Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Homegirl 50

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Moved: Am I wrong or trust my instincts.

    Started by Homegirl 50, Jun 28, 2013 08:07 PM
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: Jun 28, 2013 08:07 PM
    by Homegirl 50  Go to last post
  2. Onestone

    Started by Homegirl 50, Aug 26, 2008 06:52 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,682
    Last Post: Dec 18, 2012 07:49 AM
    by santosh_mahato  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  3. Price Of Gas

    Started by Homegirl 50, Mar 3, 2011 07:02 PM
    • Answers: 3
    • Views: 661
    Last Post: Mar 4, 2011 01:03 AM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  4. No Nativity Scene in Washington this year!

    Started by Homegirl 50, Dec 4, 2010 04:46 PM
    • Answers: 3
    • Views: 985
    Last Post: Dec 22, 2010 03:03 AM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  5. Senior Texting Codes

    Started by Homegirl 50, Dec 20, 2010 02:13 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,328
    Last Post: Dec 21, 2010 09:24 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  6. A Dark And Stormy Night

    Started by Homegirl 50, Nov 19, 2010 08:43 AM
    • Answers: 3
    • Views: 365
    Last Post: Nov 23, 2010 06:09 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  7. A Senior Moment in Church

    Started by Homegirl 50, Nov 9, 2010 07:56 AM
    • Answers: 2
    • Views: 367
    Last Post: Nov 15, 2010 07:17 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  8. Kids In The Hospital

    Started by Homegirl 50, Oct 26, 2010 04:30 PM
    • Answers: 3
    • Views: 342
    Last Post: Nov 11, 2010 03:54 PM
    by earl237  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  9. Wee Scottish Joke

    Started by Homegirl 50, Oct 14, 2010 05:01 PM
    • Answers: 4
    • Views: 553
    Last Post: Nov 8, 2010 07:29 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  10. Mynah Bird

    Started by Homegirl 50, Oct 21, 2010 11:28 AM
    • Answers: 2
    • Views: 571
    Last Post: Oct 30, 2010 03:15 PM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Birds

  11. Sex After Death

    Started by Homegirl 50, Oct 21, 2010 06:19 PM
    • Answers: 4
    • Views: 516
    Last Post: Oct 26, 2010 07:39 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  12. Frozen Crabs & the Blonde Stewardess

    Started by Homegirl 50, Aug 18, 2010 06:07 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,122
    Last Post: Sep 23, 2010 04:00 AM
    by flossie  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  13. $20.00 A Shot

    Started by Homegirl 50, Jul 20, 2010 05:07 PM
    • Answers: 3
    • Views: 552
    Last Post: Aug 11, 2010 08:30 PM
    by aimee_tt  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  14. Navigation system disc

    Started by Homegirl 50, May 20, 2010 02:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 411
    Last Post: Jul 10, 2010 03:10 PM
    by Homegirl 50  Go to last post
  15. What's Up?

    Started by Homegirl 50, Jul 8, 2010 07:50 AM
    • Answers: 8
    • Views: 265
    Last Post: Jul 8, 2010 01:37 PM
    by Homegirl 50  Go to last post
  16. Senior Wedding

    Started by Homegirl 50, Apr 28, 2010 06:24 AM
    • Answers: 7
    • Views: 740
    Last Post: May 12, 2010 04:25 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  17. Red Headed Baby

    Started by Homegirl 50, Apr 22, 2010 02:58 PM
    • Answers: 4
    • Views: 641
    Last Post: Apr 22, 2010 08:56 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Late night TV

    Started by Homegirl 50, Apr 11, 2010 06:34 AM
    • Answers: 3
    • Views: 865
    Last Post: Apr 13, 2010 02:12 AM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  19. Bed sheets

    Started by Homegirl 50, Oct 22, 2007 08:25 AM
    • Answers: 2
    • Views: 1,144
    Last Post: Apr 8, 2010 12:54 PM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  20. Two Old Men

    Started by Homegirl 50, Apr 6, 2010 12:02 PM
    • Answers: 1
    • Views: 693
    Last Post: Apr 6, 2010 01:08 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  21. Five Surgeons

    Started by Homegirl 50, Feb 21, 2010 04:02 PM
    • Answers: 7
    • Views: 707
    Last Post: Feb 22, 2010 07:25 PM
    by Kitkat22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  22. Retirement Bonus

    Started by Homegirl 50, Feb 9, 2010 01:07 PM
    • Answers: 3
    • Views: 622
    Last Post: Feb 10, 2010 07:09 PM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  23. Politics

    Started by Homegirl 50, Jul 8, 2008 07:48 AM
    • Answers: 6
    • Views: 889
    Last Post: Feb 5, 2010 06:11 PM
    by sergie  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  24. Virus or necessary function

    Started by Homegirl 50, Feb 2, 2010 02:46 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,523
    Last Post: Feb 3, 2010 08:59 AM
    by Homegirl 50  Go to last post
  25. The Dentist

    Started by Homegirl 50, Jan 16, 2010 02:08 PM
    • Answers: 7
    • Views: 961
    Last Post: Jan 19, 2010 11:47 AM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  26. Two Trees and a Woodpecker

    Started by Homegirl 50, Jan 7, 2010 06:05 AM
    • Answers: 4
    • Views: 575
    Last Post: Jan 7, 2010 07:31 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. Elk Sex

    Started by Homegirl 50, Oct 12, 2009 04:16 PM
    • Answers: 15
    • Views: 1,558
    Last Post: Oct 13, 2009 01:15 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  28. A Little Christian Humor

    Started by Homegirl 50, Jul 3, 2009 10:25 AM
    • Answers: 4
    • Views: 546
    Last Post: Jul 4, 2009 09:31 AM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  29. Shirley and Marcy

    Started by Homegirl 50, May 12, 2009 05:28 PM
    • Answers: 1
    • Views: 434
    Last Post: May 13, 2009 12:12 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  30. Hymn #365

    Started by Homegirl 50, Apr 16, 2009 09:40 AM
    • Answers: 3
    • Views: 452
    Last Post: Apr 18, 2009 04:28 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  31. Two Nuns

    Started by Homegirl 50, Mar 30, 2009 08:57 AM
    • Answers: 5
    • Views: 609
    Last Post: Apr 18, 2009 01:24 PM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  32. High Tech Man

    Started by Homegirl 50, Apr 14, 2009 07:28 AM
    • Answers: 2
    • Views: 461
    Last Post: Apr 14, 2009 12:18 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  33. Murder A Krogers Grocery Store

    Started by Homegirl 50, Apr 9, 2009 05:46 PM
    • Answers: 3
    • Views: 887
    Last Post: Apr 10, 2009 08:20 PM
    by jjwoodhull  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  34. Science Class

    Started by Homegirl 50, Mar 22, 2009 08:54 AM
    • Answers: 2
    • Views: 507
    Last Post: Mar 23, 2009 02:24 AM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  35. Human Biology

    Started by Homegirl 50, Mar 21, 2009 02:29 PM
    • Answers: 6
    • Views: 925
    Last Post: Mar 22, 2009 03:59 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. The Silent Fart

    Started by Homegirl 50, Jul 3, 2008 08:47 AM
    • Answers: 7
    • Views: 758
    Last Post: Feb 12, 2009 10:23 AM
    by techpro  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. To Wine Or Not

    Started by Homegirl 50, Jan 8, 2009 04:36 PM
    • Answers: 1
    • Views: 556
    Last Post: Jan 8, 2009 04:43 PM
    by KC13  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  38. Sneezing Attack

    Started by Homegirl 50, Oct 9, 2008 08:17 PM
    • Answers: 7
    • Views: 750
    Last Post: Dec 11, 2008 09:03 PM
    by southerngalps  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. The Zipper

    Started by Homegirl 50, Nov 23, 2008 06:01 PM
    • Answers: 2
    • Views: 550
    Last Post: Nov 24, 2008 12:27 AM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  40. Black Panties

    Started by Homegirl 50, Oct 31, 2008 04:07 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,215
    Last Post: Nov 1, 2008 07:40 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  41. Important Stock Information

    Started by Homegirl 50, Oct 10, 2008 02:07 PM
    • Answers: 4
    • Views: 619
    Last Post: Oct 15, 2008 09:49 PM
    by jrsg  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. Best Blond Joke

    Started by Homegirl 50, Jun 10, 2008 08:08 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,016
    Last Post: Oct 14, 2008 10:31 PM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. How To Poop At Work

    Started by Homegirl 50, Sep 29, 2008 01:24 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,357
    Last Post: Oct 8, 2008 04:36 PM
    by HistorianChick  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. Time to Pun-ish You

    Started by Homegirl 50, Sep 28, 2008 08:55 AM
    • Answers: 5
    • Views: 613
    Last Post: Oct 3, 2008 11:49 AM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  45. And Then The Fight Started

    Started by Homegirl 50, Sep 27, 2008 07:50 PM
    • Answers: 6
    • Views: 740
    Last Post: Sep 28, 2008 07:49 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  46. Got to Pee

    Started by Homegirl 50, Aug 30, 2008 09:21 AM
    • Answers: 2
    • Views: 774
    Last Post: Aug 31, 2008 07:36 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  47. Sunburn Treatment

    Started by Homegirl 50, Aug 25, 2008 07:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 533
    Last Post: Aug 27, 2008 07:03 AM
    by CaptainRich  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  48. Saggy Boob

    Started by Homegirl 50, Aug 26, 2008 08:21 AM
    • Answers: 0
    • Views: 857
    Last Post: Aug 26, 2008 08:21 AM
    by Homegirl 50  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  49. Sad News...

    Started by Homegirl 50, Jun 13, 2008 10:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 588
    Last Post: Aug 8, 2008 03:09 PM
    by N0help4u  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  50. Tired Nurse

    Started by Homegirl 50, Aug 4, 2008 07:23 AM
    • Answers: 6
    • Views: 598
    Last Post: Aug 7, 2008 03:47 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

Results 1 to 50 of 100