Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: mr.yet

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Common Law US

    Started by mr.yet, Feb 2, 2013 03:56 PM
    • Answers: 3
    • Views: 403
    Last Post: Feb 2, 2013 09:04 PM
    by AK lawyer  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  2. Social Security benefits exempt from levy, garnishment

    Started by mr.yet, Jan 31, 2007 05:32 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 25,187
    Last Post: Oct 20, 2012 03:36 PM
    by brdybnch  Go to last post
  3. National Driver License

    Started by mr.yet, Jan 16, 2006 06:53 AM
    • Answers: 7
    • Views: 3,402
    Last Post: Jul 3, 2012 02:54 PM
    by ddollinger  Go to last post

    Topic:
    Politics

  4. Sticky Question Sticky: FYI people search in general

    Started by mr.yet, Jun 26, 2007 06:17 AM
    • Answers: 4
    • Views: 8,868
    Last Post: Mar 10, 2012 09:41 PM
    by nikfros  Go to last post
  5. What is the Tax law for paying taxes

    Started by mr.yet, Jan 29, 2007 07:16 AM
    • Answers: 7
    • Views: 4,145
    Last Post: Jan 12, 2011 09:49 PM
    by ivebeenrobbed  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  6. Boycott Exxon and other Ol Companies

    Started by mr.yet, Apr 19, 2006 05:07 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,440
    Last Post: Jan 8, 2011 08:40 AM
    by aguywithfeet  Go to last post

    Topic:
    Politics

  7. Who is holder in Due Course?

    Started by mr.yet, Aug 28, 2005 03:55 AM
    • Answers: 5
    • Views: 5,397
    Last Post: Aug 7, 2010 07:24 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  8. Court adjournment

    Started by mr.yet, May 20, 2006 02:05 PM
    • Answers: 7
    • Views: 5,427
    Last Post: Feb 19, 2010 11:17 AM
    by AK lawyer  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  9. Sticky Question Sticky: FYI sample Notice of Intent to Defend

    Started by mr.yet, Oct 2, 2007 06:54 AM
    • Answers: 3
    • Views: 24,305
    Last Post: Aug 19, 2009 07:12 PM
    by hmd0911  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  10. Artificial person vs. Natural person?

    Started by mr.yet, Mar 6, 2006 11:16 AM
    • Answers: 9
    • Views: 10,464
    Last Post: Mar 10, 2009 10:12 AM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  11. Sticky Question Sticky: Fair Debt Collection FYI

    Started by mr.yet, Jan 11, 2009 05:53 AM
    • Answers: 0
    • Views: 7,188
    Last Post: Jan 11, 2009 05:53 AM
    by mr.yet  Go to last post
  12. Heating system for log home

    Started by mr.yet, Aug 31, 2006 04:19 PM
    • Answers: 5
    • Views: 4,191
    Last Post: Apr 30, 2008 09:19 AM
    by Stan64015  Go to last post
  13. Is the Debt valid? You must ask!

    Started by mr.yet, Jul 6, 2006 05:15 PM
    • Answers: 12
    • Views: 10,037
    Last Post: Feb 6, 2008 01:38 PM
    by amjacinto  Go to last post
  14. For you consideration

    Started by mr.yet, Feb 5, 2008 12:32 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,501
    Last Post: Feb 6, 2008 09:08 AM
    by George_1950  Go to last post

    Topic:
    Politics

  15. Drain Pipe Second Floor Bathroom

    Started by mr.yet, Jan 5, 2008 07:07 AM
    • Answers: 1
    • Views: 834
    Last Post: Jan 6, 2008 07:26 PM
    by ballengerb1  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  16. Property Law Who's Required To Pay?

    Started by mr.yet, Oct 17, 2007 04:13 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,150
    Last Post: Oct 18, 2007 04:00 AM
    by mr.yet  Go to last post
  17. Government Theft of Private Property

    Started by mr.yet, Aug 16, 2007 05:57 PM
    • Answers: 16
    • Views: 1,916
    Last Post: Oct 15, 2007 04:21 AM
    by mr.yet  Go to last post

    Topic:
    Politics

  18. Shooting at Cleveland School

    Started by mr.yet, Oct 10, 2007 11:36 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 37
    • Views: 2,071
    Last Post: Oct 12, 2007 03:27 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  19. You might be a REDNECK if

    Started by mr.yet, Sep 28, 2007 04:24 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 1,925
    Last Post: Oct 4, 2007 04:17 AM
    by mr.yet  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  20. 1967-2007 40 years later, Summer of Love

    Started by mr.yet, Jun 26, 2007 10:01 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,721
    Last Post: Aug 14, 2007 07:38 AM
    by shatteredsoul  Go to last post
  21. Lost a very good friend and co-worker

    Started by mr.yet, Aug 4, 2007 05:46 AM
    • Answers: 4
    • Views: 928
    Last Post: Aug 6, 2007 06:11 AM
    by LearningAsIGo  Go to last post

    Topic:
    Bereavement

  22. Gorbachev says you.S. Is sowing world

    Started by mr.yet, Jul 27, 2007 07:42 AM
    • Answers: 12
    • Views: 795
    Last Post: Jul 29, 2007 05:53 PM
    by Skell  Go to last post

    Topic:
    Politics

  23. Time for a change, vote out all incumbents!

    Started by mr.yet, Jul 26, 2007 11:41 AM
    • Answers: 18
    • Views: 1,373
    Last Post: Jul 27, 2007 12:12 PM
    by ETWolverine  Go to last post

    Topic:
    Politics

  24. Calling J_9 information needed.

    Started by mr.yet, Jul 27, 2007 06:41 AM
    • Answers: 3
    • Views: 818
    Last Post: Jul 27, 2007 09:02 AM
    by J_9  Go to last post
  25. Disfavor for Bush hits rare heights

    Started by mr.yet, Jul 25, 2007 04:02 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,570
    Last Post: Jul 25, 2007 10:09 AM
    by Choux  Go to last post

    Topic:
    Politics

  26. Any California Attorney on this Forum?

    Started by mr.yet, Jul 20, 2007 12:53 PM
    • Answers: 1
    • Views: 455
    Last Post: Jul 20, 2007 10:35 PM
    by Clough  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  27. North American Union to be presented to Congress

    Started by mr.yet, Jul 6, 2007 04:05 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 3,452
    Last Post: Jul 19, 2007 07:40 AM
    by mr.yet  Go to last post

    Topic:
    Politics

  28. Not Guilty , IRS Loses Again

    Started by mr.yet, Jul 12, 2007 03:49 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,163
    Last Post: Jul 12, 2007 09:32 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  29. Proposed OSHA Regulation Threatens

    Started by mr.yet, Jul 5, 2007 10:06 AM
    • Answers: 2
    • Views: 709
    Last Post: Jul 5, 2007 10:51 AM
    by tomder55  Go to last post

    Topic:
    Government

  30. Happy 4th of July

    Started by mr.yet, Jul 3, 2007 06:39 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,230
    Last Post: Jul 4, 2007 10:50 AM
    by Bubbler  Go to last post
  31. Are Bush and Cheney above the Law?

    Started by mr.yet, Jun 30, 2007 05:52 AM
    • Answers: 5
    • Views: 881
    Last Post: Jul 3, 2007 05:18 AM
    by tomder55  Go to last post

    Topic:
    Politics

  32. California Steals children from their Father

    Started by mr.yet, Jul 2, 2007 04:40 AM
    • Answers: 1
    • Views: 666
    Last Post: Jul 2, 2007 05:32 AM
    by mr.yet  Go to last post

    Topic:
    Children

  33. Sticky Question Sticky: Statutes of Limitation of Debt Collection FYI

    Started by mr.yet, Jun 29, 2007 03:50 AM
    • Answers: 1
    • Views: 13,271
    Last Post: Jun 29, 2007 04:57 AM
    by CaptainRich  Go to last post
  34. Bush Family Politics of the pass

    Started by mr.yet, Jun 19, 2007 03:44 AM
    • Answers: 9
    • Views: 734
    Last Post: Jun 19, 2007 08:17 AM
    by speechlesstx  Go to last post

    Topic:
    Politics

  35. Paris' early release sets a precedent loop hole now.

    Started by mr.yet, Jun 7, 2007 10:54 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 1,388
    Last Post: Jun 9, 2007 09:30 AM
    by excon  Go to last post

    Topic:
    Other Law

    • Answers: 0
    • Views: 634
    Last Post: Jun 6, 2007 08:34 AM
    by mr.yet  Go to last post
  36. Jimmy Carter-Bush worst in history

    Started by mr.yet, May 21, 2007 05:20 AM
    • Answers: 7
    • Views: 792
    Last Post: May 22, 2007 04:30 PM
    by magprob  Go to last post

    Topic:
    Politics

  37. Becoming illegal for tax purposes

    Started by mr.yet, Apr 25, 2007 08:21 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,019
    Last Post: Apr 25, 2007 08:33 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  38. Sticky Question Sticky: Social Security Benefits are exempt from Levy

    Started by mr.yet, Apr 25, 2007 04:00 AM
    • Answers: 0
    • Views: 18,489
    Last Post: Apr 25, 2007 04:00 AM
    by mr.yet  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  39. Rott attack a baby goat?

    Started by mr.yet, Dec 1, 2006 07:46 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,146
    Last Post: Apr 19, 2007 08:50 AM
    by goatsareforme  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  40. This business doesn't pay income tax, WHY?

    Started by mr.yet, Mar 13, 2007 08:01 AM
    • Answers: 5
    • Views: 822
    Last Post: Mar 16, 2007 11:55 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

    • Answers: 2
    • Views: 3,908
    Last Post: Mar 3, 2007 07:13 AM
    by mr.yet  Go to last post
  41. Orgone Accumulator for engery?

    Started by mr.yet, Jan 5, 2007 01:29 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,922
    Last Post: Feb 9, 2007 01:32 AM
    by Capuchin  Go to last post

    Topic:
    Energy

  42. North American Union and The SPP

    Started by mr.yet, Jan 6, 2007 08:49 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,195
    Last Post: Jan 7, 2007 04:14 AM
    by mr.yet  Go to last post

    Topic:
    Government

  43. Yep, the joke of the day & redneck TOO!

    Started by mr.yet, Jan 6, 2007 06:21 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,027
    Last Post: Jan 6, 2007 06:47 AM
    by JoeCanada76  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. New US Passports

    Started by mr.yet, Jan 3, 2007 11:45 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 3,545
    Last Post: Jan 4, 2007 12:49 PM
    by tamed  Go to last post
  45. Sun Trust Mortgage Co.

    Started by mr.yet, Dec 27, 2006 01:36 PM
    • Answers: 3
    • Views: 712
    Last Post: Dec 28, 2006 05:16 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Mortgages

  46. Shining the spotlight on debt elimination promoters

    Started by mr.yet, Dec 15, 2006 11:34 AM
    • Answers: 1
    • Views: 937
    Last Post: Dec 21, 2006 10:30 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Credit

  47. Civil Flag, My Avatar

    Started by mr.yet, Dec 12, 2006 12:49 PM
    • Answers: 0
    • Views: 490
    Last Post: Dec 12, 2006 12:49 PM
    by mr.yet  Go to last post

    Topic:
    History

  48. Holiday Dinner - try something new!

    Started by mr.yet, Dec 9, 2006 06:47 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,760
    Last Post: Dec 12, 2006 06:24 AM
    by Tuscany  Go to last post

    Topic:
    Wine

Results 1 to 50 of 87