Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. Dems want the voting age lowered to 16

    Started by tomder55, Today 09:45 AM
    • Answers: 0
    • Views: 11
    Last Post: Today 09:45 AM
    by tomder55  Go to last post
  2. jim Crow 2.0

    Started by tomder55, Oct 31, 2022 02:03 PM
    • Answers: 3
    • Views: 43
    Last Post: Today 07:56 AM
    by tomder55  Go to last post
  3. SBF

    Started by tomder55, Nov 14, 2022 04:06 PM
    • Answers: 16
    • Views: 99
    Last Post: Today 06:59 AM
    by tomder55  Go to last post
  4. The Wuhan deniers Holy bat cave !

    Started by tomder55, May 28, 2021 05:38 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 67
    • Views: 850
    Last Post: Today 06:27 AM
    by tomder55  Go to last post
  5. The Twitter Files

    Started by tomder55, Today 04:00 AM
    • Answers: 1
    • Views: 24
    Last Post: Today 05:57 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 38
    Last Post: Yesterday 06:37 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  6. The Orwellian redefining of the word recession

    Started by tomder55, Jul 26, 2022 05:16 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 207
    Last Post: Dec 2, 2022 06:14 AM
    by tomder55  Go to last post
  7. Hardcore

    Started by tomder55, Nov 19, 2022 05:09 AM
    • Answers: 14
    • Views: 112
    Last Post: Dec 2, 2022 05:50 AM
    by tomder55  Go to last post
  8. We got a mighty convoy Ain't she a beautiful sight?

    Started by tomder55, Jan 28, 2022 05:46 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 91
    • Views: 799
    Last Post: Dec 2, 2022 05:47 AM
    by tomder55  Go to last post
  9. student loan forgiveness ....

    Started by tomder55, Apr 29, 2022 05:32 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 82
    • Views: 571
    Last Post: Dec 1, 2022 01:32 PM
    by tomder55  Go to last post
  10. Govt subsidies for beach front McMansions

    Started by tomder55, Nov 30, 2022 07:34 AM
    • Answers: 1
    • Views: 23
    Last Post: Nov 30, 2022 09:16 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  11. Were the EVs

    Started by tomder55, Nov 29, 2022 01:57 PM
    • Answers: 1
    • Views: 27
    Last Post: Nov 29, 2022 03:48 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 18
    • Views: 223
    Last Post: Nov 29, 2022 12:28 PM
    by tomder55  Go to last post
  12. Clueless Joe Loves the Saudis now .

    Started by tomder55, Jun 12, 2022 07:28 AM
    • Answers: 14
    • Views: 175
    Last Post: Nov 29, 2022 07:17 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  13. Herr Doctor forgets ?

    Started by tomder55, Nov 27, 2022 05:34 AM
    • Answers: 1
    • Views: 13
    Last Post: Nov 28, 2022 06:10 AM
    by tomder55  Go to last post
  14. Will this be a rerun of 2020 ?

    Started by tomder55, Nov 8, 2022 05:10 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 71
    • Views: 562
    Last Post: Nov 26, 2022 05:38 AM
    by tomder55  Go to last post
  15. Lies Damn Lies and covid statistics

    Started by tomder55, Jan 2, 2022 04:31 AM
    • Answers: 10
    • Views: 93
    Last Post: Nov 22, 2022 02:16 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 9
    Last Post: Nov 22, 2022 06:31 AM
    by tomder55  Go to last post
  16. EPA's delusions

    Started by tomder55, Dec 29, 2021 05:58 AM
    • Answers: 7
    • Views: 115
    Last Post: Nov 21, 2022 06:19 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 27
    Last Post: Nov 20, 2022 01:00 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  17. Flashback the January insurrection

    Started by tomder55, Nov 20, 2022 08:38 AM
    • Answers: 1
    • Views: 19
    Last Post: Nov 20, 2022 12:51 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  18. Vote for Dems or else democracy is destroyed

    Started by tomder55, Nov 3, 2022 04:42 AM
    • Answers: 9
    • Views: 81
    Last Post: Nov 20, 2022 06:11 AM
    by tomder55  Go to last post
  19. Get ready for the Georgia steal

    Started by tomder55, Nov 16, 2022 05:42 AM
    • Answers: 3
    • Views: 30
    Last Post: Nov 19, 2022 09:10 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 15
    Last Post: Nov 19, 2022 05:57 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  20. Retail theft

    Started by tomder55, Nov 18, 2022 05:55 AM
    • Answers: 6
    • Views: 49
    Last Post: Nov 18, 2022 03:19 PM
    by tomder55  Go to last post
  21. Democrat Debate Dodgers

    Started by tomder55, Oct 18, 2022 04:32 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 61
    • Views: 581
    Last Post: Nov 17, 2022 06:29 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  22. Which is the bigger national security threat ?

    Started by tomder55, Nov 12, 2022 05:50 AM
    • Answers: 2
    • Views: 31
    Last Post: Nov 16, 2022 06:13 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  23. $$$$$ for nothing

    Started by tomder55, Aug 23, 2021 10:38 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 437
    Last Post: Nov 15, 2022 08:36 AM
    by tomder55  Go to last post
  24. US debt

    Started by tomder55, Oct 6, 2022 04:00 AM
    • Answers: 2
    • Views: 48
    Last Post: Nov 14, 2022 03:55 AM
    by tomder55  Go to last post
  25. Wipe out !!!!

    Started by tomder55, Nov 7, 2022 05:10 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 57
    • Views: 370
    Last Post: Nov 13, 2022 02:07 PM
    by Athos  Go to last post
  26. Ukraine retakes Kherson

    Started by tomder55, Nov 11, 2022 02:23 PM
    • Answers: 1
    • Views: 18
    Last Post: Nov 12, 2022 03:23 PM
    by tomder55  Go to last post
  27. Bread and Circuses

    Started by tomder55, Jun 8, 2022 05:25 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 133
    • Views: 1,152
    Last Post: Nov 12, 2022 02:55 PM
    by tomder55  Go to last post
  28. JFKerry is going to resign as 'Climate Czar'

    Started by tomder55, Oct 29, 2022 05:16 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 211
    Last Post: Nov 12, 2022 02:19 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 26
    Last Post: Nov 12, 2022 08:54 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 14
    Last Post: Nov 11, 2022 09:37 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  29. there was indeed a red wave

    Started by tomder55, Nov 11, 2022 09:37 AM
    • Answers: 2
    • Views: 31
    Last Post: Nov 11, 2022 10:47 AM
    by Athos  Go to last post
  30. Yertle has to go

    Started by tomder55, Nov 4, 2021 04:13 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 437
    Last Post: Nov 11, 2022 07:03 AM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 36
    Last Post: Nov 10, 2022 04:34 AM
    by tomder55  Go to last post
  31. NY Slimes scaremongering again

    Started by tomder55, Nov 6, 2022 03:15 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 173
    Last Post: Nov 9, 2022 04:23 PM
    by Athos  Go to last post
  32. semi socialist

    Started by tomder55, Sep 2, 2022 03:46 AM
    • Answers: 19
    • Views: 145
    Last Post: Nov 8, 2022 09:51 AM
    by Athos  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 80
    Last Post: Nov 3, 2022 05:19 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  33. Baloney regulations keep people starving

    Started by tomder55, Oct 31, 2022 06:18 AM
    • Answers: 9
    • Views: 81
    Last Post: Oct 31, 2022 07:25 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  34. Dem election denial

    Started by tomder55, Oct 29, 2022 05:25 AM
    • Answers: 11
    • Views: 108
    Last Post: Oct 29, 2022 01:21 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  35. The Dems love high prices

    Started by tomder55, Oct 29, 2022 04:20 AM
    • Answers: 0
    • Views: 26
    Last Post: Oct 29, 2022 04:20 AM
    by tomder55  Go to last post
  36. Utopia awaits after the next collective effort

    Started by tomder55, Sep 22, 2022 05:06 AM
    • Answers: 10
    • Views: 107
    Last Post: Oct 28, 2022 04:07 AM
    by tomder55  Go to last post
  37. The chickens coming home to roost in lawless Blue America

    Started by tomder55, Dec 3, 2021 05:48 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 375
    Last Post: Oct 27, 2022 04:54 PM
    by tomder55  Go to last post
  38. Kam the Sham's Valley Girl take on Ukraine

    Started by tomder55, Feb 22, 2022 05:20 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 582
    Last Post: Oct 27, 2022 02:37 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 64
    Last Post: Oct 27, 2022 05:34 AM
    by tomder55  Go to last post
  39. World Series

    Started by tomder55, Oct 27, 2022 04:18 AM
    • Answers: 0
    • Views: 26
    Last Post: Oct 27, 2022 04:18 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 22
    Last Post: Oct 27, 2022 03:54 AM
    by tomder55  Go to last post
Results 1 to 50 of 500