Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Clueless Joe Loves the Saudis now .

    Started by tomder55, Jun 12, 2022 07:28 AM
    • Answers: 2
    • Views: 41
    Last Post: Today 04:56 AM
    by tomder55  Go to last post
  2. The dumbing down of college

    Started by tomder55, Yesterday 04:54 AM
    • Answers: 17
    • Views: 80
    Last Post: Yesterday 08:05 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  3. Kam the Sham's Valley Girl take on Ukraine

    Started by tomder55, Feb 22, 2022 05:20 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 494
    Last Post: Yesterday 06:20 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  4. Putin's chilling address is a must read

    Started by tomder55, Oct 4, 2022 04:55 AM
    • Answers: 3
    • Views: 35
    Last Post: Yesterday 05:49 AM
    by tomder55  Go to last post
  5. The Federal Government's domestic army

    Started by tomder55, Yesterday 05:36 AM
    • Answers: 0
    • Views: 12
    Last Post: Yesterday 05:36 AM
    by tomder55  Go to last post
  6. US debt

    Started by tomder55, Yesterday 04:00 AM
    • Answers: 1
    • Views: 18
    Last Post: Yesterday 05:21 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  7. Hurricane Ian

    Started by tomder55, Sep 29, 2022 04:00 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 58
    • Views: 314
    Last Post: Oct 5, 2022 02:50 PM
    by tomder55  Go to last post
  8. Utopia awaits after the next collective effort

    Started by tomder55, Sep 22, 2022 05:06 AM
    • Answers: 9
    • Views: 58
    Last Post: Oct 5, 2022 05:21 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  9. I see dead people

    Started by tomder55, Sep 29, 2022 05:10 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 45
    • Views: 218
    Last Post: Oct 4, 2022 02:37 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 23
    Last Post: Sep 30, 2022 02:11 PM
    by tomder55  Go to last post
  10. student loan forgiveness ....

    Started by tomder55, Apr 29, 2022 05:32 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 405
    Last Post: Sep 28, 2022 08:54 PM
    by Athos  Go to last post
  11. Yertle has to go

    Started by tomder55, Nov 4, 2021 04:13 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 298
    Last Post: Sep 28, 2022 05:19 AM
    by tomder55  Go to last post
  12. $$$$$ for nothing

    Started by tomder55, Aug 23, 2021 10:38 AM
    • Answers: 19
    • Views: 250
    Last Post: Sep 27, 2022 08:17 AM
    by tomder55  Go to last post
  13. Peppermint Patty Psaki tells a truth

    Started by tomder55, Sep 26, 2022 03:13 PM
    • Answers: 1
    • Views: 28
    Last Post: Sep 26, 2022 03:50 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 85
    Last Post: Sep 26, 2022 04:35 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  14. The next scheme in the steal

    Started by tomder55, Sep 23, 2022 05:04 AM
    • Answers: 0
    • Views: 21
    Last Post: Sep 23, 2022 05:04 AM
    by tomder55  Go to last post
  15. follow the science

    Started by tomder55, Sep 23, 2022 03:43 AM
    • Answers: 0
    • Views: 24
    Last Post: Sep 23, 2022 03:43 AM
    by tomder55  Go to last post
  16. It's the tryptophan that makes you drowsy

    Started by tomder55, Sep 21, 2022 02:10 PM
    • Answers: 3
    • Views: 25
    Last Post: Sep 21, 2022 03:34 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 59
    Last Post: Sep 20, 2022 01:21 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  17. The silent majority

    Started by tomder55, Sep 18, 2022 03:56 AM
    • Answers: 0
    • Views: 24
    Last Post: Sep 18, 2022 03:56 AM
    by tomder55  Go to last post
  18. A time to hate

    Started by tomder55, Aug 27, 2022 05:50 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 74
    • Views: 495
    Last Post: Sep 17, 2022 07:26 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  19. Liz Truss is no conservative

    Started by tomder55, Sep 16, 2022 04:36 AM
    • Answers: 4
    • Views: 54
    Last Post: Sep 17, 2022 04:26 AM
    by tomder55  Go to last post
  20. Republican disconnect

    Started by tomder55, Sep 16, 2022 05:29 AM
    • Answers: 0
    • Views: 21
    Last Post: Sep 16, 2022 05:29 AM
    by tomder55  Go to last post
  21. The $ 1 trillion ($3,5 trillion ) con

    Started by tomder55, Aug 5, 2021 05:00 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 59
    • Views: 8,408
    Last Post: Sep 15, 2022 01:07 PM
    by tomder55  Go to last post
  22. Madam Mimi's accidental honesty

    Started by tomder55, Sep 15, 2022 11:50 AM
    • Answers: 0
    • Views: 14
    Last Post: Sep 15, 2022 11:50 AM
    by tomder55  Go to last post
  23. elector certification

    Started by tomder55, Sep 15, 2022 04:55 AM
    • Answers: 1
    • Views: 22
    Last Post: Sep 15, 2022 07:52 AM
    by tomder55  Go to last post
  24. coup de gras

    Started by tomder55, Sep 12, 2022 04:20 AM
    • Answers: 9
    • Views: 91
    Last Post: Sep 14, 2022 03:58 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  25. Party time at the White House

    Started by tomder55, Sep 14, 2022 05:08 AM
    • Answers: 0
    • Views: 32
    Last Post: Sep 14, 2022 05:08 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 10
    • Views: 2,775
    Last Post: Sep 13, 2022 12:28 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  26. How far will the left go to get rid of Trump ?

    Started by tomder55, Aug 9, 2022 05:38 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 758
    Last Post: Sep 12, 2022 04:07 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  27. REPUBS have left an opportunity for the Dems

    Started by tomder55, Sep 10, 2022 04:49 AM
    • Answers: 2
    • Views: 20
    Last Post: Sep 10, 2022 06:01 AM
    by tomder55  Go to last post
  28. I am at a loss of words

    Started by tomder55, Feb 24, 2022 11:46 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 344
    Last Post: Sep 9, 2022 02:21 PM
    by tomder55  Go to last post
  29. election deniers

    Started by tomder55, Sep 9, 2022 12:44 PM
    • Answers: 0
    • Views: 16
    Last Post: Sep 9, 2022 12:44 PM
    by tomder55  Go to last post
  30. not too much of a conflict of interests

    Started by tomder55, Sep 9, 2022 05:16 AM
    • Answers: 1
    • Views: 18
    Last Post: Sep 9, 2022 08:39 AM
    by tomder55  Go to last post
  31. Vostok 2022

    Started by tomder55, Sep 8, 2022 02:00 PM
    • Answers: 0
    • Views: 18
    Last Post: Sep 8, 2022 02:00 PM
    by tomder55  Go to last post
  32. The Dems are not the working American's party

    Started by tomder55, Sep 8, 2022 04:57 AM
    • Answers: 1
    • Views: 22
    Last Post: Sep 8, 2022 05:41 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  33. The Dems are not the working American's party

    Started by tomder55, Sep 8, 2022 04:50 AM
    • Answers: 0
    • Views: 23
    Last Post: Sep 8, 2022 04:51 AM
    by tomder55  Go to last post
  34. The electric car mandate

    Started by tomder55, Aug 30, 2022 04:59 AM
    • Answers: 3
    • Views: 52
    Last Post: Sep 7, 2022 02:32 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 23
    Last Post: Sep 6, 2022 04:33 AM
    by tomder55  Go to last post
  35. rank choice more election fraud

    Started by tomder55, Sep 1, 2022 02:48 PM
    • Answers: 14
    • Views: 95
    Last Post: Sep 5, 2022 05:42 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  36. a good black list ending

    Started by tomder55, Sep 3, 2022 04:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 33
    Last Post: Sep 3, 2022 09:39 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  37. semi socialist

    Started by tomder55, Sep 2, 2022 03:46 AM
    • Answers: 0
    • Views: 28
    Last Post: Sep 2, 2022 03:46 AM
    by tomder55  Go to last post
  38. Artemis 1

    Started by tomder55, Aug 29, 2022 05:36 AM
    • Answers: 8
    • Views: 66
    Last Post: Aug 30, 2022 04:35 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  39. 'They paved paradise and put up a parking lot '

    Started by tomder55, Aug 29, 2022 05:24 AM
    • Answers: 0
    • Views: 25
    Last Post: Aug 29, 2022 05:24 AM
    by tomder55  Go to last post
  40. Passive v Aggressive

    Started by tomder55, Aug 18, 2022 05:08 AM
    • Answers: 3
    • Views: 96
    Last Post: Aug 26, 2022 03:55 PM
    by tomder55  Go to last post
  41. Herr Doctor Fauci's hubris

    Started by tomder55, Aug 25, 2022 04:32 AM
    • Answers: 1
    • Views: 46
    Last Post: Aug 25, 2022 05:16 AM
    by tomder55  Go to last post
  42. Shocking treatment of Canadian combat veterans

    Started by tomder55, Aug 24, 2022 05:06 AM
    • Answers: 0
    • Views: 40
    Last Post: Aug 24, 2022 05:06 AM
    by tomder55  Go to last post
  43. Bread and Circuses

    Started by tomder55, Jun 8, 2022 05:25 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 131
    • Views: 977
    Last Post: Aug 24, 2022 04:09 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 22
    • Views: 147
    Last Post: Aug 23, 2022 02:13 PM
    by Curlyben  Go to last post
  44. Liz Cheney and dad's convenient memory

    Started by tomder55, Aug 14, 2022 05:18 AM
    • Answers: 15
    • Views: 122
    Last Post: Aug 21, 2022 01:21 PM
    by jlisenbe  Go to last post
Results 1 to 50 of 500