Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Justwantfair

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Commitment Phobia

    Started by Justwantfair, Jul 22, 2008 11:32 AM
    15 Pages
    1 2 3 ... 15
    • Answers: 295
    • Views: 15,323
    Last Post: Feb 15, 2010 11:43 AM
    by Catsmine  Go to last post
  2. Not loving two Moms.

    Started by Justwantfair, Jun 8, 2009 08:37 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,434
    Last Post: Dec 11, 2009 01:10 AM
    by Gemini54  Go to last post

    Topic:
    Parenting

  3. Children

    Started by Justwantfair, Oct 20, 2009 08:32 AM
    • Answers: 6
    • Views: 626
    Last Post: Oct 23, 2009 08:00 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  4. Child Tax Dependency

    Started by Justwantfair, Oct 2, 2009 08:47 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 1,434
    Last Post: Oct 15, 2009 05:16 PM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  5. Kid's Favorites

    Started by Justwantfair, Aug 27, 2009 10:38 AM
    • Answers: 8
    • Views: 845
    Last Post: Aug 28, 2009 11:05 AM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Movies

  6. Dealing with mentally challenged ex-husband; joint custody

    Started by Justwantfair, Nov 10, 2008 11:07 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 59
    • Views: 6,296
    Last Post: Aug 26, 2009 10:24 AM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  7. Castle Crazy

    Started by Justwantfair, Aug 4, 2009 08:15 AM
    • Answers: 1
    • Views: 322
    Last Post: Aug 4, 2009 08:15 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  8. Alty and Starby's Castle of Doom II

    Started by Justwantfair, Jun 23, 2009 12:31 PM
    76 Pages
    1 2 3 ... 76
    • Answers: 1,500
    • Views: 38,864
    Last Post: Jul 10, 2009 10:31 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  9. Custody Clarification

    Started by Justwantfair, Jun 12, 2009 02:49 PM
    • Answers: 1
    • Views: 363
    Last Post: Jun 12, 2009 02:56 PM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  10. Events with the 'In-Laws'

    Started by Justwantfair, Jun 1, 2009 08:38 AM
    • Answers: 2
    • Views: 534
    Last Post: Jun 1, 2009 09:11 AM
    by spitvenom  Go to last post

    Topic:
    Dating

  11. Passion or Comfort, what's your pleasure?

    Started by Justwantfair, Apr 29, 2009 01:59 PM
    • Answers: 11
    • Views: 505
    Last Post: Apr 30, 2009 08:33 PM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  12. Honesty - Too Late

    Started by Justwantfair, Feb 16, 2009 09:27 AM
    • Answers: 19
    • Views: 1,160
    Last Post: Apr 27, 2009 05:17 PM
    by Gemini54  Go to last post
  13. New punishment idea?

    Started by Justwantfair, Apr 22, 2009 08:56 PM
    • Answers: 18
    • Views: 1,005
    Last Post: Apr 23, 2009 09:27 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Children

  14. Merging finances

    Started by Justwantfair, Apr 6, 2009 07:56 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 2,618
    Last Post: Apr 6, 2009 08:14 PM
    by Justwantfair  Go to last post
  15. Finding the middle ground: step-parenting.

    Started by Justwantfair, Mar 4, 2009 11:34 AM
    • Answers: 8
    • Views: 720
    Last Post: Mar 5, 2009 02:07 PM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Parenting

  16. Name these movies

    Started by Justwantfair, Feb 10, 2009 01:42 PM
    • Answers: 6
    • Views: 719
    Last Post: Feb 10, 2009 02:49 PM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Movies

  17. Where is my coffee?

    Started by Justwantfair, Oct 21, 2008 07:03 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,544
    Last Post: Feb 6, 2009 11:10 PM
    by teddy0bear  Go to last post
  18. Baby, just wait to have babies.

    Started by Justwantfair, Feb 4, 2009 09:37 PM
    • Answers: 0
    • Views: 165
    Last Post: Feb 4, 2009 09:37 PM
    by Justwantfair  Go to last post
  19. Nebulizer = Asthma?

    Started by Justwantfair, Feb 2, 2009 09:39 AM
    • Answers: 2
    • Views: 607
    Last Post: Feb 2, 2009 10:18 AM
    by heatherb245  Go to last post
  20. Economic Stimilus Payment

    Started by Justwantfair, Jan 28, 2009 08:54 AM
    • Answers: 5
    • Views: 861
    Last Post: Jan 28, 2009 12:18 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  21. 1099-MISC Laymens Assistance

    Started by Justwantfair, Jan 22, 2009 09:49 AM
    • Answers: 1
    • Views: 402
    Last Post: Jan 22, 2009 11:20 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  22. Missing Attorney

    Started by Justwantfair, Nov 20, 2008 01:25 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,546
    Last Post: Jan 8, 2009 03:42 PM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  23. Captain Underpants

    Started by Justwantfair, Dec 13, 2008 10:19 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,313
    Last Post: Dec 16, 2008 06:28 PM
    by Lauskas  Go to last post

    Topic:
    Children

  24. Emotional Stability

    Started by Justwantfair, Dec 16, 2008 08:43 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 2,031
    Last Post: Dec 16, 2008 11:43 AM
    by KBC  Go to last post
  25. Open House

    Started by Justwantfair, Dec 12, 2008 08:40 AM
    • Answers: 1
    • Views: 595
    Last Post: Dec 12, 2008 08:48 AM
    by KingJasper05  Go to last post

    Topic:
    Accounting

  26. Target for termination

    Started by Justwantfair, Jul 22, 2008 09:14 AM
    • Answers: 19
    • Views: 993
    Last Post: Dec 11, 2008 03:17 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  27. Visitation rights

    Started by Justwantfair, Dec 9, 2008 03:25 PM
    • Answers: 4
    • Views: 662
    Last Post: Dec 9, 2008 03:44 PM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  28. Small office lunch

    Started by Justwantfair, Nov 18, 2008 02:33 PM
    • Answers: 1
    • Views: 633
    Last Post: Nov 18, 2008 09:12 PM
    by sunshineangel  Go to last post

    Topic:
    Nutrition

  29. Mature ladies only

    Started by Justwantfair, Nov 11, 2008 08:46 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,590
    Last Post: Nov 14, 2008 12:50 PM
    by Justwantfair  Go to last post
  30. Stuck in a bind

    Started by Justwantfair, Nov 5, 2008 07:29 AM
    • Answers: 3
    • Views: 958
    Last Post: Nov 5, 2008 02:44 PM
    by 450donn  Go to last post

    Topic:
    Dating

  31. Contingency fee

    Started by Justwantfair, Oct 31, 2008 08:34 AM
    • Answers: 15
    • Views: 1,274
    Last Post: Oct 31, 2008 10:10 AM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  32. Age for cell phone users

    Started by Justwantfair, Sep 9, 2008 09:15 AM
    • Answers: 8
    • Views: 677
    Last Post: Oct 18, 2008 03:15 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  33. Child Custody

    Started by Justwantfair, Jul 30, 2008 06:52 AM
    • Answers: 8
    • Views: 710
    Last Post: Aug 2, 2008 08:55 AM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  34. Mediator Appearance

    Started by Justwantfair, Jul 30, 2008 07:27 AM
    • Answers: 5
    • Views: 666
    Last Post: Jul 31, 2008 12:10 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  35. Modifying Child Custody

    Started by Justwantfair, Jul 21, 2008 11:15 AM
    • Answers: 2
    • Views: 625
    Last Post: Jul 21, 2008 12:08 PM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Family Law

Results 1 to 35 of 44