Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: stevetcg

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. I make all the money, I make all the rules about it, right?

    Started by stevetcg, Oct 16, 2009 12:28 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 3,280
    Last Post: Jul 28, 2012 12:33 PM
    by Deanna40  Go to last post

    Topic:
    Marriage

  2. Dental Billing and Insurance Issue

    Started by stevetcg, Apr 8, 2011 10:21 AM
    • Answers: 1
    • Views: 414
    Last Post: Apr 8, 2011 11:43 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Small Claims

  3. Modifying Existing Cabinetry

    Started by stevetcg, Jul 20, 2010 07:35 AM
    • Answers: 3
    • Views: 507
    Last Post: Jul 21, 2010 05:00 PM
    by KBC  Go to last post
  4. Getting Arrest Warrant Enforced

    Started by stevetcg, Feb 26, 2009 12:00 PM
    • Answers: 7
    • Views: 1,850
    Last Post: Dec 21, 2009 04:42 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  5. Specific Gravity of Water

    Started by stevetcg, Aug 28, 2009 06:36 AM
    • Answers: 6
    • Views: 2,844
    Last Post: Nov 25, 2009 07:09 AM
    by Unknown008  Go to last post

    Topic:
    Chemistry

  6. Shower Pans

    Started by stevetcg, Sep 30, 2009 10:02 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,050
    Last Post: Oct 1, 2009 09:15 AM
    by massplumber2008  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  7. Arched Door Jam

    Started by stevetcg, Aug 28, 2009 09:37 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,654
    Last Post: Aug 29, 2009 06:37 PM
    by 21boat  Go to last post

    Topic:
    Construction

  8. Sliding Doors and Glass

    Started by stevetcg, Jun 11, 2009 08:51 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,546
    Last Post: Jul 31, 2009 02:58 PM
    by glassdoc  Go to last post
  9. Whole House Generator - Opinions Sought

    Started by stevetcg, Jul 20, 2009 10:26 AM
    • Answers: 1
    • Views: 601
    Last Post: Jul 20, 2009 11:20 AM
    by KISS  Go to last post
  10. Difference in Paint

    Started by stevetcg, Jul 2, 2009 11:34 AM
    • Answers: 2
    • Views: 563
    Last Post: Jul 3, 2009 09:17 AM
    by ballengerb1  Go to last post
  11. Jurisdictional Changes

    Started by stevetcg, Jun 25, 2009 05:49 PM
    • Answers: 6
    • Views: 388
    Last Post: Jun 25, 2009 09:44 PM
    by cadillac59  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  12. Recutting Granite Counters

    Started by stevetcg, Jun 22, 2009 12:28 PM
    • Answers: 1
    • Views: 2,605
    Last Post: Jun 22, 2009 09:12 PM
    by creahands  Go to last post
  13. The right tool for the job

    Started by stevetcg, Jun 18, 2009 09:04 AM
    • Answers: 3
    • Views: 739
    Last Post: Jun 18, 2009 09:30 AM
    by ballengerb1  Go to last post
  14. Walkway Lighting

    Started by stevetcg, Jun 17, 2009 06:32 AM
    • Answers: 3
    • Views: 720
    Last Post: Jun 17, 2009 06:38 AM
    by ZoeMarie  Go to last post
  15. Cleaning Flat Top Range

    Started by stevetcg, Jun 11, 2009 08:54 AM
    • Answers: 1
    • Views: 979
    Last Post: Jun 11, 2009 08:59 AM
    by tickle  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  16. Hardwood Flooring Edges

    Started by stevetcg, Jun 6, 2009 04:26 AM
    • Answers: 2
    • Views: 507
    Last Post: Jun 6, 2009 06:27 AM
    by creahands  Go to last post
  17. Return/Cancellation Policies

    Started by stevetcg, May 28, 2009 10:51 AM
    • Answers: 7
    • Views: 480
    Last Post: May 28, 2009 03:45 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  18. Country Style Ribs

    Started by stevetcg, Mar 23, 2009 01:57 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,132
    Last Post: May 20, 2009 11:05 AM
    by Meredith1978  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  19. Name Change Clarification

    Started by stevetcg, May 13, 2009 10:10 AM
    • Answers: 3
    • Views: 823
    Last Post: May 13, 2009 02:54 PM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  20. Company Sold - stock?

    Started by stevetcg, Jan 1, 2009 07:16 AM
    • Answers: 4
    • Views: 3,211
    Last Post: May 6, 2009 01:31 AM
    by morgaine300  Go to last post

    Topic:
    Investing

  21. Window Material

    Started by stevetcg, Apr 30, 2009 09:20 AM
    • Answers: 1
    • Views: 410
    Last Post: Apr 30, 2009 09:25 AM
    by twinkiedooter  Go to last post
  22. Solid State Dimmer

    Started by stevetcg, Apr 20, 2009 03:38 AM
    • Answers: 4
    • Views: 1,364
    Last Post: Apr 21, 2009 01:58 PM
    by ceilingfanrepair  Go to last post
  23. Wattage in Bathroom Sconces

    Started by stevetcg, Apr 20, 2009 02:17 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,780
    Last Post: Apr 20, 2009 02:27 PM
    by ebaines  Go to last post
  24. Toilet Water Level

    Started by stevetcg, Apr 17, 2009 05:36 PM
    • Answers: 6
    • Views: 1,921
    Last Post: Apr 18, 2009 11:19 AM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  25. Gas Line - who to call?

    Started by stevetcg, Apr 9, 2009 03:11 PM
    • Answers: 5
    • Views: 988
    Last Post: Apr 13, 2009 06:44 AM
    by stevetcg  Go to last post
  26. Liability in Section 508 suit

    Started by stevetcg, Feb 4, 2009 05:26 AM
    • Answers: 0
    • Views: 189
    Last Post: Feb 4, 2009 05:26 AM
    by stevetcg  Go to last post
  27. Delayed Return

    Started by stevetcg, Jan 30, 2009 06:04 AM
    • Answers: 1
    • Views: 363
    Last Post: Jan 30, 2009 01:24 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  28. 16 inch floor tile and slab

    Started by stevetcg, Jan 20, 2009 07:14 AM
    • Answers: 3
    • Views: 2,215
    Last Post: Jan 20, 2009 01:46 PM
    by 21boat  Go to last post
  29. 80s Sci-Fi Novel - Spacefleet Academy

    Started by stevetcg, Jan 17, 2009 01:21 PM
    • Answers: 0
    • Views: 559
    Last Post: Jan 17, 2009 01:21 PM
    by stevetcg  Go to last post
  30. Small Claims Jurisdiction

    Started by stevetcg, Jan 16, 2009 06:41 AM
    • Answers: 1
    • Views: 306
    Last Post: Jan 16, 2009 07:46 AM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Small Claims

  31. 1st Time Homebuyer Credit

    Started by stevetcg, Jan 14, 2009 06:52 AM
    • Answers: 7
    • Views: 844
    Last Post: Jan 14, 2009 04:02 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  32. 2009 Tax point - getting married - default loan

    Started by stevetcg, Jan 12, 2009 09:58 AM
    • Answers: 2
    • Views: 401
    Last Post: Jan 14, 2009 11:55 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  33. Potty Training

    Started by stevetcg, Jan 12, 2009 06:57 AM
    • Answers: 3
    • Views: 412
    Last Post: Jan 14, 2009 07:42 AM
    by jai_myers  Go to last post

    Topic:
    Children

  34. Odd Stock

    Started by stevetcg, Jan 10, 2009 09:38 PM
    • Answers: 3
    • Views: 519
    Last Post: Jan 11, 2009 09:08 AM
    by ISneezeFunny  Go to last post

    Topic:
    Investing

  35. Unrealistic Expectations?

    Started by stevetcg, Jan 9, 2009 05:02 AM
    • Answers: 2
    • Views: 770
    Last Post: Jan 9, 2009 06:30 AM
    by stevetcg  Go to last post

    Topic:
    Real Estate

  36. Will and Child

    Started by stevetcg, Jan 6, 2009 07:57 AM
    • Answers: 10
    • Views: 774
    Last Post: Jan 7, 2009 04:52 PM
    by JudyKayTee  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  37. Gross Fridge

    Started by stevetcg, Jan 7, 2009 08:07 AM
    • Answers: 1
    • Views: 802
    Last Post: Jan 7, 2009 08:13 AM
    by hvac1000  Go to last post

    Topic:
    Appliances

  38. Judgments and your credit score

    Started by stevetcg, Jan 7, 2009 07:36 AM
    • Answers: 3
    • Views: 464
    Last Post: Jan 7, 2009 07:42 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    Small Claims

  39. Child Care credit for non-child

    Started by stevetcg, Jan 2, 2009 12:30 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,047
    Last Post: Jan 2, 2009 03:43 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  40. Sharpening Steel

    Started by stevetcg, Nov 27, 2008 06:40 AM
    • Answers: 9
    • Views: 1,283
    Last Post: Dec 20, 2008 10:14 AM
    by melloboi23  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  41. Wildlife destroying yard

    Started by stevetcg, Dec 18, 2008 08:43 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,136
    Last Post: Dec 19, 2008 05:51 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  42. Mortgage Shopping

    Started by stevetcg, Dec 9, 2008 08:27 AM
    • Answers: 1
    • Views: 406
    Last Post: Dec 15, 2008 04:52 PM
    by RealEstateMandy  Go to last post

    Topic:
    Real Estate

  43. Uncontested Divorce in FL with Kids

    Started by stevetcg, Dec 10, 2008 06:31 AM
    • Answers: 4
    • Views: 715
    Last Post: Dec 10, 2008 07:25 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  44. Child Care

    Started by stevetcg, Dec 5, 2008 05:01 AM
    • Answers: 6
    • Views: 782
    Last Post: Dec 9, 2008 09:59 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  45. Hit By Bus Situation

    Started by stevetcg, Nov 27, 2008 05:14 AM
    • Answers: 13
    • Views: 1,019
    Last Post: Nov 29, 2008 01:56 PM
    by cadillac59  Go to last post

    Topic:
    Family Law

  46. Bathing Children

    Started by stevetcg, Nov 27, 2008 05:56 AM
    • Answers: 4
    • Views: 602
    Last Post: Nov 27, 2008 07:14 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Children

  47. Cash Back

    Started by stevetcg, Nov 23, 2008 05:14 AM
    • Answers: 7
    • Views: 518
    Last Post: Nov 24, 2008 10:30 PM
    by jjwoodhull  Go to last post

    Topic:
    Real Estate

  48. HELOC, Credit Rating and Financial Planning

    Started by stevetcg, Nov 20, 2008 05:08 AM
    • Answers: 0
    • Views: 486
    Last Post: Nov 20, 2008 05:08 AM
    by stevetcg  Go to last post

    Topic:
    Credit

  49. Bacon Wrapped Bacon

    Started by stevetcg, Nov 5, 2008 02:44 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,557
    Last Post: Nov 15, 2008 11:08 PM
    by linnealand  Go to last post

    Topic:
    Cooking

  50. Taxes Erroneously Withheld

    Started by stevetcg, Sep 30, 2008 10:02 AM
    • Answers: 0
    • Views: 320
    Last Post: Sep 30, 2008 10:02 AM
    by stevetcg  Go to last post
Results 1 to 50 of 55