Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: tomder55

Search: Search took 0.03 seconds.

  1. Govt subsidies for beach front McMansions

    Started by tomder55, Today 07:34 AM
    • Answers: 1
    • Views: 11
    Last Post: Today 09:16 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  2. Were the EVs

    Started by tomder55, Yesterday 01:57 PM
    • Answers: 1
    • Views: 25
    Last Post: Yesterday 03:48 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 18
    • Views: 222
    Last Post: Yesterday 12:28 PM
    by tomder55  Go to last post
  3. Clueless Joe Loves the Saudis now .

    Started by tomder55, Jun 12, 2022 07:28 AM
    • Answers: 14
    • Views: 170
    Last Post: Yesterday 07:17 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  4. Hardcore

    Started by tomder55, Nov 19, 2022 05:09 AM
    • Answers: 12
    • Views: 88
    Last Post: Yesterday 07:14 AM
    by Athos  Go to last post
  5. Herr Doctor forgets ?

    Started by tomder55, Nov 27, 2022 05:34 AM
    • Answers: 1
    • Views: 11
    Last Post: Nov 28, 2022 06:10 AM
    by tomder55  Go to last post
  6. student loan forgiveness ....

    Started by tomder55, Apr 29, 2022 05:32 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 81
    • Views: 550
    Last Post: Nov 26, 2022 02:14 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  7. Will this be a rerun of 2020 ?

    Started by tomder55, Nov 8, 2022 05:10 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 71
    • Views: 555
    Last Post: Nov 26, 2022 05:38 AM
    by tomder55  Go to last post
  8. Lies Damn Lies and covid statistics

    Started by tomder55, Jan 2, 2022 04:31 AM
    • Answers: 10
    • Views: 92
    Last Post: Nov 22, 2022 02:16 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 7
    Last Post: Nov 22, 2022 06:31 AM
    by tomder55  Go to last post
  9. EPA's delusions

    Started by tomder55, Dec 29, 2021 05:58 AM
    • Answers: 7
    • Views: 110
    Last Post: Nov 21, 2022 06:19 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 20
    Last Post: Nov 20, 2022 01:00 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  10. Flashback the January insurrection

    Started by tomder55, Nov 20, 2022 08:38 AM
    • Answers: 1
    • Views: 18
    Last Post: Nov 20, 2022 12:51 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  11. Vote for Dems or else democracy is destroyed

    Started by tomder55, Nov 3, 2022 04:42 AM
    • Answers: 9
    • Views: 74
    Last Post: Nov 20, 2022 06:11 AM
    by tomder55  Go to last post
  12. SBF

    Started by tomder55, Nov 14, 2022 04:06 PM
    • Answers: 15
    • Views: 83
    Last Post: Nov 20, 2022 06:02 AM
    by tomder55  Go to last post
  13. Get ready for the Georgia steal

    Started by tomder55, Nov 16, 2022 05:42 AM
    • Answers: 3
    • Views: 28
    Last Post: Nov 19, 2022 09:10 PM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 13
    Last Post: Nov 19, 2022 05:57 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  14. Retail theft

    Started by tomder55, Nov 18, 2022 05:55 AM
    • Answers: 6
    • Views: 49
    Last Post: Nov 18, 2022 03:19 PM
    by tomder55  Go to last post
  15. Democrat Debate Dodgers

    Started by tomder55, Oct 18, 2022 04:32 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 61
    • Views: 569
    Last Post: Nov 17, 2022 06:29 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  16. Which is the bigger national security threat ?

    Started by tomder55, Nov 12, 2022 05:50 AM
    • Answers: 2
    • Views: 25
    Last Post: Nov 16, 2022 06:13 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  17. $$$$$ for nothing

    Started by tomder55, Aug 23, 2021 10:38 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 38
    • Views: 431
    Last Post: Nov 15, 2022 08:36 AM
    by tomder55  Go to last post
  18. US debt

    Started by tomder55, Oct 6, 2022 04:00 AM
    • Answers: 2
    • Views: 46
    Last Post: Nov 14, 2022 03:55 AM
    by tomder55  Go to last post
  19. Wipe out !!!!

    Started by tomder55, Nov 7, 2022 05:10 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 57
    • Views: 364
    Last Post: Nov 13, 2022 02:07 PM
    by Athos  Go to last post
  20. Ukraine retakes Kherson

    Started by tomder55, Nov 11, 2022 02:23 PM
    • Answers: 1
    • Views: 18
    Last Post: Nov 12, 2022 03:23 PM
    by tomder55  Go to last post
  21. Bread and Circuses

    Started by tomder55, Jun 8, 2022 05:25 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 133
    • Views: 1,138
    Last Post: Nov 12, 2022 02:55 PM
    by tomder55  Go to last post
  22. JFKerry is going to resign as 'Climate Czar'

    Started by tomder55, Oct 29, 2022 05:16 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 208
    Last Post: Nov 12, 2022 02:19 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 18
    Last Post: Nov 12, 2022 08:54 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 1
    • Views: 13
    Last Post: Nov 11, 2022 09:37 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  23. there was indeed a red wave

    Started by tomder55, Nov 11, 2022 09:37 AM
    • Answers: 2
    • Views: 24
    Last Post: Nov 11, 2022 10:47 AM
    by Athos  Go to last post
  24. Yertle has to go

    Started by tomder55, Nov 4, 2021 04:13 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 433
    Last Post: Nov 11, 2022 07:03 AM
    by jlisenbe  Go to last post
    • Answers: 2
    • Views: 36
    Last Post: Nov 10, 2022 04:34 AM
    by tomder55  Go to last post
  25. NY Slimes scaremongering again

    Started by tomder55, Nov 6, 2022 03:15 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 27
    • Views: 172
    Last Post: Nov 9, 2022 04:23 PM
    by Athos  Go to last post
  26. semi socialist

    Started by tomder55, Sep 2, 2022 03:46 AM
    • Answers: 19
    • Views: 142
    Last Post: Nov 8, 2022 09:51 AM
    by Athos  Go to last post
    • Answers: 6
    • Views: 78
    Last Post: Nov 3, 2022 05:19 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  27. Baloney regulations keep people starving

    Started by tomder55, Oct 31, 2022 06:18 AM
    • Answers: 9
    • Views: 76
    Last Post: Oct 31, 2022 07:25 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  28. jim Crow 2.0

    Started by tomder55, Oct 31, 2022 02:03 PM
    • Answers: 2
    • Views: 30
    Last Post: Oct 31, 2022 05:57 PM
    by tomder55  Go to last post
  29. Dem election denial

    Started by tomder55, Oct 29, 2022 05:25 AM
    • Answers: 11
    • Views: 77
    Last Post: Oct 29, 2022 01:21 PM
    by jlisenbe  Go to last post
  30. The Dems love high prices

    Started by tomder55, Oct 29, 2022 04:20 AM
    • Answers: 0
    • Views: 25
    Last Post: Oct 29, 2022 04:20 AM
    by tomder55  Go to last post
  31. Utopia awaits after the next collective effort

    Started by tomder55, Sep 22, 2022 05:06 AM
    • Answers: 10
    • Views: 106
    Last Post: Oct 28, 2022 04:07 AM
    by tomder55  Go to last post
  32. The chickens coming home to roost in lawless Blue America

    Started by tomder55, Dec 3, 2021 05:48 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 357
    Last Post: Oct 27, 2022 04:54 PM
    by tomder55  Go to last post
  33. Kam the Sham's Valley Girl take on Ukraine

    Started by tomder55, Feb 22, 2022 05:20 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 28
    • Views: 580
    Last Post: Oct 27, 2022 02:37 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 7
    • Views: 63
    Last Post: Oct 27, 2022 05:34 AM
    by tomder55  Go to last post
  34. World Series

    Started by tomder55, Oct 27, 2022 04:18 AM
    • Answers: 0
    • Views: 26
    Last Post: Oct 27, 2022 04:18 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 22
    Last Post: Oct 27, 2022 03:54 AM
    by tomder55  Go to last post
  35. the game plan

    Started by tomder55, Dec 14, 2021 04:02 PM
    • Answers: 5
    • Views: 117
    Last Post: Oct 24, 2022 07:07 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  36. Voter ID

    Started by tomder55, Jun 2, 2021 05:01 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 72
    • Views: 762
    Last Post: Oct 21, 2022 09:06 AM
    by jlisenbe  Go to last post
  37. walk on the wild side

    Started by tomder55, Dec 17, 2021 03:49 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 40
    • Views: 408
    Last Post: Oct 21, 2022 04:33 AM
    by tomder55  Go to last post
  38. Liz Truss is no conservative

    Started by tomder55, Sep 16, 2022 04:36 AM
    • Answers: 5
    • Views: 96
    Last Post: Oct 21, 2022 03:15 AM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 27
    Last Post: Oct 20, 2022 05:48 AM
    by tomder55  Go to last post
  39. covid emergency extended ad infinitum

    Started by tomder55, Oct 15, 2022 06:07 AM
    • Answers: 1
    • Views: 27
    Last Post: Oct 15, 2022 07:43 AM
    by jlisenbe  Go to last post
Results 1 to 50 of 500