Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: janlafata

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Tweaking Firefox to death!

    Started by janlafata, Aug 14, 2008 01:53 PM
    • Answers: 1
    • Views: 584
    Last Post: Feb 27, 2009 10:21 PM
    by NoDaddy dot com  Go to last post

    Topic:
    Firefox

  2. May be making the move to Opera.

    Started by janlafata, Aug 6, 2008 01:15 PM
    • Answers: 1
    • Views: 1,501
    Last Post: Oct 18, 2008 11:01 AM
    by Nin13  Go to last post
  3. Not getting the full benefit out of program!

    Started by janlafata, Sep 7, 2008 03:25 PM
    • Answers: 1
    • Views: 480
    Last Post: Sep 15, 2008 09:44 AM
    by =OTS=G-Man  Go to last post
  4. Messed up of a few system file icons!

    Started by janlafata, Sep 7, 2008 01:49 PM
    • Answers: 9
    • Views: 875
    Last Post: Sep 8, 2008 10:07 AM
    by ScottGem  Go to last post
  5. I messed up a word doc file!

    Started by janlafata, Sep 2, 2008 03:19 PM
    • Answers: 2
    • Views: 4,038
    Last Post: Sep 2, 2008 03:42 PM
    by JBeaucaire  Go to last post
  6. Want to be able to play DVD's in WMP 11

    Started by janlafata, Aug 26, 2008 09:16 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,081
    Last Post: Aug 27, 2008 10:05 AM
    by seahwk83  Go to last post

    Topic:
    Multimedia

  7. A few simple (I hope) Opera questions!

    Started by janlafata, Aug 13, 2008 12:33 AM
    • Answers: 1
    • Views: 1,011
    Last Post: Aug 13, 2008 01:27 AM
    by falone  Go to last post
  8. LED won't blink amymore in Standby.

    Started by janlafata, Aug 6, 2008 06:16 AM
    • Answers: 5
    • Views: 859
    Last Post: Aug 8, 2008 10:46 AM
    by janlafata  Go to last post

    Topic:
    Desktops

  9. No space between pages in Word Pro 2003

    Started by janlafata, Aug 7, 2008 01:56 PM
    • Answers: 2
    • Views: 865
    Last Post: Aug 7, 2008 02:20 PM
    by janlafata  Go to last post
  10. Getting USB error message

    Started by janlafata, Jul 31, 2008 01:25 PM
    • Answers: 5
    • Views: 891
    Last Post: Aug 4, 2008 09:02 AM
    by Scleros  Go to last post
  11. An SP1 mind boggler!

    Started by janlafata, Jul 30, 2008 12:01 PM
    • Answers: 10
    • Views: 778
    Last Post: Aug 1, 2008 05:33 PM
    by janlafata  Go to last post

    Topic:
    Windows

  12. Wrong IE links opening for me in x64 OE

    Started by janlafata, Jul 17, 2008 09:17 AM
    • Answers: 0
    • Views: 261
    Last Post: Jul 17, 2008 09:17 AM
    by janlafata  Go to last post

    Topic:
    Windows

  13. At a crossroads with Operating Systems & hardware

    Started by janlafata, Jun 28, 2008 12:46 PM
    • Answers: 0
    • Views: 254
    Last Post: Jun 28, 2008 12:46 PM
    by janlafata  Go to last post

    Topic:
    Windows

Results 1 to 13 of 13