Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: valinors_sorrow

Search: Search took 0.01 seconds.

    • Answers: 16
    • Views: 5,729
    Last Post: Mar 27, 2013 11:57 AM
    by hello people  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  1. Killer Lines from the Movies

    Started by valinors_sorrow, May 27, 2006 05:55 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 8,510
    Last Post: May 30, 2011 03:26 AM
    by samuelspeak  Go to last post

    Topic:
    Movies

  2. Truth or Fact?

    Started by valinors_sorrow, May 20, 2006 06:08 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 40
    • Views: 8,816
    Last Post: May 19, 2007 03:17 PM
    by PortalWriter  Go to last post

    Topic:
    Philosophy

  3. The Story of How Relationships Grow Up

    Started by valinors_sorrow, Dec 8, 2006 07:01 PM
    • Answers: 11
    • Views: 850
    Last Post: Apr 23, 2007 07:47 PM
    by mckenzie134  Go to last post
  4. Roadblocks to Personal Growth

    Started by valinors_sorrow, Feb 12, 2007 03:04 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,383
    Last Post: Mar 14, 2007 05:16 PM
    by rosy_123  Go to last post
  5. A Higher Standard

    Started by valinors_sorrow, Feb 24, 2007 07:00 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,043
    Last Post: Feb 24, 2007 02:52 PM
    by Allheart  Go to last post
  6. Eye for an Eye?

    Started by valinors_sorrow, Feb 12, 2007 07:56 PM
    • Answers: 5
    • Views: 938
    Last Post: Feb 13, 2007 07:09 AM
    by talaniman  Go to last post
  7. Full Moon Effect

    Started by valinors_sorrow, Jun 21, 2006 09:17 PM
    • Answers: 19
    • Views: 5,198
    Last Post: Feb 12, 2007 05:44 PM
    by shygrneyzs  Go to last post
  8. A Well Thought Out Relationship

    Started by valinors_sorrow, Dec 6, 2006 11:54 AM
    • Answers: 2
    • Views: 676
    Last Post: Dec 15, 2006 07:28 PM
    by chuff  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  9. Gray Areas to Answering Certain Posts

    Started by valinors_sorrow, Oct 25, 2006 03:34 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 2,456
    Last Post: Nov 29, 2006 06:03 PM
    by wizzkid89  Go to last post
  10. In the Thanksgiving Zone Now

    Started by valinors_sorrow, Nov 22, 2006 06:25 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,190
    Last Post: Nov 23, 2006 07:12 PM
    by J_9  Go to last post
  11. Yer FAVORITE hot sauce an' all da strange thangs you put it on!

    Started by valinors_sorrow, Jun 7, 2006 06:53 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 68
    • Views: 6,383
    Last Post: Oct 24, 2006 09:14 AM
    by Sentra  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  12. Disturbing Movie Haunting Me

    Started by valinors_sorrow, Aug 14, 2006 11:53 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,341
    Last Post: Sep 30, 2006 08:34 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Movies

  13. Improved Gas Mileage

    Started by valinors_sorrow, Aug 23, 2006 10:37 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,870
    Last Post: Aug 23, 2006 03:12 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  14. Laws of the Natural Universe

    Started by valinors_sorrow, Jul 31, 2006 05:58 PM
    • Answers: 2
    • Views: 2,127
    Last Post: Aug 7, 2006 10:45 AM
    by worthbeads  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  15. Dating/Relationship Checklist

    Started by valinors_sorrow, Aug 5, 2006 10:28 PM
    • Answers: 0
    • Views: 2,244
    Last Post: Aug 5, 2006 10:28 PM
    by valinors_sorrow  Go to last post
  16. Nesting Bald Eagles

    Started by valinors_sorrow, Aug 4, 2006 07:56 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,856
    Last Post: Aug 5, 2006 04:47 AM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Photography

  17. Afternoon Antics of Bob & Bill

    Started by valinors_sorrow, Jul 21, 2006 04:35 PM
    • Answers: 8
    • Views: 1,187
    Last Post: Jul 23, 2006 04:34 AM
    by Chery  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Dating versus Relationships

    Started by valinors_sorrow, Jul 12, 2006 06:52 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 5,986
    Last Post: Jul 14, 2006 02:02 PM
    by talaniman  Go to last post
  19. Sportsmanship

    Started by valinors_sorrow, Jul 5, 2006 06:16 PM
    • Answers: 0
    • Views: 461
    Last Post: Jul 5, 2006 06:16 PM
    by valinors_sorrow  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  20. The Quintessential Taste of Summer

    Started by valinors_sorrow, Jul 1, 2006 08:35 PM
    • Answers: 18
    • Views: 2,996
    Last Post: Jul 5, 2006 04:04 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  21. What Action Most Demonstrates Your Faith?

    Started by valinors_sorrow, Jun 8, 2006 06:27 PM
    • Answers: 16
    • Views: 3,286
    Last Post: Jun 29, 2006 04:59 AM
    by valinors_sorrow  Go to last post
  22. Weird Food Combinations aka Gun Control LOL

    Started by valinors_sorrow, Jun 7, 2006 04:01 PM
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    • Answers: 257
    • Views: 16,702
    Last Post: Jun 28, 2006 07:36 PM
    by J_9  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  23. Bad neighbor etiquette

    Started by valinors_sorrow, May 29, 2006 08:16 PM
    • Answers: 9
    • Views: 4,723
    Last Post: Jun 18, 2006 10:02 AM
    by 31pumpkin  Go to last post

    Topic:
    Etiquette

  24. Really Cool Freeware

    Started by valinors_sorrow, Jun 15, 2006 06:05 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,101
    Last Post: Jun 15, 2006 07:24 PM
    by educatedhorse_2005  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  25. Topic Changing Threads

    Started by valinors_sorrow, Jun 6, 2006 03:49 AM
    • Answers: 7
    • Views: 663
    Last Post: Jun 8, 2006 05:57 PM
    by valinors_sorrow  Go to last post
  26. Housework was woman's work

    Started by valinors_sorrow, Jun 3, 2006 01:04 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,077
    Last Post: Jun 3, 2006 01:18 PM
    by Stormy69  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  27. How to find a good irrigation specialist

    Started by valinors_sorrow, May 19, 2006 12:34 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,656
    Last Post: May 24, 2006 09:08 AM
    by weekendwarrior  Go to last post
  28. Perfectionism - Boon or Bust?

    Started by valinors_sorrow, May 21, 2006 05:29 PM
    • Answers: 2
    • Views: 974
    Last Post: May 23, 2006 05:07 AM
    by fredg  Go to last post

    Topic:
    Philosophy

  29. A question of category

    Started by valinors_sorrow, May 7, 2006 04:28 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,086
    Last Post: May 9, 2006 08:27 AM
    by valinors_sorrow  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

Results 1 to 30 of 36