Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: shazamataz

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Diamond Ring Markings 9CT SIG SIL ?

    Started by shazamataz, Sep 11, 2010 09:13 AM
    • Answers: 3
    • Views: 8,092
    Last Post: Nov 1, 2012 12:31 AM
    by barbaraanne  Go to last post

    Topic:
    Jewelry

  2. How to stop unwanted advances from a friend?

    Started by shazamataz, Aug 21, 2012 11:28 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,317
    Last Post: Aug 22, 2012 03:44 AM
    by C0bra_M3nace  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 528
    Last Post: Jul 15, 2012 06:32 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    iPhone

  3. Incontinence help (before I lose my mind).

    Started by shazamataz, Jul 10, 2012 11:32 AM
    • Answers: 5
    • Views: 803
    Last Post: Jul 10, 2012 08:31 PM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  4. Broken tooth care

    Started by shazamataz, May 18, 2012 09:35 AM
    • Answers: 15
    • Views: 10,305
    Last Post: Jun 14, 2012 03:25 PM
    by Lolana  Go to last post

    Topic:
    Dentistry

  5. Very oily hair with a dry scalp.

    Started by shazamataz, Jul 30, 2009 07:09 AM
    • Answers: 5
    • Views: 10,387
    Last Post: Dec 3, 2011 07:36 PM
    by freefr  Go to last post

    Topic:
    Hair Care

  6. Downloading books online, where and how?

    Started by shazamataz, Oct 13, 2011 02:59 AM
    • Answers: 5
    • Views: 304
    Last Post: Oct 13, 2011 11:23 PM
    by shazamataz  Go to last post
  7. Geisha styles for short hair

    Started by shazamataz, May 23, 2011 02:10 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,743
    Last Post: May 23, 2011 06:06 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Hair Care

  8. Photographic Scavenger Hunt

    Started by shazamataz, Apr 26, 2011 02:24 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 61
    • Views: 1,725
    Last Post: May 8, 2011 09:47 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  9. PS3 burring edges of DVD's

    Started by shazamataz, Aug 18, 2010 11:55 AM
    • Answers: 1
    • Views: 334
    Last Post: Feb 3, 2011 07:36 PM
    by pmjlghrs  Go to last post

    Topic:
    Video Games

  10. Microsoft Server has stopped working

    Started by shazamataz, Dec 7, 2010 12:01 AM
    • Answers: 0
    • Views: 365
    Last Post: Dec 7, 2010 12:01 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Windows

  11. How many fish can I put in this tank?

    Started by shazamataz, Dec 4, 2010 06:51 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,057
    Last Post: Dec 5, 2010 11:46 AM
    by GZDZ  Go to last post

    Topic:
    Fish

  12. Making a fish pond

    Started by shazamataz, Sep 16, 2010 10:35 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 5,888
    Last Post: Nov 22, 2010 01:02 PM
    by GZDZ  Go to last post

    Topic:
    Fish

  13. Uploading website to a domain

    Started by shazamataz, Nov 7, 2010 10:18 PM
    • Answers: 8
    • Views: 692
    Last Post: Nov 11, 2010 09:52 AM
    by shazamataz  Go to last post
  14. Sticky Question Sticky: Please Read Before Posting in the Dogs Forum!

    Started by shazamataz, Aug 25, 2010 08:49 PM
    • Answers: 11
    • Views: 4,628
    Last Post: Sep 28, 2010 03:36 AM
    by martinizing2  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  15. Cheaper alternative to pavers

    Started by shazamataz, Sep 7, 2010 03:43 AM
    • Answers: 18
    • Views: 3,513
    Last Post: Sep 18, 2010 09:38 AM
    by shazamataz  Go to last post
  16. New game... Destroy the picture above you

    Started by shazamataz, Aug 18, 2010 07:16 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 208
    • Views: 5,826
    Last Post: Aug 22, 2010 11:28 AM
    by Kitkat22  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  17. How important is sex in a relationship?

    Started by shazamataz, Aug 16, 2010 01:44 PM
    • Answers: 4
    • Views: 762
    Last Post: Aug 17, 2010 05:48 AM
    by smoothy  Go to last post
  18. Oh rats...

    Started by shazamataz, Aug 6, 2010 05:46 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 2,647
    Last Post: Aug 10, 2010 07:44 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Rodents

  19. Galaxy Angel Anime - English Dub?

    Started by shazamataz, Jul 22, 2010 09:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,092
    Last Post: Jul 22, 2010 09:57 PM
    by shazamataz  Go to last post
  20. No kidding

    Started by shazamataz, May 21, 2010 08:47 AM
    • Answers: 7
    • Views: 614
    Last Post: May 21, 2010 01:34 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  21. What is this? [April 28 2010]

    Started by shazamataz, Apr 27, 2010 08:17 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 79
    • Views: 2,364
    Last Post: Apr 28, 2010 12:16 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  22. What is this? [April 27 2010]

    Started by shazamataz, Apr 26, 2010 08:52 PM
    • Answers: 8
    • Views: 656
    Last Post: Apr 27, 2010 09:43 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  23. For all you animal lovers...

    Started by shazamataz, Apr 5, 2010 06:58 AM
    • Answers: 3
    • Views: 702
    Last Post: Apr 23, 2010 05:22 PM
    by earl237  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  24. Check out these photographs...

    Started by shazamataz, Apr 20, 2010 12:06 PM
    • Answers: 7
    • Views: 593
    Last Post: Apr 21, 2010 07:24 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  25. Dyspareunia - Day Surgery

    Started by shazamataz, Apr 20, 2010 06:37 AM
    • Answers: 8
    • Views: 493
    Last Post: Apr 20, 2010 11:35 AM
    by Cat1864  Go to last post
  26. Grass won't grow under tree

    Started by shazamataz, Apr 15, 2010 12:46 PM
    • Answers: 15
    • Views: 2,766
    Last Post: Apr 20, 2010 07:58 AM
    by shazamataz  Go to last post
  27. 13 year old having sex. What would you do?

    Started by shazamataz, Apr 10, 2010 07:52 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 94
    • Views: 14,314
    Last Post: Apr 16, 2010 05:49 PM
    by Kitkat22  Go to last post

    Topic:
    Parenting

  28. Learn Chinese in 5 minutes!

    Started by shazamataz, Feb 17, 2010 08:48 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,931
    Last Post: Mar 24, 2010 11:20 AM
    by KC13  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  29. Constant brown discharge.

    Started by shazamataz, Mar 23, 2010 09:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 2,128
    Last Post: Mar 24, 2010 10:50 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post
  30. You know you're a dog person if.

    Started by shazamataz, Feb 12, 2010 11:22 PM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    • Answers: 173
    • Views: 11,760
    Last Post: Mar 20, 2010 06:09 PM
    by Kitkat22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  31. Ants in my pants (or on my front porch)

    Started by shazamataz, Feb 9, 2010 07:46 PM
    • Answers: 4
    • Views: 901
    Last Post: Feb 10, 2010 05:57 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Pest Control

  32. Receiving picture message

    Started by shazamataz, Dec 23, 2009 02:07 AM
    • Answers: 2
    • Views: 565
    Last Post: Feb 4, 2010 05:04 PM
    by shazamataz  Go to last post
  33. Pet Food/Product Recalls

    Started by shazamataz, Oct 22, 2009 03:50 AM
    • Answers: 18
    • Views: 2,580
    Last Post: Jan 28, 2010 12:00 PM
    by KUXJ  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  34. Reformatting and re-loading Windows

    Started by shazamataz, Jan 17, 2010 12:51 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,062
    Last Post: Jan 22, 2010 08:39 PM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Windows

  35. And then the fight started.

    Started by shazamataz, Jan 18, 2010 01:44 AM
    • Answers: 4
    • Views: 610
    Last Post: Jan 18, 2010 06:58 PM
    by sergie  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. Baby do's and don'ts

    Started by shazamataz, Dec 27, 2009 07:22 AM
    • Answers: 13
    • Views: 3,953
    Last Post: Jan 14, 2010 01:27 PM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. I not come work today

    Started by shazamataz, Jan 3, 2010 07:13 AM
    • Answers: 10
    • Views: 826
    Last Post: Jan 4, 2010 07:52 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  38. Some uhhh. Intersting fashion

    Started by shazamataz, Dec 14, 2009 05:43 AM
    • Answers: 11
    • Views: 1,687
    Last Post: Dec 15, 2009 11:30 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. Products containing magnets?

    Started by shazamataz, Jul 26, 2009 11:36 AM
    • Answers: 15
    • Views: 2,066
    Last Post: Nov 22, 2009 03:26 PM
    by shazamataz  Go to last post
  40. Breathing in glass dust

    Started by shazamataz, Nov 6, 2009 04:49 AM
    • Answers: 4
    • Views: 2,470
    Last Post: Nov 6, 2009 06:44 AM
    by shazamataz  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 9,529
    Last Post: Oct 19, 2009 09:14 AM
    by crigby  Go to last post
  41. Bunny laying on her back.

    Started by shazamataz, Oct 13, 2009 11:01 PM
    • Answers: 15
    • Views: 4,000
    Last Post: Oct 15, 2009 06:21 PM
    by Alty  Go to last post
  42. Identifying a weed

    Started by shazamataz, Oct 3, 2009 04:52 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,684
    Last Post: Oct 6, 2009 04:19 AM
    by shazamataz  Go to last post
  43. Deterring Cats from rubbish bins!

    Started by shazamataz, Sep 26, 2009 09:10 AM
    • Answers: 16
    • Views: 2,245
    Last Post: Sep 30, 2009 05:21 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Cats

  44. Website layout - honest opinions.

    Started by shazamataz, Sep 28, 2009 11:32 AM
    • Answers: 9
    • Views: 711
    Last Post: Sep 29, 2009 07:31 AM
    by shazamataz  Go to last post
  45. Cleaning a rabbits tail

    Started by shazamataz, Aug 25, 2009 10:53 PM
    • Answers: 12
    • Views: 3,298
    Last Post: Sep 20, 2009 05:12 AM
    by shazamataz  Go to last post
  46. Engagements rings

    Started by shazamataz, Sep 3, 2009 11:31 AM
    • Answers: 19
    • Views: 1,265
    Last Post: Sep 16, 2009 01:50 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Weddings

  47. Bunny behavior - licking and nipping

    Started by shazamataz, Aug 19, 2009 06:05 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 49
    • Views: 8,240
    Last Post: Aug 25, 2009 11:05 PM
    by shazamataz  Go to last post
  48. The Shiny Castle of Doom, much prettier than the old one.

    Started by shazamataz, Aug 4, 2009 08:14 AM
    76 Pages
    1 2 3 ... 76
    • Answers: 1,503
    • Views: 32,785
    Last Post: Aug 19, 2009 07:24 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

Results 1 to 50 of 121