Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: JoeCanada76

Search: Search took 0.01 seconds.

  1. Anybody personal experience on Effexor XL

    Started by JoeCanada76, Mar 30, 2013 08:18 AM
    • Answers: 0
    • Views: 417
    Last Post: Mar 30, 2013 08:18 AM
    by JoeCanada76  Go to last post

    Topic:
    Medications

  2. Reincarnation

    Started by JoeCanada76, Dec 12, 2005 11:26 AM
    14 Pages
    1 2 3 ... 14
    • Answers: 264
    • Views: 25,353
    Last Post: Jun 2, 2012 07:06 PM
    by Fr_Chuck  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  3. Ibuprofen (Prescription)

    Started by JoeCanada76, Jul 30, 2006 06:23 AM
    • Answers: 6
    • Views: 73,925
    Last Post: Mar 13, 2012 11:12 AM
    by MaryAS  Go to last post

    Topic:
    Medications

  4. High Blood Pressure

    Started by JoeCanada76, Mar 1, 2007 03:09 PM
    • Answers: 10
    • Views: 2,321
    Last Post: Nov 9, 2011 02:35 PM
    by cazort  Go to last post
  5. Desert Storm Pro Set cards.

    Started by JoeCanada76, Sep 27, 2011 08:42 PM
    • Answers: 2
    • Views: 634
    Last Post: Sep 28, 2011 02:59 PM
    by JoeCanada76  Go to last post
  6. Passed down collection

    Started by JoeCanada76, Sep 27, 2011 08:46 PM
    • Answers: 0
    • Views: 982
    Last Post: Sep 27, 2011 08:46 PM
    by JoeCanada76  Go to last post

    Topic:
    Stamps

  7. Deer Meat

    Started by JoeCanada76, Sep 20, 2011 11:38 AM
    • Answers: 18
    • Views: 874
    Last Post: Sep 23, 2011 10:15 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post
  8. Lots of symptoms including hair loss on legs.

    Started by JoeCanada76, Sep 1, 2011 10:32 PM
    • Answers: 14
    • Views: 815
    Last Post: Sep 22, 2011 05:39 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  9. Urine Tests

    Started by JoeCanada76, Sep 20, 2011 12:07 PM
    • Answers: 2
    • Views: 366
    Last Post: Sep 20, 2011 03:30 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  10. Blood pressure

    Started by JoeCanada76, Jul 24, 2011 08:25 AM
    • Answers: 1
    • Views: 654
    Last Post: Jul 25, 2011 05:21 PM
    by twinkiedooter  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  11. Mothers Wedding Ring

    Started by JoeCanada76, Jul 16, 2011 08:29 PM
    • Answers: 10
    • Views: 660
    Last Post: Jul 19, 2011 10:41 AM
    by Alty  Go to last post
  12. Butterfly rash

    Started by JoeCanada76, Jul 17, 2011 08:47 AM
    • Answers: 8
    • Views: 727
    Last Post: Jul 17, 2011 10:40 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  13. The Unforgivable Sin?

    Started by JoeCanada76, Nov 20, 2005 07:54 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 68
    • Views: 14,724
    Last Post: May 12, 2011 02:59 PM
    by BelieveInLove78  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  14. Health issues.

    Started by JoeCanada76, Sep 4, 2010 09:23 AM
    • Answers: 2
    • Views: 645
    Last Post: Oct 24, 2010 06:44 AM
    by JoeCanada76  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  15. 3 year old punched by 7 year old cousin

    Started by JoeCanada76, Sep 5, 2010 09:02 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 36
    • Views: 2,461
    Last Post: Sep 7, 2010 07:33 PM
    by Alty  Go to last post
  16. Breaking Mirror

    Started by JoeCanada76, Apr 29, 2010 01:47 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,263
    Last Post: Sep 3, 2010 03:36 PM
    by kryostar  Go to last post
  17. Anxiety

    Started by JoeCanada76, Sep 1, 2010 09:53 PM
    • Answers: 3
    • Views: 553
    Last Post: Sep 3, 2010 06:28 AM
    by Devorameira  Go to last post
  18. Nothing Changes

    Started by JoeCanada76, Aug 16, 2010 12:56 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 43
    • Views: 1,211
    Last Post: Aug 25, 2010 11:08 AM
    by JoeCanada76  Go to last post
  19. Dreams

    Started by JoeCanada76, Nov 13, 2005 04:02 AM
    • Answers: 6
    • Views: 1,923
    Last Post: Jun 29, 2010 11:16 PM
    by standingpretty  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  20. Computer dead.

    Started by JoeCanada76, Jun 25, 2010 12:47 PM
    • Answers: 2
    • Views: 371
    Last Post: Jun 29, 2010 09:36 AM
    by D1-TIC  Go to last post
  21. Debt collection agency.

    Started by JoeCanada76, Jun 8, 2010 10:04 AM
    • Answers: 8
    • Views: 740
    Last Post: Jun 8, 2010 12:18 PM
    by J_9  Go to last post
  22. Keppra (Medication)

    Started by JoeCanada76, Jun 7, 2010 02:13 PM
    • Answers: 6
    • Views: 689
    Last Post: Jun 7, 2010 04:44 PM
    by JoeCanada76  Go to last post

    Topic:
    Medications

  23. Toddler symptoms. Doctors passing it off.

    Started by JoeCanada76, May 19, 2010 09:43 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 30
    • Views: 1,670
    Last Post: May 27, 2010 07:20 PM
    by Wondergirl  Go to last post
  24. Tattoos (sin?)

    Started by JoeCanada76, Jan 11, 2007 02:22 PM
    8 Pages
    1 2 3 ... 8
    • Answers: 150
    • Views: 29,388
    Last Post: May 21, 2010 05:12 PM
    by this8384  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  25. Toddler washroom

    Started by JoeCanada76, May 3, 2010 09:31 PM
    • Answers: 9
    • Views: 633
    Last Post: May 3, 2010 10:57 PM
    by Alty  Go to last post
  26. Dangerous .

    Started by JoeCanada76, Apr 21, 2010 04:23 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 96
    • Views: 4,015
    Last Post: Apr 28, 2010 02:41 AM
    by Catsmine  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  27. Pork Meat

    Started by JoeCanada76, Apr 25, 2010 06:02 PM
    • Answers: 14
    • Views: 1,039
    Last Post: Apr 27, 2010 11:00 AM
    by Stringer  Go to last post

    Topic:
    Wine

  28. Blood pressure problems

    Started by JoeCanada76, Apr 25, 2010 09:27 PM
    • Answers: 11
    • Views: 808
    Last Post: Apr 27, 2010 01:52 AM
    by KISS  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  29. Many issues again.

    Started by JoeCanada76, Apr 13, 2010 04:22 PM
    • Answers: 15
    • Views: 755
    Last Post: Apr 21, 2010 11:32 PM
    by InfoJunkie4Life  Go to last post

    Topic:
    Windows

  30. Air embolus

    Started by JoeCanada76, Mar 29, 2010 02:18 PM
    • Answers: 4
    • Views: 494
    Last Post: Mar 29, 2010 03:53 PM
    by J_9  Go to last post
  31. Jesus Christ.

    Started by JoeCanada76, Mar 20, 2010 11:25 PM
    • Answers: 15
    • Views: 2,121
    Last Post: Mar 26, 2010 05:56 PM
    by paraclete  Go to last post

    Topic:
    Christianity

  32. Jealousy .

    Started by JoeCanada76, Dec 23, 2009 12:47 AM
    • Answers: 10
    • Views: 888
    Last Post: Mar 21, 2010 04:38 PM
    by Kitkat22  Go to last post
  33. Accidental overdose (advair)

    Started by JoeCanada76, Mar 20, 2010 09:06 PM
    • Answers: 2
    • Views: 1,931
    Last Post: Mar 21, 2010 09:55 AM
    by JoeCanada76  Go to last post

    Topic:
    Medications

  34. Gold Fish

    Started by JoeCanada76, Dec 29, 2009 10:14 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,076
    Last Post: Jan 4, 2010 03:58 PM
    by Boots011  Go to last post

    Topic:
    Fish

  35. Its time.

    Started by JoeCanada76, Dec 22, 2009 04:58 PM
    • Answers: 13
    • Views: 878
    Last Post: Dec 26, 2009 08:27 PM
    by Gemini54  Go to last post
  36. Shrimp allergy?

    Started by JoeCanada76, Dec 24, 2009 07:09 PM
    • Answers: 9
    • Views: 1,271
    Last Post: Dec 24, 2009 08:56 PM
    by J_9  Go to last post
  37. Unable to restore saved back up disks.

    Started by JoeCanada76, Sep 12, 2009 05:29 PM
    • Answers: 1
    • Views: 676
    Last Post: Sep 12, 2009 10:57 PM
    by Scleros  Go to last post
  38. ANGEL Experiences

    Started by JoeCanada76, Mar 30, 2009 03:19 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 2,302
    Last Post: Aug 25, 2009 02:29 PM
    by jammixmaster  Go to last post

    Topic:
    Spirituality

  39. Rental Agreement questions.

    Started by JoeCanada76, Aug 23, 2009 08:37 AM
    • Answers: 1
    • Views: 393
    Last Post: Aug 23, 2009 08:59 AM
    by nikosmom  Go to last post
  40. Old Men

    Started by JoeCanada76, Apr 21, 2009 09:10 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,063
    Last Post: Jun 30, 2009 11:50 AM
    by Just Dahlia  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  41. Swine flu.

    Started by JoeCanada76, Apr 29, 2009 02:35 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 87
    • Views: 5,623
    Last Post: May 5, 2009 03:54 PM
    by Fuzzball_Kara  Go to last post
  42. Toddler Poop

    Started by JoeCanada76, Apr 27, 2009 01:53 PM
    • Answers: 11
    • Views: 1,529
    Last Post: May 5, 2009 02:22 AM
    by jillrenee15  Go to last post
  43. Dizzy, Nose bleed.

    Started by JoeCanada76, May 3, 2009 08:58 PM
    • Answers: 3
    • Views: 3,202
    Last Post: May 3, 2009 09:13 PM
    by Alty  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  44. Pretend Relationships and Holding on to a dream.

    Started by JoeCanada76, Apr 22, 2009 10:21 AM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 53
    • Views: 3,671
    Last Post: Apr 24, 2009 01:19 AM
    by Dare81  Go to last post
  45. I think I am Pregnant.

    Started by JoeCanada76, Apr 21, 2009 09:30 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 26
    • Views: 1,336
    Last Post: Apr 23, 2009 02:05 PM
    by Justwantfair  Go to last post

    Topic:
    Men's Health

  46. Near Death Experiences/out of body.

    Started by JoeCanada76, Mar 30, 2009 08:03 AM
    • Answers: 5
    • Views: 594
    Last Post: Apr 19, 2009 03:10 PM
    by redhed35  Go to last post
  47. Old Prescription

    Started by JoeCanada76, Apr 15, 2009 07:33 PM
    • Answers: 2
    • Views: 734
    Last Post: Apr 15, 2009 11:00 PM
    by ISneezeFunny  Go to last post

    Topic:
    Medications

  48. 3 weeks

    Started by JoeCanada76, Mar 27, 2009 07:38 PM
    • Answers: 1
    • Views: 249
    Last Post: Mar 27, 2009 09:17 PM
    by twinkiedooter  Go to last post
  49. Sore throat and Glands

    Started by JoeCanada76, Mar 22, 2009 07:26 PM
    • Answers: 5
    • Views: 1,133
    Last Post: Mar 22, 2009 08:06 PM
    by JoeCanada76  Go to last post
  50. Toddler and Tuna

    Started by JoeCanada76, Mar 20, 2009 11:01 AM
    • Answers: 1
    • Views: 513
    Last Post: Mar 20, 2009 12:46 PM
    by DoulaLC  Go to last post
Results 1 to 50 of 138