Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: talaniman

Search: Search took 0.02 seconds.

  1. Fillibuster...Jim Crow in a suit?

    Started by talaniman, Mar 18, 2021 12:00 PM
    16 Pages
    1 2 3 ... 16
    • Answers: 319
    • Views: 1,481
    Last Post: Today 11:15 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 13
    • Views: 152
    Last Post: Feb 11, 2021 01:04 PM
    by talaniman  Go to last post
  2. Is this lying, cheating or stealing?

    Started by talaniman, Jan 22, 2021 08:06 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 48
    • Views: 298
    Last Post: Jan 28, 2021 11:31 PM
    by paraclete  Go to last post
  3. The Russians are back!

    Started by talaniman, Dec 18, 2020 08:01 PM
    • Answers: 17
    • Views: 165
    Last Post: Dec 28, 2020 09:12 PM
    by paraclete  Go to last post
  4. Dufus to release HC emails.

    Started by talaniman, Oct 10, 2020 07:45 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 35
    • Views: 803
    Last Post: Oct 14, 2020 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  5. Are these dufus stand by boys?

    Started by talaniman, Oct 8, 2020 07:33 PM
    • Answers: 4
    • Views: 77
    Last Post: Oct 10, 2020 06:55 AM
    by talaniman  Go to last post
  6. Slick Mitch Shuns WH!

    Started by talaniman, Oct 8, 2020 07:22 PM
    • Answers: 3
    • Views: 192
    Last Post: Oct 10, 2020 05:59 AM
    by talaniman  Go to last post
  7. POTUS tests positive for Covid19

    Started by talaniman, Oct 2, 2020 05:18 AM
    • Answers: 18
    • Views: 207
    Last Post: Oct 5, 2020 09:23 PM
    by talaniman  Go to last post
  8. Proof the dufus lies his A$$ off!

    Started by talaniman, Sep 9, 2020 09:54 AM
    • Answers: 18
    • Views: 134
    Last Post: Sep 10, 2020 08:23 AM
    by talaniman  Go to last post
    • Answers: 8
    • Views: 68
    Last Post: Sep 10, 2020 08:18 AM
    by talaniman  Go to last post
  9. Another dufus swamp critter scandal?

    Started by talaniman, Sep 7, 2020 03:15 PM
    • Answers: 4
    • Views: 639
    Last Post: Sep 8, 2020 07:00 PM
    by talaniman  Go to last post
  10. Judge Gleeson finally speaks!

    Started by talaniman, Jun 22, 2020 07:15 PM
    • Answers: 15
    • Views: 1,788
    Last Post: Jun 25, 2020 06:06 AM
    by talaniman  Go to last post
  11. The dufus loses again!

    Started by talaniman, Jun 18, 2020 02:08 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 34
    • Views: 1,581
    Last Post: Jun 22, 2020 04:05 AM
    by talaniman  Go to last post
  12. Happy New Year

    Started by talaniman, Jan 1, 2018 05:54 AM
    • Answers: 10
    • Views: 867
    Last Post: Jan 6, 2018 06:07 PM
    by paraclete  Go to last post
  13. Kentucky clerk held in contempt!

    Started by talaniman, Sep 3, 2015 10:25 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 64
    • Views: 5,906
    Last Post: Sep 6, 2015 03:24 PM
    by paraclete  Go to last post
  14. We have a deal!

    Started by talaniman, Jul 14, 2015 07:15 PM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 208
    • Views: 7,887
    Last Post: Sep 5, 2015 05:31 AM
    by paraclete  Go to last post
  15. More right wing Lunacy?

    Started by talaniman, Apr 23, 2014 07:19 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 95
    • Views: 4,736
    Last Post: Apr 30, 2014 08:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  16. A Blessed Holiday!

    Started by talaniman, Dec 20, 2013 08:10 AM
    • Answers: 12
    • Views: 1,177
    Last Post: Dec 27, 2013 11:08 AM
    by talaniman  Go to last post
  17. Husband Wanted

    Started by talaniman, Jan 28, 2010 11:16 AM
    • Answers: 12
    • Views: 2,957
    Last Post: Jul 8, 2013 07:41 AM
    by Someonee  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  18. Designer of the human body.

    Started by talaniman, Apr 23, 2009 09:43 AM
    • Answers: 8
    • Views: 1,717
    Last Post: Aug 13, 2012 06:35 PM
    by mmresd  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  19. Geography??

    Started by talaniman, Dec 12, 2011 06:44 PM
    • Answers: 13
    • Views: 1,776
    Last Post: Dec 28, 2011 08:12 AM
    by tomder55  Go to last post
  20. Sticky Question Sticky: Relationship Stickies.

    Started by talaniman, Jan 5, 2007 07:10 AM
    • Answers: 6
    • Views: 12,836
    Last Post: Apr 5, 2011 12:47 AM
    by Morrison88  Go to last post
  21. Sticky Question Sticky: No Chat/Text!

    Started by talaniman, Feb 27, 2010 12:15 PM
    • Answers: 0
    • Views: 9,411
    Last Post: Feb 27, 2010 12:15 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Dating

  22. Making a baby

    Started by talaniman, Feb 1, 2010 07:48 PM
    • Answers: 12
    • Views: 1,404
    Last Post: Feb 7, 2010 10:25 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  23. How lucky was he?

    Started by talaniman, Jan 28, 2010 10:58 AM
    • Answers: 15
    • Views: 1,124
    Last Post: Jan 29, 2010 02:37 AM
    by amicon  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  24. A Happy New Year to All!

    Started by talaniman, Dec 31, 2009 06:31 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 1,478
    Last Post: Jan 2, 2010 12:22 AM
    by bswc  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  25. The fence

    Started by talaniman, Nov 20, 2005 08:02 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 58
    • Views: 6,212
    Last Post: Jul 7, 2009 07:48 AM
    by excon  Go to last post
  26. Illegal aliens

    Started by talaniman, Apr 20, 2006 06:50 AM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 62
    • Views: 5,387
    Last Post: Jun 28, 2009 10:08 PM
    by Gsxr13  Go to last post
  27. Must be Friday!

    Started by talaniman, May 8, 2009 05:58 AM
    • Answers: 6
    • Views: 507
    Last Post: May 9, 2009 11:08 AM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  28. Boys wise word to a father

    Started by talaniman, Apr 2, 2009 08:08 AM
    • Answers: 3
    • Views: 700
    Last Post: Apr 17, 2009 01:24 PM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  29. Humor to dunk donuts by

    Started by talaniman, Feb 20, 2007 04:44 AM
    • Answers: 3
    • Views: 925
    Last Post: Apr 3, 2009 08:19 PM
    by Whatever24  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  30. Paddy's at it again

    Started by talaniman, Mar 23, 2009 06:51 AM
    • Answers: 2
    • Views: 412
    Last Post: Mar 24, 2009 03:17 PM
    by frangipanis  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  31. 'Holy Prostitutes'

    Started by talaniman, Mar 12, 2009 12:04 AM
    • Answers: 5
    • Views: 5,922
    Last Post: Mar 13, 2009 06:28 AM
    by neverme  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  32. No chat speak, no text talk! - The Nonsense and NO topic version

    Started by talaniman, Dec 29, 2008 09:25 AM
    13 Pages
    1 2 3 ... 13
    • Answers: 257
    • Views: 11,894
    Last Post: Feb 15, 2009 04:15 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  33. Dog eats grass.

    Started by talaniman, Dec 31, 2008 08:25 PM
    • Answers: 9
    • Views: 940
    Last Post: Jan 2, 2009 12:01 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Dogs

  34. Sticky Question Sticky: No chat speak, no text talk!

    Started by talaniman, Dec 29, 2008 09:25 AM
    • Answers: 0
    • Views: 24,704
    Last Post: Dec 29, 2008 09:25 AM
    by talaniman  Go to last post
  35. Start Sunday with some humor.

    Started by talaniman, Aug 24, 2008 06:03 AM
    • Answers: 2
    • Views: 681
    Last Post: Dec 28, 2008 09:33 AM
    by THEpurplepeanut  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  36. Sip your coffeee with these!

    Started by talaniman, Aug 12, 2008 06:15 AM
    • Answers: 6
    • Views: 943
    Last Post: Dec 8, 2008 08:35 AM
    by 1099669  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  37. Sunday Quickies

    Started by talaniman, Oct 5, 2008 05:24 AM
    • Answers: 3
    • Views: 740
    Last Post: Dec 5, 2008 12:58 PM
    by adam_89  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  38. The Truth!

    Started by talaniman, Oct 9, 2008 08:51 AM
    • Answers: 3
    • Views: 734
    Last Post: Dec 3, 2008 11:25 PM
    by artlady  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  39. Whose Birthday?

    Started by talaniman, Aug 29, 2008 08:50 AM
    • Answers: 3
    • Views: 754
    Last Post: Sep 9, 2008 01:21 PM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  40. Traditional Roles

    Started by talaniman, Aug 30, 2008 07:13 AM
    • Answers: 2
    • Views: 607
    Last Post: Aug 31, 2008 07:46 PM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  41. Forrest Gump and St Peter.

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 09:23 AM
    • Answers: 3
    • Views: 737
    Last Post: Aug 26, 2008 07:36 PM
    by RemyGoof  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  42. Crazy Couples

    Started by talaniman, Aug 26, 2008 12:40 PM
    • Answers: 0
    • Views: 423
    Last Post: Aug 26, 2008 12:40 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  43. Saturday Smiles

    Started by talaniman, Aug 23, 2008 07:20 AM
    • Answers: 1
    • Views: 645
    Last Post: Aug 23, 2008 09:11 AM
    by startover22  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  44. Family Wisdom!

    Started by talaniman, Aug 21, 2008 06:27 AM
    • Answers: 1
    • Views: 528
    Last Post: Aug 21, 2008 06:41 PM
    by friend4u178  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  45. Baptizng a bear

    Started by talaniman, Aug 18, 2008 10:53 PM
    • Answers: 2
    • Views: 587
    Last Post: Aug 20, 2008 08:44 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  46. Better than a second cup of coffee!

    Started by talaniman, Aug 19, 2008 09:18 AM
    • Answers: 2
    • Views: 896
    Last Post: Aug 20, 2008 08:31 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  47. Witty Quickies

    Started by talaniman, Aug 20, 2008 12:28 AM
    • Answers: 6
    • Views: 620
    Last Post: Aug 20, 2008 08:23 AM
    by starbuck8  Go to last post

    Topic:
    Jokes

  48. This is what I do when I have nothing else to do!

    Started by talaniman, Aug 17, 2008 11:36 PM
    • Answers: 3
    • Views: 498
    Last Post: Aug 18, 2008 07:16 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Jokes

Results 1 to 50 of 322