Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Jake2008

Search: Search took 0.01 seconds.

    • Answers: 11
    • Views: 377
    Last Post: Jul 31, 2014 07:13 AM
    by talaniman  Go to last post
  1. Help with barking.

    Started by Jake2008, Oct 13, 2013 11:12 AM
    • Answers: 18
    • Views: 1,178
    Last Post: Oct 14, 2013 08:58 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  2. How to set up a hose to drain dehumidifier

    Started by Jake2008, Jul 27, 2013 08:19 PM
    • Answers: 3
    • Views: 826
    Last Post: Jul 28, 2013 05:59 PM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  3. Can anybody identify these flowers.

    Started by Jake2008, May 16, 2010 04:58 PM
    • Answers: 6
    • Views: 988
    Last Post: May 17, 2013 01:46 PM
    by jof2013  Go to last post
  4. Toilet sounds like it is about to explode.

    Started by Jake2008, Sep 4, 2010 07:35 AM
    • Answers: 7
    • Views: 3,733
    Last Post: Oct 13, 2010 10:10 AM
    by afaroo  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  5. Stag and Doe Dance

    Started by Jake2008, Oct 4, 2010 08:08 PM
    • Answers: 12
    • Views: 785
    Last Post: Oct 10, 2010 06:30 PM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Weddings

  6. Canadian Law: Incarceration for NCR adult.

    Started by Jake2008, Sep 27, 2010 11:25 AM
    • Answers: 3
    • Views: 359
    Last Post: Oct 1, 2010 07:50 AM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  7. Child support for non-biological step-children.

    Started by Jake2008, Aug 2, 2010 08:07 PM
    • Answers: 6
    • Views: 2,360
    Last Post: Aug 3, 2010 08:47 AM
    by GV70  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  8. Vaginal Bleeding during Intercourse

    Started by Jake2008, May 29, 2010 08:03 PM
    • Answers: 2
    • Views: 396
    Last Post: May 30, 2010 06:26 AM
    by Jake2008  Go to last post
  9. What's with the nipping.

    Started by Jake2008, Jan 6, 2010 12:14 PM
    • Answers: 1
    • Views: 545
    Last Post: Jan 6, 2010 08:33 PM
    by shazamataz  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  10. Is it legal in Canada to picket a Deadbeat Dad?

    Started by Jake2008, Sep 20, 2009 10:08 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 2,082
    Last Post: Sep 22, 2009 09:29 AM
    by excon  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  11. Need Assistance/Guidance with EVP

    Started by Jake2008, Jun 27, 2009 03:42 PM
    • Answers: 16
    • Views: 1,343
    Last Post: Jul 21, 2009 03:14 PM
    by exhaustedmom  Go to last post
    • Answers: 3
    • Views: 541
    Last Post: Jun 2, 2009 07:48 PM
    by Hot Corn Bread  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  12. Do I have to have funeral home arrange cremation?

    Started by Jake2008, Jan 25, 2009 08:03 PM
    • Answers: 10
    • Views: 7,471
    Last Post: May 27, 2009 06:35 AM
    by N0help4u  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 700
    Last Post: Apr 7, 2009 10:45 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  13. Privacy Rights in Rental Apartment in Canada

    Started by Jake2008, Mar 16, 2009 07:31 PM
    • Answers: 3
    • Views: 611
    Last Post: Mar 16, 2009 08:11 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
    • Answers: 13
    • Views: 2,281
    Last Post: Mar 3, 2009 10:24 PM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Small Claims

  14. New Behavioural issues with rescued dog.

    Started by Jake2008, Feb 10, 2009 05:58 PM
    • Answers: 4
    • Views: 633
    Last Post: Feb 15, 2009 02:37 PM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Dogs

    • Answers: 4
    • Views: 972
    Last Post: Feb 2, 2009 08:46 AM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Small Claims

  15. What is an appropriate divorce party gift.

    Started by Jake2008, Jan 11, 2009 02:45 PM
    • Answers: 3
    • Views: 1,204
    Last Post: Jan 11, 2009 06:58 PM
    by Jake2008  Go to last post

    Topic:
    Divorce

Results 1 to 20 of 22