Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Tallarin

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Would it be rude not to attend party?

    Started by Tallarin, Jun 26, 2007 10:53 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,915
    Last Post: Jul 9, 2012 07:48 PM
    by yayoiharuko  Go to last post
  2. Is it wrong to let someone know they've hurt you?

    Started by Tallarin, Apr 26, 2007 08:52 AM
    • Answers: 10
    • Views: 11,365
    Last Post: Jan 24, 2010 06:45 AM
    by Devorameira  Go to last post
  3. Gift Horses and Friendships

    Started by Tallarin, Jun 15, 2007 02:40 PM
    • Answers: 12
    • Views: 1,077
    Last Post: Jan 7, 2008 08:25 PM
    by letmetellu  Go to last post
  4. Am I a terrible person?

    Started by Tallarin, May 19, 2007 09:52 PM
    • Answers: 2
    • Views: 611
    Last Post: Jan 7, 2008 12:16 AM
    by Tallarin  Go to last post
  5. Is this feeling normal?

    Started by Tallarin, Apr 28, 2007 03:06 PM
    • Answers: 2
    • Views: 494
    Last Post: Apr 28, 2007 05:44 PM
    by Rina _4  Go to last post
  6. I'm not sure how to handle the next two weeks.

    Started by Tallarin, Apr 23, 2007 09:29 AM
    • Answers: 3
    • Views: 602
    Last Post: Apr 24, 2007 05:20 AM
    by Tuscany  Go to last post
  7. I'm not having any luck not being angry anymore.

    Started by Tallarin, Feb 6, 2007 06:40 PM
    • Answers: 3
    • Views: 498
    Last Post: Apr 16, 2007 07:44 PM
    by Tallarin  Go to last post
  8. This situation is making me sick.

    Started by Tallarin, Mar 11, 2007 10:33 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,080
    Last Post: Mar 12, 2007 02:50 PM
    by valinors_sorrow  Go to last post
  9. No contact is this a therapy prescription?

    Started by Tallarin, Feb 6, 2007 09:02 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,730
    Last Post: Mar 6, 2007 11:03 AM
    by valinors_sorrow  Go to last post
  10. I have to face my friend tomorrow - what do I do?

    Started by Tallarin, Feb 2, 2007 05:48 PM
    • Answers: 1
    • Views: 542
    Last Post: Feb 2, 2007 06:01 PM
    by Nosnosna  Go to last post
  11. My best friend won't talk to me anymore

    Started by Tallarin, Dec 20, 2006 12:22 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 39,741
    Last Post: Feb 1, 2007 12:55 AM
    by Tallarin  Go to last post
Results 1 to 11 of 11