Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Curlyben

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. The World has gone Woke mad, even sweets aren't safe...

    Started by Curlyben, Jan 13, 2022 03:18 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 126
    Last Post: Jan 16, 2022 03:09 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  2. The serious backlash starts....

    Started by Curlyben, Jun 27, 2021 09:42 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 514
    Last Post: Dec 17, 2021 06:24 AM
    by tomder55  Go to last post
  3. The TRUTH is out there...

    Started by Curlyben, Oct 23, 2021 05:07 AM
    • Answers: 12
    • Views: 67
    Last Post: Oct 23, 2021 10:31 AM
    by Curlyben  Go to last post
  4. You can't make this up

    Started by Curlyben, Jul 7, 2021 09:57 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 114
    • Views: 4,800
    Last Post: Aug 17, 2021 03:41 PM
    by paraclete  Go to last post
  5. Longest movie series

    Started by Curlyben, Dec 15, 2015 07:14 AM
    • Answers: 5
    • Views: 935
    Last Post: Nov 22, 2020 04:46 AM
    by tomder55  Go to last post

    Topic:
    Movies

  6. Is this really acceptable

    Started by Curlyben, Oct 31, 2020 02:41 AM
    • Answers: 6
    • Views: 326
    Last Post: Oct 31, 2020 06:28 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Mail In Voting Explained, for our American friends

    Started by Curlyben, Aug 23, 2020 11:07 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 209
    • Views: 7,215
    Last Post: Sep 29, 2020 03:56 PM
    by talaniman  Go to last post
  8. Kombucha Experiences

    Started by Curlyben, Feb 23, 2020 06:06 AM
    • Answers: 1
    • Views: 430
    Last Post: Feb 23, 2020 06:40 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Nutrition

  9. Tried and tested squirrel receipes..

    Started by Curlyben, Mar 10, 2018 11:34 AM
    • Answers: 3
    • Views: 978
    Last Post: Mar 11, 2018 08:34 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Recipes

  10. Poll: The AMHD Presidential Poll 2016

    Started by Curlyben, Nov 5, 2016 05:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 2,821
    Last Post: Nov 17, 2016 08:37 PM
    by ma0641  Go to last post
  11. So have you taken the plundge ??

    Started by Curlyben, Jul 29, 2015 02:09 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 68
    • Views: 39,486
    Last Post: Aug 11, 2015 08:57 AM
    by catonsville  Go to last post
  12. Any Hyper-V gurus out there

    Started by Curlyben, Feb 20, 2015 03:05 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,911
    Last Post: Feb 20, 2015 02:03 PM
    by Curlyben  Go to last post
  13. Is this possible in ONE button

    Started by Curlyben, Feb 18, 2014 02:01 AM
    • Answers: 12
    • Views: 2,155
    Last Post: Apr 11, 2014 12:19 AM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  14. South Africa's Nelson Mandela dies

    Started by Curlyben, Dec 5, 2013 03:06 PM
    • Answers: 7
    • Views: 935
    Last Post: Dec 8, 2013 02:46 AM
    by paraclete  Go to last post
  15. ... and now for something completely different...

    Started by Curlyben, Sep 12, 2013 01:24 PM
    • Answers: 3
    • Views: 960
    Last Post: Sep 12, 2013 02:16 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  16. The Falkland "issue"

    Started by Curlyben, Apr 9, 2013 03:05 AM
    • Answers: 8
    • Views: 883
    Last Post: Apr 9, 2013 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  17. Bath mixer tap

    Started by Curlyben, Mar 31, 2013 10:00 AM
    • Answers: 2
    • Views: 606
    Last Post: Mar 31, 2013 12:15 PM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  18. News from across the pond, for a change...

    Started by Curlyben, Feb 14, 2013 03:12 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 96
    • Views: 13,123
    Last Post: Mar 5, 2013 11:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  19. Geeks Unite...

    Started by Curlyben, Feb 15, 2013 11:36 AM
    • Answers: 1
    • Views: 567
    Last Post: Feb 15, 2013 02:51 PM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  20. Tablets, iPads and other portables...

    Started by Curlyben, Jan 5, 2013 01:29 AM
    • Answers: 2
    • Views: 522
    Last Post: Jan 5, 2013 08:10 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  21. Sticky Question Sticky: The Wine expert is IN !

    Started by Curlyben, Dec 6, 2008 11:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 5,714
    Last Post: Nov 12, 2012 12:43 PM
    by allymoira  Go to last post

    Topic:
    Wine

  22. Hey Scott!

    Started by Curlyben, Oct 29, 2012 03:05 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 2,696
    Last Post: Nov 12, 2012 05:39 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  23. It's On, the JUMP of the Century!!

    Started by Curlyben, Oct 14, 2012 10:19 AM
    • Answers: 7
    • Views: 824
    Last Post: Oct 15, 2012 03:44 AM
    by Curlyben  Go to last post
  24. New breed of Online course

    Started by Curlyben, Sep 10, 2012 04:36 AM
    • Answers: 0
    • Views: 602
    Last Post: Sep 10, 2012 04:36 AM
    by Curlyben  Go to last post
  25. US astronaut Neil Armstrong dies, first man on Moon

    Started by Curlyben, Aug 25, 2012 12:48 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,352
    Last Post: Aug 28, 2012 01:16 PM
    by cdad  Go to last post
  26. Haven't done this in a while, so...

    Started by Curlyben, Aug 3, 2012 12:44 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,165
    Last Post: Aug 27, 2012 01:30 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  27. ... and now for something completely different.

    Started by Curlyben, Jun 25, 2012 07:59 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,117
    Last Post: Jun 28, 2012 06:09 AM
    by speechlesstx  Go to last post
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: May 15, 2012 11:52 PM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  28. Are we really as secular as we think

    Started by Curlyben, Feb 22, 2012 07:19 AM
    • Answers: 4
    • Views: 332
    Last Post: May 4, 2012 07:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  29. I just have to share this - Extreme Tech

    Started by Curlyben, Apr 5, 2012 02:27 AM
    • Answers: 3
    • Views: 694
    Last Post: Apr 6, 2012 11:48 AM
    by cdad  Go to last post
  30. Sticky Question Sticky: LIC Policy Information

    Started by Curlyben, Mar 13, 2012 12:44 AM
    • Answers: 0
    • Views: 19,571
    Last Post: Mar 13, 2012 12:44 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Insurance

    • Answers: 4
    • Views: 2,081
    Last Post: Feb 27, 2012 10:13 AM
    by row_29  Go to last post
  31. Time for a new toy

    Started by Curlyben, Dec 23, 2011 03:21 PM
    • Answers: 5
    • Views: 320
    Last Post: Jan 9, 2012 08:12 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  32. Sticky Question Sticky: Paris Etching Society SZL - Please Read

    Started by Curlyben, Nov 24, 2007 03:43 PM
    • Answers: 9
    • Views: 44,954
    Last Post: Nov 12, 2011 05:58 PM
    by MaryJ62  Go to last post

    Topic:
    Art

  33. Amy Winehouse found dead, aged 27

    Started by Curlyben, Jul 23, 2011 01:12 PM
    • Answers: 8
    • Views: 771
    Last Post: Jul 27, 2011 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  34. I wondered when I would get one of these...

    Started by Curlyben, May 16, 2011 02:12 PM
    • Answers: 10
    • Views: 598
    Last Post: May 24, 2011 04:21 PM
    by Aurora_Bell  Go to last post
  35. Emergency Preparedness and Response

    Started by Curlyben, May 20, 2011 03:10 AM
    • Answers: 2
    • Views: 888
    Last Post: May 20, 2011 03:51 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  36. So, What will YOU be doing on the 29th ?

    Started by Curlyben, Apr 26, 2011 08:19 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,588
    Last Post: Apr 29, 2011 11:37 PM
    by paraclete  Go to last post
  37. FireFox 4 goes GOLD

    Started by Curlyben, Mar 23, 2011 02:53 PM
    • Answers: 19
    • Views: 451
    Last Post: Mar 23, 2011 11:28 PM
    by Curlyben  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 8,880
    Last Post: Mar 17, 2011 04:51 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Job Hunting

  38. Earthquake causes Japan to be hit by huge Tsunami

    Started by Curlyben, Mar 11, 2011 01:17 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 2,058
    Last Post: Mar 16, 2011 06:39 AM
    by tomder55  Go to last post
  39. Withdraw complaint

    Started by Curlyben, Jan 13, 2011 11:53 AM
    • Answers: 0
    • Views: 262
    Last Post: Jan 13, 2011 11:53 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  40. Do you consider the censorship of a literary classic acceptable ?

    Started by Curlyben, Jan 6, 2011 09:20 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 129
    • Views: 3,125
    Last Post: Jan 13, 2011 10:42 AM
    by smoothy  Go to last post
  41. Excel 2007 mulitple hyperlinks

    Started by Curlyben, Oct 8, 2010 01:17 PM
    • Answers: 3
    • Views: 454
    Last Post: Oct 11, 2010 12:23 PM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  42. Scoring in bowling

    Started by Curlyben, Dec 22, 2008 04:20 AM
    • Answers: 7
    • Views: 2,728
    Last Post: Oct 4, 2010 04:20 AM
    by Kozyol  Go to last post

    Topic:
    Bowling

  43. Well it's Official: God did not create Universe

    Started by Curlyben, Sep 3, 2010 12:19 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 82
    • Views: 2,551
    Last Post: Sep 4, 2010 07:52 AM
    by Unknown008  Go to last post
  44. Sticky Question Sticky: Advice on Avoiding Degree Mills

    Started by Curlyben, Jan 22, 2007 04:29 AM
    • Answers: 6
    • Views: 26,812
    Last Post: Aug 23, 2010 09:18 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  45. Finally, after 12 years wait...

    Started by Curlyben, Jul 28, 2010 10:24 AM
    • Answers: 7
    • Views: 923
    Last Post: Aug 10, 2010 04:37 PM
    by albear  Go to last post

    Topic:
    Video Games

    • Answers: 3
    • Views: 5,703
    Last Post: Aug 1, 2010 05:47 AM
    by camden07  Go to last post

    Topic:
    Banking

  46. The NC Calendar III

    Started by Curlyben, Aug 31, 2008 10:29 AM
    23 Pages
    1 2 3 ... 23
    • Answers: 459
    • Views: 20,020
    Last Post: Jul 11, 2010 06:35 AM
    by Mikelreal  Go to last post
Results 1 to 50 of 500