Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: paraclete

Search: Search took 0.04 seconds.

  1. It's time to change the narrative

    Started by paraclete, Aug 17, 2021 03:31 PM
    • Answers: 18
    • Views: 734
    Last Post: Aug 18, 2021 03:21 PM
    by paraclete  Go to last post
  2. Nail your colours to the mast

    Started by paraclete, Aug 16, 2021 05:21 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 629
    Last Post: Aug 17, 2021 06:42 PM
    by paraclete  Go to last post
  3. China threatens Lithuania

    Started by paraclete, Aug 12, 2021 08:03 PM
    • Answers: 2
    • Views: 519
    Last Post: Aug 15, 2021 06:39 PM
    by paraclete  Go to last post
  4. The IPCC scare campaign

    Started by paraclete, Aug 10, 2021 06:09 AM
    • Answers: 7
    • Views: 318
    Last Post: Aug 13, 2021 06:43 AM
    by paraclete  Go to last post
  5. the US leaves amess behind

    Started by paraclete, Jul 6, 2021 08:17 PM
    • Answers: 5
    • Views: 361
    Last Post: Aug 13, 2021 06:33 AM
    by paraclete  Go to last post
  6. The gloves are off!

    Started by paraclete, Jul 18, 2021 07:07 PM
    • Answers: 10
    • Views: 714
    Last Post: Jul 19, 2021 07:54 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Fiscal revolution

    Started by paraclete, Jul 8, 2021 06:29 PM
    • Answers: 13
    • Views: 401
    Last Post: Jul 13, 2021 03:11 PM
    by paraclete  Go to last post
  8. Biden makes a bold move

    Started by paraclete, May 5, 2021 04:11 PM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    • Answers: 175
    • Views: 2,401
    Last Post: Jul 7, 2021 04:45 PM
    by paraclete  Go to last post
  9. Herd Stupidity!

    Started by paraclete, Jul 3, 2021 09:01 PM
    • Answers: 12
    • Views: 503
    Last Post: Jul 6, 2021 04:53 PM
    by paraclete  Go to last post
  10. China insults the G7

    Started by paraclete, Jun 14, 2021 07:34 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 118
    • Views: 793
    Last Post: Jul 3, 2021 05:55 PM
    by paraclete  Go to last post
  11. The death of another "gold plated" investment

    Started by paraclete, Jun 22, 2021 11:42 PM
    • Answers: 10
    • Views: 92
    Last Post: Jun 24, 2021 07:43 PM
    by paraclete  Go to last post
  12. Gun Boat diplomacy in the Indo-Pacific?

    Started by paraclete, Jun 20, 2021 11:36 PM
    • Answers: 10
    • Views: 130
    Last Post: Jun 23, 2021 03:45 PM
    by paraclete  Go to last post
  13. Sick China?

    Started by paraclete, May 2, 2021 11:57 PM
    • Answers: 12
    • Views: 214
    Last Post: May 27, 2021 04:43 PM
    by paraclete  Go to last post
  14. The ME erupts

    Started by paraclete, May 12, 2021 07:18 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 71
    • Views: 649
    Last Post: May 22, 2021 04:27 AM
    by paraclete  Go to last post
  15. Another present from China

    Started by paraclete, May 4, 2021 07:25 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 364
    Last Post: May 14, 2021 06:54 AM
    by paraclete  Go to last post
  16. Australia tears up deals with China

    Started by paraclete, Apr 21, 2021 05:23 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 338
    Last Post: Apr 30, 2021 05:56 AM
    by paraclete  Go to last post
  17. She's back!

    Started by paraclete, Apr 22, 2021 04:51 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 269
    Last Post: Apr 27, 2021 08:30 PM
    by paraclete  Go to last post
  18. Reality Mirrors Art?

    Started by paraclete, Apr 23, 2021 06:27 PM
    • Answers: 2
    • Views: 111
    Last Post: Apr 25, 2021 05:39 PM
    by paraclete  Go to last post
  19. Now for a REAL world problem

    Started by paraclete, Mar 25, 2021 03:25 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 478
    Last Post: Apr 17, 2021 07:30 PM
    by paraclete  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 117
    Last Post: Apr 14, 2021 03:29 PM
    by paraclete  Go to last post
  20. passing of the Duke of Edinburgh

    Started by paraclete, Apr 9, 2021 05:44 PM
    • Answers: 8
    • Views: 136
    Last Post: Apr 10, 2021 02:55 PM
    by Curlyben  Go to last post
  21. Rubbish

    Started by paraclete, Apr 5, 2021 09:50 PM
    • Answers: 2
    • Views: 133
    Last Post: Apr 6, 2021 07:34 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  22. What is this world coming to?

    Started by paraclete, Apr 2, 2021 02:31 AM
    • Answers: 6
    • Views: 90
    Last Post: Apr 2, 2021 05:13 PM
    by paraclete  Go to last post
  23. April Fool's Day

    Started by paraclete, Mar 30, 2021 10:02 PM
    • Answers: 12
    • Views: 182
    Last Post: Apr 2, 2021 05:15 AM
    by paraclete  Go to last post
  24. Was it a bear or the first animal drug mule?

    Started by paraclete, Mar 11, 2021 08:38 PM
    • Answers: 5
    • Views: 135
    Last Post: Mar 17, 2021 09:11 PM
    by paraclete  Go to last post
  25. Youth on the rampage

    Started by paraclete, Feb 24, 2021 03:42 PM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 138
    • Views: 932
    Last Post: Mar 12, 2021 05:42 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  26. It's all over bar the shouting

    Started by paraclete, Mar 2, 2021 01:24 PM
    • Answers: 8
    • Views: 112
    Last Post: Mar 3, 2021 08:19 PM
    by paraclete  Go to last post
  27. Trump is gone and the world didnt end

    Started by paraclete, Jan 31, 2021 06:10 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 231
    Last Post: Feb 2, 2021 05:19 PM
    by paraclete  Go to last post
  28. Trump impeachment?

    Started by paraclete, Jan 10, 2021 08:47 PM
    9 Pages
    1 2 3 ... 9
    • Answers: 173
    • Views: 1,447
    Last Post: Jan 25, 2021 01:04 AM
    by Curlyben  Go to last post
  29. we come in peace

    Started by paraclete, Jan 17, 2021 06:13 PM
    • Answers: 13
    • Views: 162
    Last Post: Jan 19, 2021 02:44 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  30. The Christmas nazi are on the prowl again

    Started by paraclete, Dec 22, 2020 05:19 PM
    • Answers: 10
    • Views: 188
    Last Post: Jan 2, 2021 03:58 PM
    by paraclete  Go to last post
  31. Happy Christmas

    Started by paraclete, Dec 23, 2020 07:23 PM
    • Answers: 11
    • Views: 138
    Last Post: Dec 28, 2020 09:21 PM
    by paraclete  Go to last post
  32. War Crimes

    Started by paraclete, Nov 19, 2020 03:56 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 494
    Last Post: Dec 28, 2020 09:17 PM
    by paraclete  Go to last post
  33. How to shoot yourself in the foot

    Started by paraclete, Dec 17, 2020 11:20 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 92
    • Views: 546
    Last Post: Dec 22, 2020 07:12 PM
    by paraclete  Go to last post
  34. The Madhatir is back!

    Started by paraclete, Oct 30, 2020 05:43 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 1,089
    Last Post: Nov 5, 2020 04:34 PM
    by paraclete  Go to last post
  35. France is under attack

    Started by paraclete, Oct 30, 2020 04:32 PM
    • Answers: 11
    • Views: 139
    Last Post: Oct 31, 2020 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  36. Water on the Moon?

    Started by paraclete, Oct 26, 2020 09:26 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 318
    Last Post: Oct 29, 2020 03:41 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  37. The latest trend in protesting

    Started by paraclete, Oct 13, 2020 04:18 PM
    • Answers: 0
    • Views: 457
    Last Post: Oct 13, 2020 04:18 PM
    by paraclete  Go to last post
  38. Was it all a hoax

    Started by paraclete, Sep 26, 2020 06:29 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 954
    Last Post: Oct 13, 2020 04:11 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. Better to be an old fossil than a young fool

    Started by paraclete, Sep 25, 2020 06:53 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 52
    • Views: 625
    Last Post: Oct 10, 2020 07:59 AM
    by talaniman  Go to last post
  40. Man made miracles

    Started by paraclete, Oct 4, 2020 12:09 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 103
    • Views: 766
    Last Post: Oct 10, 2020 07:12 AM
    by talaniman  Go to last post
  41. Dispicable he (Trump)

    Started by paraclete, Oct 5, 2020 08:34 PM
    • Answers: 4
    • Views: 73
    Last Post: Oct 6, 2020 08:42 AM
    by talaniman  Go to last post
  42. The left resorts to poison

    Started by paraclete, Sep 19, 2020 04:32 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 21
    • Views: 273
    Last Post: Sep 21, 2020 01:54 PM
    by talaniman  Go to last post
  43. Can you bear this?

    Started by paraclete, Sep 9, 2020 11:11 PM
    • Answers: 10
    • Views: 123
    Last Post: Sep 11, 2020 07:41 PM
    by paraclete  Go to last post
  44. Big trouble in little China

    Started by paraclete, Aug 30, 2020 06:22 PM
    • Answers: 13
    • Views: 856
    Last Post: Sep 7, 2020 05:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  45. Coronavirus from an unknown source

    Started by paraclete, Aug 11, 2020 06:44 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 54
    • Views: 2,220
    Last Post: Sep 3, 2020 07:04 PM
    by paraclete  Go to last post
  46. Shutdown!

    Started by paraclete, Aug 3, 2020 07:00 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 45
    • Views: 1,218
    Last Post: Aug 11, 2020 07:20 PM
    by paraclete  Go to last post
  47. Trump the biggest threat to world security

    Started by paraclete, Jun 29, 2020 07:27 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 116
    • Views: 15,852
    Last Post: Jul 25, 2020 07:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  48. Australia is closed

    Started by paraclete, Jul 21, 2020 09:07 PM
    • Answers: 0
    • Views: 781
    Last Post: Jul 21, 2020 09:07 PM
    by paraclete  Go to last post

    Topic:
    Australia

  49. Australian borders close again

    Started by paraclete, Jul 5, 2020 08:43 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 5,966
    Last Post: Jul 18, 2020 06:00 PM
    by paraclete  Go to last post
Results 1 to 50 of 500