09:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 727
    Last Post: Aug 26, 2008 07:36 PM
    by RemyGoof  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. Crazy Couples

    Started by talaniman, Aug 26, 2008 12:40 PM
    • Answers: 0
    • Views: 423
    Last Post: Aug 26, 2008 12:40 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  40. Saturday Smiles

    Started by talaniman, Aug 23, 2008 07:20 AM
    • Answers: 1
    • Views: 642
    Last Post: Aug 23, 2008 09:11 AM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  41. Family Wisdom!

    Started by talaniman, Aug 21, 2008 06:27 AM
    • Answers: 1
    • Views: 523
    Last Post: Aug 21, 2008 06:41 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. Baptizng a bear

    Started by talaniman, Aug 18, 2008 10:53 PM
    • Answers: 2
    • Views: 579
    Last Post: Aug 20, 2008 08:44 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. Better than a second cup of coffee!

    Started by talaniman, Aug 19, 2008 09:18 AM
    • Answers: 2
    • Views: 887
    Last Post: Aug 20, 2008 08:31 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. Witty Quickies

    Started by talaniman, Aug 20, 2008 12:28 AM
    • Answers: 6
    • Views: 616
    Last Post: Aug 20, 2008 08:23 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  45. This is what I do when I have nothing else to do!

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 11:36 PM
    • Answers: 3
    • Views: 496
    Last Post: Aug 18, 2008 07:16 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  46. Before Computers.

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 09:19 AM
    • Answers: 1
    • Views: 784
    Last Post: Aug 17, 2008 09:28 AM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  47. Better Perspective

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 09:17 AM
    • Answers: 0
    • Views: 581
    Last Post: Aug 17, 2008 09:17 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  48. Life lessons from the t-man 6

    Started by talaniman, Aug 14, 2008 07:44 AM
    • Answers: 0
    • Views: 398
    Last Post: Aug 14, 2008 07:44 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  49. Life lessons from the t-man 5

    Started by talaniman, Aug 13, 2008 08:40 AM
    • Answers: 0
    • Views: 354
    Last Post: Aug 13, 2008 08:40 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

Results 1 to 50 of 318