Ask Experts Questions for FREE Help !
Ask

Search:

User: Curlyben

Search: Search took 0.05 seconds; generated 42 minute(s) ago.

  1. Blink and you've missed it

    Started by Curlyben, Oct 20, 2022 01:49 PM
    • Answers: 10
    • Views: 170
    Last Post: Oct 30, 2022 03:56 AM
    by tomder55  Go to last post
  2. Passing of a Legend

    Started by Curlyben, Sep 8, 2022 10:39 AM
    • Answers: 13
    • Views: 290
    Last Post: Sep 20, 2022 12:33 PM
    by tomder55  Go to last post
    • Answers: 11
    • Views: 123
    Last Post: Jul 7, 2022 11:07 PM
    by Curlyben  Go to last post
  3. The TRUTH is out there...

    Started by Curlyben, Oct 23, 2021 05:07 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 31
    • Views: 253
    Last Post: Apr 27, 2022 02:04 PM
    by Curlyben  Go to last post
  4. The World has gone Woke mad, even sweets aren't safe...

    Started by Curlyben, Jan 13, 2022 03:18 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 24
    • Views: 209
    Last Post: Jan 30, 2022 06:07 AM
    by tomder55  Go to last post
  5. The serious backlash starts....

    Started by Curlyben, Jun 27, 2021 09:42 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 39
    • Views: 731
    Last Post: Dec 17, 2021 06:24 AM
    by tomder55  Go to last post
  6. You can't make this up

    Started by Curlyben, Jul 7, 2021 09:57 AM
    6 Pages
    1 2 3 ... 6
    • Answers: 114
    • Views: 5,260
    Last Post: Aug 17, 2021 03:41 PM
    by paraclete  Go to last post
  7. Longest movie series

    Started by Curlyben, Dec 15, 2015 07:14 AM
    • Answers: 5
    • Views: 1,183
    Last Post: Nov 22, 2020 04:46 AM
    by tomder55  Go to last post

    Topic:
    Movies

  8. Is this really acceptable

    Started by Curlyben, Oct 31, 2020 02:41 AM
    • Answers: 6
    • Views: 358
    Last Post: Oct 31, 2020 06:28 PM
    by paraclete  Go to last post
  9. Mail In Voting Explained, for our American friends

    Started by Curlyben, Aug 23, 2020 11:07 AM
    11 Pages
    1 2 3 ... 11
    • Answers: 209
    • Views: 7,430
    Last Post: Sep 29, 2020 03:56 PM
    by talaniman  Go to last post
  10. Kombucha Experiences

    Started by Curlyben, Feb 23, 2020 06:06 AM
    • Answers: 1
    • Views: 568
    Last Post: Feb 23, 2020 06:40 PM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Nutrition

  11. Tried and tested squirrel receipes..

    Started by Curlyben, Mar 10, 2018 11:34 AM
    • Answers: 3
    • Views: 1,093
    Last Post: Mar 11, 2018 08:34 AM
    by talaniman  Go to last post

    Topic:
    Recipes

  12. Poll: The AMHD Presidential Poll 2016

    Started by Curlyben, Nov 5, 2016 05:04 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 33
    • Views: 2,937
    Last Post: Nov 17, 2016 08:37 PM
    by ma0641  Go to last post
  13. So have you taken the plundge ??

    Started by Curlyben, Jul 29, 2015 02:09 PM
    4 Pages
    1 2 3 ... 4
    • Answers: 68
    • Views: 39,679
    Last Post: Aug 11, 2015 08:57 AM
    by catonsville  Go to last post
  14. Any Hyper-V gurus out there

    Started by Curlyben, Feb 20, 2015 03:05 AM
    • Answers: 1
    • Views: 2,064
    Last Post: Feb 20, 2015 02:03 PM
    by Curlyben  Go to last post
  15. Is this possible in ONE button

    Started by Curlyben, Feb 18, 2014 02:01 AM
    • Answers: 12
    • Views: 2,248
    Last Post: Apr 11, 2014 12:19 AM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  16. South Africa's Nelson Mandela dies

    Started by Curlyben, Dec 5, 2013 03:06 PM
    • Answers: 7
    • Views: 950
    Last Post: Dec 8, 2013 02:46 AM
    by paraclete  Go to last post
  17. ... and now for something completely different...

    Started by Curlyben, Sep 12, 2013 01:24 PM
    • Answers: 3
    • Views: 973
    Last Post: Sep 12, 2013 02:16 PM
    by speechlesstx  Go to last post
  18. The Falkland "issue"

    Started by Curlyben, Apr 9, 2013 03:05 AM
    • Answers: 8
    • Views: 909
    Last Post: Apr 9, 2013 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  19. Bath mixer tap

    Started by Curlyben, Mar 31, 2013 10:00 AM
    • Answers: 2
    • Views: 616
    Last Post: Mar 31, 2013 12:15 PM
    by Milo Dolezal  Go to last post

    Topic:
    Plumbing

  20. News from across the pond, for a change...

    Started by Curlyben, Feb 14, 2013 03:12 PM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 96
    • Views: 13,178
    Last Post: Mar 5, 2013 11:15 PM
    by paraclete  Go to last post
  21. Geeks Unite...

    Started by Curlyben, Feb 15, 2013 11:36 AM
    • Answers: 1
    • Views: 576
    Last Post: Feb 15, 2013 02:51 PM
    by cdad  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  22. Tablets, iPads and other portables...

    Started by Curlyben, Jan 5, 2013 01:29 AM
    • Answers: 2
    • Views: 544
    Last Post: Jan 5, 2013 08:10 AM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  23. Sticky Question Sticky: The Wine expert is IN !

    Started by Curlyben, Dec 6, 2008 11:30 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 25
    • Views: 5,950
    Last Post: Nov 12, 2012 12:43 PM
    by allymoira  Go to last post

    Topic:
    Wine

  24. Hey Scott!

    Started by Curlyben, Oct 29, 2012 03:05 PM
    3 Pages
    1 2 3
    • Answers: 55
    • Views: 2,763
    Last Post: Nov 12, 2012 05:39 AM
    by ScottGem  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  25. It's On, the JUMP of the Century!!

    Started by Curlyben, Oct 14, 2012 10:19 AM
    • Answers: 7
    • Views: 842
    Last Post: Oct 15, 2012 03:44 AM
    by Curlyben  Go to last post
  26. New breed of Online course

    Started by Curlyben, Sep 10, 2012 04:36 AM
    • Answers: 0
    • Views: 610
    Last Post: Sep 10, 2012 04:36 AM
    by Curlyben  Go to last post
  27. US astronaut Neil Armstrong dies, first man on Moon

    Started by Curlyben, Aug 25, 2012 12:48 PM
    • Answers: 19
    • Views: 1,396
    Last Post: Aug 28, 2012 01:16 PM
    by cdad  Go to last post
  28. Haven't done this in a while, so...

    Started by Curlyben, Aug 3, 2012 12:44 PM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 22
    • Views: 1,223
    Last Post: Aug 27, 2012 01:30 PM
    by Wondergirl  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  29. ... and now for something completely different.

    Started by Curlyben, Jun 25, 2012 07:59 AM
    • Answers: 7
    • Views: 1,133
    Last Post: Jun 28, 2012 06:09 AM
    by speechlesstx  Go to last post
    • Answers: -
    • Views: -
    Last Post: May 15, 2012 11:52 PM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  30. Are we really as secular as we think

    Started by Curlyben, Feb 22, 2012 07:19 AM
    • Answers: 4
    • Views: 338
    Last Post: May 4, 2012 07:44 PM
    by paraclete  Go to last post
  31. I just have to share this - Extreme Tech

    Started by Curlyben, Apr 5, 2012 02:27 AM
    • Answers: 3
    • Views: 705
    Last Post: Apr 6, 2012 11:48 AM
    by cdad  Go to last post
  32. Sticky Question Sticky: LIC Policy Information

    Started by Curlyben, Mar 13, 2012 12:44 AM
    • Answers: 0
    • Views: 19,777
    Last Post: Mar 13, 2012 12:44 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Insurance

    • Answers: 4
    • Views: 2,163
    Last Post: Feb 27, 2012 10:13 AM
    by row_29  Go to last post
  33. Time for a new toy

    Started by Curlyben, Dec 23, 2011 03:21 PM
    • Answers: 5
    • Views: 325
    Last Post: Jan 9, 2012 08:12 AM
    by Aurora_Bell  Go to last post

    Topic:
    The Lounge

  34. Sticky Question Sticky: Paris Etching Society SZL - Please Read

    Started by Curlyben, Nov 24, 2007 03:43 PM
    • Answers: 9
    • Views: 48,382
    Last Post: Nov 12, 2011 05:58 PM
    by MaryJ62  Go to last post

    Topic:
    Art

  35. Amy Winehouse found dead, aged 27

    Started by Curlyben, Jul 23, 2011 01:12 PM
    • Answers: 8
    • Views: 795
    Last Post: Jul 27, 2011 03:46 PM
    by paraclete  Go to last post
  36. I wondered when I would get one of these...

    Started by Curlyben, May 16, 2011 02:12 PM
    • Answers: 10
    • Views: 606
    Last Post: May 24, 2011 04:21 PM
    by Aurora_Bell  Go to last post
  37. Emergency Preparedness and Response

    Started by Curlyben, May 20, 2011 03:10 AM
    • Answers: 2
    • Views: 910
    Last Post: May 20, 2011 03:51 AM
    by NeedKarma  Go to last post
  38. So, What will YOU be doing on the 29th ?

    Started by Curlyben, Apr 26, 2011 08:19 AM
    2 Pages
    1 2
    • Answers: 20
    • Views: 1,609
    Last Post: Apr 29, 2011 11:37 PM
    by paraclete  Go to last post
  39. FireFox 4 goes GOLD

    Started by Curlyben, Mar 23, 2011 02:53 PM
    • Answers: 19
    • Views: 458
    Last Post: Mar 23, 2011 11:28 PM
    by Curlyben  Go to last post
    • Answers: 0
    • Views: 9,106
    Last Post: Mar 17, 2011 04:51 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Job Hunting

  40. Earthquake causes Japan to be hit by huge Tsunami

    Started by Curlyben, Mar 11, 2011 01:17 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 88
    • Views: 2,116
    Last Post: Mar 16, 2011 06:39 AM
    by tomder55  Go to last post
  41. Withdraw complaint

    Started by Curlyben, Jan 13, 2011 11:53 AM
    • Answers: 0
    • Views: 269
    Last Post: Jan 13, 2011 11:53 AM
    by Curlyben  Go to last post

    Topic:
    Criminal Law

  42. Do you consider the censorship of a literary classic acceptable ?

    Started by Curlyben, Jan 6, 2011 09:20 AM
    7 Pages
    1 2 3 ... 7
    • Answers: 129
    • Views: 3,261
    Last Post: Jan 13, 2011 10:42 AM
    by smoothy  Go to last post
  43. Excel 2007 mulitple hyperlinks

    Started by Curlyben, Oct 8, 2010 01:17 PM
    • Answers: 3
    • Views: 466
    Last Post: Oct 11, 2010 12:23 PM
    by JBeaucaire  Go to last post

    Topic:
    Spreadsheets

  44. Scoring in bowling

    Started by Curlyben, Dec 22, 2008 04:20 AM
    • Answers: 7
    • Views: 2,858
    Last Post: Oct 4, 2010 04:20 AM
    by Kozyol  Go to last post

    Topic:
    Bowling

  45. Well it's Official: God did not create Universe

    Started by Curlyben, Sep 3, 2010 12:19 AM
    5 Pages
    1 2 3 ... 5
    • Answers: 82
    • Views: 2,663
    Last Post: Sep 4, 2010 07:52 AM
    by Unknown008  Go to last post
  46. Sticky Question Sticky: Advice on Avoiding Degree Mills

    Started by Curlyben, Jan 22, 2007 04:29 AM
    • Answers: 6
    • Views: 27,131
    Last Post: Aug 23, 2010 09:18 AM
    by NeedKarma  Go to last post
Results 1 to 50 of 81