Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: mudweiser

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. I don't hate my job, I hate my co-worker(s)

    Started by mudweiser, Apr 8, 2009 08:08 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 27,693
    Last Post: Sep 22, 2013 08:31 AM
    by colorblind  Go to last post
  2. Exposure to bleach- is it bad?

    Started by mudweiser, Mar 8, 2009 05:26 PM
    • Answers: 5
    • Views: 2,525
    Last Post: May 31, 2013 07:45 PM
    by 5Captain  Go to last post
  3. Some progress but help/advice would be great

    Started by mudweiser, Mar 26, 2012 09:24 AM
    • Answers: 10
    • Views: 860
    Last Post: Mar 26, 2012 06:37 PM
    by mudweiser  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  4. Santa can send you a video message!

    Started by mudweiser, Dec 4, 2009 12:11 PM
    • Answers: 8
    • Views: 3,595
    Last Post: Oct 20, 2011 06:53 PM
    by Ilovesanta  Go to last post
    • Answers: 19
    • Views: 1,879
    Last Post: Oct 12, 2011 08:21 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Parenting

  5. I got into a car accident, now what?

    Started by mudweiser, Jun 5, 2011 06:34 PM
    • Answers: 10
    • Views: 1,508
    Last Post: Jun 9, 2011 04:00 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  6. So it's over-- 20 years down the drain

    Started by mudweiser, May 17, 2011 07:31 AM
    • Answers: 9
    • Views: 397
    Last Post: May 18, 2011 12:11 PM
    by smoothy  Go to last post
  7. Four Year Old Asking for Everything She Sees

    Started by mudweiser, Apr 19, 2011 07:37 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,080
    Last Post: May 1, 2011 01:30 AM
    by dontknownuthin  Go to last post

    Topic:
    Children

  8. Fun things a 4 year old can do to occupy herself

    Started by mudweiser, Apr 25, 2011 06:42 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,733
    Last Post: Apr 29, 2011 03:49 AM
    by QLP  Go to last post

    Topic:
    Children

  9. Scariest Horror Movie: In the mood for one tonight

    Started by mudweiser, May 8, 2009 07:07 AM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 147
    • Views: 8,895
    Last Post: Apr 28, 2011 03:19 PM
    by mudweiser  Go to last post

    Topic:
    Movies

  10. She's So Perfect

    Started by mudweiser, Jun 19, 2009 08:04 PM
    • Answers: 18
    • Views: 2,103
    Last Post: Feb 26, 2011 07:51 AM
    by s_boy  Go to last post
  11. Choose Mudweiser's Tattoo

    Started by mudweiser, Aug 6, 2009 12:57 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 147
    • Views: 115,366
    Last Post: Feb 23, 2011 03:54 PM
    by aaaaa1  Go to last post

    Topic:
    Body Art

  12. How to introduce kitten to bunny?

    Started by mudweiser, Jun 14, 2010 07:03 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 3,048
    Last Post: Feb 8, 2011 03:32 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Cats

  13. Relationships are pointless. I think.

    Started by mudweiser, Nov 10, 2009 01:56 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 63
    • Views: 6,377
    Last Post: Dec 5, 2010 05:27 PM
    by Conord123  Go to last post
  14. Books: what's your favorite one? Which one do you recommend?

    Started by mudweiser, Apr 20, 2010 06:11 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 2,792
    Last Post: Sep 3, 2010 05:15 PM
    by Catsmine  Go to last post
  15. Sticky Question Sticky: Online colleges- find out if it's real.

    Started by mudweiser, Apr 23, 2009 10:27 AM
    • Answers: 2
    • Views: 5,097
    Last Post: Aug 23, 2010 09:29 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  16. Destructive Beagle: Should Owner Pay?

    Started by mudweiser, Aug 5, 2010 05:35 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 1,672
    Last Post: Aug 10, 2010 08:02 AM
    by mudweiser  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  17. How do you keep your house clean [with pets] ?

    Started by mudweiser, Apr 15, 2010 07:06 AM
    • Answers: 8
    • Views: 2,177
    Last Post: Jul 16, 2010 07:08 AM
    by mudweiser  Go to last post
  18. Husband in denial

    Started by mudweiser, Jun 27, 2010 10:30 AM
    • Answers: 4
    • Views: 551
    Last Post: Jul 3, 2010 05:40 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  19. Know any websites that sell cute clothes?

    Started by mudweiser, Jun 28, 2010 06:26 AM
    • Answers: 1
    • Views: 368
    Last Post: Jun 28, 2010 07:28 AM
    by tickle  Go to last post
  20. Wanted: 80's/90's songs

    Started by mudweiser, Jun 18, 2010 07:19 AM
    • Answers: 7
    • Views: 545
    Last Post: Jun 21, 2010 09:32 AM
    by Kitkat22  Go to last post

    Topic:
    Music

  21. Two cats in a swimming competition...

    Started by mudweiser, Jun 7, 2010 08:33 PM
    • Answers: 12
    • Views: 1,142
    Last Post: Jun 11, 2010 09:38 AM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  22. I have to stop her from marrying him!

    Started by mudweiser, Apr 27, 2010 10:05 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 32
    • Views: 2,293
    Last Post: Jun 11, 2010 06:46 AM
    by J_9  Go to last post
  23. Alty's chit chat thread part 3

    Started by mudweiser, May 17, 2010 04:49 AM
    76 Pages
    1 2 3 ... 76
    • Answers: 1,506
    • Views: 35,263
    Last Post: Jun 10, 2010 12:58 PM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

    • Answers: 7
    • Views: 2,400
    Last Post: Jun 7, 2010 06:22 AM
    by mudweiser  Go to last post
    • Answers: 11
    • Views: 1,714
    Last Post: May 17, 2010 01:53 PM
    by dontknownuthin  Go to last post
  24. Why is my cat being so naughty?

    Started by mudweiser, Apr 26, 2010 03:18 AM
    • Answers: 5
    • Views: 3,344
    Last Post: Apr 28, 2010 08:37 PM
    by hheath541  Go to last post

    Topic:
    Cats

  25. Can you put someone in jail for dealing drugs?

    Started by mudweiser, Apr 27, 2010 02:41 PM
    • Answers: 4
    • Views: 5,143
    Last Post: Apr 28, 2010 05:45 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  26. What is this? [april 25 2010]

    Started by mudweiser, Apr 25, 2010 08:19 AM
    • Answers: 13
    • Views: 769
    Last Post: Apr 26, 2010 08:46 PM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  27. What was your first impression of AMHD?

    Started by mudweiser, Apr 23, 2010 08:41 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 41
    • Views: 1,631
    Last Post: Apr 25, 2010 09:36 PM
    by Stringer  Go to last post
  28. Is this right? It doesn't sound right.

    Started by mudweiser, Apr 22, 2010 07:44 AM
    • Answers: 3
    • Views: 349
    Last Post: Apr 22, 2010 08:06 AM
    by slapshot_oi  Go to last post

    Topic:
    Languages

  29. Name my cat

    Started by mudweiser, Apr 15, 2010 07:18 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 2,410
    Last Post: Apr 20, 2010 10:52 AM
    by Kitkat22  Go to last post

    Topic:
    Cats

    • Answers: 10
    • Views: 1,642
    Last Post: Apr 18, 2010 06:36 PM
    by Kitkat22  Go to last post

    Topic:
    Children

  30. Sleep paralysis?

    Started by mudweiser, Apr 10, 2010 07:14 AM
    • Answers: 5
    • Views: 639
    Last Post: Apr 10, 2010 10:49 AM
    by mudweiser  Go to last post
  31. 3 Y/O not sleeping in own bed

    Started by mudweiser, Apr 8, 2010 04:08 AM
    • Answers: 7
    • Views: 507
    Last Post: Apr 8, 2010 09:22 AM
    by redhed35  Go to last post

    Topic:
    Children

  32. Any good ground beef recipes out there?

    Started by mudweiser, Apr 7, 2010 11:32 AM
    • Answers: 7
    • Views: 975
    Last Post: Apr 8, 2010 05:13 AM
    by slapshot_oi  Go to last post

    Topic:
    Recipes

    • Answers: 10
    • Views: 822
    Last Post: Apr 7, 2010 02:54 PM
    by mudweiser  Go to last post
  33. The Garden: food, alcohol and friends. What more could we need?

    Started by mudweiser, Jan 8, 2010 06:40 PM
    75 Pages
    1 2 3 ... 75
    • Answers: 1,499
    • Views: 29,579
    Last Post: Feb 14, 2010 08:03 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  34. Reoccurring Nightmare

    Started by mudweiser, Feb 12, 2010 11:36 AM
    • Answers: 2
    • Views: 327
    Last Post: Feb 13, 2010 12:23 AM
    by mudweiser  Go to last post
  35. In Sunday school.

    Started by mudweiser, Jan 21, 2010 01:14 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 3,311
    Last Post: Feb 1, 2010 01:50 AM
    by sergie  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. J bunny don't hit yourself too hard

    Started by mudweiser, Jan 25, 2010 10:41 AM
    • Answers: 4
    • Views: 553
    Last Post: Jan 25, 2010 11:02 AM
    by Cat1864  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. Birthday in the States

    Started by mudweiser, Jan 23, 2010 02:12 PM
    • Answers: 5
    • Views: 682
    Last Post: Jan 23, 2010 04:25 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  38. Bleaching underwear area.

    Started by mudweiser, Dec 5, 2009 03:16 AM
    • Answers: 18
    • Views: 3,935
    Last Post: Jan 17, 2010 03:16 PM
    by Boricua1  Go to last post
  39. How much do Abortionist get paid?

    Started by mudweiser, Jan 11, 2010 01:24 PM
    • Answers: 6
    • Views: 2,723
    Last Post: Jan 11, 2010 02:45 PM
    by ScottGem  Go to last post
  40. Why men shouldn't write advise columns

    Started by mudweiser, Jan 9, 2010 11:36 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,139
    Last Post: Jan 10, 2010 08:05 PM
    by sergie  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  41. Ideas for sleepover

    Started by mudweiser, Dec 29, 2009 01:18 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,049
    Last Post: Dec 29, 2009 05:37 PM
    by mudweiser  Go to last post

    Topic:
    Children

  42. Humping Hunter

    Started by mudweiser, Dec 19, 2009 09:20 AM
    • Answers: 17
    • Views: 1,192
    Last Post: Dec 28, 2009 06:29 PM
    by excon  Go to last post

    Topic:
    Cats

  43. Needing your persuasive skills

    Started by mudweiser, Dec 26, 2009 10:16 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 29
    • Views: 1,321
    Last Post: Dec 27, 2009 07:55 PM
    by jmjoseph  Go to last post
  44. Zune! Cannot add songs to playlist!

    Started by mudweiser, Dec 19, 2009 04:05 PM
    • Answers: 1
    • Views: 797
    Last Post: Dec 19, 2009 06:01 PM
    by mudweiser  Go to last post

    Topic:
    MP3

  45. Printer offline? Only printing with USB

    Started by mudweiser, Dec 16, 2009 01:29 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,215
    Last Post: Dec 17, 2009 09:43 PM
    by KISS  Go to last post
Results 1 to 50 of 132