Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: cdad

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Happy New Year !!!

    Started by cdad, Dec 31, 2016 11:30 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,091
    Last Post: Dec 31, 2016 04:21 PM
    by teacherjenn4  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  2. Happy Thanksgivig

    Started by cdad, Nov 24, 2016 10:15 AM
    • Answers: 7
    • Views: 573
    Last Post: Nov 27, 2016 02:52 PM
    by ma0641  Go to last post
    • Answers: 4
    • Views: 4,690
    Last Post: Aug 8, 2016 06:43 PM
    by smoothy  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  3. carry permit news ....Reciprocity and Recognition

    Started by cdad, Dec 27, 2015 12:43 PM
    • Answers: 9
    • Views: 5,633
    Last Post: Dec 28, 2015 02:41 PM
    by catonsville  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  4. Windows 8 hardware / software ?

    Started by cdad, Nov 4, 2014 05:01 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,008
    Last Post: Nov 5, 2014 04:01 PM
    by CravenMorhead  Go to last post

    Topic:
    Laptops

  5. Never heard of this scam before !!!!

    Started by cdad, Sep 1, 2014 12:24 PM
    • Answers: 4
    • Views: 747
    Last Post: Sep 7, 2014 11:36 AM
    by hkstroud  Go to last post
  6. This is so low I dont even know where to go with it !!!!

    Started by cdad, Jun 11, 2014 02:02 PM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 116
    • Views: 4,351
    Last Post: Jul 3, 2014 01:51 PM
    by cdad  Go to last post
  7. Well what do you think ?

    Started by cdad, May 31, 2014 05:21 PM
    • Answers: 10
    • Views: 8,735
    Last Post: Jun 2, 2014 04:14 PM
    by paraclete  Go to last post
  8. Teaching children about firearms.

    Started by cdad, Nov 1, 2012 02:45 PM
    • Answers: 14
    • Views: 7,148
    Last Post: Mar 2, 2013 11:01 AM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  9. Can I deduct my child during a custody dispute ?

    Started by cdad, Feb 4, 2013 08:57 PM
    • Answers: 1
    • Views: 328
    Last Post: Feb 5, 2013 04:23 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Family Law

    • Answers: 16
    • Views: 7,340
    Last Post: Feb 4, 2013 11:01 AM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  10. Has anyone been following this?

    Started by cdad, Jan 25, 2013 04:59 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 23
    • Views: 19,749
    Last Post: Jan 26, 2013 10:50 AM
    by talaniman  Go to last post
  11. Something we all need to look at...

    Started by cdad, Sep 29, 2012 09:27 AM
    • Answers: 1
    • Views: 3,799
    Last Post: Oct 4, 2012 03:21 AM
    by cmeeks  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  12. We all need to keep an eye on this

    Started by cdad, Jul 7, 2012 04:34 PM
    • Answers: 2
    • Views: 4,810
    Last Post: Jul 7, 2012 06:19 PM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  13. News for friends up north.

    Started by cdad, Feb 17, 2012 05:06 PM
    • Answers: 2
    • Views: 4,704
    Last Post: Jul 6, 2012 03:13 PM
    by earl237  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  14. Wonder who is on the list from here??

    Started by cdad, Mar 11, 2012 02:46 PM
    • Answers: 10
    • Views: 895
    Last Post: Mar 11, 2012 07:36 PM
    by odinn7  Go to last post
  15. Poll: On a lighter note

    Started by cdad, Dec 24, 2011 07:34 AM
    • Answers: 3
    • Views: 754
    Last Post: Jan 12, 2012 06:52 PM
    by smoothy  Go to last post
  16. Time for opinions.

    Started by cdad, Sep 14, 2011 04:40 PM
    • Answers: 11
    • Views: 6,434
    Last Post: Dec 27, 2011 08:38 AM
    by cmeeks  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  17. Something to occupy your holiday free time.

    Started by cdad, Dec 24, 2011 10:00 AM
    • Answers: 4
    • Views: 638
    Last Post: Dec 25, 2011 05:08 AM
    by paraclete  Go to last post
  18. Ammo alert

    Started by cdad, Nov 26, 2011 09:35 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 9,447
    Last Post: Dec 10, 2011 08:23 PM
    by odinn7  Go to last post

    Topic:
    Firearms

  19. Looks like big brother has a little sister.

    Started by cdad, Sep 21, 2011 05:50 PM
    • Answers: 16
    • Views: 1,002
    Last Post: Sep 29, 2011 02:26 PM
    by NeedKarma  Go to last post
  20. Ready Aim Fire - aka the GUN thread

    Started by cdad, Jun 20, 2010 06:38 PM
    24 Pages
    1 2 3 ... 24
    • Answers: 468
    • Views: 12,415
    Last Post: Jul 17, 2011 02:56 PM
    by cdad  Go to last post
  21. Child support and an open debate.

    Started by cdad, Apr 5, 2011 03:24 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 46
    • Views: 1,226
    Last Post: Apr 21, 2011 01:02 PM
    by cdad  Go to last post
  22. Merry Christmas Russia

    Started by cdad, Jan 7, 2011 05:51 PM
    • Answers: 1
    • Views: 906
    Last Post: Jan 8, 2011 09:22 AM
    by RickJ  Go to last post
  23. Is this really true ?

    Started by cdad, Jan 15, 2008 01:31 PM
    • Answers: 4
    • Views: 899
    Last Post: Jan 15, 2008 03:52 PM
    by oneguyinohio  Go to last post

    Topic:
    Family Law

Results 1 to 25 of 233