Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Athos

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Geneologies of Jesus

    Started by Athos, Sep 17, 2022 11:10 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 67
    • Views: 533
    Last Post: Yesterday 09:18 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  2. for Waltero

    Started by Athos, Aug 22, 2022 01:09 PM
    • Answers: 0
    • Views: 69
    Last Post: Aug 22, 2022 01:09 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  3. Transgender Women

    Started by Athos, Mar 16, 2022 07:16 AM
    17 Pages
    1 2 3 ... 17
    • Answers: 338
    • Views: 2,273
    Last Post: Jul 25, 2022 11:49 AM
    by Wondergirl  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 85
    Last Post: Apr 29, 2022 07:10 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  4. The Coming Dictatorship

    Started by Athos, Jan 25, 2022 12:17 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 211
    Last Post: Apr 9, 2022 06:17 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  5. The Old Testament

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:16 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 411
    Last Post: Mar 27, 2022 10:08 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  6. Ceazy Right-Wing Truck Convoy In DC

    Started by Athos, Mar 17, 2022 01:43 PM
    • Answers: 14
    • Views: 106
    Last Post: Mar 19, 2022 10:08 AM
    by tomder55  Go to last post
  7. The Double-Slit Experiment

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:28 PM
    • Answers: 18
    • Views: 227
    Last Post: Mar 12, 2022 05:47 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Physics

  8. Origins of Rock and Roll

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:52 PM
    • Answers: 1
    • Views: 121
    Last Post: Mar 8, 2022 08:06 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Music

  9. Baseball Greats

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:31 PM
    • Answers: 1
    • Views: 54
    Last Post: Mar 8, 2022 07:54 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Baseball

  10. Ends And Means

    Started by Athos, Mar 7, 2022 04:29 PM
    • Answers: 0
    • Views: 165
    Last Post: Mar 7, 2022 04:29 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Ethics

  11. "Revenge" Religion and Hell

    Started by Athos, Feb 21, 2022 01:59 PM
    • Answers: 4
    • Views: 201
    Last Post: Mar 7, 2022 04:23 PM
    by Athos  Go to last post
  12. DeSantis Picks Oddball Doc to Run Florida Health

    Started by Athos, Jan 27, 2022 08:55 PM
    • Answers: 18
    • Views: 121
    Last Post: Jan 29, 2022 01:17 AM
    by tomder55  Go to last post
  13. Behind the Republican Elector Slate Fraud - Amazing!

    Started by Athos, Jan 21, 2022 12:32 PM
    • Answers: 7
    • Views: 97
    Last Post: Jan 22, 2022 11:42 AM
    by Athos  Go to last post
  14. Trump's Latest Big Lie

    Started by Athos, Jan 17, 2022 09:13 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 209
    Last Post: Jan 21, 2022 07:29 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  15. The World of Anti-Vaxxers

    Started by Athos, Jan 16, 2022 07:55 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 52
    • Views: 374
    Last Post: Jan 21, 2022 06:48 AM
    by tomder55  Go to last post
  16. The Psychology of "Fake-News" Advocates

    Started by Athos, Jan 15, 2022 02:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 44
    • Views: 356
    Last Post: Jan 21, 2022 06:33 AM
    by tomder55  Go to last post
  17. White Evangelicals - Who Are They? What Are They?

    Started by Athos, Nov 12, 2021 02:45 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 94
    • Views: 580
    Last Post: Dec 30, 2021 02:50 PM
    by Athos  Go to last post
  18. Are Anti-Vaxxers Selfish People?

    Started by Athos, Oct 8, 2021 02:10 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 100
    • Views: 706
    Last Post: Dec 13, 2021 06:20 AM
    by tomder55  Go to last post
  19. The Republican Party Membership

    Started by Athos, Oct 4, 2021 07:28 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 76
    • Views: 666
    Last Post: Nov 3, 2021 11:53 AM
    by tomder55  Go to last post
  20. The Question of God

    Started by Athos, Oct 16, 2021 09:09 PM
    • Answers: 5
    • Views: 86
    Last Post: Oct 26, 2021 02:36 AM
    by Athos  Go to last post
  21. Couldn't Leave This One Unanswered

    Started by Athos, Oct 16, 2021 08:36 PM
    • Answers: 16
    • Views: 178
    Last Post: Oct 20, 2021 01:20 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 9
    • Views: 156
    Last Post: Oct 9, 2021 09:31 AM
    by Athos  Go to last post
  22. Annunciation

    Started by Athos, Sep 16, 2021 04:24 PM
    • Answers: 16
    • Views: 364
    Last Post: Oct 7, 2021 09:09 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  23. Texas Anti-Abortion Law & Pandemic Masking

    Started by Athos, Sep 16, 2021 08:31 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 211
    • Views: 1,776
    Last Post: Sep 22, 2021 02:19 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  24. The Deplorables Have Become The Interchangeables

    Started by Athos, Sep 14, 2021 09:09 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 42
    • Views: 321
    Last Post: Sep 21, 2021 04:49 AM
    by tomder55  Go to last post
  25. In The Beginning There Was Genesis

    Started by Athos, Jun 29, 2021 12:26 AM
    23 Pages
    1 2 3 ... 23
    • Answers: 443
    • Views: 25,125
    Last Post: Sep 1, 2021 09:23 PM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  26. Poll: Why Are So Many Refusing Vaccination?

    Started by Athos, Jul 29, 2021 02:24 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 130
    • Views: 33,498
    Last Post: Aug 17, 2021 02:56 PM
    by paraclete  Go to last post
  27. McConnell and McCarthy

    Started by Athos, Jul 30, 2021 11:45 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 10,523
    Last Post: Aug 14, 2021 02:43 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  28. Invitation to Explain Religious Belief

    Started by Athos, May 27, 2021 09:53 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 2,932
    Last Post: Aug 5, 2021 02:48 PM
    by waltero  Go to last post
  29. Australia and the Minimum Wage

    Started by Athos, Jul 26, 2021 03:04 PM
    • Answers: 13
    • Views: 156
    Last Post: Jul 27, 2021 06:01 PM
    by paraclete  Go to last post
  30. The "Complentarianism" of White Evangelicals

    Started by Athos, Jun 12, 2021 10:30 AM
    20 Pages
    1 2 3 ... 20
    • Answers: 392
    • Views: 5,055
    Last Post: Jul 17, 2021 09:10 AM
    by jlisenbe  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  31. You Can't Make This Up - Part 2

    Started by Athos, Jul 9, 2021 07:56 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 2,038
    Last Post: Jul 17, 2021 06:53 AM
    by paraclete  Go to last post
  32. The Decline and Fall of the Republican Party

    Started by Athos, Jun 21, 2021 03:09 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 51
    • Views: 329
    Last Post: Jun 26, 2021 04:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  33. Trump's Bizarre Chief of Staff Inquiry to DOJ

    Started by Athos, Jun 6, 2021 10:45 AM
    • Answers: 18
    • Views: 291
    Last Post: Jun 10, 2021 02:05 PM
    by tomder55  Go to last post
  34. The Future of American Democracy

    Started by Athos, Jun 8, 2021 11:02 AM
    • Answers: 12
    • Views: 170
    Last Post: Jun 10, 2021 11:00 AM
    by Athos  Go to last post
  35. Nutcase QANON and Nutcase Trump and Nutcase Flynn

    Started by Athos, Jun 2, 2021 01:14 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 60
    • Views: 517
    Last Post: Jun 5, 2021 08:36 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  36. Typical Republican Abuse Of Truth

    Started by Athos, May 29, 2021 06:34 PM
    • Answers: 18
    • Views: 271
    Last Post: May 31, 2021 03:36 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  37. Flash! It Begins!

    Started by Athos, May 25, 2021 03:52 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 313
    Last Post: May 29, 2021 06:11 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. The Incredible Marjorie Taylor Greene

    Started by Athos, May 24, 2021 11:07 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 90
    • Views: 612
    Last Post: May 29, 2021 04:33 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  39. The Future of Donald Trump

    Started by Athos, May 25, 2021 04:52 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 69
    • Views: 513
    Last Post: May 27, 2021 02:48 PM
    by paraclete  Go to last post
  40. Mass Shootings, The Trump Insurrection, and COVID-19

    Started by Athos, Apr 18, 2021 12:10 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 758
    Last Post: Apr 28, 2021 07:54 PM
    by paraclete  Go to last post
  41. Bizarre Republican Audit In Arizona

    Started by Athos, Apr 24, 2021 08:39 AM
    • Answers: 3
    • Views: 176
    Last Post: Apr 25, 2021 02:26 PM
    by talaniman  Go to last post
  42. Trump Demands Money From Republicans

    Started by Athos, Mar 10, 2021 08:41 PM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 290
    • Views: 2,784
    Last Post: Apr 14, 2021 04:54 PM
    by waltero  Go to last post
  43. Interesting Info Re Trump

    Started by Athos, Mar 14, 2021 04:19 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 348
    Last Post: Mar 17, 2021 05:38 PM
    by paraclete  Go to last post
  44. The Golden Idol Replacing The Golden Calf

    Started by Athos, Mar 1, 2021 06:26 AM
    • Answers: 7
    • Views: 125
    Last Post: Mar 2, 2021 07:59 PM
    by paraclete  Go to last post
  45. Trump Descends Further Into The Abyss of His Unreality

    Started by Athos, Jan 3, 2021 01:29 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 72
    • Views: 710
    Last Post: Mar 2, 2021 04:43 AM
    by talaniman  Go to last post
  46. Tiger Woods

    Started by Athos, Feb 27, 2021 10:08 AM
    • Answers: 0
    • Views: 1,031
    Last Post: Feb 27, 2021 10:08 AM
    by Athos  Go to last post

    Topic:
    Golf

  47. White Evangelical Christians

    Started by Athos, Feb 16, 2021 02:02 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 211
    Last Post: Feb 19, 2021 08:14 PM
    by paraclete  Go to last post
  48. Super Bowl Tickets

    Started by Athos, Feb 2, 2021 05:29 PM
    • Answers: 10
    • Views: 220
    Last Post: Feb 9, 2021 05:08 AM
    by talaniman  Go to last post
Results 1 to 50 of 304