Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: kritvarma

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. returning resident visa

    Started by kritvarma, Oct 7, 2020 05:26 PM
    • Answers: 2
    • Views: 240
    Last Post: Oct 18, 2020 07:14 AM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  2. Surrendering Green Card

    Started by kritvarma, Jan 15, 2020 09:53 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,254
    Last Post: Jan 15, 2020 10:47 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  3. W-9 and IRS form 5938

    Started by kritvarma, Oct 23, 2015 04:07 PM
    • Answers: 4
    • Views: 730
    Last Post: Oct 24, 2015 07:02 AM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  4. Buying a home in California

    Started by kritvarma, Feb 27, 2015 07:05 PM
    • Answers: 7
    • Views: 5,660
    Last Post: Feb 28, 2015 06:42 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Real Estate

  5. Social security benefits

    Started by kritvarma, Feb 27, 2015 06:50 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,979
    Last Post: Feb 28, 2015 01:24 PM
    by joypulv  Go to last post

    Topic:
    Retirement

  6. Suing school or teacher

    Started by kritvarma, Feb 27, 2015 06:42 PM
    • Answers: 5
    • Views: 422
    Last Post: Feb 27, 2015 10:38 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Other Law

  7. Losing Indian citizenship

    Started by kritvarma, Feb 27, 2015 06:54 PM
    • Answers: 1
    • Views: 308
    Last Post: Feb 27, 2015 07:55 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post
  8. Filing U.S tax returns for foreign income.

    Started by kritvarma, Mar 15, 2014 11:40 PM
    • Answers: 6
    • Views: 836
    Last Post: Mar 22, 2014 01:26 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  9. Sponsoring children

    Started by kritvarma, Oct 20, 2013 09:19 PM
    • Answers: 1
    • Views: 390
    Last Post: Oct 21, 2013 12:18 PM
    by newacct  Go to last post
  10. CA state tax and penalty for cashing out IRA

    Started by kritvarma, Aug 6, 2012 02:58 PM
    • Answers: 2
    • Views: 853
    Last Post: Aug 7, 2012 07:42 AM
    by ebaines  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  11. Handy cam to DVD burning

    Started by kritvarma, Jul 30, 2011 04:37 AM
    • Answers: 1
    • Views: 332
    Last Post: Jul 30, 2011 04:30 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  12. Green card

    Started by kritvarma, Mar 5, 2011 09:26 AM
    • Answers: 0
    • Views: 272
    Last Post: Mar 5, 2011 09:26 AM
    by kritvarma  Go to last post
  13. PIO and OCI for India

    Started by kritvarma, Jan 12, 2011 09:02 AM
    • Answers: 0
    • Views: 246
    Last Post: Jan 12, 2011 09:02 AM
    by kritvarma  Go to last post
  14. Immigration

    Started by kritvarma, Jan 16, 2010 12:10 PM
    • Answers: 2
    • Views: 426
    Last Post: Jan 17, 2010 11:48 AM
    by kritvarma  Go to last post
  15. W-9 certification

    Started by kritvarma, Nov 28, 2009 07:47 PM
    • Answers: 4
    • Views: 1,409
    Last Post: Nov 30, 2009 09:31 PM
    by kritvarma  Go to last post

    Topic:
    Taxes

  16. Foreign income

    Started by kritvarma, Mar 10, 2009 09:00 PM
    • Answers: 6
    • Views: 541
    Last Post: May 4, 2009 02:24 PM
    by AtlantaTaxExpert  Go to last post

    Topic:
    Taxes

Results 1 to 16 of 16